2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tarifler için çok teşekkür ederim. ikisini de denemek istiyorum ekmekler çok güzel görünüyor. Bu arada ekmekleri yayınladığın siteyi tesadüfen gördüm aynı fotoğrafı orada yayınlamışlar :)

evet ben çekip yolladım bilgisayarda foto olmayınca siteden kopyaladım rica ederim ekmek yaparken yoğurtta kullanılabilir yaparken aklıma gelmemişti yakında bir de tahinli bebek keki denemeyi düşünüyorum deniyim sizle paylaşırım

kızlar selam ben bu sayfayı hamile olduğumu öğrendiğim günlerden beri takip ediyorum üyeydim fakat aktıf değildim süreklı okudum sizleri.şimdide baktım eskı nickim tarıh olmuş :) bugun tekrar nick aldım ve burdayım. bebişim 14 ağustos doğumlu

benım doktorum kahvaltı için yarım yumurta sarısı,1 çay kaşığı tereyağ,2 çay kaşığı kadar labne ve bugun denedıgım bişiy daha var aptamil 7 tahıllı dan kattım azcık ve ıhlamurla sulandırdım (buda doktorumun tavsiyesıydı) bebegım pek sevmıyor ama yemeye çalışıyoruz o uçtu bu kaçtı derken

selamlar auğstos anneler ve auğstos böcekler:) ne zmandır giremiyorum sizi çok merak ediyorum afacanlar nasıl neler yapıyorsunuz.Beni merak etmişsinizdir sormayın bi yoğunluk var ben de misafirler hastalıklar küçüğünün gece uyumaması(((çok çok yorgunum arkdaşlar.Büyük oğlum da hala iyileşemiyorum evde de kaldı okula göndermedim ilaç ev yapımı kürler yok ve yok hiçbiri fayda etmiyor.Bağışlık siistemi çökmüş durumda.Mayı ayın gelmesini iple çekiyorum okul mokul boş vereceğim alacağım çocuklara doğru köye tek şifamiz temiz hava naturel beslenme.
Küçümen de ne olduysa 2 gün iyi 5 gün sürekşi mızmızlı benden ayrılmıyor yanında olsam bile kucak istiyor ölye değildi bu.Geçe bi 23 saat gibi uyanır ve 3-4 kadar tek kucağımda uyur yatağına koyduğum anda gözleri patlatıyor deliriyor geri alamma için.ama yineden güzel günler bunlar kusurlarımız bu olsun diyorum.alalh beterinden saklasın.
Cumartesi günü kontorlümüz var bakalım büyümüşmü maymun.Sanki fazla kilo almadı giibme geliyor hata baya bi zayıf görünüyor yani eski haline göre boyu uzadı ama artık az kilo alacak.olsun artık emeklemesi lazım tontiş göbişle emeklenmez:)
Siznkiler ne kdar yiyor benimki çok yemiyor miktar olarak ama seçmiyor aynı abisine benzemeye başladı bu da:))))neysese sağlıklı olsunlar var olsunlar.

Kizim bir 70 persentil olsa 41 yasin okuycam 60 olsa Onada raziyim 60 ta baslayacagim okumaya
87 persentil idi gozumun onunde 50 persentil oldu oda en son elliydi. Allah dogru kulunu. bunaltmaz Allah buyuk

Herkese selamlar;
Facebook'a kaçanlar arada burayı takip ediyor mu bilmiyorum ama ben yine de yazan olmuş mu diye bakıyorum arada. Bizden haberler şöyle... Bu hafta itibariyle işe başladım. Annem geldi. bakıcıya alışssın diye bi 2 hafta kalacak. ilk gün zordu ama adapte oldum hemen. evden çıkıyor olmak öyle iyi geldi ki sormayın kızlar. bakıcımız kızımı uyutabiliyor buna çok sevindim ama yedirmede çok zorlanıyor. dişten mi bilmiyorum ama çok huysuz bizimki...
Hepinizi öpüyorum...

Facebook'a kaçanlar huuuuuuuu arada burayı da ziyaret edin yaaaaaa:))))

Bende pzt ise baslicam. Karnima agrilar giriyor kayinvalidem bakmaya caliscak iste zeyno ondan ne dogru duzgun yiyo nede uyuyo ( aksam eve donunce napiyo bebegin sana karsi ben kuscek bana diye cok korkuyorum.

Bende pzt ise baslicam. Karnima agrilar giriyor kayinvalidem bakmaya caliscak iste zeyno ondan ne dogru duzgun yiyo nede uyuyo ( aksam eve donunce napiyo bebegin sana karsi ben kuscek bana diye cok korkuyorum.

