2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı benim kızı anlatmışsın canım ya
buarada mesaj attım sana bi kutuna bakarmısn

simdi gordum yazini Burka'cim cok faydali bilgiler gercekten. Cok tesekkurler

Herkes nerelerde yaa? Burası böyle boş boş bi değişik olmuş. Alışmıştım sayfaların birikmesine garip geldi. Bugün bakıcumız başladı. Ilk gün iyiydi inşallah daha iyi olacak. Bi de bugün kızıma ilk defa tarhana pişirdim çok sevdi sıpa:))

Facebook tmayız canım sen de gel. 2013 Ağustos bebekleri. Bekleriz...

kızlar hepınıze cok tesekur ederım ıyılestık cok sukur anneme geldık yıne kocıs gececı bu evde bısey var anlamıyorum ya aras yıne hasta olçk sankı aman olmasın ya bız olalım bıdıklar olmasın cok terlemeye basladık meme emerken hala sorun bıkere kendılğnden meme ıstedı gecenler cok mutlu oldum ya ama hala ıte kaka emıyoruz aman emsınde artk baya buyuduler herseydn anlıyorlar ıkı dıslı bı canavar olduk cok sukur sorunsuz pıtladı dıslerımz arka arkaya dıs bugdayı yapmak ıstıyorum acaba yapan varmı nasıl bıseyler yapablrm fıkır danısmak ıstıyorum sızlere

Sekerim biz tanismislarin bile haberi yok. Ben de bihaberim.

Neyse herkeslere gunaydin. Annemde keyifteyim ben hala. Bitmese bu hafta keske..

anne keyifleri bitmese hiç beklecim
kızımdan sonra daha bi bağımlı oldum anneme, sanki çocukluk zamanlarıma geri döndüm onun kokusunu özlüyorum dünyanın en güzel kokusuydu benim için

Aşağıda 3-4 kişi var gözüküyor ama kimse bi şey yazmıyor. Herkes birisi yazsada okusam diyor herhalde. :)) yazmış olayım o zaman Bugün çarşıda bi sürü işimiz vardı ama atik davranamadım ve kızımın güzel uyuyası tuttu. Sonuç: işler yarına kaldı. Amaaaan sakinken Çekilmiyor buralar be

anne keyifleri bitmese hiç beklecim
kızımdan sonra daha bi bağımlı oldum anneme, sanki çocukluk zamanlarıma geri döndüm onun kokusunu özlüyorum dünyanın en güzel kokusuydu benim için

Valla bikac gundur hayat bana guzel. Yemekler, caylar.. Kiximin yemegini de annnem yediriyo acayip keyifliyim.

Sen simdi facebooka gelemiyor musun? Esinle konusup kizin adina bi hesap acsan, sadece o grupta olsan???

Yarin da anneme gidiyoruz ve 1hfta oradayiz, disi ilk annem gorurse beler alabilecegini dusunemiyorum senlik olur :))) hadi bakalim.

Canım nasıl oldunuz? Patladı mi bebisin Dişi? Valla senin annen neleeeeer Neler alır artık?hem ona da güzel bir hediye olur. Sen anaevinin tadını çıkar bakalım, benimki çoook uzaklarda, ben de yaza artık inşallah.
NOT: sonunda yapabildim bu alıntı kaç gündür buradaydı, Bir türlü vakit bulup yazamadim. Zaten ne zaman bundan sonra düzenli olarak yazıcam desem yazamıyorum

Iyi akşamlar herkese benim telaşım gitgide arttığı için buraya fazla gelemedim ama aklım side umarım iyisinizdir hepinizi öpüyorum

slm kızlar size bi sorum var. sol göğsümde avuç içi kadar bir kırmızılık var. 3-4 gündür hiç geçmiyor kızıma onu daha çok emzirtiyorum ama gene geçmedi. ağrı yok şişlik yok. ama kırmızı orası bayada geniş bi alan sizce ne ola ki dr a gitmeli mi?

burkacım 2 buçuk yaşında hala bıraktırmamış mı eltim 2 yaşında kızını bıraktırdı aynı anlattığın gb gece saat başı uyanıp emiyordu. şimdi çok komik sigarayı bırakan tiryakiler gibi durmadan sakız çiğniyor hatta sakızla uyuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…