2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin, inşallah hepimiz sağlikla kucağımıza alırız bebişlerimizi. senin iki oğlan benimde iki kız

bizim de muhabbet kuşumuz vardı 8 yaşında ölmüştü can çekişirken ben bulmuştum çok ağlamıştım zamanla insan öyle alışıyor ki sanki aileden biri gibiydi

evet resmen aileden biri gibiydi üzüntümü bebeğime yansıtmaktan da çok korkuyorum

Ah canım benim yaaaa ben de sıkı bir hayvansever olarak acını çok iyi anlıyorum. Allah sabırlar versin. Çok çekmedi diye avunmaktan başka birşey gelmiyor elden

sağol çok teşekkür ederim .... çok çekmedi diyeyim ve avutayım kendimi dediğin gibi

kili Test,Gebelikte Ense Kalnl lm kili Test Sonular Zeka Testi,11-14 hafta testi e-gebelik.net

Sanırım artık yavaş yavaş hepimizin ikili test zamanı yaklaşıyor. Merak ettiklerimiz,bilmemiz gerekenler bu link te bence çok güzel anlatılmış, incelemek isteyen vardır diye düşündüm.

Tusem üşütmüş biraz, sesleri bugün bir tuhaf dı, kendi bile kendi sesini duyunca şaşırdı Hemen Doktora götürdük, soğuk algınlığı için ilaç verdi. Umarım hafta sonuna
kadar atlatır, cumartesi almanya yolcusu olacağız kısmetse.. ama şimdi yatağa yolculuk yapmak istiyorum herkese hayırlı geceler diliyorum

kızına çok geçmiş olsun canım.sana da hayırlı geceler...

550. sayfaya ancak geldim oku oku bitiremedim yaa e okul açılmıyor sözlüleri giremedim başım ağrıyor bu ne yawss kızlar sizden ne haber neler yapıyorsunuz

tutımucze ben mty4961 nezamandır sana yazıyorum ama hıc ulasamadım bu msjımı gorursen sana nasıl ulasabılecegımı soylermısın senden cvp beklıyorum

herkes bir kaç kilo alıyor ben bir buçuk ayda sekiz kilo aldım annem bu gidişte bebişi taşıyamaz yuvarlanır gidersin diyor
üzülme canım ben oğlumda hamilelikte 28 kilo almıştım :) doğumdan sonra koşturmaca gidiyor dert etme o kadar
teşekkür ederim canım
angrysangel, mmlk ve laydbird hanımlaaa,

maşallahınız var tabisi 40 küsurlu kilolarda olunca insan göbeğim çıksın ister

bizler mevcut göbüşlüler naapalım ama

dert etme canım yaaa bende çok dert ediyorumda sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alalım sonra da beraber zayıflarız dukan sağolsun :)

Aksam cok yorgundum, 9da yattim. Bu saate kadar bulantidan boluk porcuk uyudum, az once guzelce tum aksam yemegimi cikardim da rahatladim. Herhalde smdi uyuyabilirim. Kusmak guzeldir kizlar, kusmaktan korkmayin, biraz elim yuzum aciliyor benim kendime geliyirum 1-2 saat en azindan

Uyuyamadim tabiki, bulantm devam etti ( bugun ofiste bu uykusuzlukla ne yapicam bilmiyorum

canım hıc uzulme 10. haftda duyanlar var kalp atıslarını sen morelını yuksek tut aksı olsa bıle allahın ardır bı bıldıgı senın ıcın hayırlısı ne olucaksa onu nasıp etsınn
basın saolsun canımmm
kızlar ben acıkınca midem bulanıyor sizde de oluyor mu ?

benımde aynen hafıf bı aclıkta bıle mıdem asırı bulanıyor aclıgım arttıkca daha beter oluyor

gunaydın kızlar hepınız bugun pek gıremıcem ıslerım var onları yapıp ustune gezmeye gıdıcem cok dedıkodu yapıp sayfaları bırıktırmeyın benı bekleyınn

sanki benimde göbüş çıktı biraz bazen bir çıkıyor sanırsın 5-6 aylık hamileyim sendede öyle oluyormu

benim artık şirkette hamile olduğumu söylemediğim kişiler anlıyor hamile olduğumu :) büyük bi hızla yayıldı son 1-2 hafta içinde, herkes tebrik ediyor... benim de bayağı çıktı yani, hatta gardrop değiştirme çabaları içerisindeyim, hamile pantolonu aldım, bol tunikler aldım, bi süre idare ederim herhalde

Günaydın güzel anneler ben deli gibi uyuyorum ya akşam saat 9 da uyuyup kalmışım sabah 7 buçukda zor kalktım

benim hala kıyafetlerim oluyor 1 ay kadar daha giyerim sonra olmaz sanırım ama göbüşüm çıktı ve belim kalınlaştı işyerindekiler anlamadı daha kilo aldım sanıyolar bilen biliyor sadece ama bende bakayım artık hamile pantolonu bir kaçtanede tunik gibi bişey almak lazım çok bişey almayı düşünmüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…