- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.441
Kızlar bence takmayın o topic bu topic diye, nasıl her tv kanalının izlyicisi farklıysa, burada her topic inde kendine has takipcisi var, herkes kendine en yakın toplulukla paylaşmak istr bundan daha doğal birşey yok. Benim fikrime katılmadı veya benim sevmediğim kişiyle arkadaş oldu diye bir kişiyi hdef almak bize yakışmaz. Burada hepimiz anneyiz, bebek büyütüyoruz, günlük hayatımızı paylaşıyoruz işte. Bundan sonra bu topic için dileğim; Böyle güzel bir amaç için bir araya gelmiş bir toplulukta kişisel hırslarımıza yenik düşmeyelim, kimseye haset etmeyelim, güzellikle yürüyelim devam edelim yolumuza... Böyle yapanlarda ekosistemin getirilerine yenik düşerek ayrılmak zorunda kalsınlar :) Ne kadar olumlu, olgun ve donanımlı olursak yetiştirdiğimiz çocuklarımızda o kadar iyi örnek oluruz, burada bebeklerimizi nasıl uyutup kaldırdığımız, nasıl beslediğimiz, nasıl oynattığımız, neler aldığımızı paylaşıyoruz ama en önemli şey tabikii onlara nasıl örnek olacağımızdır. Çok şükür hiç birimizin ileride utanacağı davranışlarımız yok, en önemlisi bu.
Ne yaptın canım alışveriş işini? Bulabildinmi kendine uygun birşeyler?
Bugun bir iş arkadaşımla sohbet ediyorduk, onun oğlu 6 yaşında, oğlunun aşı, saç kestirme gibi korktuğu şeylerin yapılması sorumluluğunu hep eşine veriyormuş, rolleri paylaşmışlar, annesine olan güveni sarsılmasın diye, onu korkutan şeylerin yapılması işlerini babası üstleniyormuş. Annesinin kollarında doktora gidip aşı olursa, birdaha annesiyle bir yer gitmek onu tedirgin edeceğinden bu şekilde paylaşmışlar rolleri. Bizde bebeklerimizi aşıya götürüyoruz, bize olan güvenleri sarsılırmı ki zamanla? Hem mantıklı hemde gereksiz abartılıyor gibi geldi bu davranış bana... Yani çocuk babaya hiç mi güvenmeyecek o zaman.
İnşallah öyle olmaz. Sandalyede durmasından çok desteksiz oturabilmesi için başlangıç olmasını istiyorum. Tutunarak otura otura desteksiz oturma işinide çözer diye umuyorum.
bende giremedim uzun zamandır dün nöbetçiydim bugün nöbetten çıktım anca topladım kafayı oturdum pc başına
dün hastanedeyken ailecek kontole gittik annem ve benimki rutin takibi eşim ara ara ateşleniyordu kızımda ara ara öksürüyordu. dr boğazı fazla kızarık değil dedi çok şükür fazla bir problemimiz yok. dün 5. ayı doldurduk kilosu 7.430 boyu 69 cm.
siz oturtmaya başladınız mı arkadaşlarım 6. aylık olsun öyle oturtmaya başla dedi. gerçi benimki ağustos sonu doğduğu için sizinkileden hafta farkı vardır. ben yinede 3 hafta sonra destekli oturtmaya başlamayı düşünüyorum. sizin fikirleriniz nelerdir?
Kızlar bu arada kızım dünden beri durmuyor hiç. Oyun halısı yalan oldu. Yatmak istemiyor. Kendi de oturamıyor. Mama sandalyesi şart oldu. İkea nın stoğa gireceği yok. Polly desen bana gereksiz pahalı geliyor. Şu nasıl bi bakın da yorumlayın bakem
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...tik-mama-sandalyesi-my-friend-147725858/detay
Bi de ben demir ilacı vermiyorum içinde paraben var diye ama versemiydim diye içim içimi yiyor. Siz veriyormusunuz?
Kızlar bişeyi merak ediyorum, ek gıdaya geçenlerin bebişleri ne kadar çorba yoğurt vs yiyor? Benimki bikaç kaşık yiyor ama yarısını da önlük yiyor :) zamanla alışır, karnını doyuracak kadar yer di mi?
çok saol canım :) haklısın lohusalık depresyonu geçirmeye vaktim olmamıştı, şimdi baktım vakit bol bi gireyim dedim :)
şaka bir yanada en kötü vicdan azabı etkiledi benioğlu evi kapattı istanbulda, işyerinde yatıp kalkıyor. kv şimdi 1 ay arkadaşında kalacak sonra ne olacağı belli değil. kadın resmen sokakta kaldı. ve onu sokağa ben attım diye çok üzüldüm
bide yavrum okadar alışmışki babaanneye inanılmaz huzursuz. dün ancak onun söylediği ninnilerle sakinleştirdim. biraz daha yazarsam yine ağlayacağım
Kızlar bişeyi merak ediyorum, ek gıdaya geçenlerin bebişleri ne kadar çorba yoğurt vs yiyor? Benimki bikaç kaşık yiyor ama yarısını da önlük yiyor :) zamanla alışır, karnını doyuracak kadar yer di mi?
Nurunhiram bir yere mi gidecekti??
Kac gunfur goremedim.
Bende yoklamaci oldum bugun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?