2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kimsecikler yok yanerdesiniz kizlar fb olsabile burayi aksatmayin ya ivy biran once huzursuzlugunuz gecsin kuzunundisleri rahat rahat ciksin insallah

cok tesekkurler kizlar, simdi huysuzlugu azda olsa devam ediyor ama idare edilmeyecek gibi degil. ben hep bicir bicir alistim kizima boyle sessiz sikintili haline icim gidiyor

Sen yok mudun fbta? Gelsenize? Orada rahatiz:)

ben hala kararsizim canim aslinda, fb a da gelmek isterim ama nasil bir grup var orda henuz haberim yok. fb hesabi acmakfa zor elinu verince kolunu kurtaramiyorsun :)bir ara yoklicam sizi :)

cok tesekkurler canim.

Bizde de işe yaradı gibi kolye ama bir şey sorucam, ben ayağına bagladigimda çıkıyor, sen kenarından da kiviriyor musun? Bir de sizin kolye de hafifi? Ben doğal taş deyince daha ağır hayal etmiştim:)

kenarindan kivirmak nasil oluyor canim? hafif bizimkide, bebekler icin uretiliyor bu kolyeler zaten hafif olmasi lzim. ayak bilegine 2 defa doluyorum ben. corabinida uzerine giydiriyorym hissetmiyor kizim :)

Kızlar ben işte fb giremiyorum pc den ancak burası açılıyor cep tlf da alamam müşterilerim varken arada burayda yazarım
Olur canım ben arada bakiyorum buraya da

Evet çok şükür Allah başımızdan eksik etmesin. Ne güzel görmüşsun Rabbim o dünyasını güzel eylesin.

Canim bizim kolyemiz pazartesi elimizde olacak. Kullan inca bilgi verecegim

slm kızlar epeydir giremedim
diş muhabbeti yapmışsınız
benim kızım 6.5 aylık ve bizimde dişlerimiz daha çıkmadı
dün dra gittik aşıdan sonra toparlanamadık burnu sürekli akıyordu
dr boğazlarıda çok kötü olmuş dedi malesef ilk antibiyotiğimizi kullanmaya başladık
arada mesaj yazmasamda topiği takip ediyorum deneyimlerinizden faydalanmaya çalışıyorum

Canım geç çıkması daha iyi benim 1 yaşımda çıkmış çok sağlandır dişlerim ne dolgu ne kanal tedavisi oldum bugüne kadar

Cok sanslisin o zaman benim 18 dolgum văr disaridan bakilinca Cok guzel dislerim var ama icleri hep dolgu annem bana hamileyken Cok beslenememis sanirim o yuzden gazi universitesinde flor tedavisi. gordum ondan sonra azaldi insallah kizimin disleride senin gibi olur

Ivyciğim sengelmezsen fb grubuna eksik kalırız , kaderdaşlarını yalnız bırakma
hani burasıherkese açıkherkeskonuştuklarımızı görüyor fotoları görüyor diye konuşulmuştu sen de
evet oyüzden eklemiyorum kızımın fotoğrafını demiştin.
grup kapalı yani herkes göremez sadeceüyeolanlar yani bizbizeyiz
İstersen burdaki nickinle bile gelebirsin ben öyleyaptım burka olarak fb hesabı açtım
çünkü daha önce fb olmadı ilke olarak karşıydım.
Yok gelmem diyorsan şüpheedicem artık :)

Yukarda ıvy için yazdıklarım senin için de geçerli başka birisimle kendifotonu vs eklemeden gelebilirsin gruba,
Rüya içinde hayırdır inşallah diyelim, rüyada da olsaanneni görmenesevindim

burun akıntısı ve tıkanıklığı bzde de var 2 gündür sonu hastalık mı ki? huzursuzzluk gece sık uyanma ağlayarak da belirtilere eklenirse var bişey

diş konusunda bişi diyemeyeceğim bnm oğluşum 5,5 aylık çıkardı ama 8-9.ay da da çıkaranları biliyorum

Oo oda Cok kotu olur bide hemen anneyi suclarlarya Iyi bakilmiyomu niye cikmadi bunun disi diye ben 8.aya raziyim:))

benm yeğenimin öyle oldu 13 aylık falandı dişi çıktığında dr özel bi ilaç vermişti hatta :) bende hiç acele etmiyorum ne zaman isterse çıkarsın kuzucum

otri bebe kullanmıştık hasta olduğunda iyi gelmişti. Allah acil şifalar versin arkadaşım

Kızlar bebişlere yürüteç aldınız mı erkek çocukları için sakıncalı diyolar kararız kaldım alıp almamakda.

Canim bizim burnumuz tikali genzimiz. Doluydu hirilti vardi neyseki. Gecti sanirim genzi iceriye dogru akiyordu oksurerek sık sık uyaniyordu uykudan.. iki gecedir uyanmadi tahminimce bu sikayetleri uyandiriyordu yavrumu gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…