2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen yaaa 4ten sonra saat basi ayaktayiz. Oyuzden aksam bizimki kacta uyuduysa hemen yatiyom ben de, 8se 8, 9sa 9. Hic bi diziyi izleyemiyom:)

Kızlar bu arada bimdeki uyku tulumundan aldım. Fiyatına göre fena değil, kullanılabilir.
Günaydın diyoruz hepinize..

Maşallah size parmecim :) ben fotoğrafçı filan getiremedim acil doğuma alınınca hiç bir planım olmadı yani bebek şekeri bile yaptıramadım. mevlütte yapıldı.

Kıslar size iyi nöbetler selamı verelim de öle yatalım dedik bu akşam huzursuzuz anne bırakıp düğüne gitti diee güç bela sığabildiğim bi elbiseyle

Maşallah size canım

geçmişi okuyorum henüz bitmedi :)

Günaydın teyzoşlarım ve biricik kardeşlerim

Eki Görüntüle 838809 Eki Görüntüle 838810

Günaydın çıtırlar :)

maşallah hepsi birbirinden tatlı bu ağustos bebeklerini allahım daha bir özene bözene mi yaratmış :))

günaydın kızlar. mutlu, huzurlu, bol gülücüklü, sıfır gazsız güzel günler dilerim hepinize...

bize prima 2 numara küçük, 3 numara büyük geliyor.. acaba gariplik bizde mi , bez de mi? :)

bizde de aynı dert var huggies in 3 tam geliyordu ama bezi beğenmedim, prima kullanıyorum
bizim kilo 6100gr, sizinki kaç? kaç kiloda tam gelecek acaba bu bez

ahhh yavrum ahhh.. ben yaptım da noldu. bütün gece pişmiş kelle gibi sırıttım soğuktan... sonuç ne oldu? sadece her zaman ki gibi iyi geceler öpücüğü.. (yanaktan)

sabah bende kızdım sen kızlarda bebekken aynı yatakta yatardık bunda yatağınıda ayırdın dedim öylemi hatırlamıyorum dedi oğlanın bir yerini kırarım diye yatmıyorum dedi gitti şimdide arıyor beni üzüyorsun diye gene o haklı anlamadım gitti yahu mubarek adam ne diyim benimle yatmıyosun diye kızıyorummu diyim bu yaştan sonra yol yordammı öğretiyim anlamadım gitti???

canımın bukadar sıkkın olduğu günde minikleriniz içimi açtı :)
bunların hepsi tatlılıkta birbirleriyle yarışıyor, Allah hep yüzlerini güldürsün :)

parme ben senin hastane fotoğraflarını kaçırmışım, şimdi alıntıda gördüm...çok tatlı bir aile fotoğrafı olmuş :)

Hayırdır canım neye sıktın canını?

canım ya aynı dert bizde de var, bugün aşı için ana sağlığa gittik doktor doğru düzgün hiçbirşey söylemedi...geçermiş zamanla, bende biliyorum zamanla geçecek de nezaman ve nasıl
bir çare bulunursan benimle paylaşırmısın? bize ilaç yazdı, babası almaya gitti. gelsin bakalım ne yazmış eczacı ne diyecek...offff bir kaka yüzünden kafayı yiyeceğim hiç aklıma gelmezdi

canım gaz ilacı zinko veriyorum gazını çıkarırken bile ağlıyo çatlak yanıyo heralde masaj yapıyorum karnını ovdurmuyo hep ağlıyo ovarken.
sen neler yapıyosun nasıl yapıyo kakasını
Bize zinco hic yaramadi canim nurse Harvest kullaniyoruz gynde 4kere1tatli kaşığı iyi geldi bize
günaydın kızlar. mutlu, huzurlu, bol gülücüklü, sıfır gazsız güzel günler dilerim hepinize...

bize prima 2 numara küçük, 3 numara büyük geliyor.. acaba gariplik bizde mi , bez de mi? :)

Prima aktif bebekle prima primeum bedenleri fark edoyor mesela prima aktife gore prima primeum 2 daha buyuk

Canin niye sıkkın aybikecim? Hayir olsun.

Hayırdır canım neye sıktın canını?

aman ne biliyim canım adet dönemim geldi ondan mı böyleyim yoksa dertler toplandı diyemi..
kuzumun totosu acıyor diye kaka yapamıyor
az önce aşı oldu ben akşamüstü Urladan kalkıp Konak a iş görüşmesine gidiyorum, yalnız bırakıyorum kuzumu
ödemeler sıkıştırdı acilen adamlarla anlaşıp işe başlamam lazım
offf bak yazarken bile daraldım

Canin niye sıkkın aybikecim? Hayir olsun.

saol canım...suloz a sıraladığım gibi tek tek gelse kafama takmayacağım şeyler birikti diye mi bilmem patlayacak gibi hissediyorum kendimi..akşamüstü şu görüşmeyi yapıp iyi haberlerle gelsem rahatlayacağım. maalesef bizim babamızda çalışmıyor çünkü..evin masrafları ellerimden öper

Sıkma canını hakkında hayrlısı neyse o olsun. Mübarek gün rabbim geri çevirmez duaları. İnşallah iyi geçer görüşmen. Yalnız sen hergün Urladan Konak'a nasıl gelcen işe ??

Kızlar bu arada bimdeki uyku tulumundan aldım. Fiyatına göre fena değil, kullanılabilir.
Günaydın diyoruz hepinize..
Eki Görüntüle 838826

Günaydın maşallah sana :)

maşallah hepsi birbirinden tatlı bu ağustos bebeklerini allahım daha bir özene bözene mi yaratmış :))

Evet canım hepsi birbirinden tatlı maşallah. :)

Amin canım hepimizinkinin inşallah :)

Canını sıkma canım sıkınca da hallolmuyor. hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı iştir görüşmen ve güzel geçer başlarsın işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…