- Konu Sahibi beyazcekirge
 - 

- #78.881

cok tesekkurler kizlar, simdi huysuzlugu azda olsa devam ediyor ama idare edilmeyecek gibi degil. ben hep bicir bicir alistim kizima boyle sessiz sikintili haline icim gidiyor
ben hala kararsizim canim aslinda, fb a da gelmek isterim ama nasil bir grup var orda henuz haberim yok. fb hesabi acmakfa zor elinu verince kolunu kurtaramiyorsun :)bir ara yoklicam sizi :)
cok tesekkurler canim.
kenarindan kivirmak nasil oluyor canim? hafif bizimkide, bebekler icin uretiliyor bu kolyeler zaten hafif olmasi lzim. ayak bilegine 2 defa doluyorum ben. corabinida uzerine giydiriyorym hissetmiyor kizim :)
Kızlar bebişlere yürüteç aldınız mı erkek çocukları için sakıncalı diyolar kararız kaldım alıp almamakda.
Canim bizim kolyemiz pazartesi elimizde olacak. Kullan inca bilgi verecegim
Ivyciğim sengelmezsen fb grubuna eksik kalırız , kaderdaşlarını yalnız bırakma
hani burasıherkese açıkherkeskonuştuklarımızı görüyor fotoları görüyor diye konuşulmuştu sen de
evet oyüzden eklemiyorum kızımın fotoğrafını demiştin.
grup kapalı yani herkes göremez sadeceüyeolanlar yani bizbizeyiz
İstersen burdaki nickinle bile gelebirsin ben öyleyaptım burka olarak fb hesabı açtım
çünkü daha önce fb olmadı ilke olarak karşıydım.
Yok gelmem diyorsan şüpheedicem artık :)
Yukarda ıvy için yazdıklarım senin için de geçerli başka birisimle kendifotonu vs eklemeden gelebilirsin gruba,
Rüya içinde hayırdır inşallah diyelim, rüyada da olsaanneni görmenesevindim
Hani 2 tane boncuğu alıp çevirip minik bi kolye yapmak gibi :) yaaa üstüne çorap giydirmek benim hiç aklıma gelmedi, cok mantikliymis,bundan sonra öyle yapayım ben de. Çok teşekkürler cevap için ve kolyeyi tanıttığın için, ben Çok memmun kaldım.
Kızlar bebişlere yürüteç aldınız mı erkek çocukları için sakıncalı diyolar kararız kaldım alıp almamakda.
Canim bizim burnumuz tikali genzimiz. Doluydu hirilti vardi neyseki. Gecti sanirim genzi iceriye dogru akiyordu oksurerek sık sık uyaniyordu uykudan.. iki gecedir uyanmadi tahminimce bu sikayetleri uyandiriyordu yavrumu gecmis olsun
Canim bizim kolyemiz pazartesi elimizde olacak. Kullan inca bilgi verecegim
Canım geç çıkması daha iyi benim 1 yaşımda çıkmış çok sağlandır dişlerim ne dolgu ne kanal tedavisi oldum bugüne kadar
Tamam canim, beklerken bende kolyenin baya ise yaradigini farkettim. Dun takmadim ama bugun uyanik oldugu sure boyunca taktim arada fark oldu baya.
kızlar bu durumu yaşayıp nedenını bıılen varmı???:44: oğlumun dün geceki kakasında ve bu sabahkı kakasında sümüksü kanlı yapışkan bı sıvı gelsi ufak ufak parça parça kanlı sümüksü mukuslarda var bu nun sebebı nedır acaba yarın doktora goturmeyı düşünüyorum.yediklerimiide kesti korkudan meyve puresı ve bıskuvıt sut verdım sabahtan berı korkudan 
hadi canım bekliyoruzne durumda sizin şu anlaşma? 
kızlar bu durumu yaşayıp nedenını bıılen varmı???:44: oğlumun dün geceki kakasında ve bu sabahkı kakasında sümüksü kanlı yapışkan bı sıvı gelsi ufak ufak parça parça kanlı sümüksü mukuslarda var bu nun sebebı nedır acaba yarın doktora goturmeyı düşünüyorum.yediklerimiide kesti korkudan meyve puresı ve bıskuvıt sut verdım sabahtan berı korkudan 
kızlar amber kolyeyi nerden aldınız netten mi?güvenilir bir yer biliyormusunuz
ben kullanıyorum çok ta memnunum zaten sıkılıp kolarını açıyor bazende çılgınalr gibi bağırıp kovalamaca oynuyoruz.hopp peşimde mutfakta
yerde bırakmaya daha çok krokuyorum wc ye filan giderken artık iyicene emkliyor çünkü geçen kolunun üstüne düştü yerdeyken. yürütçte içim daha rahat açıkcası
Sen gel canım ben sana yardım ederdim neyse abicik gelir en kisa zamanda :)Abimi bekliyorum. Hesabı ona açtırıcam güvenlik ayarlarını falan yapacak. Ben fb bilmiyorum hiç :)
Canim Ingiltereden alindi canim. Emel arastirmisti bir ona sormak lazim
Abimi bekliyorum. Hesabı ona açtırıcam güvenlik ayarlarını falan yapacak. Ben fb bilmiyorum hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?