2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

AÇELYAM canım kodu aldım 40 tl indirim verdi.. mesaj kutuna bakabiliyo musun atayım şimdi.

canım ben de aldım 40 tl senin yonlendirmenle :)
ihtiyacı olan birine verebilirsino. çok tşk ederim

bu arada park yatak aldım içinin yatagı için tavsiyesi olan varmı. kod ile yatak alacaktım
aldığım yatak bu
http://www.e-bebek.com/park_yatak_ve_oyun_parki/kraft/kraft_samba_oyun_parki/KRA-501658

sanırım buradan secmem gerekiyor
Bebek Odası Takımları, Beşik, Bebek Eşyaları Ana Kategori : Bebek Odası ve Mobilya , Alt Kategori : Şilte ve Ortopedik Yatak | e-bebek.com

herkese güzel bir pazar günü diliyorum benim sabahtan pilim bitti kızım ve babası her haftasonu bi plan yapıyorlar hiç halimden anlamıyorlar ben oruç tutmuyorum malum gebelik eşimde şeker hastası insülin kullanıyor bu yüzden tutması yasak sabahtan kahvaltıya dışarıya pikniğe gidelim dediler tenha bi yere gittik.giderken hazırla git orda yorul şimdi ikiside klimanın altında yatarken ben piknik eşyalarını kaldır dünden bebeğin eşyalarını yıkamıştım ütüleyemedim onları ütülemem gerek hiç iş bitmiyor yaaa

bukadarda kendine güwenisz demekkii..takmakiprik saç maşasız çıkmam deyince çokmu bakımlı olduğunu sanıo acaba...bence küçük duruma düşüo okadar güwensizz kendine bide doktorunada laf attı..bi baktm oda öyle gelmş takma kiprikli saçlar fönlü dio

bu nedir yarabbi kılimasız duramıyorum eşim aşkım okadar sıcak değil sen hamilesin ya ondan diyor sürekli sizlerin nasıl gidiyor son aya girdik rabbim hepimizi evlatlarımaza sağsalim ulaştırsın

aynen ya kadında var bir anormallik.. bir garip hallerde konuşuyor :) 3.500 gr doğmuş bebek bir de.. mümkün değildir ya 46 hafta nedir arkadaş

Ay keşke izlemeseydim fena sinirlendim bu kadına Ağzının ortasına patlatasım geldi valla ...

Kizlzr ben izlemedim programi ama dediginiz kadin sisman sarisin bisi dimi:))) daha oncede duydum doguma takma kiprikle gittim dieee :)) sallamis 46 hafta falan :))))

İnş. karnı tok kucağımda uykuya dalsa daha bişey istemem. Bol su içiyorum birde humana çayı aldım onuda içiyorum. Şimdi eşim pompa almaya gitti bol bol sağıcam. Göğüs uçlarım çıkık olmadığından hemşireler bebeği tutturmaya çalışırken iyice yara oldu başları.
Hamile hamile sizleri de üzdüm. Dualarınız için saolun herşey güzel olacak. Anne olunca herseyden endişeleniyor insan işte. Bambaşka biri oluyorsun. Varsa yoksa bebeğim. İnşallah herşey güzel olacak Allah bebekleri korur

Kadın zaten program başlar başlamaz şımarıklıklarına başladı.yok ayağını burkmuşta,heran gözünden yaşlar akabilirmiş,çok acısı varmış ama yine de katılmış programa.ne kadar gıcık kadın yaaaaa,nerden bulmuşlar bu kadını.ne kadar da irrite etti beni.tövbe yarabbim,mana bulmayalım yine de

Canım çok geçmiş olsun için yanıyordur eminim ama lütfen iyi düşün bebeğin iyi olacak bu genelde yeni doğan bebeklerde oluyor sarılık gibi düşün. Sütünü sık sık sağmalısın artması için. Ablamda sezeryan oldu ve yeğenim 1 hafta sarılıktan hastanede kaldı oda sütünü sağıp buzdolabına istifledi. Senin için dua ediyorum yakın zamanda iyi haberleri bekliyorum.

haahhaaayyy çocuk beşikten inmek için merdiven yapmış kendine. be kadın sen dua et çocuk tünel kazmıyor senin gibi bi annem olsa ben neler yapardım kim bilir

:))katiliyorum sen mucizeni makyajin bozulucak die almiyosan kucagina dicek bisey yok... Demekki makyajsizken tam bir ucube:))

canım ne demek sizleride üzdüm burada hepimiz dertleşiyoruz benim sizlerle paylaştığımın yarısını bile yakınlarımla paylaşmıyorumdur.bebeğin için endişelenmen çok normal annelik böyle bişiy.sen şimdi bol bol sütünü sag bebeğin gelince bol bol süt stogu olur annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…