2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün 3 ocakta verdiğimiz bir kanın tahlil sonucu çıktı ozanın genetik rahatsızlığı ( antitripsin eksikliği) ile ilgiki ve iyi sonuç çıktı çok rahatladım iki tahlil daha var sonuç beklediğimiz ınlarda iyi çıkacak biliyorum . Hemen size de hbr veriyim dedim. Dualarınızın çok etkisi oldu biliyorum onlarda iyi çıkacak. Oğum ve tüm hasta bebeklerimize şifa diliyorum.

Şimdi biraz geçmişe dalayım iki günde ne çok sayfa ilerlemişsiniz yavv.

Bende oh çektim okuyunca. Hadi bakalım darısı diğerlerinin başına

Emel, canım nazaragelmiş olabilirkızını bol bol oku ve yıka bence

Myhoney çok geçmiş olsun kayraya , kusması geçmiştir inşallah

Luboyf sanadageçmiş olsun , gözüne çay pansumanı yapmayı denedin mi?

Nevaale, senin için çok üzüldüm ama senin hayatın senin kararın inşallah en Hayırlı kararı alırsın ( alırsınız eşinle birlikte)

Ahah unutmadim canim, geyik yapacaktim birazcik, topuz pijama nereye kadar kusanin darbukalari falan diye. Genele boyle cok acik sacik yazmayim diye ozelden yazacaktim ama usturuplu bir sekilde genelden yazdim iste :)

Bugun bende pijama topuz halimdeyim, ohhh cok rahat :) hatta iyice abarttim, suanda yataktan bildiriyorum :)

Kızlar bu arada kızım dünden beri durmuyor hiç. Oyun halısı yalan oldu. Yatmak istemiyor. Kendi de oturamıyor. Mama sandalyesi şart oldu. İkea nın stoğa gireceği yok. Polly desen bana gereksiz pahalı geliyor. Şu nasıl bi bakın da yorumlayın bakem

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...tik-mama-sandalyesi-my-friend-147725858/detay

Selam linki ekleyemedim babymax loco aldik biz sanirim asansorlu olmasi tekerlekleri filan arti ozellikleri bizde cok para vermek istemedik ayrica gorup aldik o yuzden tavsiye edebilirim. Bu fiyata alinir graconun markasi var tabi.

amin canım.ne yazıkki hayat böyle pisliklerle dolu.
evlendiğimden beri bu kadından çektiğimi kimseden çekmedim.
kendisi biraz cahil ve pasif bir kadın.
önce ben çalışıyorum,kendi ayaklarım üstünde durup paramı kazanıp istediğim gibi harcıyorum diye kıskandı.
kendi kocası izin vermiyor ekonomik özgürlüğü yok.
ama bu benim suçum mu yani...
bütün aileyi fişekledi bir görsen ahh ahhh...

Ahh ahhh, o cahil ama herşeyi bilen, evinde pasif, kocasının hayatıyla, başarısıyla yaşayan ama hemcinslerine aslan kesilen, kıskanç, kimseyi çekemeyen dar kafalılardan allah herkesi korusun, hepbşrlikte "amin" :)

Bugün 3 ocakta verdiğimiz bir kanın tahlil sonucu çıktı ozanın genetik rahatsızlığı ( antitripsin eksikliği) ile ilgiki ve iyi sonuç çıktı çok rahatladım iki tahlil daha var sonuç beklediğimiz ınlarda iyi çıkacak biliyorum . Hemen size de hbr veriyim dedim. Dualarınızın çok etkisi oldu biliyorum onlarda iyi çıkacak. Oğum ve tüm hasta bebeklerimize şifa diliyorum.

Çok şükür :) hep birlikte diğer iki testtende güzel haberler almak için dua edelim bu akşam, çok geçmiş olsun canım.

Kızlar bu arada kızım dünden beri durmuyor hiç. Oyun halısı yalan oldu. Yatmak istemiyor. Kendi de oturamıyor. Mama sandalyesi şart oldu. İkea nın stoğa gireceği yok. Polly desen bana gereksiz pahalı geliyor. Şu nasıl bi bakın da yorumlayın bakem

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...tik-mama-sandalyesi-my-friend-147725858/detay

Valla canım bana butun mama sandalyeleri aynı gorunmeye basladı, 2 tepsıymıs v.s. Çok onemli degil bence, hemen hemen hpsinde aynı özellikler var. Bütcene uygun gayet guzel brşey bulabilirsin, buda guzel bence.

Canım güzel ama bu fiyata daha değişik modeler var polly e benzeyen

Emel, canım nazaragelmiş olabilirkızını bol bol oku ve yıka bence

Myhoney çok geçmiş olsun kayraya , kusması geçmiştir inşallah

Luboyf sanadageçmiş olsun , gözüne çay pansumanı yapmayı denedin mi?

