- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.941
Ben ilk yenidoğan bezimi molfix aldım canım. Sonra primanın indirimini yakaladım 2-3-4 numaraları toplu prima aldım. Sonra primanın büyük geldiği yerde molfix aldım. Ben memnundum. Huggiesten iyi oldugu kesin, taşırmıyorbende molfix aldım ama henüz primamız bitmedi bitsin bakalım memnun kalacakmıyım molfixden :)
Amin canım hepimizin yavruları hep gülsünler inşallah :)
bunlarda tatilden ilk foto kelebekler vadisinde babaya poz verirken :) küçük hanım babasına poz veriyor ama ben çekeceğim zaman gülmekten vazgeçiyor :) ikinci foto deniz keyfimizde :) Eki Görüntüle 838824 Eki Görüntüle 838825
Kızlar bu arada bimdeki uyku tulumundan aldım. Fiyatına göre fena değil, kullanılabilir.
Günaydın diyoruz hepinize..
Eki Görüntüle 838826
Sıkma canını hakkında hayrlısı neyse o olsun. Mübarek gün rabbim geri çevirmez duaları. İnşallah iyi geçer görüşmen. Yalnız sen hergün Urladan Konak'a nasıl gelcen işe ??
Kızlar omega 3 alamıyorum yani hap olarak alacağım ne kullanıyoruz ben hiç kullanmadım gebelik döneminde de kullanmadım midem bulanıyordu tiksinmiştim. doktorumda yersin daha sonraki aylarda dedi ve çok yiyemedim ilaçda vermedi. zaten onu bıraktım başka doktorda doğurdum :)
Ben ilk yenidoğan bezimi molfix aldım canım. Sonra primanın indirimini yakaladım 2-3-4 numaraları toplu prima aldım. Sonra primanın büyük geldiği yerde molfix aldım. Ben memnundum. Huggiesten iyi oldugu kesin, taşırmıyor
çook güsel maşallahh bende inş. seneye denize götürmek istiyorum bebişimi :)
oy çok tatlı maşallahh
bende de mide bulantısı yapıyordu, özellikle de solgar
EFA yı tavsiye ederim, hiç rahatsız etmedi
Amin canım hepimizin yavruları hep gülsünler inşallah :)
bunlarda tatilden ilk foto kelebekler vadisinde babaya poz verirken :) küçük hanım babasına poz veriyor ama ben çekeceğim zaman gülmekten vazgeçiyor :) ikinci foto deniz keyfimizde :) Eki Görüntüle 838824 Eki Görüntüle 838825
Kızlar bu arada bimdeki uyku tulumundan aldım. Fiyatına göre fena değil, kullanılabilir.
Eki Görüntüle 838826
canım dr belkide sürekli müdahle etme dediği için öyle demiş yani her gün olmasın diye.kabıs olunca da 48 saat bekle demiş çocuk alışmasın diye.dün gece ilk kez oğlum kabıs oldu çok zor bir durum.ben de ellerimi yağaldım karnına masaj yaptım.bir çay kaşığı zeytinyağı verdim birazda popusuna sürdüm miras uyarsın diye.baya bi gaz çıkarttı ama yarım saat sonra çok az kaka yaptı bu yeti biraz rahatladı.sabha kalkınca yine aynı şey yaptım bir saat sonra kakasını yaptı rahatladı uyudu.bebeğin anne sütü alıyorsa hergün kayısı incir yemeye özen göster kabıs yapan iyieceklerden uzak durmaya çalış devamlı olunca mein ol faydası olacak.Bi 4 aylık olsun o zmana ek gıda başlarsın yoğur çok iyi geliyor hem ishale hem kabısa uşaf yaparsın verirsin öyle ilaçsızı rahat edersiniz.aynen canım dediğin gibi.akşam hiç pişman değildim kızım çok rahatladı ama şimsi biraz pişmanlık varumarım gene olmaz ...
Annelik çok zormuş ama güzelliği dünyalara değişilmez bir an yanından ayrılamıyorum çok özlüyorum kızımı.
aynene öyle canım bebğim 6 kiloyken aldık büyük geldi tam olmaya başladı şimdi 7 kilo geçti dar geldi 3 + kullanıyoruz.primanın bu sıkıntısı var 5 sene önce de oğlumda kullandım aynı sorunları yaşadık.günaydın kızlar. mutlu, huzurlu, bol gülücüklü, sıfır gazsız güzel günler dilerim hepinize...
bize prima 2 numara küçük, 3 numara büyük geliyor.. acaba gariplik bizde mi , bez de mi? :)
Bende çok güldüm canım bunu görünce özellikle en sondaki kızın pozundan çokça görür oldum son zamanda, dudaklar harikaTam facede bi arkadaşımın resimlerine bakarken çay içiyor aynı anda buraya da bakıyordum pufkurdum. Bu pozların hepsinden vermiş benim arkadaş da. Ay çok yaşa Suloz sabah sabah iyi güldüm
günaydın kızlar. mutlu, huzurlu, bol gülücüklü, sıfır gazsız güzel günler dilerim hepinize...
