2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yazmadan duramadım canım. Anlattığın o şaşkın şaşkın sanki herşeyi ilk kez görüyormuş gibi bakışlar bizde de var. Herşeye kafasını çevirmeler falan bir aksiyon varmış gibi. Oysa ev dediğin gibi aynı ev:)) Bugün kızımla aksiyon yarattık, koridorda hafif bir topla voleybol oynadık, babasının kucağında bizi seyrediyordu oğlum. Bir gülmeler, çığlıklar ne anlıyorsa artık. Bebekler çok masum ve çok güzel ya, şansları bol ve kötülükten uzak olsunlar...

Ewt buyuyunce kucak istemeyecekler sanirim herkes ayni seyi soyluyor:) bizimki de tombiklesti iyice kucakta dolasmaya da bayiliyor kaslar havadda agzi acik ettafi izliyor saskin saskin:)) sanki baska evde her gun ayni sey aslinda:)) ama hrr kucagima aldigimda iice koklamadan durmuyorum, sonra sukrediyorum Allah bana nasip etti diye.[/QUOTE]

Ben de ac verdim ama dediğin gibi yarın da deneyeyim. Ben de avakado aldım ama daha olmamış 3-5 güne anca olur

Honeycim gazeteye sar kalorifer peteğinin yakınına koy 2 güne olgunlaştı
Ben de verdim berile bugün elinden alamadık gerçekten 2 tatlı kaşığı yedi
İçine de çok az zeytinyağı koymuştum
Kızıma verdiğim ilk meyve avakado oldu ve çok sevdi arkasından çok güzel kakasını yaptı
Daha vereyim diye ağlıyordu vermedim bi anda çok olur diye bu hafta hep 2 tatlı kaşığı vericez
Bu arada kızım ağzında çevirip yuttu çok şaşırdım anneannesinin kucağında dik duruyordu o sırada
Ben çok severim avakadoyu umarım kızımda sever ilk sefer de çok sevdi ama bakalım sonra ne yapacak

Meltowski yaaa sen ne güzel tecrübelisin çocuk konusunda. Bizim acemiliğimize heyecanlarımıza organik olsun metal değmesın vsvs safsatalarımızı guluyorsundur :)

Yok canım niye güleyim
İlk cocukta heyecanlaniyor insan , heves ediyor da cocuk büyüdükce , veya diger cocuklarda o kadar özenmiyorsun, yani siradanlasiyor biraz :)
Yoksa bende gecen raftan cam rendemi indirdim yani

Umarım Kayra' da beğenir. Çok saol tavsiyen için. Ne komik oluyorlar yerken di mi

Yok canım niye güleyim
İlk cocukta heyecanlaniyor insan , heves ediyor da cocuk büyüdükce , veya diger cocuklarda o kadar özenmiyorsun, yani siradanlasiyor biraz :)
Yoksa bende gecen raftan cam rendemi indirdim yani

Bir arkadaşım cam rende ile elma rendelemenin inanılmaz zor olduğunu söyledı. Öyle mi?

Ürün geldi mi sana? Yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Sandalyenin üstündeyken masanın altında kalmaz değil mi? Bir de sandalyeye sabitlenebiliyor değil mi? Ne sordum amaaaa :)
Geldi canım , hem alttan hem arkadan sandalyeye bağlanmak icin kemerler var
Ayakları da 3 kademeli , yukseltilebiliyor, ama sandalyede denemedim, sanmıyorum masa altında kalmaz heralde
Annemdeyiz, eve geçince sandalyeye koyup bakarım olmazsa, msj atarım
Evet ikea nınkini de duydum hatta tv yayınlanıyor ındırımde suan 30 TL sanırım
30 tl canım ama gecen restoranda gördüm sert geldi bana
Birde ben mama sandalyesi almayacaktım zaten

Ne demek canım, bende telefonda tablette pc de bir sürü şey biriktirmişim, ama çantamda hemen not alabileceğim ve doktorumada gösterebileceğim bir defter iyi olacak, hemde severim ben öyle yazıp çizmeyi, kırtasiye malzemelerinede düşkünümdür, kaç tane scrapbook um var bilmiyorum bile :) kızımada scrapbook şeklinde yapacağım beslenme defterini, ileride güzel bir anı olur.

Bende aynı taktiği uyguluyordum canım:) hatta abartıp herşeyi ekran görüntüsü almaya başlamışım :) kızımın fotolarda eklenince sürekli doluyor hafızası.

İnşallah kızın ve senin için en hayırlısı olur canım, çok zor bir yabancıya emanet etmek ama umarım içine sinem birisi olur.

Bebekler için termal sudaki sodyum oranı zararlıymış canım, burada yazılmıştı daha önce.

Canım sizinle birlikte mi yaşıyo yardımcımız

Evet ikea nınkini de duydum hatta tv yayınlanıyor ındırımde suan 30 TL sanırım

Birde oğlu iki buçuk yaşında bi arkadaş var. Önce chicco falan almış. Sonra ikea olanı almış ve chicco depo bekliyormuş. İkea ucuz olduğu için anane evine babane evine birer tane alan var. Pratik hanımı geçtim :))

30 TL sandalye, 15 tepsi eder 45. Minder ne kadardı hatırlamıyorum ama 13 tü sanırım. Altında bez var miniklerin. Yanlar içinde minder var. Zaten desteksiz oturunca oda lazım değil. Birde kullanım tarzı önemli. ben sadece beslenme için kullanmak istiyorum şimdilik. Şimdilik diyorum çünkü büyük konuşmak istemiyorum. Ama yemek yemeyi oyuna dönüştürmesin ve edebiyle uzatmadan oyalanmadan yesin diye mama sandalyesi mama içindir mesajı vermek gerekiyormuş. Oyunla beslenme karışmasın diye. Ben alıcamda indirim bitsin diye bekliyorum sanırım:) hep öyle yapıyorum sebepsiz bekliyorum.

Maşallah canım kızına çok tatlı muhtemelen artık hergün gülecek bi şeyler bulup
Öyle yapıyolar canım bi şeyi komik buluyorlar sonra basıyorlar kahkahayı
Beril ilk 2.5 aylıkken kahkaha atmıştı
4. Aya girdiğimizde her gün kahkaha atıyo artık
Benim öksürmeme gülmüştü bir gün katıla katıla
Gözlerimi kapatıp açıyorum ceee eee fiyorum basıyo kahkahayı
Babasıyla ksç kaç yakala oynuyoruz o zamanda çok gülüyor

Canım haklisin , ama dediğim gibi ben mama sandalyesi almayacaktım mamas &papas in bu modeline vuruldum ve dayanamadım

Hadi sende alacaksan simdi internetten al , İnternet'e özel 30 tl indirim yazıyordu ikea nin sitesinde , onu araştırırken mamas yoldan çıkardı beni zaten

Bende bumbo aldım ama mama sandalyeside almaya karar verdim. Bumboyu salonda banyoda bahçede fln kullanırım artık. Bu bebek eşyalarına karar vermek ne zormuş :) eşim diyorki, bu eşyaları amorti etmek için en az 3 çocuk yapmak lazım, bende 2 olur 4 olur 5 olurama 3 olmaz :))) meltem bu sozum sana :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…