2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben ne isteyeceğim bilmiyorum...öğleden önce bebeğime bakmasını isteyeceğim..7:30 da gel desem uygun olur sanırım..sonra..
ya ben hazır değilim sanırım. bebğimi kocama bile zor veriyorum
aynen ya eşimin yanındayken bile 10 kez kontrol ediyorum bakıyor mu dikkat ediyor mu diye napcaz biz yaa nasıl başkasına bırakıcaz

canım aslında komşuya bikaç kez saatlik bıraktım içim biraz daha rahattı ama işte onunda anasınıfına giden kızıda var yani ikisinin evde çakışmaması lazım aksi takdirde içim hiç ama hiç rahat olmaz. uff puffff Allah bi çıkış yolu versin hepimize. bende 2. döneme kadar heyetliyim. 40 günlük bi depresyon tanım var eşim anca pskiyatristen alabilmiş raporu. diyorum bel ağrısı falan olsaydı nasıl bi depresyon bu böyle 40 günlük, pisi psikopatım :)

öyle yapacağım şubatta işbaşı yapacağım için..pazartesi göüşelim dedim..gelsin bakalım inş. iyiniyetli iyi biridir..

Meltowski yaaa sen ne güzel tecrübelisin çocuk konusunda. Bizim acemiliğimize heyecanlarımıza organik olsun metal değmesın vsvs safsatalarımızı guluyorsundur :)
bence de:)
offf bir dönem bebek arabasıyla kafayı bozmuştum sıra mama sandalyesine geldi
mama&papas ın fiyatı nekadar? tuzlu bişi almak istemiyorum çünkü
aynen..ki bebek arabasında yanlış tercih yapmışım..chicco liteway alarak

Aaaa niye? Bende liteway kullanıyorum memnunum. Sen nesinden memnun değilsin? Belki benim gözümden kaçan bi şeydir.

Ben bebek arabası araştırırsın chicco liteway ın cok methini duymuştum. Niye memnun değilsin?

Aaaa niye? Bende liteway kullanıyorum memnunum. Sen nesinden memnun değilsin? Belki benim gözümden kaçan bi şeydir.
bence liteway kullanışlı kullanışlı olmasına ama bizim bebekler için değil..daha büyük aylar için...ilk olarak tentesi kapanmıyor..uyuyorsa bebek ışık, ses, geçenlerin sevgi gösterilerinden rahatsız olabiliyor..ikincisi tam yatsada 180 derece olmuyor eğimli oluyor kayacak diye korkuyorum, tek yönlü olduğu için bebeğin ne yaptığını göremiyorum...arkadaş chicco o kadar marka olmuş, çift yönlü arabası yok ya nereeyse... dışarıya çıktığımda hep şal felan alıyorum yanıma tente yerine, yolda yürüken eşim veya ben önden giderek bebği sürekli kontrol ediyoruz..öyle işte.

Ama neden neden
3 yıl sonra bi dönüp bakacağım arkama , hersey yolunda mı , bunları idare edebiliyor muyum , yoksa anca mı yetişiyorum , maddi manevi 4. cocuga hazir miyiz, ona göre 4. Yu düşüneceğim , boyle bi manyagim iste
Annem ve kvdem engel olmaya calisiyor ama dediğim gibi 3 yıl sonra karar anı

İvy scrapbook neymis?? Uzman tv ye bakmaya usendim:)))
Ayrica esinle iyi olmaniza cok sevindim.

Kizlar avakadoyu kestikten sonra nasil muhafaza ediyorsunuz.
Minisime versem kalanini kimse yemez bizim evde.
Normal zamanda avakado yiyormusunuz. Ben yiyememistim. Belki usulu vardir. Avakado nasil yenir??

gecmıs olsun cnm bnm yegenım 6 aylıkken karacıgerınden suphelenıldı enzımler yuksek cıkmıs dr. tahlıl yapıcaz dedı tam 6 tup kan alındı hıc unutmuyorm 4 tup den sonrasını zorla cıkardılar bagırta bagırta sonuc drn verdıgı cvp yuksek cıktı degerler ama ben anlamıyorum ! teshısı koyamadı madem anlamıyosun nıye 6 tup kan aldırıyosun hemen daha ıyı bı cocuk uzmanına goturduk o drun yaptıgı tahlılerıde gosterdık dr hıc bırseyı yok bazı degerler cocuklarda yuksek cıkar bunu malesef bazı cocuk drları anlamıyor altında bısey arıyor cocugunz cok saglıklı dedı suan 14 aylık ve hıc bırseyı yok ıns sızınde hıc bırseyınız cıkmaz ama bnce baska bı dra goster bnm cocugumnda basına geldı kanda mıkrop var dıye 12 tane ıgne werdıler baska bı dr hıcbırseyı yok dedi.