Çalışmaya başlamadan önce bende öyleydim ama elhamdülillah bakıcımızdan memnunum şimdi içim daha rahat. bebeğimde ilk gün çok zorlandı şimdi alıştı bakıcısına çok şükür. akşam döndüğümde beni görünce eller kollar kucağıma gelmek için çırpınıyor. bende evde onunla birlikte mümkün olduğunca kaliteli zaman geçirmeye çalışıyorum

oyyy maşallah bende deneyeyim şu bardak olayını fıstıkım ben ben çok içerim o da içsin istiyorum

Ben cok huzursuzm bu konuda hem kv hem ayri kalmak.insallah bizde alisiriz bu donem sorunsuz gecer atlatiriz.

ben bakıcıs çok zorlanmasın ve bebeğim ben yokken ağlamasın diye sevdiği şeyleri yedirmesi için ahzırlıyorum mesela yoğurt meyve çorba.sevemdiği şeyleri hafatsonu ben yediriyorum savaş vererek o yüzden oğlum bakıcısını daha çok sevecek:)

başlarda sevdiği şeyleri yedirlerse hem onalr zorlanmaz hem bebek alışır diye düşünüyorum.
Bizimki bakıcısı beslerken daha çok yiyor pöfff artık tüm nazını bana yapıyor:)

çok şükür öyle huzurlyum ki bakıcımız olduğu için valla kafam rahat etti evet yoruluyorum ama kafam ruhum rahat çok şükür...

bu fb adresi nedir kızlar??? bize yer yoh miiiiii????üye sayısını artırmanın bir yolu yoh miiiiiii????

ben facebookta 2013 ağustos anneleri diye bir kapalı grup buldum ve katılma talebıme hemen cevap geldı. 100 kusur uyesı var. bızımkıler degıl sanırım.
kk dan değiller anladığım kadarıyla..

bu sekılde dısarıda bırakılmak cok ılgınc bır seneyı askın suredır burada dertleşip yazışıyoruz. onca zaman gecırdık. hep bır ayrıştırma heryerde aklım almıyor açıkçası..

öğretmen üye sayısını arttırma dıye bırsey yok sukadar uye sayısı var dahası olmaz dıye bırsey yok yanı.arkadaslar kendı gruplarını kurmus anladıgım kadarıyla diğerlerini isteiyorz dıyorlar.

güzel paylaşımlar oluyordu burada yazık oldu....

Selam kızlar ve yavruşkoları. Uzuuuun zamandır bloğa gelemiyordum, bir bakım dedim ama in cin top oynuyor

Canım ben pozitif düşünmeye taktım bu aralar. bakıcımıza yapılması gerekenleri neyi nasıl istediğimi anlattım. arada pürüzler çıkıyor ama zamanla daha iyi olacağına inanıyorum. herkesi tembihledim. şöyle konuşmalar oluyordu: işte arkandan ağlayacak... sana küsecek.. anne gitme diye yakana yapışacak... çocuk mutsuz olacak... Bunları bazen bakıcımız bile söylüyor düşün yani.. hemen uyardım kızımın yanında öyle konuşmayın dedim. (Annem de söyledi bi kaç kere) Annesinin onun geleceği için işe gittiğini belirten cümleler kurulsun dedim. her şey iyi olacak dedim. kızım çok mutlu dedim. hatta bugün annemi yine uyardım. bu sadece kızım için değil bneim psikolojim için de gerekliydi ve iyi oldu. öğleden önce 2 öğleden sonra 3 saat ayrı kalıyoruz. daha ayrıldığımızı çok farketmiyor. beni görünce gülüyor sadece. ama babasını gün içinde bi sabah bi akşam gördüğünden ona sevinçle atlıyor. sana küsmeyecek emin ol... kv ni uyar nasıl bakmasını istediiğini açıkça anlat. psikolojini iyi tutmaya çalış. kendini rahatlat. gerçekten de onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çalışıyoruz. ben çalışan annenin çocuğuyum ve kadınların kesinlikle ekkonomik özgürlüklerinin olması gerektiğini savunurum. kendini bunları düşünerek rahatlat canım.

Yaaa ayrılınca daha kaliteli zaman geçirdiğimi ben de farkettim biliyor musun. evdeyken yok yemekti yok temizlikti yok dinlen yedir içir ne kadar oynamaya ilgilenmeye çalıştıysam da şimdiki kadar olmuyordu. şimdi hayatım daha düzenli ben daha pratik oldum. kalan zamanı kızımla verimli geçirmek için uğraşıyorum...

oyyy maşallah bende deneyeyim şu bardak olayını fıstıkım ben ben çok içerim o da içsin istiyorum
ya benim kızımda su içmiyor bardakla içmeye çalışıyor ama beceremiyor diye bırakıp kaşıkla uğraşıyordum. tekrar ben de bardağı deneyeyim sizin gibi...

evet yaaaa:))) ben şimdiye kadar o kdar uğraştım didindim. emmeden uyutabildiğim 1-2 seferdir 7 ay boyunca. bakıcı şıp diye uyutuveriyor hemen beşiğinde. ben yedireceğim diye şaklabanlık yapıyorum az yiyor onun elinden daha çok yiyor. Sanırım bana çekmiş. ben de annemin elinden yemezmişim. annem aynı yemekleri bakıcıya götürürmüş kadın aaaa bak kızım ben yaptım bunları dermiş hemen yermişim ben de:)))Huzurunuz daim olsun canım:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…