- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.481
Iyi geceler! Med!!!! Burda!!!! Tekmil tamam öpüyorum :))
Günaydın şekerler akşam herkes erken yatmış sanrıım bir tek med varmış :)holgeldin ...
Ah sabah işe giderken bebeğimin o gözlerini boncuk boncuk açıp gülümsemesine bitiyorum birde kollarını açmaya başladılar ya bu ara '' al annecim beni kucağına'' oyy kuzum benim yaaa nasıl alayım annem işe gidiyorum
öpüp koklayıp kaçıyorum büyüypte anlayınca ağlamasa keşke .
Ay ne garip bir duygu annelik oğlumdan başka bişey düşünemez oldum...
Başka bir iş yaparken bile hep aklımda...
öslediimmm teninin kokusunu özledimm özledim sımsıcak nefesini özledim...
Birde kızlar bu mama sandalyelerini biz kaç yaşına kadar kullanıyoruz bende istiyorum hepimiz sofraya oturalım diye almak ama öle çok kısa bir süre içinse almam
Kızlar bu arada kızım dünden beri durmuyor hiç. Oyun halısı yalan oldu. Yatmak istemiyor. Kendi de oturamıyor. Mama sandalyesi şart oldu. İkea nın stoğa gireceği yok. Polly desen bana gereksiz pahalı geliyor. Şu nasıl bi bakın da yorumlayın bakem
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...tik-mama-sandalyesi-my-friend-147725858/detay
Kızlar bence takmayın o topic bu topic diye, nasıl her tv kanalının izlyicisi farklıysa, burada her topic inde kendine has takipcisi var, herkes kendine en yakın toplulukla paylaşmak istr bundan daha doğal birşey yok. Benim fikrime katılmadı veya benim sevmediğim kişiyle arkadaş oldu diye bir kişiyi hdef almak bize yakışmaz. Burada hepimiz anneyiz, bebek büyütüyoruz, günlük hayatımızı paylaşıyoruz işte. Bundan sonra bu topic için dileğim; Böyle güzel bir amaç için bir araya gelmiş bir toplulukta kişisel hırslarımıza yenik düşmeyelim, kimseye haset etmeyelim, güzellikle yürüyelim devam edelim yolumuza... Böyle yapanlarda ekosistemin getirilerine yenik düşerek ayrılmak zorunda kalsınlar :) Ne kadar olumlu, olgun ve donanımlı olursak yetiştirdiğimiz çocuklarımızda o kadar iyi örnek oluruz, burada bebeklerimizi nasıl uyutup kaldırdığımız, nasıl beslediğimiz, nasıl oynattığımız, neler aldığımızı paylaşıyoruz ama en önemli şey tabikii onlara nasıl örnek olacağımızdır. Çok şükür hiç birimizin ileride utanacağı davranışlarımız yok, en önemlisi bu.
Aybikecim canım sende öyle bi yufka yürek varki sen bu kadını alırsın geri eve
Demedi deme
Ben olsam ne yapardım ben de alırdım :)))))
Bugün 3 ocakta verdiğimiz bir kanın tahlil sonucu çıktı ozanın genetik rahatsızlığı ( antitripsin eksikliği) ile ilgiki ve iyi sonuç çıktı çok rahatladım iki tahlil daha var sonuç beklediğimiz ınlarda iyi çıkacak biliyorum . Hemen size de hbr veriyim dedim. Dualarınızın çok etkisi oldu biliyorum onlarda iyi çıkacak. Oğum ve tüm hasta bebeklerimize şifa diliyorum.
Şimdi biraz geçmişe dalayım iki günde ne çok sayfa ilerlemişsiniz yavv.
canım ben bunu almaya karar verdim...Burka ithalatçısıyla görüşüp çok iyi bir fiyat almış, istersen onunla bir konuş
http://www.hepsiburada.com/liste/ho...g01%2ftr_TR%2f%24s%3dholmer&fh_refview=search
Karşı komşumun söylediği kraft Hero bana daha yakın geldi. Oturma yeri naylon değil kumaş gibiymiş. Ama kendisini bi görmek gerek. Ya merkeze gidince bi kaç bebe mağazasına bakıcam yada karşı daireden grip virüsünün gitmesini bekleyip ona bakıcam. Hatta oturtalım bakalım sevecek mi diye teklifte bulundu sağolsun. Gerçi ben oturtmam çünkü kızı kıskanıp kızıma bişeyler fırlatabilir. E tabi çocuk haklı sonradan gelip makamına konmak hoş değil:))
Günaydın bu arada
Iyi geceler! Med!!!! Burda!!!! Tekmil tamam öpüyorum :))
Günaydın canım
Hoşgeldin canım bende sizi öpüyorum.
