- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.961
Belli ki temiz hava yaramış. Oh ne iyi yapmışsınız. Biz de bir kere plaja götürdük kumlara yatırdım kızımı baya iyi uyumuştu deniz havasında. Çestır denize girdi biz de baktık. Deniz çok soğumuştu o yüzden ben bile sokamadım ayaklarımı ama kumlar gayet iyi gelmişti :))
Kızlar omega 3 alamıyorum yani hap olarak alacağım ne kullanıyoruz ben hiç kullanmadım gebelik döneminde de kullanmadım midem bulanıyordu tiksinmiştim. doktorumda yersin daha sonraki aylarda dedi ve çok yiyemedim ilaçda vermedi. zaten onu bıraktım başka doktorda doğurdum :)
Efa omega3 canim, eczanelerde var aybike bebeginin kilo alimunda cok fayda gormustu ben de bi suredir kullaniyorum
Kızlar moralim çok çok bozuk sabah okuldan müdürüm aradı hocam gelin işbaşı yapın diye inanamadım şoklardayım raporum kasım sonuna kadar meğer ilçe doğum sonu raporumdan sadece 8 haftayı saymış 5 haftam tatile geldiği için kabul etmemiş okuldan da arayıp demiyorlar ki hocam şu gün başlayacaksınız diye bende lay lay lom kasımın sonunu bekliyorum bir de müdür demez mi bugün gelmediniz rapor alın diye hocam dedim haberim olsa bakardım çaresine hem bebek var nereye bırakıp gideyim de rapor alayım mazaret izni yazın olmaz yazamam diyor gel de çıldırma offffff eğer rapor alamazsam miniğimi evde bırakıp çalışmaya başlayacağım onun bana ihtiyacı var ben de kendimi henüz hazır hissetmiyorum(((( çok üzgünüm çok (((
kızlar sizlerin bebekleri kaçar kilo doğmuştu.
benim kız 35 haftalık 2400 doğdu şuan 3 aylığız 5000 kg kilomuz. ilk iki ya 1 er kilo aldı bu ay 600gr mama yemiyor kusuyor her mamayı denedim açda bıraktım yinede yemedi. sadece emiyor sütüm var ama acaba besleyici değil mi
Bir suru alinti yapmistim hepsi gittihepinizin bebisleri cok seker ya masallah kuzulara:) Bizde prima aktif bebek kullaniyoruz 3 numara gayet Iyi geliyo Bize. Bu arada kanguru kullananlar memnunmusunuz bende alıyım diyorum arada kuzumu havA aldırmaya çıkarırım arabayı çıkarmak zor geliyo :)
Canım hoşgeldin.. Dün seni sormuştum bende haberi olan var mı diye. Bizde 3 ay 1 haftalık olduk sadece emiyor, ek gıdalara geçmedik. 7000 gr. kilosu. Bu arada senin kız ameliyat olacaktı ne oldu?
O araba işi zor valla canım yaa aldık kütük gibi arabaları görüntüleri güzel diye ama kullanım zor.
Canım 38. haftamda 3240 doğdu benim oğlum. Bende mama vermiyorum sadece emiyor. Banada doktor her ağladığında emzirme kilosu önde gidiyor diyor. Napayım aç mı bırakayım çocuğu ? Emeklemeye başlayınca hareketten verir nasılsa kilo, dinlemiyorum doktorukızlar sizlerin bebekleri kaçar kilo doğmuştu.
benim kız 35 haftalık 2400 doğdu şuan 3 aylığız 5000 kg kilomuz. ilk iki ya 1 er kilo aldı bu ay 600gr mama yemiyor kusuyor her mamayı denedim açda bıraktım yinede yemedi. sadece emiyor sütüm var ama acaba besleyici değil mi
Amin canım hepimizin yavruları hep gülsünler inşallah :)
bunlarda tatilden ilk foto kelebekler vadisinde babaya poz verirken :) küçük hanım babasına poz veriyor ama ben çekeceğim zaman gülmekten vazgeçiyor :) ikinci foto deniz keyfimizde :) Eki Görüntüle 838824 Eki Görüntüle 838825
kızlar hastaneden gelıyoruz oglum gecen gun oksuruyo demıstım hatırlarsanız acıle göturmustum önemlı bı oksuruk olmadıgını cıgerden gelmedıgını söylemıslerdı ıcım rahtattı nsurub kullanıyoduk.bugun sunnte ıcın götürdüm cerraha 1 yasından önce yapmak ıstemedı narkoz verılecegı ıcın tavsıye etmıyomus.gelmısken bıde oksuruyo dıye gostereyım dedım hırıltıda baslamıstım yavrum bransıt baslangıcı varmıs ılaclar degıstırıldı antıbıyotık fln verdıler buhar makınası aldım uyuyo sımdı cok üzgünüm nasıl oldu böyle bakamadım mı ben kendımı suclu hıssedıyorum eger ates cıkarsa ılerlerse hemn goturmemı yatıs yapılacgını söledı doktor nolur dua edın oglumk cabucak ıyılessın.bu ay kıloda almamıs 3 haftada 350 400 gr almıs anlamadım gıttı ılk aylar normalın ustunde alıyo sutum var yetmıyo mu doymuyo mu allahım kafayı yıcem oofff
Kızlar oğlum deli gibi parmaklarını elini coklata coklata emiyordu ben de 15 dk önce emzik verdim ve aldı şimdi onu emiyor ve sakinleşti. hiç emzik verme taraftarı değildim ama elini emmesi ağız ve damak yapısını bozmakla kalmayıp çok somuran çocuklarda elin şeklini de değiştiriyormuş. bunları da düşününce emziği veriverdim ağzına, inş kötü yapmamışımdır,gece falan düşünce ağlamasa iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?