- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.921
günaydın canımm. o iğne batmaları gibi ince sızılar bende de oluyurduu bende korkmuştum hemşiremize sordum, süt kaynıyor dedi :) sonra annem e söyledim gülmekten bayılacktı kadıncağızzz,,nasıl süt kaynamasını bilmezmişim.. sanki kaç çocuk doğurdumm :) daha ilk nerden bileyimm ki:):)
aynen bizde sizin ggibiyz canımm. 10-11 gibi uyur 4 te yada 4.30 da uyanıp emiyr. ama ondan sonra saat başı kalkıyrr.. tabi bazenn değişikliklerde oluyrr..
Günaydın teyzoşlarım ve biricik kardeşlerim :)
Eki Görüntüle 838809 Eki Görüntüle 838810
Günaydın çıtırlar :)
Eki Görüntüle 824098 Eki Görüntüle 824101 Eki Görüntüle 824103 Eki Görüntüle 824104 Eki Görüntüle 824105 Eki Görüntüle 824100 Eki Görüntüle 824102
bunlar da bizim hastane fotoğraflarımız
Kıslar size iyi nöbetler selamı verelim de öle yatalım dedik bu akşam huzursuzuz anne bırakıp düğüne gitti diee güç bela sığabildiğim bi elbiseyle
Günaydın teyzoşlarım ve biricik kardeşlerim
Eki Görüntüle 838809 Eki Görüntüle 838810
Günaydın çıtırlar :)
maşallah hepsi birbirinden tatlı bu ağustos bebeklerini allahım daha bir özene bözene mi yaratmış :))Amin canım hepimizin yavruları hep gülsünler inşallah :)
bunlarda tatilden ilk foto kelebekler vadisinde babaya poz verirken :) küçük hanım babasına poz veriyor ama ben çekeceğim zaman gülmekten vazgeçiyor :) ikinci foto deniz keyfimizde :) Eki Görüntüle 838824 Eki Görüntüle 838825
günaydın kızlar. mutlu, huzurlu, bol gülücüklü, sıfır gazsız güzel günler dilerim hepinize...
bize prima 2 numara küçük, 3 numara büyük geliyor.. acaba gariplik bizde mi , bez de mi? :)
ahhh yavrum ahhh.. ben yaptım da noldu. bütün gece pişmiş kelle gibi sırıttım soğuktan... sonuç ne oldu? sadece her zaman ki gibi iyi geceler öpücüğü.. (yanaktan)
Hayırdır canım neye sıktın canını?canımın bukadar sıkkın olduğu günde minikleriniz içimi açtı :)
bunların hepsi tatlılıkta birbirleriyle yarışıyor, Allah hep yüzlerini güldürsün :)
parme ben senin hastane fotoğraflarını kaçırmışım, şimdi alıntıda gördüm...çok tatlı bir aile fotoğrafı olmuş :)
bizde de aynı dert varhuggies in 3 tam geliyordu ama bezi beğenmedim, prima kullanıyorum
bizim kilo 6100gr, sizinki kaç? kaç kiloda tam gelecek acaba bu bez
günaydınlarr
dün kızım çok huzursuzdu giremedim. eşim gece nöbete gidince hep böyle oluyokokusunu mu hissediyo bilmiyorum.
bizim poposunda çatlak var hala geçmedi ben müdahale etmeden kakasını yapamıyo
kontrole gittik doktor müdahale etme dedi parmağınla kremle masaj yap dedi. parmağın incitmez sadece dedi
altını pamuk ılık su ile temizliyorum genelde evde bebeğine yapacağın en iyi şey altını yıkamak sonra havluya yatırıo hafif kurulamak sonra kremini sür biraz havalansın kapat dedi.
pamuk kesinlikle kullanma dedi neden anlamadım. herkes farklı bişi söylüyo yaaa
ne zaman müdahale edeyim dedim 48 saat bekle dedi. Akşam 6dan 9a kadar ıkınmaktan ağlamaktan mahfoldu kızım dayanamadım yarım fitil verdim daha 24 saat olmuştu yapmayalı ama çatlıycak gibi ağlıyodu napayımsonra kakasını yaptı mayıştı kuzum.
yanlışmı yaptım bilmiyorumsiz olsanız napardınız. 3 saat iyi bile bekledim
Bize zinco hic yaramadi canim nurse Harvest kullaniyoruz gynde 4kere1tatli kaşığı iyi geldi bizecanım gaz ilacı zinko veriyorum gazını çıkarırken bile ağlıyo çatlak yanıyo heraldemasaj yapıyorum karnını ovdurmuyo hep ağlıyo ovarken.
sen neler yapıyosun nasıl yapıyo kakasını
günaydın kızlar. mutlu, huzurlu, bol gülücüklü, sıfır gazsız güzel günler dilerim hepinize...
bize prima 2 numara küçük, 3 numara büyük geliyor.. acaba gariplik bizde mi , bez de mi? :)
canımın bukadar sıkkın olduğu günde minikleriniz içimi açtı :)
bunların hepsi tatlılıkta birbirleriyle yarışıyor, Allah hep yüzlerini güldürsün :)
parme ben senin hastane fotoğraflarını kaçırmışım, şimdi alıntıda gördüm...çok tatlı bir aile fotoğrafı olmuş :)
Hayırdır canım neye sıktın canını?
Canin niye sıkkın aybikecim? Hayir olsun.
Sıkma canını hakkında hayrlısı neyse o olsun. Mübarek gün rabbim geri çevirmez duaları. İnşallah iyi geçer görüşmen. Yalnız sen hergün Urladan Konak'a nasıl gelcen işe ??aman ne biliyim canım adet dönemim geldi ondan mı böyleyim yoksa dertler toplandı diyemi..
kuzumun totosu acıyor diye kaka yapamıyor
az önce aşı oldu ben akşamüstü Urladan kalkıp Konak a iş görüşmesine gidiyorum, yalnız bırakıyorum kuzumu
ödemeler sıkıştırdı acilen adamlarla anlaşıp işe başlamam lazım
offf bak yazarken bile daraldım
Molfixte boy olarak iyi. Ben 3 numara kullanırken prima büyük geldiğinde molfix kullandımaynı sorunu yaşıyorum canım ya prima çok genis geliyor huggies daha normal boyutta
Kızlar bu arada bimdeki uyku tulumundan aldım. Fiyatına göre fena değil, kullanılabilir.
Günaydın diyoruz hepinize..
Eki Görüntüle 838826
maşallah hepsi birbirinden tatlı bu ağustos bebeklerini allahım daha bir özene bözene mi yaratmış :))
canımın bukadar sıkkın olduğu günde minikleriniz içimi açtı :)
Molfixte boy olarak iyi. Ben 3 numara kullanırken prima büyük geldiğinde molfix kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?