- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.641
Canım gecmis olsun ,bel agrisi icin hareket sart onun belli egzersizleri var annemdede kronik bel agrilari var o duzenli yapiyor egzersizlerini, ben spor salonuna gittim evde kaytariyorum çünkü orda mecburen yapıyorum. Doktoruma sordum uç ay dolduktan sonra kendini zorlamadan yapabilirsin demişti tabiki ağırlık ve asılma hareketleri yapmıyorum.(gerçi 13 kilo ağırlığında bir kızım var ve mecburen onu zaman zaman kaldırıyorum) Evde yapabilmen icinde hamileler icin hazırlanmış Cd'ler var onlardan alıp evde yapabilirsin . Tabi doktoruna sor sakıncalı bir durumun yoksa müsaade edecektir.
canım günaydın sen tecrübelisin ultrasyon zararlı mı 15 günde bir girsek sıkıntı olurmu?
Beyazcekirge günaydın, kontrolün iyi gecmis okudum, gözün aydin. Plasentan bebekle karnının arasindaymis , kızıma hamileyken benimde öyleydi. Hiç bir problem yaratmayan bir durum. Yalnız ilerleyen haftalarda bebeklerin uç boyutlu ultrasonla simaları neredeyse tamamen belli oluyor ama bizim arada plasenta olduğu icin yüzünün sekli biraz bozuk cikiyor:) tekmelerin gec hissedildigide doğru gebelik günlüğüme baktimda kızımın net tekmesini 17. haftada hissetmisim şimdi ise belli belirsiz dalgalanmalar hissediyorum. Çok nadir ama su dalgası gibi bir cirpinma . Kızımda bariz tekme gelene kadar anlayamamistim.
Valla bende nasil doldurdum bilmiyorum bu haftayi , resmen gun sayarak. Hamileler icin cd ler var. Evde çok faydası olur. Sırt ve bel ağrısı zor gercekten , ne oturabiliyorsun nede uyuyabiliyorsun korkutmak gibi olmasın ama:)
şok şok şok flaş flaş flaş toplanın kızlar ılk cınsıyet haberı benden aslında 1 subatta asıl kontrolum ama bugun baska bır sey ıcın yakında bulunan hastaneye gıttım orda muayene ettı 12 haftalık bebgım ense kalınlıgına baktı alt sınırda dedı cok sukur guzel burdu nazal jkemıgıne baktı gorunuyor dedı veeee kemık yapısına bakarak yuzde yuz degıl ama cok buyuk ıhtımal kız gıbı duruyor dedı net 2 hafta ıcınde daha bellı olur dedi ama buyukm ıhtımal kızz bu köızz dediibebşimöi gordum buyumus kıpır kıpır agzını oynatıyorr masallahhhhh
şok şok şok flaş flaş flaş toplanın kızlar ılk cınsıyet haberı benden aslında 1 subatta asıl kontrolum ama bugun baska bır sey ıcın yakında bulunan hastaneye gıttım orda muayene ettı 12 haftalık bebgım ense kalınlıgına baktı alt sınırda dedı cok sukur guzel burdu nazal jkemıgıne baktı gorunuyor dedı veeee kemık yapısına bakarak yuzde yuz degıl ama cok buyuk ıhtımal kız gıbı duruyor dedı net 2 hafta ıcınde daha bellı olur dedi ama buyukm ıhtımal kızz bu köızz dediibebşimöi gordum buyumus kıpır kıpır agzını oynatıyorr masallahhhhh
günaydın güzel annelerhepimizin günü güzel geçsin. ankarada bugünde hava harika bebişleri gezdirsekmi [/QUO
hıhı patronlarda öyle diyodu
kızlar bişey sorucam. ben bugüne kadar siyah beyaz ultrasonda girdim hep, ikili testte renkli ve üç boyutlu mu oluyo, nasıl oluyo? yarın ikili teste giriyoruz da, dua edin...
kıyamam sana poliii bari erken çıkmanıza izin verseler yaa bazı patronları boğasım vargünaydın güzel annelerhepimizin günü güzel geçsin. ankarada bugünde hava harika bebişleri gezdirsekmi [/QUO
hıhı patronlarda öyle diyodubenim patronum kocam hamile kalınca bıraktım işi ama evde oturmak daha zor ya zaman geçmiyo
pemberiya 13. haftada hala devam ediyor mu,Aksam cok yorgundum, 9da yattim. Bu saate kadar bulantidan boluk porcuk uyudum, az once guzelce tum aksam yemegimi cikardim da rahatladim. Herhalde smdi uyuyabilirim. Kusmak guzeldir kizlar, kusmaktan korkmayin, biraz elim yuzum aciliyor benim kendime geliyirum 1-2 saat en azindan
pemberüya seninle günlerimiz aynıymış .inşallah iyi haberlerle gelirsin sende. bendeki ultrason değişmedi aynı doktora gittiğim için. ama aynı cihazın farklı fonksiyonlar oluyormu onu da bilmiyorum açıkçası. ben cinsiyet öğrenemedim ama belki sen öğrenirsin.
aslında kızlar bebiş küçücük ya bence de 12. hafta erken cinsiyet için. doktorda çok 4-5 hafta daha bekleyeceksin sabırlı ol dedi. sanırım tam emin olmadan söylemek istemiyor benim ki :44: illa çatlatacak beni
bende başka doktora giderim haftaya
günaydın güzel annelerhepimizin günü güzel geçsin. ankarada bugünde hava harika bebişleri gezdirsekmi
kıyamam sana poliii bari erken çıkmanıza izin verseler yaa bazı patronları boğasım varbenim patronum kocam hamile kalınca bıraktım işi ama evde oturmak daha zor ya zaman geçmiyo
erken bıraksa nolur evle işyeri arası 2 otobüs keçiören-söğütözü düşün yani servisle gitmek aynı saate geliyo
pemberiya 13. haftada hala devam ediyor mu,
inanamoyorum kabus gibi, hani geçecekti 3 aydan sonra bizi kandırıyorlar mı,
ben üstelik kuamıyorum herşey midem de çakılıp kalıyo,
bi şeyler yemesem daha kötü oluyorum,
açıktıkça bulantım artıyor, bulantım arttıkça yiyemiyorum kısır döngü,
öğgg, böğğgg diyerek yemek yiyorum resmen,
bir de atıyorum bir hafta süt içebiliyorsam dğer hafta artık ondan da tiksinmiş oluyorum,
şu ara ayvaya taktım çok iyi geliyo,
önce ayvayla bastırıp ardından hemen yemeğe geçiyorum...
ama bitsin artık lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?