Günaydınlar canlar :)
günaydın sevgi pıtırcığım :)))
Yanıltmadın bizi canım :) kayınvaliden konusunda :)
Bu arada burka ne kadara düşürmüş o sandalyenin fiyatını ?
Canım benim kızımda öyle çok yemiyor ek gıdayı düşün kavanoz mevyelerinin yarısını anca yiyor.
Bende demir ilacı vermedim hiç. geçen hafta doktora gittiğimizde kan tahlili yaptırdık çok şükür kansızlık çıkmadı doktor verme şimdi dedi 9 . ayda tekrar bakarız öyle verirsin dedi.
benimki sebzelere alışamadı genelde meyve ve kahvaltılık (cici bebe labne peyniri pekmez yumurta sarısı) yoğurt ve gece yatmadan önce pirinç unlu muhallebi yiyor
yoğurdu kavanoz meyve püreleri almıştım onların kavanozuna mayalıyorum (sanırım 125ml) yarısını yediriyorum ama sade yoğurt yemiyor ya içine muz veya elma rendeliyorum ya da 1 tane cici bebe eziyorum
bugün ilk defa patates ve havucu haşlayıp püre haline getirip biraz sade verdim tattırdım hoşuna gitti kalanını yoğurtla karıştırıp verdim
bizim beslenmemiz böyle işte
böyle böyle alışır di mi, merak etmeyelim :)Aldigi kadar :)))
Bazen bir iki cay kasigi, bazen 10, bazen hic.
Merhaba güzel,yetenekli ve becerikli anneler
Uzuuun zaamandır uğrayamıyordum topiğe..geçmişe çok az göz gezdirdim IRMAK hayırlı olsun canım. Bir bebeğin daha olacak. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,içime kız gibi doğdu (oğlum var ve kızları çok seviyorum belki ondan olabilir )
Dr değiştirdik.Çoook ilgili bir bayan.Dil bağının kısa olduğunu söyledi.Bir kaç dr cerraha gösterdik operasyon şart dendi.Dil bağı ve sünnet birarada yaptırdık..bir kaç günümüz kötü geçti..ağlamadı ama huysuzlukta çağ atladı.Gece 2 de uyandı 1 saat oyun,uyku..sonra 5te bi daha oyun ve 7de uyku..Tracy Halanın tüm olaylarını başarıyla gerçekleştirmiştik ama bu sünnet olayı bizi bitirdi!Sadece saatinde uyuyor o kadar!
Ek gıdaya bizde geçtik.Mevye püreleri yapıyorum.Çok az tarçın katıyorum..Patates havuç yaptım yemedi.Hele içine karnabaharda kattım yememek için ağlama krizine girdi.Bende patates havuç 1tatlı kaşığı kırmızı 1 çay kaşığı yeşil mercimek 1çay kaşığı pirinç pişirip yağda unu kavurup çorba yaptım.Onu biraz daha iştahlı yedi.Valla bana göre felaket lezzetli oluyorlar ama oğlan 2 kaşıktan sonra beni maymuna çeviriyo.
Bir kaç gündür hiç bir şey yemek istemiyor..Sadece su!Endişeleniyorum..böyle bir şey yaşayan var mı?Dr çok sağlıklı dedi ama...Dişten mi acaba??
biz 6 ay 4 günlüğüz. 5 ayda tattırma şeklinde başladım, elma, armut, yoğurtla. şimdi miktarı arttırmaya çalııyorum ama pek yemiyor. yulaf unu güzel fikirmiş, sıvı olunca çoğu dökülüyor ağzından. biraz lapa olursa daha kolay yediririm belki. nereden aldın peki?Nickicim
Yediği kadar ver zorlama
Kızım henüz 5 ay 10 günlük
Son 1 haftadır hız verdik katı gıdaya daha önce tattırma şeklindeydi
Versek bizim ki yiycek
Ben 1 gün meyve püresi verirsem 1 gün sebze veriyorum
Yoğurdu son 3 gündür hergün veriyorum
Yoğurdu günde 3 tatlı kaşığı yiyor
Sebze meyve pürelerini genelde yulaf unuyla puding gibi pişirip veriyorum 30 çay kaşığı yediği oldu ama genelde 15 çay kaşığı yiyor
Ölçtüm. 30 cc yapıyor
Bence normal
Ayın sonunda günde 1 öğün katı gıda olacak şekilde yani 90 cc olacak şekilde çoğaltıcam
Sebzeleri daha çok severek yiyor içine keteniz bezelye herşey katıyorum
Ben 7 aylık olunca sabah kahvaltı da dahil günde 3 öğün vermeyi planlıyorum
Siz kaç aylıksınız
Katı gıdaya yeni mi başladın
250 TL ye 50 TL indirim olayı bitmiş sanırım
Süt ürünlerinden veya senin sütünden 1 saat önce veya 1 saat sonra denk gelicek şekilde pekmez ver 1 çay kaşığı. Dut pekmezi alerjiye de iyi geliyormuş doktorumuz öyle demişti.
