2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Karşı komşumun kızı 3 yaşında biraz minyon bişey hala arada sırada kullanıyoruz dedi. Başka bi arkadaşta 2 yaşına kadar kullandı.

canım ben bunu almaya karar verdim...Burka ithalatçısıyla görüşüp çok iyi bir fiyat almış, istersen onunla bir konuş

http://www.hepsiburada.com/liste/ho...g01%2ftr_TR%2f%24s%3dholmer&fh_refview=search

bu kk beni deli etti :))
ıvy i beğeniyorum diyorum yok olmaz başkalarını da beğen diyor
beğendimmmmm

Aybikecim canım sende öyle bi yufka yürek varki sen bu kadını alırsın geri eve
Demedi deme
Ben olsam ne yapardım ben de alırdım :)))))

artık ciddi ciddi birbirimizi tanımaya başlamışız :)))
dün akşam tam da onu yaptım canım :) eşime ben bu vicdan azabına dayanamıyorum kadın resmen sokakta kaldı, 1 ay gezsin oralarda sonra bize alalım tekrar dedim
tabi bu sefer önce oturup konuşacağım, bütün kuralları koyacağım. yok öyle kafasına göre hareket etmek yada herşeyi benden beklemek..
dün zaten telefonla konuştum, torununa kavuşabilmek için ne desem yapacak, daha şimdiden deli gibi özlemiş

çoooook geçmiş olsun :) hadi bakalım sırada diğer iki güzel haber, heyecanla bekliyoruz ve Ozan kuzuyu kocaman öpüyoruz :)

canım ben bunu almaya karar verdim...Burka ithalatçısıyla görüşüp çok iyi bir fiyat almış, istersen onunla bir konuş

http://www.hepsiburada.com/liste/ho...g01%2ftr_TR%2f%24s%3dholmer&fh_refview=search

Karşı komşumun söylediği kraft Hero bana daha yakın geldi. Oturma yeri naylon değil kumaş gibiymiş. Ama kendisini bi görmek gerek. Ya merkeze gidince bi kaç bebe mağazasına bakıcam yada karşı daireden grip virüsünün gitmesini bekleyip ona bakıcam. Hatta oturtalım bakalım sevecek mi diye teklifte bulundu sağolsun. Gerçi ben oturtmam çünkü kızı kıskanıp kızıma bişeyler fırlatabilir. E tabi çocuk haklı sonradan gelip makamına konmak hoş değil:))

görüyorum hala oturtmaya başladınız mı diye soranlar oluyor
acaba ben yanlış bişey mi yapıyorum doktorumuz 3. ayda destekli oturtabilirsin demişti...Atahan o günden beri oturuyor, hatta olayı aştı 1 haftadır ayaklarına basmak istiyor
gerçi babasının 8 benim 9 aylık yürüdüğümü düşünürsk pek garip değil gibi

haklısın demesi önemli...biz beğeniyoruz da bakalım onlar beğenecek mi, makam onların sonuçta
Holmerin kötü tarafı mağazalarda yok, denemeden alıcam ben artık şansıma

Yanıltmadın bizi canım :) kayınvaliden konusunda :)

Bu arada burka ne kadara düşürmüş o sandalyenin fiyatını ?

en son 165tl demiş canım...ama bu arada Burkayada söyledim gerçi cevap vermedi hala...burada birkaç kişi almaya karar verirsek şukadar kişi alacak diyip 150tl ye bağlarız bence

kv konusunda sadece "lanet olsun içimdeki insan sevgisine " diyorum :) bakalım bu kararımla nasıl bir çorap örüyorum başıma, hep birlikte göreceğiz

benimki elmayı güzel yerdi ama şimdi tadına şöyle bir bakıyor. sabırla devam edelim bakalım. kan tahlili iyi fikirmiş, aile hekimine söyleyim bari. kanı kolundan mı alıyorlar? nasıl buluyorlar damarı yaa inşallah çok acımaz benim kolumdaki damarlar zor bulunuyor da inşallah bana çekmemiştir.

patates havuç olayını ben de deneyim bari, dün havuç suyu verdim. içti biraz ama fazla bile içmiş. sonra tadına baktım da tek başına içilecek gibi değil. lekesi de cabası, nereye deydiyse leke kalmış

Aldigi kadar :)))
Bazen bir iki cay kasigi, bazen 10, bazen hic.
böyle böyle alışır di mi, merak etmeyelim :)

benimkinin iştahsızlığı 2 ay sürdü canım, hiçbişey yapamıyorsun. şimdi şimdi toparlıyor. kilo alımı çok düşmüştü, inşallah toparlarız. seninki kısa sürer umarım.

biz 6 ay 4 günlüğüz. 5 ayda tattırma şeklinde başladım, elma, armut, yoğurtla. şimdi miktarı arttırmaya çalııyorum ama pek yemiyor. yulaf unu güzel fikirmiş, sıvı olunca çoğu dökülüyor ağzından. biraz lapa olursa daha kolay yediririm belki. nereden aldın peki?

