- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.561
en güzeli domestos rengarenk
valla dedim gibi ben bir yerde okudum olmaz zararı olmaz diyorlar. nar çok faydalı zaten. önemli olan doğal olması, öyle marketlerden nar suyu alıp vermeyin yani ağzına. ondan dolayı dolaba attım. zaten 1-2 damla ben deneyeceğim. Bence gaz problemi çok ciddi ve zor bir problem, işe yarayacaksa eğer, denemekte fayda var.
Ama sorun sourşturun sizde , içinize sinmeyen hiçbirşeyi yapmayın kızlar. sadece bu konuda değil her konu da
selam kızlar
kilodan bahsetmişsiniz
ilk gebeliğimde ebru şallıyla beraber doğurmuştum
o 9 kilo almıştı ben 8 ama kadını hastaneden çıkarken görüntülemişler
sanki hiç doğurmamış ben öyle miydim koca göbekle dolandım kaç ay :)
kiloya bakmıyor bence vücudun yapısıyla alakalı ne 20 kilo alanlar benden daha iyi durumda
ben en zayıf halimle bile göbekliyim takmayın bunları ama çok kilo almak kendimize yazık etmek
zaten zor nefes alıodum son zamanlarda az kilo almama rağmen
bir de o an fark etmedim ama şimdi resimlere bakınca anlıyorum
son iki hafta yüzüm davul gibi şişmiş benimm lohusalık çökmüş yüzüne diyorlardı :)
Canım en son cuma günü doktorum bana premesis diye bi hap verdi bu hem folik asit, B12, B6 ve kalsiyum içeriyor hem de bulantı önleyici bir hapmış. Diğer bütün hapları bıraktım buna başladım bakalım pazar gayet iyiydim bugün de fena değilim. İlaç arayışındaki diğer arkadaşlara da tavsiye edebilirim.
kızlar ilk doğumda emirme sorunları yaşadık bu konuda hiç hazırlamammıştım.Herşey çok doğal olcak diye sanıyordum.ama bizde öyle olmadı.bu link veriyorum anne güzel ve faydalı bilgi yazmış.siznle paylaşıyorum bu konuda biraz araştırrısanız doğumda sorun yaşaarsanız paniklmeeyin hemen pes etmeyiniz.hatat bu forumda da çok paylaşım oldu bu konuda eski konulara bakıp sizinle paylaşırım Elmanız ve Anne sütü | Dr. Oya | Dr. Oya Çetinkaya - Çocuk Doktoru
nassılsınızm kzıalr uyıne sayfalar akmıs gıtmıs ogleden sonra kuafore ugradım ınce ısler vardı hallettım geldım yemek yaptım anca gırebıldım az daha gırmesem kac sayfa daha bırıkırmıs bılmem
İyi Akşamlar Bayanlar, Bebişler
Nasılsınız bakalım?
Birazını okuyabildim ancak bu ne ya böle :) Gevezeler sizi :) yetişmek imkansız takip edemiyorum valla.
Yani bana kendini duyurmak isteyenler lütfen özel mesaj atın yoksa arada kaynıyor; mavi_menekse seni unutmuşum demekki hemen eklerim şimdi tam bilgilerini özelden yollarsan sevinirim.
Aşermeler mi başlamiş ne? Karpuz diyen olmuş. İki hamileliğimdede hiç mevsiminde bulunmayan bişey
istemedim kocamdan bunda isteyeyim bari, aklıma bişey daha geliyor şimdi hiç bulunmaz ama bide canı çeken olur o yüzden yazamayayım ben hiç. Karpuz canı çeken olduysa artık nasıl bulur bilemem. Keşke hiç yazamasaydınız. Neyse...
Aramıza yeni katılanlara HOŞ GELDİNİZ
kontrole gidip iyi haberlerle dönen arkadaşlara GÖZÜNÜZ AYDIN
Kötü Haberler getirenlere HER DAİM OLUMLU DÜŞÜNÜN, ALLAH BÜYÜKTÜR MUTLAKA BİR BİLDİĞİ VARDIR
diyorum ve hepinizi öpüyorum.
Yarın akşam kayınvaldemler gelecek, yaşasın :)) Ögleden sonra Kahve günüm var Sabahtan temizlik yapacağım Yoğunum yani yine
Kizlar oyle kotu durumdayim ki. Geceleri bile uyanip kusuyorum. İnanilmaz bir gebelik yasiyorum. Birde ustune bebegide kalp atislarinida duyamamak... Acaba benimi zehirliyor doktor anlamazmiydi . Cok ozur diliyorum sabahlari zehir gibi kusuyorum
bebeğin kalbi atmıyor olsaydı bu kadar bulantı yaşamazdın, çünkü o zaman zaten hormonlarını etkileyip sana mide bulantısı yapacak bir faktör olmazdı,
bence içini rahat tut,
bir arakdaşımın bebğinin kalbi atmamıştı en son 10.haftasında aldılar,
onda hiçbir hamilelik belirtisi olmamıştı, ne bulantı, ne göğüslerde hassasiyet hiç bir şey,
bu belirtiler bir anlamda bebeğin geliştiğinin de göstergesi...
merhaba güzel anneleeeerrr geçmişi okumaya çalıştım ama maşallahınız var baya bi ilerletmişsiniz
bebeğiyle ilgili korkuları olan gelişmeme riski olan arkadaşlar var Allah yardımcınız olsun inşallah iyi haberlerle gelirsiniz buraya
bulantıları olan arkadaşlara ne kadar da zor olsa bebeklerimiz için herşeye değer diyorum...
bi de benim moralim çooook bozukkuşum ölmüş :'( ben okuldayken ölmüş k.validem can çekişirken yakalamış ama hiç birşey yapamamış koynuna almış ölmesini izlemiş :'( çok üzgünüm... herşeyi paylaşıyoruz ya bunu da paylaşmak istedim sizlerle....
Ay canım benim ya. Birden çok korktum kuşum ölmüş değince bebekten bahsediyorsun sandım. Allah korusun. yaşlı veya hastamıydı ki?
Benimde kuşum oldüğünde çok ağlamıştım Kanaryam vardı yavruyken almıştık 7 yaşında öldü..
ya herhalde ben hamielikten dolayı mı anlamıyorum ne şu smiley leri bende yapmak istiyorum ama bir türlü nereden aktifleştireleceğini bulamadım. Forumu didik didik ettim resmen :)) yardımmm ediinnnn ltfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?