- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.061
Kıyamam ona, kucak istiyo o zaman annesi :) bu aralar sürekli artık büyüsün modundayım, taşıyamıyorum artık. 2,5yaşında oğlu olan bi arkadaşımda artık bebeği kucakta durmuyor diye üzülüyor. Zaman çok çabuk geçiyor, hep diyorum bu anlarının tadını çıkarmaya bakayım diye ama,, çoğu zaman unutuyorum telaştan
Ben de ac verdim ama dediğin gibi yarın da deneyeyim. Ben de avakado aldım ama daha olmamış 3-5 güne anca olur
Meltowski yaaa sen ne güzel tecrübelisin çocuk konusunda. Bizim acemiliğimize heyecanlarımıza organik olsun metal değmesın vsvs safsatalarımızı guluyorsundur :)
Honeycim gazeteye sar kalorifer peteğinin yakınına koy 2 güne olgunlaştı
Ben de verdim berile bugün elinden alamadık gerçekten 2 tatlı kaşığı yedi
İçine de çok az zeytinyağı koymuştum
Kızıma verdiğim ilk meyve avakado oldu ve çok sevdi arkasından çok güzel kakasını yaptı
Daha vereyim diye ağlıyordu vermedim bi anda çok olur diye bu hafta hep 2 tatlı kaşığı vericez
Bu arada kızım ağzında çevirip yuttu çok şaşırdım anneannesinin kucağında dik duruyordu o sırada
Ben çok severim avakadoyu umarım kızımda sever ilk sefer de çok sevdi ama bakalım sonra ne yapacak
Yok canım niye güleyim
İlk cocukta heyecanlaniyor insan , heves ediyor da cocuk büyüdükce , veya diger cocuklarda o kadar özenmiyorsun, yani siradanlasiyor biraz :)
Yoksa bende gecen raftan cam rendemi indirdim yani
Geldi canım , hem alttan hem arkadan sandalyeye bağlanmak icin kemerler varÜrün geldi mi sana? Yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Sandalyenin üstündeyken masanın altında kalmaz değil mi? Bir de sandalyeye sabitlenebiliyor değil mi? Ne sordum amaaaa :)
30 tl canım ama gecen restoranda gördüm sert geldi banaEvet ikea nınkini de duydum hatta tv yayınlanıyor ındırımde suan 30 TL sanırım
süper bir fikir :))
biliyorsun canım bende defter arıyordum ama daha çok anı defteri şeklinde hazırlamayı düşünüyorum...ilk sayfa doğum hikayemiz, sonrasında önemli anlarda benim hissettiğim duygular fotoğraflar
bu beslenme defteri fikri çok hoşuma gitti, demek ki neymiş; alırken iki defter alacakmışım. oburcuk oğluma eğlenceli bir yemek defteri :) fikri paylaştığın için çok teşekkür ederim, sayende paşama güzel bir anı daha kalacak
Benim de telefonum buradaki alıntılar ile dolu. Şöyle; buradan bir arkadaş birşey yazıyor hımmm diyorum bu bilgi benim işime yarar hemen telefon ile ekranın fotosunu cekiyorum. Işe de yarıyor. Sonra ara ara siliyorum
bugün ilk bakıcı görüşmemi yaptım aman allahım ne kadar zormuş bu işler. ev hanımı olmayı yada ev borcumuzun olmamasını ve cretsiz izne ayrılabilmeyi çok isterdim. bebeğini daha önce hiç tanımadığın birine emanet edip gideceksin. evde ne yapıyo bilmyeceksin çok canım sıkkın : ( Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. ama kızım bakıcı adayından pek hoşlanmadı kucağında ağlamaya başladı sanırım eledik
slm arkadaşlar.biz 2 gün kaçamak yapalım bir tatile gidelim dedik ama termal bir otele gitcez ve kafama bir soru takıldı.benim termal suya girmemde bebeğim açısından bir sıkıntı var mı acaba? emzirdiğim için bişiy olur mu diye kaygılandım.annelik işte
Hayırlısı olsun canım , Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Bu bakıcımız ilk geldiginde bende öyleydim, 4,5 aylık kızımı bırakıp gidecektim, ne endişelerim vardı
Cok sukur iyi baktı kızıma , simdi 3. Yede o bakacak ,
Allah güveneceğimiz dürüst insanlar çıkarsın karşımıza insallah
Bir arkadaşım cam rende ile elma rendelemenin inanılmaz zor olduğunu söyledı. Öyle mi?