250 TL ye 50 TL indirim olayı bitmiş sanırım

hafta içi bakmaya gittiğimizde yoktu, ben biraz araştıralım dedim. hafta sonu almaya gittiğimizde indirim vardı. haftasonları oluyor genelde dediler. ben çok beğendim, uyguna da geldi. oğlum zaten bayıldı. hemen almayacaksan arada haftasonları internetten bak istersen. biz 500 TL lik alışveriş yapmıştık, 100 TL hediyemiz oldu. ona da bu hafta gidip başka ihtiyaçlarımızı alacağız.

Süt ürünlerinden veya senin sütünden 1 saat önce veya 1 saat sonra denk gelicek şekilde pekmez ver 1 çay kaşığı. Dut pekmezi alerjiye de iyi geliyormuş doktorumuz öyle demişti.

pekmez vereyim ben de bugün. evde üzüm pekmezi var, doğal bulduğum bir tek o oldu.

pekmez iyi fikir cidden, bebekler için üretilen bişeye neden paraben konur anlayamıyorum. benim sütüm çok değil, ama olduğu kadar veriyorum. o yüzden ek gıda için sabırsızım sanırım. ama zorlamıyorum da, çabuk alışır umarım.

2 yıl kullansak, 2 de ikincide kullansak etti mi sana 4 yıl :)

Evet olabilir öyle.

Kv konusunda da bir söz varya iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir. Yani sen yap iyiliğini elbet biri bilir canım.

sana helal olsun diyorum valla, ben ayrım gün dayanamıyorum benimkine. ben mi çok kötüyüm sen mi çok iyisin bilemedim ama doğrusunu sen yapıyorsun. sabrından ve merhametinden dolayı tebrik ederim.

seni de çok özledim de eh yazamıyorum artık... hoşbulduk canım.

Aferin :)) böyle arada sırada tekmil ver. Kızında iyidir umarım öp benim için elifimi.
öperim canım öperim. eh askerlik günlerimi yad ettim :)) şimdi de mıntıka temizliğine çıkıcam kızım iyi ben de iyiyim umarım sizler de iyisinizdir.

Günaydın canım

Hoşgeldin canım bende sizi öpüyorum.

Günaydınlar canlar :)
ben de seni öptüm ama beğenemiyorum yaw bu kk ya neler oldu böle.

Evet olabilir öyle.

Kv konusunda da bir söz varya iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir. Yani sen yap iyiliğini elbet biri bilir canım.

sana helal olsun diyorum valla, ben ayrım gün dayanamıyorum benimkine. ben mi çok kötüyüm sen mi çok iyisin bilemedim ama doğrusunu sen yapıyorsun. sabrından ve merhametinden dolayı tebrik ederim.

valla ne olduysa paşamdan sonra oldu, önceden hiç de bukadar duygusal takılmazdım

şimdi beni deli etsede o da anne diyorum, büyük oğlu evsiz bıraktı bizde bırakalım mı diyorum. bir de itiraf ediyorum en büyük sebep yine paşam; babaannesini çok sevdi...sırf ben kızıyorum diye oğlumu sevdiği bir kişiden ayırdım diye çok üzüldüm bugün 4. gün paşam hala gündüz uyku saatleri geldiğinde babaanneyi arıyor
bu kuzucuklar ne yaptı bizi böyle...

haklısın canım, yarın biz de kayınvalide olacağız. ben kendisine karşı nötrdüm ama son 6 ayda beni çok kırdı, üstelik farkında bile değil. ben işteyken ona emanet ediyorum diye idare ediyordum ama neyi yapma dersem yapıyor. beni dinlemiyor. normalde sabrederdim ama dayanamıyorum. sessiz sakin biriydim ama konu bebeğim olunca beni çıldırtıyor. evet bu kuzucuklar ne yaptı bizi böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…