2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun ilk söylediğinde de aklıma gelmişti bu hastalık yawrularımızdan uzak olsun hastalıklar ya küçücük bedenleri ile mücadele ediyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun ikinizede canım. hastalıklar yavrularımızdan uzak olsun hep inşallah. benimde dün burnu akıyordu hapşuruyordu hasta olmayız inşallah ççünkü 15 gün sonra anneannemize gidicez

Merhaba,
Bebeklerine bakiciya birakanlar sizden yardim istiyorum. Nasil bi yabanciya birakma fikriyle basediyorsunuz uada kiskanclik hissetmiyorsunuz. Kizima 1 hafta kv bakti ama olmadi beceremedi bakici bulduk simdi pzt gununden beri beraberiz hergun kadin batmaya basladi. Arada kizima annem filan diyo. Surekli onunla ilgileniyo zaten bizimki bayilir bole seylere. Benim kucagimdan ona gidiyo filn. Kafayi yicem yaaa. Kadin hep oynatiyo birak arada sen izle o kendi kendine oynasin diyorum bakiyorum birakmiyo cocugu hic . Sorun bendemi kadindami bilmiyorum ama zeynep kadini seviyo diye ben hiiic mutlu degilim. Nolur bana akil verin nasil ascam ben bu durumu?

Cok cok gecmis olsun ben bu hastaligi cok duyar oldum ya.. Allah sifa versin bir an once!

benim kızımada komşum bakıyor. çok seviyor. zaman zaman annem diyor. kızımda onu çok seviyor. bende kıskanmıyor değilim ama hiç seslenmiyorum. üstünde durmamaya çalışıyorum. çünkü sevmeden yapılacak bişey değil cocuk bakmak. sevsinler birbirlerni yeter ki. sevmediği biri ile bırakmaktansa kızımı çok sevsin ki ona iyi baksın. ihmal etmesin. böyle düşünüyorum. ilk başta çok zorlandım kendimi kötü hissettim. ama yapacak bişey yok. çalışıyorsak mecburuz alışmaya. sana da tavsiyem bebeğin onu sevdikçe o bebeğini sevdikçe üzülme sevin ki kızın mutlu insanların elinde daha sağlıklı büyüyecek. mutlu, güler yüzlü, severek bakıyorsa seninde kafan rahat olur zamanla

Canım öncelıkle merhaba aylardır gıremedım.. Aklım havada gezıyorum.. Yazına bayıldım.. Benım bıcırım 7,5 aylık oldu ve ek gıdaya yarım yamalak gectık.. Aklı fıkrı memede.. Püre sebze ve arada mılupa cırba sevıyo.. Ama oyle zorlanıyorum kı bır yıyo bır yemıyooo.. Ust bas etraf hep batıyor... Delırıcem .. Tek yonlu bır gıda ve duzensız.. Ne olur fıkır ver.. Öptüm

Benım kızım 7,5 aylık ve delırtıyor benı..bır turlu duzenlı ek gıda yemıyor.. Cıldırıcam aklı fıkrı emmek.. Bır yontem bulursan ne olur söyle.. Bu arada kıvı onerılmıyor aklında olsun

herkese slm,
valla yanlız bırakmaya gelmiyordunuz, sayfalar dolusu muhabbet dönüyordu yokluğumda. şimdi şaşkın durumdayım. millet facebook'a kaçmış buralar boş kalmış. yakıştıramadım. başbakanımıza söyleyelim de face de kapatsın bari, yapsın bi hayır, bakın o zaman burası nasıl doluyor :)

hatırlayan varsa, doktora tezim dolayısıyla topici bırakmıştım. malum bağımlılık yapıyor, tez kalıyor. çok şükür tezim bitti. hoca okuyor. haziran başı savunucam inşallah. bi yandan bebeğim, bi yandan tez, bi yandan evi çekip çevirmek derken epey yorucu ve yıpratıcıbir süreç oldu. eşimi de acayip ihmal ettim. neyse sonucu güzel olacak inşallah. herşey oğlum için.

hasta bebeklerimize acil şifalar diliyorum. bebeklerimizin yüzleri hep gülsün, hep keyifli olsunlar inşallah.

