2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrrr.....sonunda yarın doktora gidicem miniğimi görcem inşallah cinsiyeti söyler doktorumuzzz bu seferr:))

canim buyuk ihtimal erkek dedi gecen hafta 2hfta snra gdince netlesicek bakalim ne zaman gittn en son doktora

Salı gunu gittim çok yolladı solladı yavrum doktorun canına okudu ölçü almak icin iki kere kalktım tatlı yedim yatiramadik en son yarım yamalak aldı ölçüyü cinsiyetini sordum ben ense olcusunu almaya çalışıyorum sen cinsiyetinin derdindesin dedi :) sonradan kan aldırmak icin labaratuara gönderdi Pazartesi çıkacak o zaman bakarmi bı daha bilmem doktora kalmış

ben özelden msj atamadım benımde Ali Çınar die oğlusum oclakkk

bak bak bi liste yapılıyo biz yokuz : bizi beğenmediler bebeğim

Çok güzel olmuş arkadaşım benimde kızım olacak adı defne bzide eklersen sevinirim

Kızlar hamile kıyafeti almaya başladınız mı ? ya ben alsam mı almasam mı arasında hala gıdıorum. kg almadım cnk alırsam ya ilerde olmazsa bidaha mı alcam dıe

didoss, aynı soruyu ben de daha önce sormuştum. ve bana sadece göbek büyüyor, o da zaten penye olduğu için esniyor. ama bacaklardan kilo alınmıyor demişlerdi. hatta cevap veren arkadaş ilk çocuğunda aldığı pantolonu 9 ay giydiğini yazmıştı. ben onların yalancısıyım :26: ben bi pantolon aldım, çok rahatmış memnun kaldım. göbeğin büyüyene kadar bekle, kendi pantolonlarının sıktığını fark edeceksin. ya da tayt alabilirsin, ben çalıştığım için pantolon aldım mecburen.

Canim benimki bacaklari ayirmis uyuyoduo yuzden gordu sanirm pipiyi...hareketli olsa bzmkinide goremzdi bnce

Canım benimde sırt ve bel ağrılarım var ve çok çabuk yoruluyorum doktoruma söylediğim gün suda eritilen magnezyum verdi bana 2 haftadır kullanıyorum daha iyi hissediyorum kendimi( yalnız tadı berbat:/ ) Doktorunla paylaşmışmıydın sıkıntını?

kız sen en son nezaman gittin doktora yaa inan senin cinsiyeti çok merak ediyorum bennn bidaha ne zaman gidecenn

Pazartesi gidicem canım tahlil almaya doktor bakarsa bı daha ne ala bakmazsa bak defninin bilmem doktorun ruh saglıgına bağlı babamiz diyoki üçüncü kızım nasil ay ben erkek istifim o nediyo aslında oda istiyodu kendini alistiriyo şanım kiz olucak

Sumuhalalbeisi;
Seni çok çok iyi anlıyorum. Benim de 7-8 yıl önceden beridir uzun süreli diyete bağlı kabızlığım var. Artık benim yaşam biçimim olmuş durumda. Hamile kalınca daha da artıyor tabii. Bunu kendi doktoruma söylediğimde bana multivitamin olarak ELEVİT değil de içinde probiyotik olan MULTİBİONTA diye bir vitamin verdi. Vallahi rahatladım. Ama doktorum artık elevite geçmem gerektiğini söylüyor. Açıkçası seni okuyunca korkuyorum ben de. Bence sen de doktoruna bir sor. İzin verirse multibiontayı kullan. İçinde probiyotikler ve vitaminler var. Ama sanırım doktorum elevitte ısrar ettiğine göre vitamin oranları biraz az olabilir. Ama hiç içmemekten iyidir değil mi???

bende calısıorm pantalon almam lazım ozaman. cunku benım beden hep aynıydı degısmezdı sımdı normal oalrak ust dugme acık durumdayım

Canim soyledm doktoruma..karin yukari ciktigi icin bu tip agrilar normal karin buyudukce olucak bunlar agrisz hamilelik olmaz diyo..

bu süperrr işte nihayet topiğimizi sahiplenecek bi anne bulunduuu

ozelden msj atamadim malesef

benimde 22 08 2013 tarihim istanbul ilk cocugum cinsiyette henuz belli olmadi

ekleyebilirseniz sevinirim

ayy ben de miyopum da çok komik oluyoruz muayenede. normalde gözlük-lens kullanmıyorum, tam yatıyorum ekranı göremeyince aklıma gözlük geliyor eşime büyük panikle çantamdan şu gözlüğümü bulsanaa diyorum bulamıyor tabi haadii amaa diye panikliyorum... doktor da tamam acele etme bekleriz biz diyor. takıyorum ohh miss yavrumu görücem şunun surasında miyop miyop olmass ki doğuma lenslerimi takayım bari diyorum, göreyim bebişin çıkışını (allah izin verir de normal olursa inşallah)
vaay müdüre baak sevindim canım rahat edersin...

bizim okulda zaten az öğretmen var haftada iki gün düşüyor nöbet. e bir de iki hamileyiz bizi de çıkarsa müdür herhalde diğerleri haftada 3 nöbet tutacak neyse ki öğrenciler sıkıntılı değil. mevcut da az...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…