- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.941
Ayyyy tanıdık isim görğnce nasıl sev,indimmmm :))
Canım memleketteyim 20 gğn oldum geleli telden girmeye calışıyorum neteç takip edemiyorum ama aklım burdaç
doğum yapan varmı. takip edebiliyormusun
Bu arada kod benim için alabilirmisin tatlım :)
Bebeğime dua edin nolur. Yarım saat önce gidip gördüm. bi daha da 2-3 arası gidip görücem. Kanında mikrop varmış. Ne zaman iyileşeceği bebeğime bağlıymış. Benim oğlumdan da küçük bebekler vardı. Allah anne babalarına sabır versin. Evladını öyle görmek. Evladının ağrı sızısı derdi daha kötüsü yok. sütüm kesilmesin diye kendime moral vermeye çalışıyorum kendime
Phalax canim cok gecmis olsun... Umarim oglun en kisasurede atlatir(( kendini uzup strese sokma lutfen...
canımbana verir misine bebekten 50 tl indirim aldım kim ister
e bebekten 50 tl indirim aldım kim ister
Ben isterim birine sözün yoksa
canım seni anlamazmıyız biz.Ah keşek minikler hiç hasta olmasaydılar.Benim oğlum da 10 günlükken hastalnmıştı öylede bulmadılar nedeni ama yüksek ateşle baygın baygın halini görmek beni bitirmişti.Haytaımda ilk kez böyle bir üzüntü yaşamıştım.eşimle ağladık ağladık inanaılmaz bir üzüntü yaşadık.Ama herşey geçiyor cnaım maalesef bundan sonra hastalıklarla karşılaşacağız ve ne dkar büyüseler de hep üzülüeceğiz.pek emizirebiliyormusun.emizremiyorsan sütünü sağıp verirsin.Benim oğlum emmedi ama bir sene hep sağıp verdim.süt kolay kesilmez canım azalır ama kesilmiyor.Ben süt pompayı alınca 40 günlüktü oğlum damla damla geliyordu süt bir göğüsümden hiç gelmeyiordu.ama pomapyla her boş dk sağydım süt yavaşça artıı ve bir ara o kdar çoktuki buzdolapta depolamıştım.Bu işte en öneli olan moralini bozmamak ve süütm var süütm geelcek iananmasıdır.Psiholojik bir şey.çabucak iyileşir yavru İnşallah.Tüm dualrımız sizi için olur.
ilk isteyen arkadasa verdim canım yaa
ilk isteyen arkadasa verdim canım yaa
bende istiyorum şifre indirim alan varsa sevinirim
selam kızlar sizler için 40 tl lik indirim kodu aldım bizim hiç bi ihtiyacımız kalmadı çok şükür isteyene hemen kodu özelden göndereyim hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?