ıvy ve Aybike siz ne alırsanız bende onu almak istiyorum...bu konularda size güvenim sonsuz:)

Bize bir arkadaşımız bebeconfort marka travel sistem olan bebek arabasını vermişti. Ilk 1 ay o kadar zorlandık ki, inanılmaz ağırdı. Tek başıma dışarı çıktığımda mahvoluyordum. Sonra maclaren quest aldık. Yeni doğan bebekler için tam yatıyor, tek yönlü. Ama diğerinden sonra o kadar hafif geldi ki kapanınca omzumda taşıyabiliyorum ve tek elle açabiliyorum. Çok memnun kaldım

Adayım sen şimdiden niyeti bozmuşsun. Hayırlısı ile gelsin 4. Yavrunuz

Canım bende kullanıyorum ama kafam karıştı liteway arasında model farkımı var acaba benim hem tam yatıor hemde oturduğu kısmı öne katlayıp üstüne ana kucağını takıyorum ilk 6 ay böyle 6 aydan sonra sadece arabaya geçecem

canım bende ayrı topic açalım taraftarıyım, böyle bilgiler arada kayboluyor ve bence en önemli konularımızdan biri (yada bilmiyorum ben çok abartıyorum kafamda )
arata açtı canım oraya da bakarız.

ben de bununl ailli nette rastlanmıştım aslındasüt bozuk değil tadi deşmemmesi için buzlukta koymadan önce ısıtılır pastöriz edilmiş giib bişey oluyormuş sonra buzlua kaldırılıyor böyle tadı değişmesini engeliyor.o sayfayı bulsam tekrar peyleşırım.

maşallah çok güzel ya işteböyle anlariçin tüm fedakarlıklara rızayim:)öp o kuşu benden.

canım birçok arkdaşlar mandalidan başlıyorlar ama biizm dr genelde bu tropikal meyveleri 1 yaşından sonra başlattı.mandalina .portakal.kivi.nar.deftere bakmam lazım fırsatım olunca ayrıntılı yazarım.ama hatıladığım kadarıyla biizm ilk meyvelerimiz ema armut üüzm ayva.

çok iyiy düşünmüşsün canım ben de tutum büyük oğlumda sonra bıraktım pc de devam ettim ama bir kaç sorun yaşadık hepsi gitti.şimdi seviniyorum ilk yazdıklarım var diye.hergün yaz çünkü unutuluyor.sonradan okumak çok zevk veriyor.

kefiri kendin mi yaptın canım ben hiç yamadım ama denemek istiyorum becerebisem çok iyiy olur kefir çok faydalı çocuklar için hepiiz için.

Tebriz de sanırım sadece araba var. Sen ana kucağını da almışsın

Yap meltem yap, cocuk yap meltem cocuk yap :)) tezahuratlar yapıyorum sana :) sen arkana donup baktığında 3 tane pırıl pırıl yavru görür 4. cuyu de yaparsın canım, sağlıkla inşallahhhh. 3 cocukta kalıp hukumeti sevindirme. Bizede güzell ilham kaynağı oluyorsun, gerçekten enerjin öyle güzelki, buradan bile hissediliyor.

Canım defteri şstediğin gibi yazıp çizip bişeyler yapıştırıp dizayn ediyorsun. Ben mesela kızım olduğunu öğrenince pasta yaptırmıştım işyerindekilere, onun kremasını bile sürdüm yani bir sayfaya :))) kızımın ilk patiğini enine 2 ye kesip yapıştırdım bir sayfaya, ultrason fotoğrafları ve kırtasiyelerden topladığım scrap malzemeleriyle o anki ruh haline göre kullanıyorsun. Serbest çalışma :)

ıvy ve Aybike siz ne alırsanız bende onu almak istiyorum...bu konularda size güvenim sonsuz:)

Est. Canım, böyel düşünmen mahcup etti. Ben fikrimi değiştirmessem bloom alacağım ama model ve fiyat araştırması yapıyorum şuan. İnternnette çok absurt fiyatlar görünüyor ben kampanyada daha uygun bulmuştum ama o zaman almamıştım gereksiz gelmişti. Bu sırada başka modellerde bulursam paylaşırım buradan fikirlerimi canım, sende ona göre seçim yaparsın.

Son düzenleme:

Mclaren çok güzel ya bende yaza bitane almak istiyorum çok hafif çok kullanışlı yani ben kendiminkinden memnunum ama Mclaren in hafifliğide çok cazip geliyor

yok aynı modeldir ama benim ana kucağı hediye geldiği için uyumlu olmadı litewaye..
tam yatma hususu da şöyle..kendi içinde 180 derece yatıyor ama yere paralel olmuyor..yani bebğin kayma ihtimali oluyor..

Canım benim yaptığım hatadan sonra saolsun diğer arkadaşlarda cevap yazdılar, turunçgiller 1 yaşdan önce verilmiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…