2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben kızıma geçen elma tattırdım sevdi parmağıma az bişi de pekmez sürdüm ağzına sürdüm onu da sevdi mandalinayı diline değdirdim sevmedi

slm arkadaşlar.biz 2 gün kaçamak yapalım bir tatile gidelim dedik ama termal bir otele gitcez ve kafama bir soru takıldı.benim termal suya girmemde bebeğim açısından bir sıkıntı var mı acaba? emzirdiğim için bişiy olur mu diye kaygılandım.annelik işte

Canım rotayı fügen hanıma sordun mu alerjik çocuklara önermiyorum demişti bana. Kan aldırurken koldan değil de müsaitse elden aldırın ozaman daha az acıyormuş. Birkaç hemşire ve doktor söyledi bunu bana.

Hiç aklıma gelmedi sormak :/ bişi olmaz inş 6 sında randevumuz inş eskiye döner kızım tekrar diyete dönmeye çalışıyorum :/ bugün mama vermeye çalıştım mümkün deil almadı bizim doktora vanilya şurubunu sordum katabilirsin dedi yinede fügen hocayada soracam artık ek olarak vermem lazım çnk eet bende elden yapacaklar sandım ama epey kan almaları gerekiyor diye koldan aldılar bizim doktorda tahlil istedi çnk yani iyi yaptı aslında madem alacaz 6. Ayda rutin kontrol için şimdiden alalım bi daha çocuğu yormayalım dedi ahhhhhh ah ne alerjiymiş bea

cok emin olmamakla beraber bir sorun olmayacagini dusunuyorum

Bircogumuz su arañar mama sandalyesi alacagiz. Ben sanirim mama&papas alacagim az yer kapliyor diye. Kuzenimin cocugu 2 yasinda chicco marka mama sandalyesi almislar. Cok dert yandi, cok agir ve bir yerden bir yere tasinmiyormus. Pratik Hanim gibi oldum :) Bilginiz olsun

Bana da heyecanli bir surec gibi geliyordu ama bugun anladim ki o kadar da eglenceli olmayacaga benziyor. Meme ya da mama 15 dk bitiyor ama bugun 3-4 kasik elma puresini yedirecegim diye canim cikti

Bisey olmaz sanırım canım , ben bebis 45 gunlukken kaplıca ya gittim onu kucağımda tuttum, havuza sokmadim, gerci 1 saat filan kalmisizdir ama sorun olmadı
Minnosh gitmişti o daha iyi bilir , burda konuşmuşlardi daha önce

Kuzum Yalova da oldugun icin seninle paylasmak istedim. Mezra Organik isminde firma organik tarim yapiyor ve Yalova da Akkoy diye bir yerdeler. Istanbul da buyuk marketlere satiyorlar ve dunya parasi. Melis'imize organik sebze/meyve vereeksen bilgin olsun kendi yerinden daha uyguna alacagina eminim

arkadaş 2 gün ara veriyoruz geçmişi okumaya yetişemiyoruz

çenesi düşükler siziii

ek gıdalara geçilmiş deneyimler paylaşılmış..afiyet balşeker olsun yavruşlaraa Furkan elma ve mandalina suyuna bayılıyor yemeklerin suyundan da tadıyor. Kaşık gelince zorlanmadan açıyor ağzını çok şükür..inş. tattırmalar başarıyla devam eder doyurucu öğünlere kolay geçeriz hepimiz..

bi aylık heyet aldım geldim çk şükür..bakalım 2.döneme napcaz:18::18ğluşumu bırakıp başlayamam galiba dokuzay Allah yardımcın olsun bakıcı meselesi zor iş, komşu mantıklı geldi bana ama düşündüklerinde de çok haklısın

defter ajanda konusuna gelince eşimle tanıştığımızdan beri özel günlerde içimizden geçenleri arada karaladığımız bir ajanda var. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez daha düzenli yazmaya başladık ultrason resimleri, hastane fotoları, ilk kahkahası, en uykusuz gecesi, en mutlu anı, en...beslenme konusunda yazmak aklıma gelmemişti burdan kaptım hemen,

