2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle hiç huysuzluk yapmadı açıktığı zamanlar dışında gazımız bile olmadı kanguruda gezerken pırt pırt :)

Efa omega3 canim, eczanelerde var aybike bebeginin kilo alimunda cok fayda gormustu ben de bi suredir kullaniyorum

Slm kızlar gene perişan bir gecenin ardından buradayız şu aşıdan beri ne düzen kaldı ne bişey aşıyla birlikte gaz sancılarımız da hortladı yan etkisinde ateş diordu ama bizim bıdık ateşlenince üst baş soyduk kaptı gazları sanırım anlamıyorum bu sütten her halt geçiyorda uyku neden geçmiyor ölüyorum uykusuzluktan bide çok bunaldım gece gündüz yalnızız babamız Afyon'da hafta içi hafta sonu geliyor bir süre böle devam edicek sonra Irak işi var siz akşam eşim gelince yemek hazırlıyorum diosunuz ya çok özeniyorum biz hep ayrı gayrı önceden bende giderdim onla otelde kalırdım ama şimdi çocukla pek mümkün olmuyor en azından şimdilik çünkü çok küçük birde büyümesini kaçırıyor çok üzülüyorum artık başka iş bakmanın zamanı geldi de geçiyor gerekirse bende çalışırım diorum ama istemio Kaan kreş yaşına gelene kadar 3 yaşına kadar yanında ol Dio kendi bakıcılarda büyümüş annesinin gece nöbetlerinde babası alır meyhaneye gidermiş çok usluymuş benim kocam ama oğlum ona çekmemiş tip olarak çekmiş huy olarak çekmemiş :)) işte böyle kızlar bizim derdimizde bunlar herkesin bi derdi var işte annemde memleketten dönmedi babaannem ameliyat oldu ona bakıyor bugün kocacık gelicek az süslensemmi uykusuzluktan Şiş ve mor gözlerimle çok hoş görünüyorum

Yillik iznin yok mu cnm???

bende çıkıp alacağım bugün canım kullanmaya başlayacağım bakalım bebeğim önümüzdeki ay kaç kilo alacak inşallah 1500kg alırda toparlar biraz.[/QUOTE]

Emel bebeğin doğum kilosunun 2 katına çıkmış daha nasıl toparlıycak kız otur oturduğun yere Sütün fazlasıyla yaramış aman nazar değmesin.

Bir suru alinti yapmistim hepsi gitti hepinizin bebisleri cok seker ya masallah kuzulara:) Bizde prima aktif bebek kullaniyoruz 3 numara gayet Iyi geliyo Bize. Bu arada kanguru kullananlar memnunmusunuz bende alıyım diyorum arada kuzumu havA aldırmaya çıkarırım arabayı çıkarmak zor geliyo :)

Canım her annenin sütü bebeği için özeldir.sütünün besleyici olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz Her bebeğin ihtiyacı ve yapısı farklı uzmanlar 500 ila 1500 gr arası kilo alımını normal görüyorlar çıtır bir kızın olacak belkide... Olumsuz düşünüp kendini üzme doktoru gerekli görürse 4. Ayda ek gıdaya başlar hatta bende vermeyi düşünüyorum çünkü 6. Aydan sonra bebekler zor alışıo ek gıdaya 4. Ayda elma ve havuç suyu ile başlamayı düşünüyorum tabiki doktoruna danışıp

O araba işi zor valla canım yaa aldık kütük gibi arabaları görüntüleri güzel diye ama kullanım zor.

Son düzenleme:
Canım hoşgeldin.. Dün seni sormuştum bende haberi olan var mı diye. Bizde 3 ay 1 haftalık olduk sadece emiyor, ek gıdalara geçmedik. 7000 gr. kilosu. Bu arada senin kız ameliyat olacaktı ne oldu?

hosbulduk canım. amelşyatı olduk... oldukca zordu... ameliyattan sonra cok kötü grip oldu 10 gun ugrastık. ılaclar ates agrı falan derken onu atlattık... sonrasında pişik kabız derken, makatta kılcal catlaklar olusmuş. kakasında kan vardı hemem dr.a goturdum.15 gundur ılac kullanıyoruz... daha tam ıyılesmedı. hala kakasını yaparken ve gaz cıkarırken aglıyor. canı cok acıyor yavrumun.
ama buda gececek ınsallah....

emelcım benım bebeğim 3450 gr dogmustu. dr. gelişimini çok ıyı dıyor. o kadar amelıyat hastalıklar falan derken hala kılosu cok ıyı dıyor ama ana yuregı ıste ben tatmın olamıyorum. simdi de sag gogsumu emmek ıstemıyor. zorla sekılden sekıle gırıp kandırıp vermeye calısıyorum. ama cogu zaman emmıyor. ondan dolayı sut yetmıyor gıbı geliyo....

bu da benım mınık kızım

O araba işi zor valla canım yaa aldık kütük gibi arabaları görüntüleri güzel diye ama kullanım zor.

