2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar omega 3 alamıyorum yani hap olarak alacağım ne kullanıyoruz ben hiç kullanmadım gebelik döneminde de kullanmadım midem bulanıyordu tiksinmiştim. doktorumda yersin daha sonraki aylarda dedi ve çok yiyemedim ilaçda vermedi. zaten onu bıraktım başka doktorda doğurdum :)

bende molfix aldım ama henüz primamız bitmedi bitsin bakalım memnun kalacakmıyım molfixden :)
Ben ilk yenidoğan bezimi molfix aldım canım. Sonra primanın indirimini yakaladım 2-3-4 numaraları toplu prima aldım. Sonra primanın büyük geldiği yerde molfix aldım. Ben memnundum. Huggiesten iyi oldugu kesin, taşırmıyor

çook güsel maşallahh bende inş. seneye denize götürmek istiyorum bebişimi :)

Kızlar bu arada bimdeki uyku tulumundan aldım. Fiyatına göre fena değil, kullanılabilir.
Günaydın diyoruz hepinize..
Eki Görüntüle 838826

oy çok tatlı maşallahh

Sıkma canını hakkında hayrlısı neyse o olsun. Mübarek gün rabbim geri çevirmez duaları. İnşallah iyi geçer görüşmen. Yalnız sen hergün Urladan Konak'a nasıl gelcen işe ??

yok canım adamlar Hindistan dan geldi Konakta otelde ...anlaşırsak ben homeoffice çalışacağım yine, adamların burda ofisi şirketi falan yok

bende de mide bulantısı yapıyordu, özellikle de solgar
EFA yı tavsiye ederim, hiç rahatsız etmedi

çook güsel maşallahh bende inş. seneye denize götürmek istiyorum bebişimi :)

oy çok tatlı maşallahh

İnşallah gidersiniz canım biz bayram tatilinde gitik 32 derece idi fethiye ölüdeniz ama kızımın sadece ayaklarını soktuk :) inşallah seneye bolca sokacağız denize :)

bende de mide bulantısı yapıyordu, özellikle de solgar
EFA yı tavsiye ederim, hiç rahatsız etmedi

teşekkür ederim canım bugün çıkınca alayım :) ben balıktan tiksindim yani yiyince istifrar ediyorum gebelikten kaldı yoksa çok severim.

Emel biz 40 dak mesafedeki avmye zor gidiyoz siz bi de tatil yaptınız valla tebrik ediyorum. Minnoşcuk denize de girmiş ohhh :) Çok güzel çıkmışlar baba-kız :))

Kızlar bu arada bimdeki uyku tulumundan aldım. Fiyatına göre fena değil, kullanılabilir.
Eki Görüntüle 838826

Tam facede bi arkadaşımın resimlerine bakarken çay içiyor aynı anda buraya da bakıyordum pufkurdum. Bu pozların hepsinden vermiş benim arkadaş da. Ay çok yaşa Suloz sabah sabah iyi güldüm

canım dr belkide sürekli müdahle etme dediği için öyle demiş yani her gün olmasın diye.kabıs olunca da 48 saat bekle demiş çocuk alışmasın diye.dün gece ilk kez oğlum kabıs oldu çok zor bir durum.ben de ellerimi yağaldım karnına masaj yaptım.bir çay kaşığı zeytinyağı verdim birazda popusuna sürdüm miras uyarsın diye.baya bi gaz çıkarttı ama yarım saat sonra çok az kaka yaptı bu yeti biraz rahatladı.sabha kalkınca yine aynı şey yaptım bir saat sonra kakasını yaptı rahatladı uyudu.bebeğin anne sütü alıyorsa hergün kayısı incir yemeye özen göster kabıs yapan iyieceklerden uzak durmaya çalış devamlı olunca mein ol faydası olacak.Bi 4 aylık olsun o zmana ek gıda başlarsın yoğur çok iyi geliyor hem ishale hem kabısa uşaf yaparsın verirsin öyle ilaçsızı rahat edersiniz.

günaydın kızlar. mutlu, huzurlu, bol gülücüklü, sıfır gazsız güzel günler dilerim hepinize...

bize prima 2 numara küçük, 3 numara büyük geliyor.. acaba gariplik bizde mi , bez de mi? :)
aynene öyle canım bebğim 6 kiloyken aldık büyük geldi tam olmaya başladı şimdi 7 kilo geçti dar geldi 3 + kullanıyoruz.primanın bu sıkıntısı var 5 sene önce de oğlumda kullandım aynı sorunları yaşadık.

Kızlar moralim çok çok bozuk sabah okuldan müdürüm aradı hocam gelin işbaşı yapın diye inanamadım şoklardayım raporum kasım sonuna kadar meğer ilçe doğum sonu raporumdan sadece 8 haftayı saymış 5 haftam tatile geldiği için kabul etmemiş okuldan da arayıp demiyorlar ki hocam şu gün başlayacaksınız diye bende lay lay lom kasımın sonunu bekliyorum bir de müdür demez mi bugün gelmediniz rapor alın diye hocam dedim haberim olsa bakardım çaresine hem bebek var nereye bırakıp gideyim de rapor alayım mazaret izni yazın olmaz yazamam diyor gel de çıldırma offffff eğer rapor alamazsam miniğimi evde bırakıp çalışmaya başlayacağım onun bana ihtiyacı var ben de kendimi henüz hazır hissetmiyorum (((( çok üzgünüm çok(((