Sabah kalkış meselesinde sıkıntı yaşıyoruz, paşa 6 buçukta uyanıyo emzirsemde dalmıyo ıkına ıkına kaka yapıyo yatakta tü tü tü aaa eee sesleriyle zorla bizi de uyandırıyo ama çok erken napcaz biz?

cevap veren arkadaslarima tskr ederim bisey olmaz umarim oyle cok bunaldim ki stres atmak icin iyi olacak insallah bu kacamak bizim pasada akilli durursa degmeyin keyfimize

cevap veren arkadaslarima tskr ederim bisey olmaz umarim oyle cok bunaldim ki stres atmak icin iyi olacak insallah bu kacamak bizim pasada akilli durursa degmeyin keyfimize

Küçük bir mola iyi gelecektir. Biz gittiğimizde 7 yaş altı çocuklara uygun değil dediler. Kendim için sormak inan aklıma gelmedi. Zaten havuza girmeyi düşünmedim odadai küveti kullandım. Her kaplıcanın özelliği farklı uyor. Gittiğin zaman sorarsın için rahat eder. Bana kalırsa vucudun rahatladığı için sütün artar.

Canım benim o türün giderek azalacağına inanmıyorum maalesef!Her yerdeler..öyle bi çoğalmışlarki Çok Bilenler Kulübü

Canım bende avent kullanıyordum 2. ayda 2 deliklisine geçtim 3.aya yaklaşırken oğlan 60cc mamayı bile içemez hale geldi..yoruluyordu resmen. Daha büyük delikli olan başka bi biberonum vardı onunla mama veriyorum artık. Hıı bide aventin 1 yarık olan ucundan aldım ağzına çok gitti..ememedi onunla. 6. aydan sonra onunla vermeyi düşnüyoeum.

Canım Kayra'da dudak ustu, göz kapağı ve iki kaşının arasında doğum lekesi var. Doktorumuz 3. Yaşına kadar geçer dedi.
Benim oğlanda da var. İki kaşının arasında,göz kapağında(çok belirgin değil) ve minik minik alnında. Bizimkiler ilk aylarındakine nazaran daha soldu. Dr yaşına kadar iyice silinir ddi.

Kesinlikle katılıyorum. Ek gıda topiği oluşturalım. Tarifler öneriler orada paylaşılsın. Burda kaybolup gidiyo. Sayfalarda aramaktan canım çıkıyo.

Tatlım senin bu oğlan fotoda ayynııı benim sıpa! İkizi gibi benzetiyorum Bu sırada bende çok çocuk düşünüyorum. İnşallah Rabbim verir. Oğlan 1,5 yaşını geçince hemen kardeş yapmayı planlıyorum. 3 çocuk 3 ü de erkek olursa son bi şans olarak 1 tane daha deneyecem belki kız olur diye.

Bende tutuyorum öyle bişii. Hatta bir kaç gündür saat saat ne yaptı yazıyorum. 1 hafta devam edecem sonra günlük plan çıkaracam ona. Hangi saatte ne yapıyor ne yapması gerekiyor bilmeliyim.
Bu sırada ben oğluma her gün 10 15 tane foto çekiyorum. Bunu 1 yaşına kadar devam edecem. Doğum gününde 365 gününü 365 fotoyla değişimini görecez. Rabbim o günleri göstersin inşallah.

Hayırlısı olsun canım , Allah gönlüne göre versin, bende kalabalık aile severim , 1 kardeşim var keske cok olsaydı :))

Cok guzel fikirmis hergün foto , simdi esime söylesem sana 40 defa söyledim cocukların fotolarını çekmedin diye söylenir durur
Cok güzel düşünmüşsün

Bu arada acmışlar ek gıda topigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…