- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.601
evet canım ben de öyle düşünüyorum tedirgin olunnca kullanayım diyorum.senin de 3.bebeğin olacak herhalde ben de Allah nasip ederse 2 oğlanın arkasından 3 çocuklular kervanına katılacağım inşalllah.Mevlam sana da sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.
Amin, inşallah hepimiz sağlikla kucağımıza alırız bebişlerimizi. senin iki oğlan benimde iki kız
bizim de muhabbet kuşumuz vardı 8 yaşında ölmüştü can çekişirken ben bulmuştum çok ağlamıştım zamanla insan öyle alışıyor ki sanki aileden biri gibiydi
Ah canım benim yaaaa ben de sıkı bir hayvansever olarak acını çok iyi anlıyorum. Allah sabırlar versin. Çok çekmedi diye avunmaktan başka birşey gelmiyor elden
kili Test,Gebelikte Ense Kalnl lm kili Test Sonular Zeka Testi,11-14 hafta testi e-gebelik.net
Sanırım artık yavaş yavaş hepimizin ikili test zamanı yaklaşıyor. Merak ettiklerimiz,bilmemiz gerekenler bu link te bence çok güzel anlatılmış, incelemek isteyen vardır diye düşündüm.
Tusem üşütmüş biraz, sesleri bugün bir tuhaf dı, kendi bile kendi sesini duyunca şaşırdıHemen Doktora götürdük, soğuk algınlığı için ilaç verdi. Umarım hafta sonuna
kadar atlatır, cumartesi almanya yolcusu olacağız kısmetse.. ama şimdi yatağa yolculuk yapmak istiyorum herkese hayırlı geceler diliyorum
kili Test,Gebelikte Ense Kalnl lm kili Test Sonular Zeka Testi,11-14 hafta testi e-gebelik.net
Sanırım artık yavaş yavaş hepimizin ikili test zamanı yaklaşıyor. Merak ettiklerimiz,bilmemiz gerekenler bu link te bence çok güzel anlatılmış, incelemek isteyen vardır diye düşündüm.
Tusem üşütmüş biraz, sesleri bugün bir tuhaf dı, kendi bile kendi sesini duyunca şaşırdıHemen Doktora götürdük, soğuk algınlığı için ilaç verdi. Umarım hafta sonuna
kadar atlatır, cumartesi almanya yolcusu olacağız kısmetse.. ama şimdi yatağa yolculuk yapmak istiyorum herkese hayırlı geceler diliyorum
üzülme canım ben oğlumda hamilelikte 28 kilo almıştım :) doğumdan sonra koşturmaca gidiyor dert etme o kadarherkes bir kaç kilo alıyor ben bir buçuk ayda sekiz kilo aldımannem bu gidişte bebişi taşıyamaz yuvarlanır gidersin diyor
teşekkür ederim canımmaths allah yardımcın olsun. hepimizinki zor ama seninki daha zordur sanırım. Ama tecrübeli sayılırsın artık, umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Ablamdan dolayı biraz biliyorum. Birde ablamın teşhiside yeni konulmuştu, her hafta birsürü tektik yapılmasına kan-idrar tahlili vs. hamile olduğunu anlamadı hiçbir doktor. Ve de adet görmeye devam ediyordu hala, ultrasonda bebeği görmeseler doğuracak haberi olmayaca o dereceydi yani. 4ay bitmişti hamileliğini öğrendiğinde. Zor zamanlardı ama geçti gitti çok şükür. Hatta bebekten sonra bu hastalıktan bile kurtuldu.
Darısı hepimizin başına inş.
angrysangel, mmlk ve laydbird hanımlaaa,
maşallahınız var tabisi 40 küsurlu kilolarda olunca insan göbeğim çıksın ister
bizler mevcut göbüşlüler naapalım ama
Aksam cok yorgundum, 9da yattim. Bu saate kadar bulantidan boluk porcuk uyudum, az once guzelce tum aksam yemegimi cikardim da rahatladim. Herhalde smdi uyuyabilirim. Kusmak guzeldir kizlar, kusmaktan korkmayin, biraz elim yuzum aciliyor benim kendime geliyirum 1-2 saat en azindan
canım hıc uzulme 10. haftda duyanlar var kalp atıslarını sen morelını yuksek tut aksı olsa bıle allahın ardır bı bıldıgı senın ıcın hayırlısı ne olucaksa onu nasıp etsınnKizlar merhaba arada buraya yazip sizden yardim istiyorum.bulantilarim artik hayattN koparma .noktasinda.bugun doktora gittim rahmime aikica tutunmus keseyi gordu ama kalp atisi bise yok haftaya sali gene gel dedi cok umutsuzlastim. Gec dollenme olabilir dedi fakat genede kalp atisini duymadik bebekte gormedik .doktor herkesin ne kadar susuk riski varsa aeninde okadar var dedi.carsamba gunu baska bi doktora gidicem
basın saolsun canımmmmerhaba güzel anneleeeerrr geçmişi okumaya çalıştım ama maşallahınız var baya bi ilerletmişsiniz
bebeğiyle ilgili korkuları olan gelişmeme riski olan arkadaşlar var Allah yardımcınız olsun inşallah iyi haberlerle gelirsiniz buraya
bulantıları olan arkadaşlara ne kadar da zor olsa bebeklerimiz için herşeye değer diyorum...
bi de benim moralim çooook bozukkuşum ölmüş :'( ben okuldayken ölmüş k.validem can çekişirken yakalamış ama hiç birşey yapamamış koynuna almış ölmesini izlemiş :'( çok üzgünüm... herşeyi paylaşıyoruz ya bunu da paylaşmak istedim sizlerle....
kızlar ben acıkınca midem bulanıyor sizde de oluyor mu ?
geçmişi okuyamadmm şimdilik günaydnlar herkeseeee benm göbiş bebiş büyüyoo artık belli sanki
sanki benimde göbüş çıktı biraz bazen bir çıkıyor sanırsın 5-6 aylık hamileyim sendede öyle oluyormu
benim artık şirkette hamile olduğumu söylemediğim kişiler anlıyor hamile olduğumu :) büyük bi hızla yayıldı son 1-2 hafta içinde, herkes tebrik ediyor... benim de bayağı çıktı yani, hatta gardrop değiştirme çabaları içerisindeyim, hamile pantolonu aldım, bol tunikler aldım, bi süre idare ederim herhalde
bende varımmm...amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?