edit: ee soru sorulmadan olmaz. benim sezeryanın üzerinden 8,5 ay geçti fakat hala gece-gündüz ağrım var, uykumda bile fark ediyorum. özellikle bugünlerde daha çok söylüyormuşum eşim öyle diyor ve dr.'a gitmem gerektiğini söylüyor. oğlum 10 kg. acaba onu kucakladığım için filan mı oluyor. iç dikişlerde açılma ya da iltihap yoktur dimi sizinkiler geçti mi, bu durum normal mi merak ediyorum. bir de dikişlere sürülen kremlerden almıştım fakat 4-5 kere anca sürebildim, kullanma fırsatım olmadı. dikişlerimin sadece iki uç kısmında düzleşme oldu. hala şiş ve kırmızı. geçmesi gerekmez mi artık. hepinizi öpüyorum. artık buralardayım...

bence bu çok güzel bişey. tabi yaşamadığım için sizi nasıl bir duyguya sokuyor bilemiyorum ama nemrut birine bırakmaktansa ilgili, sevecen birine bırakmak çok hoş değil mi? sadece "annem" demelerine takıldım ben. bence bu konuda uyarın "teyzecim, ablacım" filan desinler. ben şu anda ücretsiz izindeyim. temmuzda başlıyacağım. iki ay baba bakıcak. sonra eylülde bakıcı. burada hiç tanıdığımız yok, bu yüzden bakıcı konusunda çok kaygılıyım. inşallah ben de sevecen bir bakıcı bulabilirim. oğlumu mutlu görmek hoşuma gider ama kıskanır mıyım bilmiyorum. yaşayınca görücez. ama yine de çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum.

O kadr gerginimki yanlarinda oturup kadinin yaptigi yanlislari soykeyip uyardim gordukce. Annem dedi ve uyardim aciklamasi ile evt haklisin dedi. Tam bunu yazarken yine annem dedi hoofff cok gerginim asamiyorum ve kendimi anne gibi hissedemiyorum.

O kadr gerginimki yanlarinda oturup kadinin yaptigi yanlislari soykeyip uyardim gordukce. Annem dedi ve uyardim aciklamasi ile evt haklisin dedi. Tam bunu yazarken yine annem dedi hoofff cok gerginim asamiyorum ve kendimi anne gibi hissedemiyorum.

cnm biraz zaman ver kadına. ne güzel uyarmışsın. belki ağız alışkanlığıdır. farkına varmadan çıkıveriyordur ağzından. germe kendini bu kadar. ve korkma o annem diyor diye bebeğin asla onu annesi zannetmez. sizin aranızdaki bağ çok özel. dediğim gibi ilgili ve sevecen bir bakıcın varsa bence çok şanslısın hem sen hem de bebeğin. 10 gün sonra duyguların nasıl olacak merak ediyorum. bence atlatırsın..

Reactions: srm
Bakici konusunda ben rahat olmanizi tawsiye ederm. Sonucta yabanci biri ve yanls yaptgnda yada fazla baglandiginda bebeginiz hemen ayırabilirsiniz. Bide kaynana baksa ve baglarinin cok kuvvetlendigini gorsenz naparsnz? Bi omur babanne die aglasa... allahim korkunc :-( umarım basima gelmez korktugum!

Ayyy bence de. Onu sevecegine bakiciyi sevsin ne guzel.. Aman kimse yok topikte

bizim drumuz da bir ölçek 1 tatlı kaşığına tekabül eder dedi yani o ilaç içindeki ölçeklerin tamamını kastetmedi.

selam canım biraz sabır lazım bu konuda sen yine arada uyarman lazım bence kaıdn çok seviyor bebeğini ve biraz alışkalık da var kendi çocuklarından.Kendimle çok kez oldu oğlum arkdaşlarla oynarken onlara anneciğim dediğim oldu ve oluyor:)
Bide bakcı ne kdar iyi olsun ne dkar kızn onu sevsin hi
ç kaygılanma anne gibisi yok bebeğin annesini çok iyiy tanıyor anne kokusu anne dokunuşu bambaşka.büyük oğluma kaç kaz bağrdım kızdım birçok şey yasakladım izin vermedim......liste uzun...ama yineden yineden her zman beni tercih eder beni ister.anne gibisi yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…