2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi pazarlar tombişler:)
Nasıl bir uyku uyumuştum ben kocayla anlamadım :) bu gün de hepimiz için hayırlı geçsin inş, sorunsuz , ağrısız , bebişler sağlıklarına kavuşsun anneler üzülmesin... Öpüyoruz kızımla ,)

ay valla öyle dedi canım ya 10 buçuk aylıkken doğum yapmış.. konuk doktor da dedi ilk defa duyuyorum diye.. nasıl oluyosa artık

bende izledim kadın çok abartarak anlatıyor herşeyi :) yok 9 kilo almış ama 25 kilo gibiymiş, felan fıstık baya bi saçmaladı :) 46 haftalık doğum yaptım dio 41 de direkt alıyorlar zaten doktorda dedi zaten 42 ye bırakmayız genelde , tam üçkağıtçı

Arkadaşlar 50 liralık kodu olan gönderebilir mi özelden?göğüs pompası alıcaktım,bir o kaldı.benim face yok twitterden yazıp gönderdim hemen ama sorun oluştu dedi.

o kadın gününü bilmiyordur banada cok atan bi tip geldi nerden koydular bu kadını

bu arada maşallah hepiniz hamilesiniz ne güzel, şu güzel günde bana da dua edin lütfen rabbim benimde kucağıma meleğimi almayı nasip etsin , hayırlısıyla bende hamile olup sorunsuz doğurayım inş.

canım Allah yardımcınız olsun üzme kendini Allahım bebeğine şifa versin.

CANIM benim acımadı şimdiye kadar ilk 8 hafta hep alttan muayene oldum ben . Çatı muayenesinde de acımadı. Hep diyorum ben gecmisi de vajinusmus olan biriyim CANIM kiymetlidir de. Muayene sırasında derin nefesler alıp dürüyorum iste istemez insan korkuyor tabi . Çevremde normal dOğumdan beni korkutan bursurü insan var ama ondan da korkmuyorum. Hersey kafada biter diyerek vajinusmusu doktorsuz yendim. Bunları anlatıyorum cunku diğer kızlar korkmasın diye.
Sanırım sen kendini fazla kastın bilemiyorum.geçmiş olsun yinede.
Valla bana Gore ağda hePsinden cok acıyor ben bitek ondan korkuyorum

e bebekten ne çok alışveriş yapmışım şimdi baktım da 7 hafta üst üste her alışverişin tutarı 100 tl üstübu bebek bize çok pahalıya mal olduamannnn ne yapayım sağlıkla gelsin de oğlumun canı sağ olsun

Bebek dislenipte cikmistir artik :) 42 max diolar ya sasirdim:s bizimkilerde 10. Ayi bitirip gelirlermis:)))

aynen ya kadında var bir anormallik.. bir garip hallerde konuşuyor :) 3.500 gr doğmuş bebek bir de.. mümkün değildir ya 46 hafta nedir arkadaş

ne iğrenç bi kadın bundan kim çocuk yapmış ya konuşturmasınlar şu kadını. makyaj var sonra alim bebeği demiş ya inanılır gibi değil.

selam kızlar
ebebebekten indirimli alışveriş yapanlara bir sorum olacak
hani 125 tl alışverişe 50, 40, 39 tl indirim diyor ya
şimdi bu indirimi almak için 125 tlik alışveriş yaptıktan sonramı indirim oluyor
yani 50 tl indirim 125 tl den mi düşüyor
yoksa 125 artı bırde üzerine farklı bir alışverişmi yapmak gerekiyor
çok karışık oldu biliyorum ama napim benimde aklım karıştı....
(birde bir alışverişte 2 farklı şifre kullanılıyormu)

Merhaba kızlarrrrrr iyi pazarlar herkese ...
Canım benim ya geçmiş olsun çok üzüldüm umarım çabucak iyileşir bebeğin...
Hii hiç duymamıştım tatlım geçmiş olsun ne zormuş ...
bu arada maşallah hepiniz hamilesiniz ne güzel, şu güzel günde bana da dua edin lütfen rabbim benimde kucağıma meleğimi almayı nasip etsin , hayırlısıyla bende hamile olup sorunsuz doğurayım inş.

Amin canım Allah isteyen herkese versin inşallah...

aynen ya kadında var bir anormallik.. bir garip hallerde konuşuyor :) 3.500 gr doğmuş bebek bir de.. mümkün değildir ya 46 hafta nedir arkadaş

Meydani bos bulmus sallamis biraz:)) ya ben bisi sorucam sizde de bel agrisi basladimi? 1 haftadir belimin alt kusmi cok fena oglumda hic agrimamisti((

köy ağası gibi oturuşuna çok gülüorm kadının :) o kadar saç makyaj yapmışsın bacağının biri bir yerde diğeri bir yerde elini atmış doktorun taaaa sırtına doğru bi hanım ol , madem kırıtcan kendi kendine kasılcan bi cool ol bari de süsün boşa gitmesin hohhoooyttt izledikçe koptm , ne denizlere ne havuzlara girmişte hiç bişy olmamış bebeği doğumu soruyorlar atölyesini anlatıyor, reklama çıkmış :) hiç anne güzelliğini göremedim kadında , şu doğum yapana baktıkça o tadı alıyor insan oysaki , neyse tövbeee

ne iğrenç bi kadın bundan kim çocuk yapmış ya konuşturmasınlar şu kadını. makyaj var sonra alim bebeği demiş ya inanılır gibi değil.

programda ki kadını hiç gözüm tutmadı yaa amma da sallıyo

Bu kadını nereden bulmuşlar yahu ... Herkes doğurabilir ama herkes anne olamaz makyajlıymış yok kirpikleri ay sinirlendim cidden kırk yılın başı izleyim dedim programı böyle bir salağa denk geldi

kadın bildiğiniz fıttırık öyle şey mi olur hastane çıkışı yokmuş takma kirpiği varmış,makyajlı die almamış bebeği. ben bu kadının hamilelik halindeki röportajını izlemiştim orda da mkocası "ben henüz eşimi takma kirpiksiz görmedim" demişti. gece adam uyuyunca çıkarıp sabahta o uyanmadan takıyormuş. allah akıl versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…