- Konu Sahibi beyazcekirge
- #74.421
Buraya da yazsa senin gibi dusunurdum. Ama burayi birakmis demek ki.
Öyle olsa bile canı sağolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya da yazsa senin gibi dusunurdum. Ama burayi birakmis demek ki.
Bugün 3 ocakta verdiğimiz bir kanın tahlil sonucu çıktı ozanın genetik rahatsızlığı ( antitripsin eksikliği) ile ilgiki ve iyi sonuç çıktı çok rahatladım iki tahlil daha var sonuç beklediğimiz ınlarda iyi çıkacak biliyorum . Hemen size de hbr veriyim dedim. Dualarınızın çok etkisi oldu biliyorum onlarda iyi çıkacak. Oğum ve tüm hasta bebeklerimize şifa diliyorum.
Şimdi biraz geçmişe dalayım iki günde ne çok sayfa ilerlemişsiniz yavv.
Ahah unutmadim canim, geyik yapacaktim birazcik, topuz pijama nereye kadar kusanin darbukalari falan diye. Genele boyle cok acik sacik yazmayim diye ozelden yazacaktim ama usturuplu bir sekilde genelden yazdim iste :)
Bugun bende pijama topuz halimdeyim, ohhh cok rahat :) hatta iyice abarttim, suanda yataktan bildiriyorum :)
Kızlar bu arada kızım dünden beri durmuyor hiç. Oyun halısı yalan oldu. Yatmak istemiyor. Kendi de oturamıyor. Mama sandalyesi şart oldu. İkea nın stoğa gireceği yok. Polly desen bana gereksiz pahalı geliyor. Şu nasıl bi bakın da yorumlayın bakem
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...tik-mama-sandalyesi-my-friend-147725858/detay
amin canım.ne yazıkki hayat böyle pisliklerle dolu.
evlendiğimden beri bu kadından çektiğimi kimseden çekmedim.
kendisi biraz cahil ve pasif bir kadın.
önce ben çalışıyorum,kendi ayaklarım üstünde durup paramı kazanıp istediğim gibi harcıyorum diye kıskandı.
kendi kocası izin vermiyor ekonomik özgürlüğü yok.
ama bu benim suçum mu yani...
bütün aileyi fişekledi bir görsen ahh ahhh...
Bugün 3 ocakta verdiğimiz bir kanın tahlil sonucu çıktı ozanın genetik rahatsızlığı ( antitripsin eksikliği) ile ilgiki ve iyi sonuç çıktı çok rahatladım iki tahlil daha var sonuç beklediğimiz ınlarda iyi çıkacak biliyorum . Hemen size de hbr veriyim dedim. Dualarınızın çok etkisi oldu biliyorum onlarda iyi çıkacak. Oğum ve tüm hasta bebeklerimize şifa diliyorum.
Kızlar bu arada kızım dünden beri durmuyor hiç. Oyun halısı yalan oldu. Yatmak istemiyor. Kendi de oturamıyor. Mama sandalyesi şart oldu. İkea nın stoğa gireceği yok. Polly desen bana gereksiz pahalı geliyor. Şu nasıl bi bakın da yorumlayın bakem
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...tik-mama-sandalyesi-my-friend-147725858/detay
Emel, canım nazaragelmiş olabilirkızını bol bol oku ve yıka bence
Myhoney çok geçmiş olsun kayraya , kusması geçmiştir inşallah
Luboyf sanadageçmiş olsun , gözüne çay pansumanı yapmayı denedin mi?
Nevaale, senin için çok üzüldüm ama senin hayatın senin kararın inşallah en Hayırlı kararı alırsın ( alırsınız eşinle birlikte)
Cok gecmis olsun canım diger sonuclarda iyi cikar insallahBugün 3 ocakta verdiğimiz bir kanın tahlil sonucu çıktı ozanın genetik rahatsızlığı ( antitripsin eksikliği) ile ilgiki ve iyi sonuç çıktı çok rahatladım iki tahlil daha var sonuç beklediğimiz ınlarda iyi çıkacak biliyorum . Hemen size de hbr veriyim dedim. Dualarınızın çok etkisi oldu biliyorum onlarda iyi çıkacak. Oğum ve tüm hasta bebeklerimize şifa diliyorum.
AmiiinAhh ahhh, o cahil ama herşeyi bilen, evinde pasif, kocasının hayatıyla, başarısıyla yaşayan ama hemcinslerine aslan kesilen, kıskanç, kimseyi çekemeyen dar kafalılardan allah herkesi korusun, hepbşrlikte "amin" :)
Canım güzel ama bu fiyata daha değişik modeler var polly e benzeyen
Okuduk canım şuan daha iyi bakalım.
Çok şükür sonuç temiz çıkmış inşallah diğer sonuçlarda güzel çıkar. Dualarımda ozan ve tüm bebişler.
Mama sandalyeside fayda etmeyebilir canım ben sırf orda durur diye aldım gecen ay ama 5 dk ancak duruyor ne yazıkki 😕
Aaa bize de mi soylemicenn :))kısmet canım.
oğluma ikili test yaptırırken kız demişlerdi.5 aya kadar kız sandık :)
o yüzden yarın söyleselerde çok güvenilmez:)
ama ben çin takvimine baktım. KIZ :)
bende kız hissediyorum.hamileliğim çok farklı oğluma göre.
hayırlısı bakalım.
ama bugün karar aldım. öğrensem de kimseye söylemicem.
o kadının kulağına gider falan Allah korusun :)
Ahh ahhh, o cahil ama herşeyi bilen, evinde pasif, kocasının hayatıyla, başarısıyla yaşayan ama hemcinslerine aslan kesilen, kıskanç, kimseyi çekemeyen dar kafalılardan allah herkesi korusun, hepbşrlikte "amin" :)