2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar,nasılsınız canlar? Geçmişe bakamıyorum inş.herkes iyidir.

Bizim bugün evimiz temizleniyor,bebişin çamaşırları yıkandı yarısını annem ütüledi yarısı ütülenecek.
C.tesi-pazar halılarım yıkanacak,yatağı kurulacak.

Bu haftam yoğun geçecek yani sonrasında herşey hazır olunca oğluşu beklemeye geçeceğiz,hayırlısı ile zamanında sağlıkla gelir inş.
Bu sabah uyandım göbeğimin şekli çok değişikti nasıl anlatsam bilmiyorum yani sanki bebek içeride sağdan sola uzanmış gibi düşünün karnımın üstü düzleşmişti.Öyle korktum ki bişey oldu diye. :-[

Dokundum baya hareket etsin diye ama öldüm aklımdan binbir türlü şey geçti sonra kalktım dolaştım,oturdum derken baktım sağdan tekmeleri atıyor.
Doğana kadar insanın canınından can gidiyor. Rabbim bütün hamişlerin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inş.

Günaydın Canlar,
Sağlık Ocağından Geliyorum Kontrole Gittim. Hemşire "Bu Son Kontrolündü Bir Dahaki Gelişinde Yanında Bebeğin Olacak" Dedi. Çok Duygulandım. Öyle Böyle Sona Yaklaştık

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 26-08-2013
Hamileliğimin 33. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 53 gün kaldı.
Bu noktada amniyotik sıvı maksimum hacmine ulaşır. Bebeğiniz büyüdükçe, daha az sıvı kalacağı için bebeğinizin hareketlerini daha da çok hissedeceksiniz. Süt üretimine hazırlanan göğüslerinizi yumru yumru, topak topak hissedeceksiniz. Eğer bebeğiniz bugünlerde doğarsa yaşama şansı yüksektir fakat ekstra bakıma ihtiyacı olacaktır.Bebeğinizin derisinin rengi artık daha az kızmızı ve daha az kırışık.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2000 gr. - Yaklaşık boyu : 43.7 cm. (Baştan Topuğa)

günaydın herkese bugun temizlik var evimi temizlettiriyorum artık kafam rahatlayacak
ara ara bakacağım buraya bakalım takvimde neler olmuş bugn

Benimde benimde :) dün aksam annem geldi :) bügünde Temizlikci geldi annem gösteriyor kadın yapıyor . Ama bir günde bitmez gibi geliyor çok is var çok .

Günaydın Canlar,
Sağlık Ocağından Geliyorum Kontrole Gittim. Hemşire "Bu Son Kontrolündü Bir Dahaki Gelişinde Yanında Bebeğin Olacak" Dedi. Çok Duygulandım. Öyle Böyle Sona Yaklaştık

Ayy ne güzel yaaa bizm son kontrolümüz 5 ağustosta sonra bebekle geleceksin dedi hemşire ama yanında mutlaka bir yakının olsun dedi topuk kanı alacaklarmış seninle ilgilenen birini olması lazım dedi çok üzüldüm şimdiden canını yakacaklar kuzumun ...

Evet Canım Bana Da Dedi Doğumundan 3 Gün Sonra Getir Dedi, Hastanede De Alacaklar Delik Deşik Olcak Kuzucuklar

korkma arkadaşım, seninle günlerimiz aynıymış. yarın 36 hafta bitiyor, 37. haftamıza giriyoruz İnş. bu haftada doğan bebeklerin büyük kısmı herhangi bir desteğe ihtiyaç duymuyormuş. içini verah tut canım. doğumu geciktirmek için dinlenmeye çalış, çalışıyorsun gerçi, fazla yorma kendini, çıkabiliyorsan bugün çık izne. eğer engelleyemezsen de doğumu mutlulukla kavuş bebeğine, merak etme, o artık dışarı çok rahat adapte olabilecek büyüklükte...

Güzellikler merhabaaa günaydın bile diyemedim bugün sabahtan çok yoğundum. Dün akşamım güzel geçti kocam nihayet erken çıktı işten beni de aldı yemeğimizi yedik gezdik dolaştık Ben biraz yorulmuşum tabi eve geldiğimizde göbeğimi taşıyamaz haldeydim alt karnımda baya ağrı oldu gece geçti dinlenince çok şükür :)

Mutluluk geçmiş olsun sabah okudum yazamadım hırsız psikolojisi çok kötü ya giden maddi şeylerden çok o psikoloji kötü oluyor. İnşallah cezalarını bulurlar ne diyelim

Arastacım geçmiş olsun nst nst dedin bağlandın sonunda Dikkat et canım kendine sen çok da iyi bakıyosun onca suya karpuza rağmen nasıl sistit oldun. İnşallah uzun sürmez hemen geçer tatlım...

Yaa angel seni çok kıskandım şimdi :) Bizim günlerimiz aynı ama sen benden 3-4 hafta öncemi kavuşacaksınnnn

uzun zamandır girmiyorum...

bugün kontrolümüz vardı sadece onu yazmak istedim...

herşey yolunda çok şükür...bir sorun yok...idrarda biraz protein çıkmıştı,o kadar normal gebelikte dedi...

kanım 10.6 olmuş biraz yükselmiş ama tabi hala düşük...halsizlik devam ediyor dedim...kanın düşük,bebek büyüdü,sıcaklar var kolay değil dedi...

2 kilo 108 gr olmuş kızım maşallah...

bundan sonra 15 günde bir çağırdı...sonlara doğru da haftada bir gidicez...

bu kez yüzünü göstermedi bize çok...ellerini ayaklarını kapamış yüzüne...çok az yandan görebildik...

vakit azaldıkça sabırsızlanıyorum...bir an önce onu görmek öpmek koklamak istiyorum

sırf doğduğu anı görmek için de ısrarla epidural anestezi olmak istiyorum...istersen genel de yaparız dedi ama ben istemiyorum...o anı kaçıramam ve kimsenin kızımı benden önce görmesini istemiyorum...

umarım sizlerde iyisinizdir...kendinize dikkat edin...artık zamanlarımız çok azaldı :)

Maşallah meleğimize.. allah sağlıkla kucağına , kucağımıza almayı nasip etsin....

canım seninle günümüz tam aynı...

ben de bugün kontrole gittim...ağustos 19-20 si falan diyor doktor...39.hafta diyor yani...

senin neden 36 dedi çok merak ettim? bebeğinin kilosu gelişimi falan nasıl? önden mi gidiyor? benim ki haftasıyla tam uyumlu...

36 çok erken değil mi senin için ?

Canım bebeğine ilgili hersey yolunda görünüyor senin adına çok sevindim. Epidural normal doğum istiyorum ben de umarım bir sorun olmaz.

Buarada doktor magnezyum toz dan (suda eriyen) kullanmanı istedi mi? Ben 2 aydır düzenli içiyorum erken doğum riskini ve kasılmaları azalttığını mutlaka içmem gerektiğini belirtmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…