pekmez iyi fikir cidden, bebekler için üretilen bişeye neden paraben konur anlayamıyorum. benim sütüm çok değil, ama olduğu kadar veriyorum. o yüzden ek gıda için sabırsızım sanırım. ama zorlamıyorum da, çabuk alışır umarım.Cnm banada abarti geldi.ben bebegimn iyi kotu her aninda yaninda olmak isterim.ayrica babanin sucu ne o neden kotu olsun madem oyle asilara komsu gotursun:)
bende ayni ikilemi yasiyorum cnm mt nin dedigi gb karadut pekmezi veriyorum hergun 1 cay kasigi
Ben yemek istese bile 3-5 kasiktan fazla vermiyorm cnm amac degsk tadlara alistrmak doyurmak deglki.yani anne sutu aliyorsa tabi.tabi bnm tutumum yanlsta olablr ama karnini baska seylerle doldursun istemiyorum. bnm kiz elma puresine hasta biraksam 1elmayi bitrir
2 yıl kullansak, 2 de ikincide kullansak etti mi sana 4 yıl :)Günaydın şekerler akşam herkes erken yatmış sanrıım bir tek med varmış :)holgeldin ...
Ah sabah işe giderken bebeğimin o gözlerini boncuk boncuk açıp gülümsemesine bitiyorum birde kollarını açmaya başladılar ya bu ara '' al annecim beni kucağına'' oyy kuzum benim yaaa nasıl alayım annem işe gidiyorum
Birde kızlar bu mama sandalyelerini biz kaç yaşına kadar kullanıyoruz bende istiyorum hepimiz sofraya oturalım diye almak ama öle çok kısa bir süre içinse almam
en son 165tl demiş canım...ama bu arada Burkayada söyledim gerçi cevap vermedi hala...burada birkaç kişi almaya karar verirsek şukadar kişi alacak diyip 150tl ye bağlarız bence
kv konusunda sadece "lanet olsun içimdeki insan sevgisine " diyorum :) bakalım bu kararımla nasıl bir çorap örüyorum başıma, hep birlikte göreceğiz
en son 165tl demiş canım...ama bu arada Burkayada söyledim gerçi cevap vermedi hala...burada birkaç kişi almaya karar verirsek şukadar kişi alacak diyip 150tl ye bağlarız bence
kv konusunda sadece "lanet olsun içimdeki insan sevgisine " diyorum :) bakalım bu kararımla nasıl bir çorap örüyorum başıma, hep birlikte göreceğiz
Günaydın şekerler akşam herkes erken yatmış sanrıım bir tek med varmış :)holgeldin ...
öperim canım öperim. eh askerlik günlerimi yad ettim :)) şimdi de mıntıka temizliğine çıkıcamAferin :)) böyle arada sırada tekmil ver. Kızında iyidir umarım öp benim için elifimi.
ben de seni öptüm ama beğenemiyorum yaw bu kk ya neler oldu böle.Günaydın canım
Hoşgeldin canım bende sizi öpüyorum.
Günaydınlar canlar :)
Evet olabilir öyle.
Kv konusunda da bir söz varya iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir. Yani sen yap iyiliğini elbet biri bilir canım.
sana helal olsun diyorum valla, ben ayrım gün dayanamıyorum benimkine. ben mi çok kötüyüm sen mi çok iyisin bilemedim ama doğrusunu sen yapıyorsun. sabrından ve merhametinden dolayı tebrik ederim.
valla ne olduysa paşamdan sonra oldu, önceden hiç de bukadar duygusal takılmazdım
şimdi beni deli etsede o da anne diyorum, büyük oğlu evsiz bıraktı bizde bırakalım mı diyorum. bir de itiraf ediyorum en büyük sebep yine paşam; babaannesini çok sevdi...sırf ben kızıyorum diye oğlumu sevdiği bir kişiden ayırdım diye çok üzüldümbugün 4. gün paşam hala gündüz uyku saatleri geldiğinde babaanneyi arıyor
bu kuzucuklar ne yaptı bizi böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?