- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.841
Kimseden gizli birşey yapmadık. Haberi olması gerekenlerin haberi olacak. Beklemesi gerekenler az sabredip beklese keşke.
Kimsecikler yok yanerdesiniz kizlar fb olsabile burayi aksatmayin ya ivy biran once huzursuzlugunuz gecsin kuzunundisleri rahat rahat ciksin insallahmerhaba kader arkadaslarim
gezdim geldim simdide misafir agirliyorum :) kizim pazar gunu cok huysuzdu, ilk defa gece 11 e kadar uyumadi hep mizmizlandi. sanirim dis huzursuzlugu.
Gecmisi henuz okuyamadim, o fb a kaybolanlari kara listeye aldimcabuk yuvaya geri donun cagrisi yapiyorum kendilerine!
Bu kisim honey e; kizim huysuzlaninca amber kolyeyi bagladim ayak bilegine, sonraki gunlerde normale dondu sadece salya ve kemirgenlik son surat devam ediyor. kolye sizde de ise yaradi mi? kullanmaya basladiniz mi?
Yok gizli demedim ben zaten ama beklenmesi gerekiyormus demek.
Annemdeyim canım özetlememe ye çalışırım mucuksEmel yazilarini gormeyi ozlemisim ya ozletne kendini
Canim hoş geldin kızının huysuz lugu diş bence hemen çıkar insallah .merhaba kader arkadaslarim
gezdim geldim simdide misafir agirliyorum :) kizim pazar gunu cok huysuzdu, ilk defa gece 11 e kadar uyumadi hep mizmizlandi. sanirim dis huzursuzlugu.
Gecmisi henuz okuyamadim, o fb a kaybolanlari kara listeye aldimcabuk yuvaya geri donun cagrisi yapiyorum kendilerine!
Bu kisim honey e; kizim huysuzlaninca amber kolyeyi bagladim ayak bilegine, sonraki gunlerde normale dondu sadece salya ve kemirgenlik son surat devam ediyor. kolye sizde de ise yaradi mi? kullanmaya basladiniz mi?
Aşağıda 3-4 kişi var gözüküyor ama kimse bi şey yazmıyor. Herkes birisi yazsada okusam diyor herhalde. :)) yazmış olayım o zamanBugün çarşıda bi sürü işimiz vardı ama atik davranamadım ve kızımın güzel uyuyası tuttu. Sonuç: işler yarına kaldı. Amaaaan sakinken Çekilmiyor buralar be
Canım nasıl oldunuz? Patladı mi bebisin Dişi? Valla senin annen neleeeeer Neler alır artık?hem ona da güzel bir hediye olur. Sen anaevinin tadını çıkar bakalım, benimki çoook uzaklarda, ben de yaza artık inşallah.
NOT: sonunda yapabildim bu alıntı kaç gündür buradaydı, Bir türlü vakit bulup yazamadim. Zaten ne zaman bundan sonra düzenli olarak yazıcam desem yazamıyorum
Canim annenin yanindasin hala hehalde bol bol keyfini cikar disiniz ne durumda ciktimi
merhaba kader arkadaslarim
Kimsecikler yok yanerdesiniz kizlar fb olsabile burayi aksatmayin ya ivy biran once huzursuzlugunuz gecsin kuzunundisleri rahat rahat ciksin insallah
Valla bikac gundur hayat bana guzel. Yemekler, caylar.. Kiximin yemegini de annnem yediriyo acayip keyifliyim.
Kimsecikler yok yanerdesiniz kizlar fb olsabile burayi aksatmayin ya ivy biran once huzursuzlugunuz gecsin kuzunundisleri rahat rahat ciksin insallah
Annemdeyim canım özetlememe ye çalışırım mucuks
Canim hoş geldin kızının huysuz lugu diş bence hemen çıkar insallah .
Kolay gelsin canım benimde biraz işim var ama hava çok soguktu bugün güzel gibi bakalım çıkarım belki
Sen de gell?????
Patlamadi hala, annem cok hevesli ama :) ilk o gormedin diye dua edebilirim cunku kendisinin bir siniri yok kizima karsi:) sizi de Allah kavustursun canim
Kizlar Merhaba disler en gec kacinci Ayda cikar bilginiz varmi kizimin dislerinin cikmaya niyeti yok gibi her gun bakiyorum dis etinde beyazlama bile yok
Canım 1 yaşında hatta daha da geç çıkaran bile var, düşün bebek yürüyor dişleri sonra çıkıyor :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?