2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar,

Sizin de kasıklarınızda ağrı oluyor mu? Kasıklarımdaki her iki kemiklerde de sani bisiklet sürmüş gibi ağrı var.. Özellikle sabah kalkarken çok fazla oluyordu şimdi yürürken dahi olmaya başladı.. Bu bebeğin doğum kanalına girdiğinin göstergesidir deniyor. 36. Haftadayım sizde de başladı mı yoksa erken doğum işareti mi acaba??

kızlar birşey sormak istiyorum.benim bebeğim dün çok hareketliydi bugün daha az hareket ediyor.siz de yaşıyormusunuz böyle bişey.
Canım her zaman aynı oranda hareket etmiyor artık büyüdü böcükler daha az hareket etmeleri normal sanırım

Bu sabah bende de ağrı oldu böyle idrarını çok çok tutarsın da en son acır ya öyle bir acı ama benim bebeğim ters duruyor kafası yukarda halen belki seninki doğuma hazırlanıyordur artık sonlara yaklaştık iyice ondandır belki ...

Derincim benim haftam senden geri olduğu için belirti mi bilmiyorum.seninle aynı haftadaki arkadaşlar cevaplar zaten ama ben erken doğum belirtisi olsaydı başka şeylerde olurdu diye düşünüyorum.şu meşhur nişan gelirdi yada az çok bir kanaman olurdu heralde.doğum bilmediğimiz bir durum olduğu için herşeyden işkillenip korkuyoruz.mesela bende geçen hafta bence doğuruyordum ama öyle basit değilmiş işte.istersen azıcık bekle ama çok değil sonra doktorunu ara istersen.geçmiş olsun canım

Kizlar trt1 de anne elimi tutsana diye bi program var suanda gebelik hakkinda konusuyorlar isteyenler bi baksin bence

selam canlarım size bir cee eee yapıp çıkıcam yapmam gereken şeyler var çünküüü.. bugün yatılı misafirim geliyor 4 günlüğüne. kocişin en yakın arkadaşıyla sevgilisi bizde kalacak.

dün gece çok fazla kasık ağrım oldu..korktum, ağladım, oğlumla konuştum annecim daha çok erken, şu an içimde olman senin için en güzeli,nolur acele etme gelmek için dedim saat 4 buçuğu buldu uyumam.. şimdi biraz daha iyiyim ama ağrı az da olsa sabit bir şekilde duruyor. sanırım başının kanala girmesiyle alakalı bu ağrı. ya da enfeksiyondan bilemiyorumm... :26:

canım kocam da sabah kalktı evi süpürdü sildi Allah razı olsun ben çok da rahat duramadım gerçi peşinden bakıp durdum temiz oldu mu yerler falan diye adam da diyo bak yaa hem yapıyoruz hem de beğenmiyo yok yok beğendim devam et dedim

öyle işte kızlar.. arada uğrarım yine..öpüyoruz sizi oğlumlaaaa

canım cok gecmiş olsun...insan kendini cok kötü hissediyoo ama sağlık olsun cana geliceğine mala gelsin....

kuzum cok gecmişş olsun yaa inş. simdii cok cok iyisindir....

amaninn ppanik oldum valla cidden bu ağustos bebişleriiicok aceleciii

arastaaaa geçmşş olsunn cnmm

benmde belim we bacağım ağrıodu hareket etmekte zorlanıodum çok şükür bgn daha iyimm yaptıklarımı söyliyimdee ağrısı olan uygulasın...calsiyumu 2 tane içtim...yatarken sıcak su koydum belimee..şuan iyiymmm...

