2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrr ellerimin bazı parmak uçları hissizleşti .bole elektiriklenme giibi normalmii acaba ya bole olan varmı ? ellerim mause tutarken bıle uyusuoo hemen ,şişler ztn anlamadım gitti

Kedicik gozlerim dolu dolu oldu okurken...melegine barisina 41 kere masallah allah sizi nazarlardan korusun(amin)....

Çok ağladımmmmmm çokkk hala da ağlıyorum...... Allahım bize de kucağımıza sağlıkla almayı nasip et. Negüzelsiniz.., maaşallahh. Allah ayırmasın bozmasın cnm ... Biri beni durdursunnn duranıyorum

mahfoldum ağlamaktan gözlerim şişti allahım nasıl güzel bi duygu bu maşallah size,maşallah mutluluğunuza. allah ayırmasın başka acı sancı göstermesin. söz yok aklıma bişey gelmiyor kedicik çok güzelsiniz çok...

Allah analı babalı buyutsun cnm cooooook güzelsiniz masallah darısı basımıza

Ayyyyy Allah anali babali buyutsun...ah canim okurken bile heyecandan kalbim duracakti.sonu nasil bitti acaba diye.hersey normal giderken bi anda sezeryan olabiliyor iste rabbimiz bebisleride bizide korusun...

Fotograflar cok guzel artik 3 kisilik bi ailesiniz ohhh masallah masallah size...

:))))))

kuzucumm naptın sen yaaaaaa :) zaten az duygusalız ya iyice kopardın bizi :)
ne güzel anlatmışsın hikayeni öyle..an be an yaşadım sanki.. seninle korktum,ağladım,güldüm resmen..
hele ki fotoğrafınızı görünce iyice dağıldım o nasıl güzel bir Barış'tır Yarabbimm anası da ayrı bir güzel amaa maşallah
mutluluğunuz hiç bozulmasın canım benim..sağlıkla,huzurla,güvenle büyüt Barış bebeği.. seni çok öpüyorummm bizim için de kokla prensini

not: eşinin Fundacım dediğini hatırlamıyorum bile nasıl heyecanlanmışsam konuşurken artık sen düşün

maşallah barışa bende ağladım zten bi doğumla ilgili bişe olmasın çeşmeler açılıyor. kendi doğumumda baya salya sümük olcam kesin

Canim ayetelkursi oku bol bol ben okudum aklima geldikce okucam insallah allahim sifasini verir kendini ferah tut sutun kesilmesin bebegin iglesince o sutu icecek isticek insallah

canım yaa tekrar gözün aydın maşallah ikinize de
doğum hikayeni okudum resmen ağlattın hepimizi forumda
barış bebeği kokluyorum nasıl mis gibidir şimdi o :) biraz zor bir doğum olmuş ama netice kucağında :))
darısı bizlerin başına inşallahh

Kedicik sana da, guzel aile tablonuza da ve tabiki melek barisina da 41kere masallah. Cok tatli oglusun. O kadar narkoz alsam 10 gun uyurdum herhalde. Hem gecmis olsun hem tebrik ederim cnm.

Phalanx, cnm sana da cok gecmis olsun. Allah onu korur cnm. Dualarimiz seninle. Drlar da eminim yapilmasi gerekenleri yapiyorlardir. Sen icini ferah tutki bugunler gecince onunla doya doya emisebilesin.

Son düzenleme:
canım nasıl ağlattın beni eşimle size ömür boyu mutluluklaır diliyoruz barışada uzun ömür diliyoruz bakalım bzi neler bekliyor rabbim sağ salim bizi bebişlerimize kavuştursun inş buarada barışın sana benzediğine karar verdik

cnmmmm çok çoooook geçmiş olsun önceliklee vee gözün aydın tatlımmm ..ağlattın benidee ay bugun ztn salya sümük oldum..çoooookkk güzel görünüyorsunuz ailecek bebeğinizlee ,allahım uzun ömürler versın sağlıklıı inşallahhh analı babalıı

kızlar ya şu göğüs pompalarından hangisini alayım ?
baby&plus mı weewell mi? çok para vermek istrmiyorum da

Kedicik ben mi seni okudum sen mi canıma okudun bilmiyorum. Salya sümük gidiyorum burda. Gözyaşlarımı şişede toplasaydım 50 cc filan ederdi heralde O mutlu aile tablosu var ya hani o hiç bi zaman bozulmasın. Allah bütün kem gözlerden nazarlardan korusu Kocaman bir maşallah size.
Çokkkk teşekkürlerrr
Sen yazdığında hakkaten saatler kalmış, falcılığa başlasan devamlı müşterin olurum

Ya öyle deme kendimle başbaşa kalmaya korkucam bak

aynen ya kadında var bir anormallik.. bir garip hallerde konuşuyor :) 3.500 gr doğmuş bebek bir de.. mümkün değildir ya 46 hafta nedir arkadaş

Kadın konuşmaya başlayınca kanal değiştirdim sürekli. O neydi öyle oturan facia

Kedicikk çok geçmiş olsun canım baya zorluklar atlattın ama değmiş sağsalim aldın yavrunu kucağına.. Huzurla büyüsün Barış

Allahim cok tatli bi bebek darisi bizlerin basina insallah

Haydaa hani beraber doguracaktik nerden çıktı şimdi 2 si :) neyse canım hayırlı olsun tabi saka yapıyorum .

Doktor 2 si de olabilir 5 i de siz seçin dedi. Eşim hemen 2 si olsun dedi bebişle daha çok vakit geçirebilsin diye Bir de bayramdan hemen sonra yıllık iznini başlatacak. İlk zamanlar yanımda olup destek olmak istiyor parmecim. Ama dur bakalım bakarsın İnci 2 sinde gelmeye kalkar Belli olmaz bu işler panpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…