- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.941
Ekmeği yaptım ama çok sert oldu, bisküvi de öyle olmuştu. Beceriksiz bi anneyim benrica ederim umarım beğenirsiniz ekmekleri ben ve eşimde yiyoruz
Herkese selamlar;
Facebook'a kaçanlar arada burayı takip ediyor mu bilmiyorum ama ben yine de yazan olmuş mu diye bakıyorum arada. Bizden haberler şöyle... Bu hafta itibariyle işe başladım. Annem geldi. bakıcıya alışssın diye bi 2 hafta kalacak. ilk gün zordu ama adapte oldum hemen. evden çıkıyor olmak öyle iyi geldi ki sormayın kızlar. bakıcımız kızımı uyutabiliyor buna çok sevindim ama yedirmede çok zorlanıyor. dişten mi bilmiyorum ama çok huysuz bizimki...
Hepinizi öpüyorum...
Facebook'a kaçanlar huuuuuuuu arada burayı da ziyaret edin yaaaaaa:))))
ben facebookta 2013 ağustos anneleri diye bir kapalı grup buldum ve katılma talebıme hemen cevap geldı. 100 kusur uyesı var. bızımkıler degıl sanırım.
kk dan değiller anladığım kadarıyla..
bu sekılde dısarıda bırakılmak cok ılgınc bır seneyı askın suredır burada dertleşip yazışıyoruz. onca zaman gecırdık. hep bır ayrıştırma heryerde aklım almıyor açıkçası..
öğretmen üye sayısını arttırma dıye bırsey yok sukadar uye sayısı var dahası olmaz dıye bırsey yok yanı.arkadaslar kendı gruplarını kurmus anladıgım kadarıyla diğerlerini isteiyorz dıyorlar.
güzel paylaşımlar oluyordu burada yazık oldu....
Facebook grubuna giden arkadaşlar ;
daha özel paylaşımlar için orayı kullanabilirler (fotoğraf video vb.) ama diğer paylaşımlar için yine burayı kullansalar daha iyi olmaz mı??? biz de birbirimizden faydalansak. Açıkçası üzülüyorum artık bu duruma. İnsan herkesten bişeyler öğreniyor öğrenmenin sonu yok ki... Eğer burayı okuyorlarsa bunu bi düşünmelerini öneriyorum. Ben fb kullanmıyorum çünkü..
Herkese selamlar;
Facebook'a kaçanlar arada burayı takip ediyor mu bilmiyorum ama ben yine de yazan olmuş mu diye bakıyorum arada. Bizden haberler şöyle... Bu hafta itibariyle işe başladım. Annem geldi. bakıcıya alışssın diye bi 2 hafta kalacak. ilk gün zordu ama adapte oldum hemen. evden çıkıyor olmak öyle iyi geldi ki sormayın kızlar. bakıcımız kızımı uyutabiliyor buna çok sevindim ama yedirmede çok zorlanıyor. dişten mi bilmiyorum ama çok huysuz bizimki...
Hepinizi öpüyorum...
Facebook'a kaçanlar huuuuuuuu arada burayı da ziyaret edin yaaaaaa:))))
sen burayi oku oku sikildiysan fb grubuna hic gelme zaten.Arkadaslar ben bu topic e ayda yilda.bir bakip cikiyorum sayfada geri git git bulamadim oku oku sıkıldım nedir bu fb grubunun adı? Bende katilmak istiyorum
iyi geceler kaderdaşlarım sizi özledim fazla gelemiyorum şu kolyeden bende aldım sanki işe yaradı gibi bu gün çok mutluydu acaba kolyedenmi öylemi denk geldi bakıcaz yarın :)
Evet bende fb kullanmıyorum. Bi açayım diyorum ful gizli bi hesap bi vazgeçiyorum. Çünkü sadece o grup için açsam arkadaşlar akrabalar bozulacaklar. Herkesi eklesem gizliliği kalmayacak. Bilemedim yani
Evet bende fb kullanmıyorum. Bi açayım diyorum ful gizli bi hesap bi vazgeçiyorum. Çünkü sadece o grup için açsam arkadaşlar akrabalar bozulacaklar. Herkesi eklesem gizliliği kalmayacak. Bilemedim yani
kizlar yazdiklarinizi cok hakli buldum, kendi adima burayi bosladigim icin uzuldum. faydali paylasimlar icin burayi kullanmaya devam edecegim ben.
annem ziyarete geldi bizi, keyfimiz super. ilk disimiz yeni cikti. bu aralar annemle zaman geciriyorum hep, sonra aranizda olacagim.
tum miniklere opucukler.
