2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Irmak canım sen boş ver o zevzeği. Niye durup dururken ölsün yavrun. Düzenli kontrollerini yapıyorsun nasılsa. O senin cesaretini ve gücünü kıskanmış. Kıskançlığı bilinç altına vurmuş.

Penguen lepistes,e katılıyorum. Burda yapıcı yorumlarda bulunmak çok önemli. Büyük konuşmayalım hiç birimiz. Herşey insanlar için. Mesela benim annem benden 3-4 sene sonra bi bebek aldırmış. Bakamayacağını düşündüğü için. Çok sarsılmış çok vicdan azabı çekmiş. Ölümüne yakın çok anmaya başlamıştı. Babamı kaybettiğimizde ben 7 Abi'm 8 yaşındaydık annem çalıştı bize baktı kimseye muhtaç etmedi. O bebekde olsaydı 3-4 yaşlarında olacaktı. Kime bırakacaktı da çalışacaktı. Diğer 2 çocuğuna da bakamayacaktı. Sefil olacaktık belkide. Babamın öleceğini mi biliyordu. Tabiki hayır. Ama her şer de bi hayır vardır diye boşuna dememişler.

Yok ivycim bugun kontrol ettim nineler gibi dişsiz hala minigim :)))
çok güldüm canm benmde kızımı hep babaanneye benzetiyorlardı bende eşime babaannesine benzeyen tek tarafı dişleri diyorum : ) malum ikisininde ağzında dişi yok :)

sorma lepistess ya sezeryan olmayaydım belli aralıklarla doğururdum çok sevdim anne olma duygusunu ve bebeğimi :) rabbim herşeyin hayırlısını versin

hımmm tamam gerçek aybike döndüüüü

ırmakcım gerçekten senin takvimi gördükçe içimi ayrı bi heycan kaplıyor. topicde takvim görmeyi özlemişiz. rabbim sağ salim kavuştursun yavruna hep mutlu olun inşallah. rüyalar tersine çıkarmış. o nodan gelen telefonları artk açma bence

Yanlış kişi olmasın o canım kedicikler yazmıyor uzun zamandır çünkü ben face den konuştum. En son mesajı ayın 9 da?

Ben olaya o topic ve taraftarları veya bu topic ve taraftarları olarak bakmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Bir çok arkadaşımız her iki topiğide takip edebilir bence. Orada farklı paylaşımlar olur burada farklı. Küçükken yapardık küstüğümüz kişiyle arkadaşımızda küssün isterdik. Bu yaşta yapmayalım arkadaşlar. Ben med öbür tarafta dendiğinde de yapıcı konuşmuştum hatırlarsanız. Sadece burayı okuyorsa ve nasıl diye sorduğumuzu gördüyse niye cevap vermedi diye takılmıştım. Oda özelden yaz bacım dedi. E dedim haklısın. :))

Orhan baba: bence sende haklısın :))

Aynen canım isteyen istediği yerde yazabilir ben sadece face de konuştum öyle dediği için yazdım buraya bekle de orada yazıyor deyince baktım profiline yazmamış. Yani sadece beklenin yazdığı mesaja istinaden böyle yazdım yoksa isteyen istediği yerde yazabilir.

Hani geldiğinde okuyup kırılmasın.

ayyy ben seni çoook seviyorum ya, her moralim düştüğünde senden gaz alıyorum :)))

bu arada diğer tüm arkadaşlarım sizleride çoook seviyorum, iyi ki hepiniz varsınız :) sıkıntılarımı dertlerimi sizinle unutup tekrar ayağa kalkabiliyorum. o yüzden Atahan da tüm teyzelerine öpücük gönderiyor annesinin iyi hissetmesini sağladıkları için

Hele gulunce cok komik oluyo dişsiz dişsiz :))

Gerci tek tek disleri cikinca daha bi tatli olcaklar. Yerim onlariiii

Buraya da yazsa senin gibi dusunurdum. Ama burayi birakmis demek ki.

Aybikeee

Beni seç beni seç

:) kafami recep ivedik gibi öne egdim, sesimi kalinlastirdim. :))

Vallahi burda eşler hakkında yazılanları okuyunca kendime kızıyorum saçma sapan şeyler yüzünden eşime laf ettiğim için geçen peynir varken peynir açmış die kızdım adama kahvaltı da.... Ama burada çok büyük sorunlar dönüyor ve şunu açıkça söylemek istiyorum bi evde huzur yoksa anne baba birbiriyle iletişimi koruyamıyor ise kavga gürültü bitmiyor ise o çocuğun ruhen mutlu ve sağlıklı bir birey olacağını düşünmek tamamen yanlış ve büyük konuşmak istemiyorum ama hiç bir kadın hiç bir anne aşağılanmayı haketmiyor eğer eşimden bu cümleleri duymuş olsaydım ya evlerimiz ayrılmış olurdu yada bir daha bu tarz konuşamayacğını çok iyi öğrenmiş olurdu birde şöyle bir şey varki aynı evde sürekli kavga eden anne babadan ise ayrı evlerde huzurlu anne baba çocuk için çok daha sağlıklı die düşünüyorum.