Aynen canım ya görüntü var ama işlev 0 :) bizimki arabanın bagajında duruyo avm ye gidince bitek:) bende ondan diyom kanguru alsam nasıl olur kafam eser bi hava almaya çıkarım kös kma evde oturmaktan sıkıldım bebişlerede iyi gelir

Canım 38. haftamda 3240 doğdu benim oğlum. Bende mama vermiyorum sadece emiyor. Banada doktor her ağladığında emzirme kilosu önde gidiyor diyor. Napayım aç mı bırakayım çocuğu ? Emeklemeye başlayınca hareketten verir nasılsa kilo, dinlemiyorum doktoru

kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
gündüz uyutmama konusunu şimdiye kadar kıyamadığımdan yapmak istemedim
uykusu geldiğinde çok ağlıyordu çünkü ama sanırım yavaş yavaş deneme zamanı geldi
özellikle akşam 6 dan sonra uyutmamaya çalışıcam bakalım
gece uykusuzluğu çok yıpratıcı bir süreç umarım kısa sürede düzelir yoksa ben addaaaaaaaaaaaa

maşallah size
kelebekler vadisinin yeri özeldir benim için çünkü balayımız da ordaydık

kızlar hastaneden gelıyoruz oglum gecen gun oksuruyo demıstım hatırlarsanız acıle göturmustum önemlı bı oksuruk olmadıgını cıgerden gelmedıgını söylemıslerdı ıcım rahtattı nsurub kullanıyoduk.bugun sunnte ıcın götürdüm cerraha 1 yasından önce yapmak ıstemedı narkoz verılecegı ıcın tavsıye etmıyomus.gelmısken bıde oksuruyo dıye gostereyım dedım hırıltıda baslamıstım yavrum bransıt baslangıcı varmıs ılaclar degıstırıldı antıbıyotık fln verdıler buhar makınası aldım uyuyo sımdı cok üzgünüm nasıl oldu böyle bakamadım mı ben kendımı suclu hıssedıyorum eger ates cıkarsa ılerlerse hemn goturmemı yatıs yapılacgını söledı doktor nolur dua edın oglumk cabucak ıyılessın.bu ay kıloda almamıs 3 haftada 350 400 gr almıs anlamadım gıttı ılk aylar normalın ustunde alıyo sutum var yetmıyo mu doymuyo mu allahım kafayı yıcem oofff

kızlar doğumsonrası kilolardan bahseden yok gerçi resimlere bakınca herkes vermiş gibi görünüyor hamilelikte aldığım kiloları ilk 20 günde verdim zaten çok da almamıştım ama öncesinde tedavi sürecinde aldığım kilolar var onları vermem gerek emzirdiğim için diyet yapamıyorum ama şuan itibariyle karar almış bulunmaktayım tabi bunda kocamında etkisi var bakışlarından rahatsız hissediyorum kendimi hiçbir kıyafetimde olmuyor diyet yapmadan günlük mekik ve yürüyüş bandıyla kilo vermeye çalışacağım bakalım umarım verebilirim. eski kıyafetlerime girebilirim. çizelgeyide kilo çizelgesi olarak değiştireceğim. beni biraz motive etsin buzdolabının üstüne eski resimlerimden koydum bir ona bakıyorum birde aynadaki halime arada dünya fark var

canım çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda düzelir. tekrar kilo alır dert etme ve emzirmeyi bırakma sakın süt en iyi antibiyotiktir onun için. bu ay benim kızımda çok kilo almadı gibi geliyor bakalım ama her ay aynı şekilde almazmış zaten değişirmiş üzülme ki oğlunda üzülmesin

aynen bizimkide o şekilde coklata coklata emiyor yalıyor :) çok komik oluyo ama bende tedirginim ne yapsam diye
benim ki emziği de almıyor kusacak gibi oluyo
yarın kontrole gidicez dra sorucam bakalım ne yapayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…