sizden fikir almak istiyorum siz bebeklerinizle ne oyunlar oynuyorsunuz fikir verin.Bide ev yapımı oyuncaklaırnız var mı.bazen neler oynayım diye şaşırıyorum hep aynı şeylerden sıkılıyor.oyuncaklaırmız var aslında abiden kalma ama ev yapımı da bişeyler olsun diyorum.Abiis bir balona pirnç doldurdu kurdela bağladık bayıldı bayıldı.Su şişerlerin içinde renkli kayatlar boncuklar pmpmlar pirinç nohutla doldurduk onlara sağlıyor sesi dinliyor içindekilerine bakıyor.farklı kumaş parçları veriyorum onları çekip duruyor inceliyor.ce oyunu oynuyoruz alkış ayaprak şarkı söylüyoruz dans ediyoruz,bir mendil altına oyuncak saklıyoruz o buluyor baktım kendi kendi de yapıyor bu oyunu:) balon şişriyoruz onun peşine koşuyoruz futbol oynuyoruz sözde:)
artık bol bol baba aba bla bal mama papa sesleri çıkartıyor çok şirinleşti bu maymun:)
ya siz nele ryapıyorsunuz yazın da kopya çekelim:)
sizden fikir almak istiyorum siz bebeklerinizle ne oyunlar oynuyorsunuz fikir verin.Bide ev yapımı oyuncaklaırnız var mı.bazen neler oynayım diye şaşırıyorum hep aynı şeylerden sıkılıyor.oyuncaklaırmız var aslında abiden kalma ama ev yapımı da bişeyler olsun diyorum.Abiis bir balona pirnç doldurdu kurdela bağladık bayıldı bayıldı.Su şişerlerin içinde renkli kayatlar boncuklar pmpmlar pirinç nohutla doldurduk onlara sağlıyor sesi dinliyor içindekilerine bakıyor.farklı kumaş parçları veriyorum onları çekip duruyor inceliyor.ce oyunu oynuyoruz alkış ayaprak şarkı söylüyoruz dans ediyoruz,bir mendil altına oyuncak saklıyoruz o buluyor baktım kendi kendi de yapıyor bu oyunu:) balon şişriyoruz onun peşine koşuyoruz futbol oynuyoruz sözde:)
artık bol bol baba aba bla bal mama papa sesleri çıkartıyor çok şirinleşti bu maymun:)
evişlerdesizden fikir almak istiyorum siz bebeklerinizle ne oyunlar oynuyorsunuz fikir verin.Bide ev yapımı oyuncaklaırnız var mı.bazen neler oynayım diye şaşırıyorum hep aynı şeylerden sıkılıyor.oyuncaklaırmız var aslında abiden kalma ama ev yapımı da bişeyler olsun diyorum.Abiis bir balona pirnç doldurdu kurdela bağladık bayıldı bayıldı.Su şişerlerin içinde renkli kayatlar boncuklar pmpmlar pirinç nohutla doldurduk onlara sağlıyor sesi dinliyor içindekilerine bakıyor.farklı kumaş parçları veriyorum onları çekip duruyor inceliyor.ce oyunu oynuyoruz alkış ayaprak şarkı söylüyoruz dans ediyoruz,bir mendil altına oyuncak saklıyoruz o buluyor baktım kendi kendi de yapıyor bu oyunu:) balon şişriyoruz onun peşine koşuyoruz futbol oynuyoruz sözde:)
cnm bnde balon veriyorum eline sık sık ama yanındayken sadece, mutfaktaki plastikler ben yemek yaparken imdadıma yetişiyor, yürüteç dün aldık ama şaşkın daha beceremiyo :)) da da da bababaa annneeaanneee gibi heceler çıkarıyo bzmki de, su şişesi elimizde hep :)) ben kucaklıyorum eşim karşısında kollarını açıp kapatıyo, zıplıyo hopluyo :)) eline dergi veriyorum sayfaları çeviriyo bakıyo, eski bi cep tel. yıkadım verdim hep telefon kumanda ve mause ye saldırıyo! ayakta durup sehpalardaki örtüleri çekiştirmeyi seviyo, ışıklı müzikli oyuncaklar ilgisini çekiyo, aynaya bakıp danbs ediyoruz, kapak gibi nesnelere plastikleri vurup ses çıkarmaya bayılıyo,ellerini pat pat vuruyo.. çok tatlılar Allahıma binlerce şükür..
