- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.861
Oo oda Cok kotu olur bide hemen anneyi suclarlarya Iyi bakilmiyomu niye cikmadi bunun disi diye ben 8.aya raziyim:))
Oo oda Cok kotu olur bide hemen anneyi suclarlarya Iyi bakilmiyomu niye cikmadi bunun disi diye ben 8.aya raziyim:))
bi arkadaşımın 9 aylıkken çıktı şimdi 1 yasında kızı 2 ane dişi var benim oğlumdada iki tane var ama o iki dişiyle çubuk kraker bile yiyor :)
Kimsecikler yok yanerdesiniz kizlar fb olsabile burayi aksatmayin ya ivy biran once huzursuzlugunuz gecsin kuzunundisleri rahat rahat ciksin insallah
Annemdeyim canım özetlememe ye çalışırım mucuks
Canim hoş geldin kızının huysuz lugu diş bence hemen çıkar insallah .
Kolay gelsin canım benimde biraz işim var ama hava çok soguktu bugün güzel gibi bakalım çıkarım belki
Sen yok mudun fbta? Gelsenize? Orada rahatiz:)
ooo ışık hızındasın yine ne zmn yerleştin dinlendin de misafire hazırlandın..bu mızmızlıklar bulaşıcı galiba tüm topic mızmız ama tatlı bebek doldu :)) salya desen ben sürekli önlük takıyorum 7-8 oluyo bazen ıslanan 2-3 de üst değişiyorum( inş. dişiniz kolay çıkar cnmm
fb buranın yerini tutamaz bence ben fırsat buldukça buralardayımdır..
Bizde de işe yaradı gibi kolye ama bir şey sorucam, ben ayağına bagladigimda çıkıyor, sen kenarından da kiviriyor musun? Bir de sizin kolye de hafifi? Ben doğal taş deyince daha ağır hayal etmiştim:)
Olur canım ben arada bakiyorum buraya daKızlar ben işte fb giremiyorum pc den ancak burası açılıyor cep tlf da alamam müşterilerim varken arada burayda yazarım
Evet bugün daha iyi gibi. İkinci uykusundan yeni kalktık kızımla. Kahvaltı edip çıkalım bakalım. Annesine kavuşan şanslılardansın sende. Bende dün gece ilk defa hasta olmayan haliyle gördüm rüyamda. Ama kısa bi yerinde annem vardı. Olsun ama güzeldi yine de. G
merhaba kader arkadaslarim
gezdim geldim simdide misafir agirliyorum :) kizim pazar gunu cok huysuzdu, ilk defa gece 11 e kadar uyumadi hep mizmizlandi. sanirim dis huzursuzlugu.
Gecmisi henuz okuyamadim, o fb a kaybolanlari kara listeye aldimcabuk yuvaya geri donun cagrisi yapiyorum kendilerine!
Bu kisim honey e; kizim huysuzlaninca amber kolyeyi bagladim ayak bilegine, sonraki gunlerde normale dondu sadece salya ve kemirgenlik son surat devam ediyor. kolye sizde de ise yaradi mi? kullanmaya basladiniz mi?
Darisi benim kizimin basina oglun kac aylik?
Canım geç çıkması daha iyi benim 1 yaşımda çıkmış çok sağlandır dişlerim ne dolgu ne kanal tedavisi oldum bugüne kadar
merhaba kader arkadaslarim
gezdim geldim simdide misafir agirliyorum :) kizim pazar gunu cok huysuzdu, ilk defa gece 11 e kadar uyumadi hep mizmizlandi. sanirim dis huzursuzlugu.
Gecmisi henuz okuyamadim, o fb a kaybolanlari kara listeye aldimcabuk yuvaya geri donun cagrisi yapiyorum kendilerine!
Bu kisim honey e; kizim huysuzlaninca amber kolyeyi bagladim ayak bilegine, sonraki gunlerde normale dondu sadece salya ve kemirgenlik son surat devam ediyor. kolye sizde de ise yaradi mi? kullanmaya basladiniz mi?
Evet bugün daha iyi gibi. İkinci uykusundan yeni kalktık kızımla. Kahvaltı edip çıkalım bakalım. Annesine kavuşan şanslılardansın sende. Bende dün gece ilk defa hasta olmayan haliyle gördüm rüyamda. Ama kısa bi yerinde annem vardı. Olsun ama güzeldi yine de. G
slm kızlar epeydir giremedim
diş muhabbeti yapmışsınız
benim kızım 6.5 aylık ve bizimde dişlerimiz daha çıkmadı
dün dra gittik aşıdan sonra toparlanamadık burnu sürekli akıyordu
dr boğazlarıda çok kötü olmuş dedi malesef ilk antibiyotiğimizi kullanmaya başladık
arada mesaj yazmasamda topiği takip ediyorum deneyimlerinizden faydalanmaya çalışıyorum
kızlar oğlum çok hasta ve uyuyamıyor ememiyor.burnu çok tıkalı ,sürekli fork fork, nefes alamıyor zaten burnundan ,hep ağızdan alıyor ,üstüne bir de öksürüğümüz var, neyse ki ciğerlerde birşey yokmuş filmde birşey çıkmadı.burnu için gündüz sık sık serum fizyolojik kullanıyorum gece de yatmadan burun açıcı sprey sıkıyorum ama bugün kusma da eklendi ve sabhatan beri hiç uyuyamadı ,uyutuyorum nefes alamadığından dalamıyor tam yatağa yatırıyorum 20 sn falan sonra hemen gözlerini açıyor artık helak olduk 3ümüz de,burun aspiratörüm hiçbir işe yaramıyor,sizin kullanıp da memnun kaldığınız marka var mı?benimki chicco.yav bir çaresi yokmu bu tıkanıklığı açmanın ????
Kızlar bebişlere yürüteç aldınız mı erkek çocukları için sakıncalı diyolar kararız kaldım alıp almamakda.
burun akıntısı ve tıkanıklığı bzde de var 2 gündür sonu hastalık mı ki? huzursuzzluk gece sık uyanma ağlayarak da belirtilere eklenirse var bişey
diş konusunda bişi diyemeyeceğim bnm oğluşum 5,5 aylık çıkardı ama 8-9.ay da da çıkaranları biliyorum
beklebeklecim diş meselesini ablana sorcaktın ne dedi yakınmıymış sizin diş?
Umarım bir an önce çıkar incileriniz,kolayca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?