- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.001
AÇELYAM canım kodu aldım 40 tl indirim verdi.. mesaj kutuna bakabiliyo musun atayım şimdi.
Allah inşallah bu mübarek günlerde dualarını kabul eder ve sana da nasip eder bu mutluluğu canım..
kadın bildiğiniz fıttırıköyle şey mi olur hastane çıkışı yokmuş takma kirpiği varmış,makyajlı die almamış bebeği. ben bu kadının hamilelik halindeki röportajını izlemiştim orda da mkocası "ben henüz eşimi takma kirpiksiz görmedim" demişti. gece adam uyuyunca çıkarıp sabahta o uyanmadan takıyormuş. allah akıl versin.[/QUOTE
ya güzel olsa bari..
kadın bildiğiniz fıttırıköyle şey mi olur hastane çıkışı yokmuş takma kirpiği varmış,makyajlı die almamış bebeği. ben bu kadının hamilelik halindeki röportajını izlemiştim orda da mkocası "ben henüz eşimi takma kirpiksiz görmedim" demişti. gece adam uyuyunca çıkarıp sabahta o uyanmadan takıyormuş. allah akıl versin.
aynen ya kadında var bir anormallik.. bir garip hallerde konuşuyor :) 3.500 gr doğmuş bebek bir de.. mümkün değildir ya 46 hafta nedir arkadaş
Ay keşke izlemeseydim fena sinirlendim bu kadınaAğzının ortasına patlatasım geldi valla ...
Canim sut tamamen kafanda bitiyor sutum az yok der stres yaparsan kesilir.bol bol sag hemen pompa al bence! bol tatli ve su...sutum yok dusuncesini sil tamemen aklindan sadece bebegini dusun ve her 1 saate 1 sutunu sag...oglusun iyilesince acisini cikartir ememediklerinin:)
Ay keşke izlemeseydim fena sinirlendim bu kadınaAğzının ortasına patlatasım geldi valla ...
bukadarda kendine güwenisz demekkii..takmakiprik saç maşasız çıkmam deyince çokmu bakımlı olduğunu sanıo acaba...bence küçük duruma düşüo okadar güwensizz kendinebide doktorunada laf attı..bi baktm oda öyle gelmş takma kiprikli saçlar fönlü dio
İnş. karnı tok kucağımda uykuya dalsa daha bişey istemem. Bol su içiyorum birde humana çayı aldım onuda içiyorum. Şimdi eşim pompa almaya gitti bol bol sağıcam. Göğüs uçlarım çıkık olmadığından hemşireler bebeği tutturmaya çalışırken iyice yara oldu başları.
Hamile hamile sizleri de üzdüm. Dualarınız için saolun herşey güzel olacak. Anne olunca herseyden endişeleniyor insan işte. Bambaşka biri oluyorsun. Varsa yoksa bebeğim. İnşallah herşey güzel olacak Allah bebekleri korur
haahhaaayyy çocuk beşikten inmek için merdiven yapmış kendine.be kadın sen dua et çocuk tünel kazmıyor senin gibi bi annem olsa ben neler yapardım kim bilir
Kızlar 50 tl indirim kazanıp kullanmayan var mı ana kucağı alıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?