Tam facede bi arkadaşımın resimlerine bakarken çay içiyor aynı anda buraya da bakıyordum pufkurdum. Bu pozların hepsinden vermiş benim arkadaş da. Ay çok yaşa Suloz sabah sabah iyi güldüm
Bende çok güldüm canım bunu görünce özellikle en sondaki kızın pozundan çokça görür oldum son zamanda, dudaklar harika

Son düzenleme:
günaydın kızlar. mutlu, huzurlu, bol gülücüklü, sıfır gazsız güzel günler dilerim hepinize...

bize prima 2 numara küçük, 3 numara büyük geliyor.. acaba gariplik bizde mi , bez de mi? :)

Gunaydin canim. Gecis kilosunda biz de yasadik onu, 2 numarayi gunduz saat basi degistirdigimde kullandim, 3 numarayi da geceleri. Simdi bizim 3numara bez bitti yenisini alsam o bitene kadar kilo kurtarmicak.. Bakalim nolcak:)
Günaydın kızlaar, bende prima 3 numara kullanıyordum bize iyi geldi, hatta o azalınca 4 numara aldım denedim geçen iyi oldu gibi, 6900 bizim kilomuz, üzerinde yedi kilodan itibaren yazıyor, 3 almam artık 4 ten devam ederim herhalde.
Günaydın teyzoşlarım ve biricik kardeşlerim :)

Eki Görüntüle 838809 Eki Görüntüle 838810

Günaydın çıtırlar :)

Eki Görüntüle 838826
Maşallah minnoşlarınıza , artık iyice ısırmadık oldular sanırım:))

slm kızlar neler kaynatıyorsunuz bır bakayım dedim... ben pc yi acar acmaz benim cimcime uyandı :) ne zaman bır ısın basına gecsem boyle yapıyor zilli....

umarım hepınınz ıyısınızdır....
bızde toparlandık artık... ilk gunlere göre daha ıyıyız. gaz sancılarımız hala gecmedi ama epey azaldı...
gece uykularımız hala duzensız
gecmıse bakamadım belkı bu konular konusulmustur ama bebeklerinize ek gıdalar vermeye basladınız mı?
ben hala sadece anne sutu veriyorum... bebeğim meme emmeği cok sevıyor... sutumde fena değil. dr. gayet ıyı boyle devam et baska bırseye gerek yok dıyor ama bazen doymuyor gıbı geliyor bana. suan 3 ay 3 gunluk olduk. kılomuz 6250kg.sızınkıler nasıl kızlar...
benım cımcıme uzun uzun emıyor... sut azalıncada huysuzlanıp aglamaya baslıyor... mama vermeye calısıyorum arada ama mamayı hemen kusuyor... bıberonu emmıyor zaten kasıkla veriyorum oda olmuyor ya...
sızde durumlar nasıl?

Gülmekten badem şekerine yorum yapmayı unutmuşum onun o gıdısını mıncıklarım ve ısırırım bak. Maşallah tosuncuk tam, annesinin kilolarının nereye gittiği belli

Son düzenleme:
Bende çok güldüm canım bunu görünce özellikle en sondaki kızın pozundan çokça görür oldum son zamanda, dudaklar harika

O en sondaki kızın verdiği pozun kopyasıydı buraya bakarken gördüğüm. Hatta ablama da gösterdim yerlere yattık. İlginç bi tesadüf oldu. Ard arda aynı pozu görünce komik oluyo

Son düzenleme:
bunlarda bizim mevlüdümüzden

Maşallah size çok güzeliz :)

Maşallah paşaya yerim ben o dudakları :)

Valla arasta cım dediğim gibi dönüşte de şehitliği gezecektik ama olmadı :) Eşim seviyor gezmeyi bende kızda sevecek :) saklıkent şelalesinde benim kızçe en küçük gezgindi :) herkes bu böyle giderse dünyayı gezer dedi:)

Ve birçok kişi şelaleyi görmeden dönüyordu gitmek biraz zor.bizim babamız şelaleye kadar bizi götürdü :) kızım babasının kucağında kanguru ile idi :) maşallah diyim hiç huzursuzluk yapmadı bebeğim. giderken çok dua ettim Allahım ne olursun güzel bir tatil olsun kızım ve biz hastalanmadan huzursuzlanmadan evimize dönelim dedim. Rabbime şükürler olsun kabul etti dualarımı. yoksa bir çok kişi küçük ne tatili hasta edeceksiniz vs dedi.

Canım hoşgeldin.. Dün seni sormuştum bende haberi olan var mı diye. Bizde 3 ay 1 haftalık olduk sadece emiyor, ek gıdalara geçmedik. 7000 gr. kilosu. Bu arada senin kız ameliyat olacaktı ne oldu?

Belli ki temiz hava yaramış. Oh ne iyi yapmışsınız. Biz de bir kere plaja götürdük kumlara yatırdım kızımı baya iyi uyumuştu deniz havasında. Çestır denize girdi biz de baktık. Deniz çok soğumuştu o yüzden ben bile sokamadım ayaklarımı ama kumlar gayet iyi gelmişti :))

kızlar sizlerin bebekleri kaçar kilo doğmuştu.

benim kız 35 haftalık 2400 doğdu şuan 3 aylığız 5000 kg kilomuz. ilk iki ya 1 er kilo aldı bu ay 600gr mama yemiyor kusuyor her mamayı denedim açda bıraktım yinede yemedi. sadece emiyor sütüm var ama acaba besleyici değil mi

Senin de isin zor Allah yardimcin olsun canim insallah aksama iyi haberle donersin. Allah dermani olmayan dert vermesin sen kv ile bile bassebilen guclu bi kadin ve annesin dertlenme artik bebegin de etkilenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…