bize prima 2 numara küçük, 3 numara büyük geliyor.. acaba gariplik bizde mi , bez de mi? :)
Günaydın kızlaar, bende prima 3 numara kullanıyordum bize iyi geldi, hatta o azalınca 4 numara aldım denedim geçen iyi oldu gibi, 6900 bizim kilomuz, üzerinde yedi kilodan itibaren yazıyor, 3 almam artık 4 ten devam ederim herhalde.Gunaydin canim. Gecis kilosunda biz de yasadik onu, 2 numarayi gunduz saat basi degistirdigimde kullandim, 3 numarayi da geceleri. Simdi bizim 3numara bez bitti yenisini alsam o bitene kadar kilo kurtarmicak.. Bakalim nolcak:)
Günaydın teyzoşlarım ve biricik kardeşlerim :)
Eki Görüntüle 838809 Eki Görüntüle 838810
Günaydın çıtırlar :)
Maşallah minnoşlarınıza , artık iyice ısırmadık oldular sanırım:))Kızlar bu arada bimdeki uyku tulumundan aldım. Fiyatına göre fena değil, kullanılabilir.
Eki Görüntüle 838826
Bende çok güldüm canım bunu görünce özellikle en sondaki kızın pozundan çokça görür oldum son zamanda, dudaklar harika
bunlarda bizim mevlüdümüzden
bu da benim paşa oğlumun geldiği an :)Eki Görüntüle 824321 Eki Görüntüle 824322
Emel biz 40 dak mesafedeki avmye zor gidiyoz siz bi de tatil yaptınız valla tebrik ediyorum. Minnoşcuk denize de girmiş ohhh :) Çok güzel çıkmışlar baba-kız :))
Tam facede bi arkadaşımın resimlerine bakarken çay içiyor aynı anda buraya da bakıyordum pufkurdum. Bu pozların hepsinden vermiş benim arkadaş da. Ay çok yaşa Suloz sabah sabah iyi güldüm
Canım hoşgeldin.. Dün seni sormuştum bende haberi olan var mı diye. Bizde 3 ay 1 haftalık olduk sadece emiyor, ek gıdalara geçmedik. 7000 gr. kilosu. Bu arada senin kız ameliyat olacaktı ne oldu?slm kızlar neler kaynatıyorsunuz bır bakayım dedim... ben pc yi acar acmaz benim cimcime uyandı :) ne zaman bır ısın basına gecsem boyle yapıyor zilli....
umarım hepınınz ıyısınızdır....
bızde toparlandık artık... ilk gunlere göre daha ıyıyız. gaz sancılarımız hala gecmedi ama epey azaldı...
gece uykularımız hala duzensız
gecmıse bakamadım belkı bu konular konusulmustur ama bebeklerinize ek gıdalar vermeye basladınız mı?
ben hala sadece anne sutu veriyorum... bebeğim meme emmeği cok sevıyor... sutumde fena değil. dr. gayet ıyı boyle devam et baska bırseye gerek yok dıyor ama bazen doymuyor gıbı geliyor bana. suan 3 ay 3 gunluk olduk. kılomuz 6250kg.sızınkıler nasıl kızlar...
benım cımcıme uzun uzun emıyor... sut azalıncada huysuzlanıp aglamaya baslıyor... mama vermeye calısıyorum arada ama mamayı hemen kusuyor... bıberonu emmıyor zaten kasıkla veriyorum oda olmuyor ya...
sızde durumlar nasıl?
Valla arasta cım dediğim gibi dönüşte de şehitliği gezecektik ama olmadı :) Eşim seviyor gezmeyi bende kızda sevecek :) saklıkent şelalesinde benim kızçe en küçük gezgindi :) herkes bu böyle giderse dünyayı gezer dedi:)
Ve birçok kişi şelaleyi görmeden dönüyordu gitmek biraz zor.bizim babamız şelaleye kadar bizi götürdü :) kızım babasının kucağında kanguru ile idi :) maşallah diyim hiç huzursuzluk yapmadı bebeğim. giderken çok dua ettim Allahım ne olursun güzel bir tatil olsun kızım ve biz hastalanmadan huzursuzlanmadan evimize dönelim dedim. Rabbime şükürler olsun kabul etti dualarımı. yoksa bir çok kişi küçük ne tatili hasta edeceksiniz vs dedi.
saol canım...suloz a sıraladığım gibi tek tek gelse kafama takmayacağım şeyler birikti diye mi bilmem patlayacak gibi hissediyorum kendimi..akşamüstü şu görüşmeyi yapıp iyi haberlerle gelsem rahatlayacağım. maalesef bizim babamızda çalışmıyor çünkü..evin masrafları ellerimden öper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?