- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.981
beniddeeeeeeeeeeee:2:
ay valla öyle dedi canım ya 10 buçuk aylıkken doğum yapmış.. konuk doktor da dedi ilk defa duyuyorum diye.. nasıl oluyosa artık
ay valla öyle dedi canım ya 10 buçuk aylıkken doğum yapmış.. konuk doktor da dedi ilk defa duyuyorum diye.. nasıl oluyosa artık
bende izledim kadın çok abartarak anlatıyor herşeyi :) yok 9 kilo almış ama 25 kilo gibiymiş, felan fıstık baya bi saçmaladı :) 46 haftalık doğum yaptım dio 41 de direkt alıyorlar zaten doktorda dedi zaten 42 ye bırakmayız genelde , tam üçkağıtçı
Bebeğime dua edin nolur. Yarım saat önce gidip gördüm. bi daha da 2-3 arası gidip görücem. Kanında mikrop varmış. Ne zaman iyileşeceği bebeğime bağlıymış. Benim oğlumdan da küçük bebekler vardı. Allah anne babalarına sabır versin. Evladını öyle görmek. Evladının ağrı sızısı derdi daha kötüsü yok. sütüm kesilmesin diye kendime moral vermeye çalışıyorum kendime
Kızlar bugünki dr. alttan muayene etti beni rahimde acılma falan varmı bakalım diye. O ultrasonun ucunu sokunca o kadar canım acıdı,gözümden yaşlar geldi... Dr.da şaşırdı kaldı, ultrasonla bakamadı ve elle çatı muayenesi yaptı.
Allahım o ne kadar iğrenç birşey yaaahala canım acıyor desem inanırmısınız.... Hayatımda hiç o kadar acı çekmedim ben...
Niye böyle oldu anlamadım, sizde de oldumu? dr. kadında resmen panik oldu, kaç defa özür diledi...
Ama bu kadar acı çekmeme oda anlam veremedi...
Allahım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, Allahım sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin yavrularımızı...
Güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen çok endişeleniyorum elimde değil
bende izledim kadın çok abartarak anlatıyor herşeyi :) yok 9 kilo almış ama 25 kilo gibiymiş, felan fıstık baya bi saçmaladı :) 46 haftalık doğum yaptım dio 41 de direkt alıyorlar zaten doktorda dedi zaten 42 ye bırakmayız genelde , tam üçkağıtçı
Bebek dislenipte cikmistir artik :) 42 max diolar ya sasirdim:s bizimkilerde 10. Ayi bitirip gelirlermis:)))
Canım benim ya geçmiş olsun çok üzüldüm umarım çabucak iyileşir bebeğin...Kızlar çok kötüyüm. Oğlumun kanında mikrop çıktı. Anne karnında kapmış geceden beri göremedim bebeğimi. Parmaklarım uyuştu üzüntüdennefes alıp vermesi hırıltılıydı çok küçük benim bebeğim . Yoğun bakımda
Hii hiç duymamıştım tatlım geçmiş olsun ne zormuş ...Gecmis olsun cnm, bende de var aynisi, puppp hastaligini duydun mu? Onu bir arastir derim. Benim de tahlillerim temi cikti, gebelik kolestazim yokmus cok sukur. Once karin catlaklarim yara oldu ve deli gibi kasinmaya basladi, ardindan tum vucudumayayildi, ust bacaklarimda kocaman kabartilar oldu. Alt bacaklarima dogru da indi, oralarda sinek isirigi seklinde idi. En cok rahatsiz eden bolge ise ayak tabanlarimdi, ayaklarimda kabariklik yoktu ama delicesine kasiniyordu, hep su dolu kovanin icindeydiler. Ayakkabi giyemedigm icin evden calisma izni aldim. Uc kez cildiyeye iki kez kd doktoruma gorundm, bebek buyumus oldugu icin kortizonlu kremler verdiler zarari olmaz artik dediler ama puppp doguma kadar gecmiyor, bu kremler sadece yatistirma amacli, tabi bende hic bi ise yaramadilar, bi pazar gunu aglayrak cildirmis bi sekilde kd doktorumu aradigimda zyrtec kullanabilirsin dedi, 3-4 saate etkisini gosterir, gece uyursun en azindan dedi ama zyrtec in etkisini gostermesi 10 gunu buldu ve gecti. Kremleri ise yaramio diye biraktim, gunde bi tane zyrtec aliyorum, kabartilar sondu, ama iz kaldi heryerde, kasinti devam ama azaldi bayagi, en azindan insani caresiz birakacak, aglatacak seviyede degil. Ellerimi felan kasimiyorum, direkt isiriyorum bu arada :) gecen gun kasintilar azaldi diye zyrtec i de birakayim dedim gece yine uyuyamadim kasintidan, telefondan girdigim icin kacinci haftanda olduunu goremiyorum cnm ama doktoruna puppp u ve zyrtec kullanip kullanamicani sor cnm. Puppp yuzunden bi suru kisi dayanamadigi icin dogumuni erkenden sezaryenle yaptirmis, arastirdiktansonra ogrendim. O kadar vahim bi hastalik yani ama bebege zarari yokmus Allahtan. Tahliller temzi cikmasaydi, gebelik kolestazi bebege zarar verecegi icin dr hemen bebegi almak isteyebilirdi, tekrar gecmis olsun. Insallah seninki bu kadar rahatsiz edici degildir.
bu arada maşallah hepiniz hamilesiniz ne güzel, şu güzel günde bana da dua edin lütfen rabbim benimde kucağıma meleğimi almayı nasip etsin , hayırlısıyla bende hamile olup sorunsuz doğurayım inş.
aynen ya kadında var bir anormallik.. bir garip hallerde konuşuyor :) 3.500 gr doğmuş bebek bir de.. mümkün değildir ya 46 hafta nedir arkadaş
ne iğrenç bi kadın bundan kim çocuk yapmış ya konuşturmasınlar şu kadını. makyaj var sonra alim bebeği demiş ya inanılır gibi değil.
programda ki kadını hiç gözüm tutmadı yaa amma da sallıyo
aynen ya kadında var bir anormallik.. bir garip hallerde konuşuyor :) 3.500 gr doğmuş bebek bir de.. mümkün değildir ya 46 hafta nedir arkadaş
bu arada maşallah hepiniz hamilesiniz ne güzel, şu güzel günde bana da dua edin lütfen rabbim benimde kucağıma meleğimi almayı nasip etsin , hayırlısıyla bende hamile olup sorunsuz doğurayım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?