2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

var canım doğum yapan. medvecezir,kedicikler ve aramıza yeni katılan phalanx arkadaşımız doğum yaptı takipteyim demek yetersiz kalır direk peşlerindeyim :)) sesi çıkmayan arkadaşlar için önlemimizi aldık merakta kalmayalım diye. numaralarını gönderdiler bana, ben de tek tek onlara verdim numaramı.. sen de gönderirsen aslında iyi olur şekerim

kodu alırım canım da umarım geçen haftaki gibi olmaz. sorun vardı sitede.. kimse alışveriş yapamadı.. belki düzelmiştir bu hafta bilmiyorum

allah şifa versin canım merak etme orda çok emin ellerde öyle güzel bakıyolar ki bebişlere ablamın bebeişide 1 hafta yoğun bakımda yatmıştı şimdi 6 yaşına girdi hiç üzülme iyi olucak inşallah.

seni en iyi ben anlarım heralde şuan phalanx.28 haftalık iken bebeğimin böbreklerinin büyük olduğunu ve böbreklerinde kist olduğunu öğrendik.her iki böbreginde de var.duyduğum an öyle bir yıkıldım ki anlatamam.gitmediğimiz doktor kalmadı belki yanlış görmüşlerdir diye.ama malesef gerçek.o an anladım annelik nasıl bir şey.her hareketinde canı mı acıyor bir yeri mi ağrıyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum.şuan sadece teşhis var.tedavi hakkında kimse birşey söylemiyor.doğumdan sonra bebeğin durumuna bakılacak diyorlar.beklemek çok zoooorrrr.çok şükür ki meleğimle 35.haftaya kadar geldik.inşallah bundan sonrasıda meleğim için iyi olur.insan evladına hastalığı yakıştıramıyor.hele ki anne karnındaysa küçücükse inanmak istemiyor söylenenlere.

şuan onun iyi olduğunu bildiğimiz tek şey hareketleri çok şükür.hareket etmesi suyunun olduğunu,suyunun olması idrarını yaptığını,idrar yapmasıda böbreklerinin çalıştığını gösteriyormuş.bu bizi mutlu ediyor.Allah'ım şifa versin tüm meleklere........

dualarınızı esirgemeyin....

not:bebeğin böbreğinde büyüme olan arkadaşlar doğum sonrası iyi bir uzmana göstersin.bir doktorun görmediğini diğeri görebilir.

valla kızlarakşam bende çok korktum yarım saat arayla 2 kez sancı girdi.benim doğum tarihi temmuza kaydı en son 25 temmuz görünüyor dedi doktor şaka maka 11 günüm kaldı.birde doğum yapan arkadaşları duydukça iyice telaş yaptım.Allah yardımcımız olsun.:18:

Sütümü vermiyorlar şimdi yarın verdiririrler inş. Pompa alıp sağıcam bende çünkü birinden damla damla diğerinden hiç gelmiyor. Oğlum emmeye çalışıp yorulup aç uyuyordu. Bebeğinizi düşünüp elinizden geldikçe normal doğum yapmaya çalışın. Sezaryen çok kötü. suyum bitmese bebeğimin hayatı tehlikeye girmese normal yapardım. Süt gelmiyor sezaryende

canım çok geçmiş olsun bebeğin atlatacaktır sen kendini üzmemeye çalış sütün kesilmesin

selam kızlar sizler için 40 tl lik indirim kodu aldım bizim hiç bi ihtiyacımız kalmadı çok şükür isteyene hemen kodu özelden göndereyim hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…