Manyak mi ne?!!! Oyle ruya anlatilir mi hem de hamile kadina Allahim ne kotu niyetli insanlar var yaaa! Hic takma, Allah hayirlisini versin bak yarim ne guzel haberlerle geleceksin insallah

inşallah canım.
eşimi aradım ondan sonra saydım döktüm.
akrabası ya ''kötü niyetli değildir,endişelenmiştir.kendine dikkat et diye söylüyordur'' dedi.
ozaman seni arayıp uyarsın dedim.
böyle iyi niyet mi olur ya ?
zaten kadın hamile olduğumu duyduğundan beri hergün cinsiyetini öğrendin mi diye arayıp duruyoo. kendisi kız istiyor. ama 3 tane oğlu var. Rabbim ona bir kız evlat nasip etmedi.
benim hamile olduğumu duyan herkes bir oğlun var inşallah buda kız olur diye iyi dileklerde bulunuyor.
bu kadın sürekli ben hissediyorum oğlu olacak diye kafayı yedi. benim kızım olacak diye korkuyo resmen.
aslında benim için hiç önemli değil kız erkek farketmez hayırlı sağlıklı evlat olsun yeter bana.
ama bu kadın yüzünden bende kızım olsun istiyorum çatlar valla kıskançlıktan:)

Hastalikli insan tipi.. Allah herkese Ruh ve beden sagligi versin ya.. Aman bosvet o kadini,

Buarada yarin belki cinsiyet de belli olur?

amin canım.ne yazıkki hayat böyle pisliklerle dolu.
evlendiğimden beri bu kadından çektiğimi kimseden çekmedim.
kendisi biraz cahil ve pasif bir kadın.
önce ben çalışıyorum,kendi ayaklarım üstünde durup paramı kazanıp istediğim gibi harcıyorum diye kıskandı.
kendi kocası izin vermiyor ekonomik özgürlüğü yok.
ama bu benim suçum mu yani...
bütün aileyi fişekledi bir görsen ahh ahhh...

ah canım telefonu açmasam mesaj atıyor.
baktı cevap yok.face'den yazıyor. bela gibi bişey ya.

Ay icime sinmedi yazicam. İki sey geldi aklima.

Birincisi (tabi Allah korusun ve hayirlisini versin ama) esin bu cocugu aldirirsan ve duyarsa bosanmak isteyebilir demistin ya, onunla da kalmaz mahkemede bu kadin karnindakini aldirdi cocugu bana verin diyip senin anneligini bile sorgulatabilir. Gerci sen dusunmus olmalisin avukattin diye hatirliyorum.

Bir de kimse evladin yerini tutamaz. Evlatlarimiz bize kosulduz sartsiz sonsuz sevgiyle bagli ve hayata cok zaman tutunma amacimiz olacaklar. Bir tane yerine ikincisinin de olmasi, onun da sana tapmasi ne kadar guzel bisey dusunsene? Hayatta yalniz kalmayacaginin garantisi bence, benim kizim en iyi arkadasim olacak insallah.

Hastalikli insan tipi.. Allah herkese Ruh ve beden sagligi versin ya.. Aman bosvet o kadini,

Buarada yarin belki cinsiyet de belli olur?

kısmet canım.
oğluma ikili test yaptırırken kız demişlerdi.5 aya kadar kız sandık :)
o yüzden yarın söyleselerde çok güvenilmez:)
ama ben çin takvimine baktım. KIZ :)
bende kız hissediyorum.hamileliğim çok farklı oğluma göre.
hayırlısı bakalım.
ama bugün karar aldım. öğrensem de kimseye söylemicem.
o kadının kulağına gider falan Allah korusun :)

Kızlar siz yazınca farkettim.
bende eski arkadaşlar nerde acaba niye girmiyorlar diyordum.
oraları kaçırmışım galiba :)
malum formu yeni gördüm.hamilelik sürecinde omuz omuza birlikte olduğumuz birçok arkadaş başka bir formda yazıyormuş
niye böyle ayrılıklar olduki

Bugün 3 ocakta verdiğimiz bir kanın tahlil sonucu çıktı ozanın genetik rahatsızlığı ( antitripsin eksikliği) ile ilgiki ve iyi sonuç çıktı çok rahatladım iki tahlil daha var sonuç beklediğimiz ınlarda iyi çıkacak biliyorum . Hemen size de hbr veriyim dedim. Dualarınızın çok etkisi oldu biliyorum onlarda iyi çıkacak. Oğum ve tüm hasta bebeklerimize şifa diliyorum.

Şimdi biraz geçmişe dalayım iki günde ne çok sayfa ilerlemişsiniz yavv.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…