2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yurtdışında bir baba bebeğinin hergün videosunu çekip sonra birleştirmiş

Bir baba çocuğunun tam bir yıl boyunca her gün 1 saniyelik videolarını çekti. - YouTube

Süt saklama poşetlerinde de yazıyor. Derin dondurucuda 3 ay dayanır. Yani -18 derecede. Buzlukta sadece 3 hafta. Stok yapılırsa tarihi geçmek üzere olanı verip yerine tazesini sağıp koymak lazım. Böylece sadece 3 hafta geriden gelinmiş olur. Dediğin doğru içerik değişiyor ama mama vermektense 3 hafta geriden gelmek tercihimdir. Gerçi artık stok yapamıyorum. Ve mamanın 4 haftada tüketilmesi gerekiyorsa 3-4 sefer verip atmak gerekiyor. En küçük ambalaj 350 gr (aptamilde) nasıl yapıcaz fikri olan varmı?

ya ben ne isteyeceğim bilmiyorum...öğleden önce bebeğime bakmasını isteyeceğim..7:30 da gel desem uygun olur sanırım..sonra..
ya ben hazır değilim sanırım. bebğimi kocama bile zor veriyorum

offf bir dönem bebek arabasıyla kafayı bozmuştum sıra mama sandalyesine geldi
mama&papas ın fiyatı nekadar? tuzlu bişi almak istemiyorum çünkü

Sizin yavrulariniz ek gidaya hemen alisabildi mi? Kayra elmadan 3 kasik aldi daha da almadi. Doktorumuz gunde en az 100 ml diyor. Belki zamanla alisir diye umit ediyorum.

YArin da armut deneyecegim. Bakalim belki onu sever

ebegümeci, balkabağı derken avakadoda karar kıldım... birçok doktor meyvayla başlayın diyor ama bir yandanda meyva tatlı, sonrasında sebzede sorun çıkartabiliyor çocuk. bende çareyi tadı birşeye benzemeyen ama çok değerli avakadoda buldum

dün ilk günümüzdü canım, iki çay kaşığı yedi yemedi...ama bugün tadı öğrendi ya zor aldım elinden, nekdar yedi bilmiyorum. vermediğimde çığlığı basıyor :))

yalnız yesin diye açken verdim. bide bence yarında elma ver, değiştirme..bence ilk seferde ne olduğunu algılayamıyorlar, ikinci gün olayı kavrıyorlar

Ben de ac verdim ama dediğin gibi yarın da deneyeyim. Ben de avakado aldım ama daha olmamış 3-5 güne anca olur

ya ben ne isteyeceğim bilmiyorum...öğleden önce bebeğime bakmasını isteyeceğim..7:30 da gel desem uygun olur sanırım..sonra..
ya ben hazır değilim sanırım. bebğimi kocama bile zor veriyorum

Canım alışırsin zamanla, ilk zaman zor olur elbet ama sonra alışırsin , hem cok şanslısın sadece yarım gün bırakacaksın
Dediğim gibi sen evdeyken başlarsa kadın sana sen kadına alışırsin , icin daha rahat eder

Meltowski yaaa sen ne güzel tecrübelisin çocuk konusunda. Bizim acemiliğimize heyecanlarımıza organik olsun metal değmesın vsvs safsatalarımızı guluyorsundur :)

aaa fiyatı benim bütçe aralığında :)
peki bunu alınca canım ihtiyacı karşılayacak mı acaba? çünkü heves edip bumbo aldım, paşam içine sığmıyor toplam 15 dk oturmadı

Baby bud benim aldığım , valla onların yalancisiyim 6 ay 3 yas yazıyo :))
İlk oturma parçası çıkıyor, daha geniş oluyor ozaman
Birde mama tepsisinde (çıkabilen) oyuncakları var onlarla oynar oyalanır diye düşünüyorum

My honey daha diğer sayfaları okumadım cevap veren oldu mu bilmiyorum ama benim okuduğum kitapta bebeklere dondurulmuş hiç bi gıda verilmemesi herşeyin taze hazırlanması gerektiği yazzıyor. Konserve de uygun değil diyor. Şoklama da yiyecekleri hazırladıktan sonra 5 dak kaynar suya yatırıp sonra süzür kurutup öyle donduruyoruz

Ürün geldi mi sana? Yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Sandalyenin üstündeyken masanın altında kalmaz değil mi? Bir de sandalyeye sabitlenebiliyor değil mi? Ne sordum amaaaa :)

Bizden 50'gün büyük bebişi olan bi arkadaşım ikeanın mama sandalyesini almış çok memnun. Hatta minderi bile istememiş kızı yerim daralmasın diye. Bende netten sipariş vericem minderi alma biz kullanmadık ben veririm sana dedi.

Evet ikea nınkini de duydum hatta tv yayınlanıyor ındırımde suan 30 TL sanırım

Cok saol Helenas'cım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…