Aaaa evet bu olabilir. başka bir isim soy isimle açabilirim. Ama önce eşimi ikna etmem lazım:)) Bence burası da ihmal edilmesin ama. İşyerinde kk açabiliyorum ama fb açamam.Ben öyle yPtım canım normalde ilke olarak karşıyım Facebook a
Sadece bu grup için gizli bi hesap açtım sadece Ağustos bebişlerşni takip ediyorum:))
Ben kendi adımla açtım ama sen istersen başka bi isimle açabilirsin grupta öyle yapan arkadaşlar var bu sayede arkadaşların küsmez
su şişesinin içine renkli boncuk aklıma gelmedi ne yaratıcısınız yav. ben 3-5 tane fasulye tanesi attım. renkli boncuklar daha bir ilgisini çeker halbuki... mendil altına oyuncak saklama oyunu bu ay için en çok tavsiye edilen oyun bu arada....sizden fikir almak istiyorum siz bebeklerinizle ne oyunlar oynuyorsunuz fikir verin.Bide ev yapımı oyuncaklaırnız var mı.bazen neler oynayım diye şaşırıyorum hep aynı şeylerden sıkılıyor.oyuncaklaırmız var aslında abiden kalma ama ev yapımı da bişeyler olsun diyorum.Abiis bir balona pirnç doldurdu kurdela bağladık bayıldı bayıldı.Su şişerlerin içinde renkli kayatlar boncuklar pmpmlar pirinç nohutla doldurduk onlara sağlıyor sesi dinliyor içindekilerine bakıyor.farklı kumaş parçları veriyorum onları çekip duruyor inceliyor.ce oyunu oynuyoruz alkış ayaprak şarkı söylüyoruz dans ediyoruz,bir mendil altına oyuncak saklıyoruz o buluyor baktım kendi kendi de yapıyor bu oyunu:) balon şişriyoruz onun peşine koşuyoruz futbol oynuyoruz sözde:)
yaaa bizimki de dergi hastası. ben de ona bebek kitapları aldım ... yazıcam birazdan...cnm bnde balon veriyorum eline sık sık ama yanındayken sadece, mutfaktaki plastikler ben yemek yaparken imdadıma yetişiyor, yürüteç dün aldık ama şaşkın daha beceremiyo :)) da da da bababaa annneeaanneee gibi heceler çıkarıyo bzmki de, su şişesi elimizde hep :)) ben kucaklıyorum eşim karşısında kollarını açıp kapatıyo, zıplıyo hopluyo :)) eline dergi veriyorum sayfaları çeviriyo bakıyo, eski bi cep tel. yıkadım verdim hep telefon kumanda ve mause ye saldırıyo! ayakta durup sehpalardaki örtüleri çekiştirmeyi seviyo, ışıklı müzikli oyuncaklar ilgisini çekiyo, aynaya bakıp danbs ediyoruz, kapak gibi nesnelere plastikleri vurup ses çıkarmaya bayılıyo,ellerini pat pat vuruyo.. çok tatlılar Allahıma binlerce şükür..
Yaptıklarınıza bayıldım. değişik kokular koklatmak fikri çok güzelmiş. vücudunu ben de tanıtıyorum. daha saçlarımız taranacak kadar olmadı ama biz de yapalım. öğrensin bıcırık. parmak kuklaları ben de aldım ama oynatamadım daha... lütfen daha sık yazın. özellikle eğitimci yanınızdan faydalanmayı sizden bişeyler öğrenmeyi çok isterim...ben eylül annesıyım sızı de takıp etmek ıstedım.paylasımınızdakı ortunn altına saklayıp bulma oyunu çocuklar için zor bır oyundur bebeğınızın bunu yapıyor olması çok gusel ben eğitimci olarak söylüyorum bunu..oyunlarınızda çok başarılı bu arada.ben bebeğime,büyük resimli mümkünse en fazla 3 parçalı bır sayfada kıtap okuyorum.omuriliğine masaj yapıyorum,onun soyledıklerını tekrar edıyorum,yemek yerken kesınlıkle kasığı elıne verıyorum yemeğe dokunmasını sağlıyorum,yerde yatarken karsısına geçip bana yaklaşmasını sağlıyorum.vucudunn organlarını ona soyluyorum.farklı kokular koklatmaya çalışıyorum dereotu çiçek meyve kokuları gıbı,bıryerlerden tuturarak yurutmeye çalışyorum.saçını tarıyorum ona tarağı verıyorum.parmak kukla ıle oyun oynatıyorum.ve onun için günlük tutuyorum.SANIRIM SADECE OYUN SORMUŞTUNUZ BENDE HERSEYI ANLATTIM kusurabakmayın
Ben de öyle hissettimHepinizi tebrik ederim, ben hiç yaratıcı değilmişim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?