• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar.. yazdıklarınıza biraz baktım da acaip duygulandım.. inşallah seneye bu zamanlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız..

ben de 2012 ağustos annelerindenim ama 1 ağustosta beklediğimiz oğlumuz 30 temmuzda geldi..

çoookk uzun gelecek size bu 9 ay ama inanın aslında çok kısa ve zor olduğu kadar da güzel..

yavrularınızı sağ salim kucağınıza alınca aslında ne kadar hızlı geçtiğini anlayacaksınız, ben bazen özlüyorum bile o günleri, keşke daha çok şey yapsaydım diyorum..

hepinize sağlık ve huzur dolu bir hamilelik diliyorum..

canım temennilerin için çook teşekkür ederim.yavruna sağlık sıhhat nasıp etsin rabbım.

yeni annelerimiz hoşgelmişler sizleride ekledim 36 anne adayımız oldu allah eksikliğini göstermesin sayımız artsın inşallah

ayy bugun basıma gelmeyen kalmadı yaaaa .... durakta beklerken kaza oldu motor kaldırıma carpıp 2 adım onume dustu bıraz daha gelse su an komadaydım :26:o yetmıo gıbı minibus bı hoplattı varya resmen tavan deydım kut dıe oturdum yerıme tekrar dedım kesın gıttı benımkı eve geldım baktım bısey yok su ana kadar kanama falan ne bıcım bı gundu bee :44:

çok geçmiş olsun canım yaaa... Rabbim korusun meleklerimizi...

ayy bugun basıma gelmeyen kalmadı yaaaa .... durakta beklerken kaza oldu motor kaldırıma carpıp 2 adım onume dustu bıraz daha gelse su an komadaydım :26:o yetmıo gıbı minibus bı hoplattı varya resmen tavan deydım kut dıe oturdum yerıme tekrar dedım kesın gıttı benımkı eve geldım baktım bısey yok su ana kadar kanama falan ne bıcım bı gundu bee :44:

canım sevındım herhangi kotu birşey olmamasına.nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbulun yollarıda bozuk olunca araba duzgun gıtsede hep hop hop hoplamak zorundasın :1:

hayrolsun rüyamda senden haber aldim.kim dedi hatirlamiyorum.ama hamileymissin bugün.ayy diyorum agustos anneleri topigini de devralmisti ne guzel oldu simdi.hadi hayirlara ciksin tez zamanda insallahhh:16:

bişey daha sorıcam ağdanıı nasıl yapıyosun ben dun akşam yaptım ister isteme sıkıyorum kendimi problem olurmu acaba gebelikte ağda ne kadar sağlıklı sizce

Back
X