- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.081
kızlar dün gece uykuya dalmadan nerden geldiyse mübarek! hapşırdım bir kez aman Allah' ım kasığıma bir sancı girdi, nefesimi kesti resmen 2 - 3 dk kitlendim ağrı mı desem sancı mı desem kesin dedim düşük yapıyorum o derece sok gecırdım resmen yaa :2::2::2: boyle bir sey yasadınız mı yahu bu ne boolleee:117::117::117:
valla kuzum normalde bende öyle eçok gazlıı biri değilimdir ama işte tutamıyosun ki kaçtı gitti camı açmaya kalmadan adam geldiii..
Bende yapamıyorum ya acayip utanıorum. Gazım geldiğinde kendimi sıkrken bigün patlıcameşim dio sıkma sakın yap ben burnumu tıkarım die dalga geçio :) Ama yok yani yapamam o yapsa onuda mahfederim tuvalete kendimi sıkarak kaçıorum ordan bile ses duyulcak die sıkıorum kendimi :):) İnsan bu hamilelikelrde şekilden şekile girio ya çok komik Gazman gibiyiz kızlar yakın uçmayalım
Evet yani olması gereken de bu zaten. Tamam herşeyi paylaşıyoruz eşlerimizle ama onlar evliliğin gereği.Ama bu gaz olayı eşinizin sizden tiksinmesine bile neden olabilir.Şahsen benim eşim yanımda yapsa ona çok kızarım.Saygının olmadığı yerde sevgi barınamaz...
Nişanlıyken veya sözlüyken veya flört zamanında nasıl kendine dikkat ediyorsa insan evlenince de öyle olmalı.Ve de evlilikte öyle şeye bir kez bile müsaade edersen arkası durmadan gelir malesef...
napiyonuz :105:
annnaammm kankim gelmiiş hoşgeldinn kuşuummmmm nasılsıınnnnnnnnn
kızlar şimdi çok ciddi bişey sormak istiyorum bıraktım gazı mazı
yaa bu akıntı olayı varya günlük ped kullanan var mı doktora sordunuz mu ya da
Ladyyy hosgeldnseni aramzda gormek nr guzrl canm nasilsn
daha iyiyim canimmm. Evdeyim hala raporluyum pazartesi ise baslarsam daha iyi olcam kanimca. sen nasisin
hosbulduk gulum. daha iyiyim. zaman her seye iyi geliyo galiba. sen nasisin
Bugün doktorumdan edindiğim bilgi çerçevesinde söylüyorum kiiii
Günlük ped kesinlikle kullanılmamalı bakteri üretiyormuş. Günde gerekiyosa 5-10 kez %100 pamuklu iç çamaşırını değiştireceksin. Bir de çamaşırın mutlaka ütülenmiş olcakmış. Başka çaresi yok. Havlu peçete filan asla dedi..
hosbulduk gulum. daha iyiyim. zaman her seye iyi geliyo galiba. sen nasisin
iyiyim çok şükür kuzum inşallah dahada iyi olursun işyerinde kafan dağılır..bi tuhaf oldum altta ladyybirdd yazıyoyaa
evde okeyde işte napacaz yaa rahatsız ediyo beni çekmecemde kilot kalmadı
napiyonuz :105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?