Bir arkadaşım cam rende ile elma rendelemenin inanılmaz zor olduğunu söyledı. Öyle mi?
Ben o lifli elmayı denedim kolay oldu. Direk o haliyle mi vericez bilemedim ben yedim:))
Evet ikea nınkini de duydum hatta tv yayınlanıyor ındırımde suan 30 TL sanırım
Ben o lifli elmayı denedim kolay oldu. Direk o haliyle mi vericez bilemedim ben yedim:))
Canım sizinle birlikte mi yaşıyo yardımcımız
Yok canım , gördün mu bilmiyorum , adı rende ama tabanı tırtıkli cam tabak gibi
Elmayı sürtünce püre haline geliyor suyu da kenarında birikiyor
Acaba o baska bişeyi mi kastetti
Geldi canım , hem alttan hem arkadan sandalyeye bağlanmak icin kemerler var
Ayakları da 3 kademeli , yukseltilebiliyor, ama sandalyede denemedim, sanmıyorum masa altında kalmaz heralde
Annemdeyiz, eve geçince sandalyeye koyup bakarım olmazsa, msj atarım
30 tl canım ama gecen restoranda gördüm sert geldi bana
Birde ben mama sandalyesi almayacaktım zaten
Kizlar daha once yazmistim belki hatirlarsiniz ben tozbezlerini bir gun kalorifere asarken kizim babasinin kucainda bana baya gulmustu. Dun bizimki sirtine kadar yapinca hem de beyaz kiyafetleri batirinca hemen beyaz sabunu aldim citiledim attim tum camasirlari makineye. Aksam onlari tam aldim leğene, dur bakiyim dedim gecmis mi lekeler, kizim da babasinin kucaginda ikisi benim pesimdeler, Benim camasiri hafif avizeye dogru kaldiril bakmamla kizimin kahkasi bir basladi, 15dakika boyunca her camasiri silkeledigimde katila katila guldu. O guldukce biz gulduk biz guldukce o guldu Allahim nasil guzeldi:) Bildigimiz camasir elimde bi cirptim kahkayi bastk:)) artik gulmektrn bi ara nefesi kesildi Allahima bin sukur olsun yaa:))
30 TL sandalye, 15 tepsi eder 45. Minder ne kadardı hatırlamıyorum ama 13 tü sanırım. Altında bez var miniklerin. Yanlar içinde minder var. Zaten desteksiz oturunca oda lazım değil. Birde kullanım tarzı önemli. ben sadece beslenme için kullanmak istiyorum şimdilik. Şimdilik diyorum çünkü büyük konuşmak istemiyorum. Ama yemek yemeyi oyuna dönüştürmesin ve edebiyle uzatmadan oyalanmadan yesin diye mama sandalyesi mama içindir mesajı vermek gerekiyormuş. Oyunla beslenme karışmasın diye. Ben alıcamda indirim bitsin diye bekliyorum sanırım:) hep öyle yapıyorum sebepsiz bekliyorum.
Canım haklisin , ama dediğim gibi ben mama sandalyesi almayacaktım mamas &papas in bu modeline vuruldum ve dayanamadım
Hadi sende alacaksan simdi internetten al , İnternet'e özel 30 tl indirim yazıyordu ikea nin sitesinde , onu araştırırken mamas yoldan çıkardı beni zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?