2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende agustos annesıyım benıde eklermısını yas 27 sat 5 kasım beklenen dogum 12.08.2013

Günaydın güzel anneler ben deli gibi uyuyorum ya akşam saat 9 da uyuyup kalmışım sabah 7 buçukda zor kalktım

Bu üşengeçlik ve uyku hali ne zaman geçecek ben de bilmiyorum. Ütülerim birikti her akşam bugün yapıcam diye eve gidip erkenden uyuyup kalıyorum.

Bu üşengeçlik ve uyku hali ne zaman geçecek ben de bilmiyorum. Ütülerim birikti her akşam bugün yapıcam diye eve gidip erkenden uyuyup kalıyorum.

Mide bulantıların varmı canım senin,çok şükür bende o yok sadece kokuklara tahammül edemiyorum sigara içen ben şimdi kokusunu duyunca iğreniyorum mesela,birde karnım acıkınca midem o zaman bulanıyo ama onun dışında dediğin gibi hep uyusam hep yatsam utanmasam öğle arasında kafayı koyup masada uyucam

Merhaba;
Aranıza yeni katıldım, bu ilk mesajım, daha buraya dair pek bişe bilmiyorum, yardımlarınızla öğreneceğim umarım:)

8 aylık evliyim. istanbul, sat:23.11.2012

bebek bekliyorum bende, sizlerle paylaşmak istedim.

Canım merhaba mesajını yeni okuyorum kusura bakma. Reçeteli bir ilaç değil sigorta karşılamıyor. Eczaneye söylesen verirler heralde ama yine sen doktoruna sor

hoşgeldim yavrum aramıza korkma acımıycak
doğru yerdesin

Doğum tarihlerimiz yakın hatta aynı bile olabilir

Günaydın herkese, bebeğim bugün tam 12 haftalık oldu. 1. Trimesterin bitmesine bir hafta kaldı. Hamileliğin balayı diyorlar inşallah o gunleride göreceğiz Ben iki gündür spora gitmeye başladım kendimi fazla yormadan basit aletlerle yapıyorum sırt ve bel kaslarımı güçlendirmeye çalışıyorum ilerleyen aylarda sırt ve bel ağrıları bizim icin büyük sıkıntı olacak çünkü . İmkanı olanlara tavsiye ederim bana çok iyi geldi moralimde düzeldi biraz.

Mide bulantılarım çok aşırı değil bazı arkadaşları uyutmuyormuş bile o derece değil yani. Benim için en kötü zaman akşam servisle eve dönerken geçen 1,5 saat o ara mide bulantılarının zirvesini yaşıyorum eve gidince de hemen uyumak istiyorum yemek zar zor yiyorum.

Ben de bi doldursam 3 ayımı nasıl rahat edicem anlatamam. Spora da başlarım inşallah evde de olsa birşeyler yaparım bel ağrısından çok korkuyorum bütün gün hareketsizim zaten.

Beyazcekirge günaydın, kontrolün iyi gecmis okudum, gözün aydin. Plasentan bebekle karnının arasindaymis , kızıma hamileyken benimde öyleydi. Hiç bir problem yaratmayan bir durum. Yalnız ilerleyen haftalarda bebeklerin uç boyutlu ultrasonla simaları neredeyse tamamen belli oluyor ama bizim arada plasenta olduğu icin yüzünün sekli biraz bozuk cikiyor:) tekmelerin gec hissedildigide doğru gebelik günlüğüme baktimda kızımın net tekmesini 17. haftada hissetmisim şimdi ise belli belirsiz dalgalanmalar hissediyorum. Çok nadir ama su dalgası gibi bir cirpinma . Kızımda bariz tekme gelene kadar anlayamamistim.

Günaydın kızlar cinsiyet için doktor gün verdimi size ben çok heycanlıyım her akşam kız ve erkek ismi tartışmaktan bıktım:))) haftaya gidip şansımı deniycem 2 hafta sonra demişti ama dayanamıyorum:18::18:

Ben de bi doldursam 3 ayımı nasıl rahat edicem anlatamam. Spora da başlarım inşallah evde de olsa birşeyler yaparım bel ağrısından çok korkuyorum bütün gün hareketsizim zaten.

Valla bende nasil doldurdum bilmiyorum bu haftayi , resmen gun sayarak. Hamileler icin cd ler var. Evde çok faydası olur. Sırt ve bel ağrısı zor gercekten , ne oturabiliyorsun nede uyuyabiliyorsun korkutmak gibi olmasın ama:)

günaydın güzel anneler,

ben de hiç uyanmak istemiyorum. çalışmıyor olsam evde sürekli uyurdum herhalde. sürekli bir halsizlik ve uyku hali.. adım uykucu şirine çıktı

Yarın ikili testimiz var dua edin kızlar...

hayırlısıyla iyi haberler alırsın inşallah. benim de cumartesi günü olacak. Allahım hiçbirimize üzülecek şeyler yaşatmasın. Sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza

Hayırlı olsun nadia. Kolaylıkla geçen bir hamilelik dönemi olur umarım. :13:

isetberry bende maalesef bel ağrıları oluyor. fazla hareketsiz kalmaktan olduğunu düşünüyorum. çünkü akşamları 8, 8 buçuk gibi uyuyorum genelde. Sabaha kadar hiç uyanmadan. Bu kadar hareketsiz kalmanın ağrıya neden olduğunu düşünüyorum. Sen spor salonuna mı gidiyorsun, yoksa evde mi yapıyorsun. Her hangi bir zararı var mıdır? Doktora sordun mu başlamadan önce.
Eğer bir zararı yoksa bende ufak ufak birşeyler yapmak istiyorum da o yüzden bu kadar ayrıntılı sordum kusura bakma

Gunün benimle aymışmış bence iki hafta sonra git daha garanti olur. Bir hafta daha bekleyebilirsin . Cocuğu ultrasonla çok rahatsız etme annesi :)

Gunün benimle aymışmış bence iki hafta sonra git daha garanti olur. Bir hafta daha bekleyebilirsin . Cocuğu ultrasonla çok rahatsız etme annesi :)

canım günaydın sen tecrübelisin ultrasyon zararlı mı 15 günde bir girsek sıkıntı olurmu?

Canım gecmis olsun ,bel agrisi icin hareket sart onun belli egzersizleri var annemdede kronik bel agrilari var o duzenli yapiyor egzersizlerini, ben spor salonuna gittim evde kaytariyorum çünkü orda mecburen yapıyorum. Doktoruma sordum uç ay dolduktan sonra kendini zorlamadan yapabilirsin demişti tabiki ağırlık ve asılma hareketleri yapmıyorum.(gerçi 13 kilo ağırlığında bir kızım var ve mecburen onu zaman zaman kaldırıyorum) Evde yapabilmen icinde hamileler icin hazırlanmış Cd'ler var onlardan alıp evde yapabilirsin . Tabi doktoruna sor sakıncalı bir durumun yoksa müsaade edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…