Nevaale, senin için çok üzüldüm ama senin hayatın senin kararın inşallah en Hayırlı kararı alırsın ( alırsınız eşinle birlikte)

Okuduk canım şuan daha iyi bakalım.

Çok şükür sonuç temiz çıkmış inşallah diğer sonuçlarda güzel çıkar. Dualarımda ozan ve tüm bebişler.

Mama sandalyeside fayda etmeyebilir canım ben sırf orda durur diye aldım gecen ay ama 5 dk ancak duruyor ne yazıkki 😕

Kızlar bence takmayın o topic bu topic diye, nasıl her tv kanalının izlyicisi farklıysa, burada her topic inde kendine has takipcisi var, herkes kendine en yakın toplulukla paylaşmak istr bundan daha doğal birşey yok. Benim fikrime katılmadı veya benim sevmediğim kişiyle arkadaş oldu diye bir kişiyi hdef almak bize yakışmaz. Burada hepimiz anneyiz, bebek büyütüyoruz, günlük hayatımızı paylaşıyoruz işte. Bundan sonra bu topic için dileğim; Böyle güzel bir amaç için bir araya gelmiş bir toplulukta kişisel hırslarımıza yenik düşmeyelim, kimseye haset etmeyelim, güzellikle yürüyelim devam edelim yolumuza... Böyle yapanlarda ekosistemin getirilerine yenik düşerek ayrılmak zorunda kalsınlar :) Ne kadar olumlu, olgun ve donanımlı olursak yetiştirdiğimiz çocuklarımızda o kadar iyi örnek oluruz, burada bebeklerimizi nasıl uyutup kaldırdığımız, nasıl beslediğimiz, nasıl oynattığımız, neler aldığımızı paylaşıyoruz ama en önemli şey tabikii onlara nasıl örnek olacağımızdır. Çok şükür hiç birimizin ileride utanacağı davranışlarımız yok, en önemlisi bu.

Cok gecmis olsun canım diger sonuclarda iyi cikar insallah
Ahh ahhh, o cahil ama herşeyi bilen, evinde pasif, kocasının hayatıyla, başarısıyla yaşayan ama hemcinslerine aslan kesilen, kıskanç, kimseyi çekemeyen dar kafalılardan allah herkesi korusun, hepbşrlikte "amin" :)
Amiiin

Canım güzel ama bu fiyata daha değişik modeler var polly e benzeyen

Okuduk canım şuan daha iyi bakalım.

Çok şükür sonuç temiz çıkmış inşallah diğer sonuçlarda güzel çıkar. Dualarımda ozan ve tüm bebişler.

Bu daha az yer kaplarmı acaba dedim. Hafif hem. Bide karşı komşuma sordum ne önerirsin diye kraft Hero varmış onlarda memnunmuş. Evcek gripler yoksa gidip bakacaktım. Birde netten baktım çok az satıcısı görünüyor. Kalktı herhalde bu model. Altı ayrı şase üstü koltuk ayrı. İki parçasıda katlanıyor falan. Bu işi hızlandırmam lazım iki gündür canıma okudu berra hanım.

Mama sandalyeside fayda etmeyebilir canım ben sırf orda durur diye aldım gecen ay ama 5 dk ancak duruyor ne yazıkki 😕

İnşallah öyle olmaz. Sandalyede durmasından çok desteksiz oturabilmesi için başlangıç olmasını istiyorum. Tutunarak otura otura desteksiz oturma işinide çözer diye umuyorum.

Bugun bir iş arkadaşımla sohbet ediyorduk, onun oğlu 6 yaşında, oğlunun aşı, saç kestirme gibi korktuğu şeylerin yapılması sorumluluğunu hep eşine veriyormuş, rolleri paylaşmışlar, annesine olan güveni sarsılmasın diye, onu korkutan şeylerin yapılması işlerini babası üstleniyormuş. Annesinin kollarında doktora gidip aşı olursa, birdaha annesiyle bir yer gitmek onu tedirgin edeceğinden bu şekilde paylaşmışlar rolleri. Bizde bebeklerimizi aşıya götürüyoruz, bize olan güvenleri sarsılırmı ki zamanla? Hem mantıklı hemde gereksiz abartılıyor gibi geldi bu davranış bana... Yani çocuk babaya hiç mi güvenmeyecek o zaman.

kısmet canım.
oğluma ikili test yaptırırken kız demişlerdi.5 aya kadar kız sandık :)
o yüzden yarın söyleselerde çok güvenilmez:)
ama ben çin takvimine baktım. KIZ :)
bende kız hissediyorum.hamileliğim çok farklı oğluma göre.
hayırlısı bakalım.
ama bugün karar aldım. öğrensem de kimseye söylemicem.
o kadının kulağına gider falan Allah korusun :)
Aaa bize de mi soylemicenn :))

Allah gonlune gore hayirli evlat nasip etsin. İrmakcim sana insallah.

Hadi gozunuz aydin canim cok sevindiiiim

Back
X