Kızlarrr el eklemlerinde agri olanlar var mı benim eller bir haftadır feci...

aynen bende uyandıktan sonra ellerim uyuşuk zor kapatıp açıyorum sonra geçio..dr da normal demişti..su tutulmasındanmış sanırım

Mrb kızlar ,bizim de günümüz belli artık 15 ağustosa gün verdi dr. miniğim de 2 kilo 157 g olmuş maşallah ,ddrumuz biraz iri bir bebek dedi , ben de hep kilosu iyi olsun diye dua ediyorum zaten ele avuca rahat gelsin diye,hayırlısı artık.çok kasılmalarım oluyor gün içinde sizin de öyle mi ?dr a söyledim gün içinde artık 20-30 kez yaşarsın gebeliğin getirisi bunlar dedi .bu arada artık iyice ağırlaştığımı hissediyorumn yürüyüşüm bile değişti son aylar daha sıkıntılı imiş rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

derinn günümüz aynı bu bebişler erken gelicek galiba

Arkadaşlar el ve ayaklar da şişme sorununu yaşıyormusunuz , ben hala çalışıyorum oturarak çalıştığım için ayaklarım davul gibi oluyor , doktorum eğer eve geçip dinlendiğin de şişme iniyorsa sorun yok diyor.

Karnım çok büyümedi gibi geliyor bana bu sıralar , sizin yazdıklarınızı okuyorum benımle aynı haftada bebekleri 2 kg ye gelmiş annelerimiz var bizim ki 30 haftada 1350 idi ..normal diyor dr ama..insan yine de bir işkilleniyor.

İlk gebeliğim de 26 kg almıştım , bu bebeğim de henuz 9 kg deyım belki karnımın kucuk olması bu yuzden diyorum..

çok sağol canım benim inşallah gününü bekler 29. haftada bile sancım çıkmıştı çok şükür bugünlere gelebildim inşallah hayırlısı olur sağlıklı şekilde kucağıma alırım paşamı

selam kızlar bugün işe geldim 2 gündür gelemiyordum masanın üstü evrak dolmuş bi selam vereyim size dedim umarım herkesin keyfi yerindedir ben çok şükür gece uyuyabildim dişim agrımadı ama biraz önce bişey yerken yine zıplattı işçıkışı dişçiye ugrayacagım son günlerimi bide diş agrısının stresiyle geçirmek istemiyorum

benim ayaklar 6 aydan beri şişiyor canım alıştım artık 29 haftamda 1 hafta rapor almıştım ayaklarım hep uzanmaktan yatmaktan inmişti bu defa da acaba ayaklarımda problemmi var çokmu küçüldü dedim ayaklarımın eski halini unutmuşum tahlil yapıyorlar şişme için protein ile alakalı eğer temiz çıktıysa şişmelerine aldırma bebişler doğmadan geçmez doktorum hiç kafana takma diyor :)

Günaydın kızlar :)

Çok geçmiş olsun canım

Canım geçmiş olsun bizi haber vermeyi unutma :)

ben aventin aldım..satın alırken bal rengi olanlarının kaynatmaya ısıya daha dayanıklı olduğu söylediler...bende onlardan aldım...
Anladım canım bende bir tanede avent alayım bari :)

canım aventin camı yok...
Teşekkürler canım :)

pilastik canım cam olursa düşüp kırılır falan diye plastik aldım ..

Ya inşallah kullanmayız ama bende ilk zaman için cam ve plastik aldım. ama avent yada dr browns da alsam mı diye sordum chicco ve bebedor aldım :)

Benim koca böyle söyler lafını esirgemez kimseden :) gerçi benim kayınvalidem soruyor yurt dışında dün akşam eşimle konuştu emel nasıl bebek nasıl diye sordu :) her konuşmada soruyor :)

Günaydınnnnnnnnnnnnnn

Ben de ben deeeeee

Ah canım çok geçmiş olsun... Neyse ki yokmuşsunuz allah karşılaştırmasın...

Bütün gücümü alıyor kızçem :)

gunebakancm bnm kizm biraz aceleci anneside oyleymis onun
bebekkafa bnm durumum biraz farkli ailemde erken dogum hikayesi var bnde risk altndaym nidilat kullaniyrm doktorum erken gelicegini soyluyo kizmn ciger gelistirici bile oldm.suan bsey yok ama belli degil.riske atmick doktorum 37 ye grmis terchmz ama 36da olabilir bde bnm kiz hepimizi yaniltr 40 hfta dururmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…