2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnmmm ayniii seyii dun sabah bn yasadim yataktaydim sabah bi hapsurdum resmen öluyorum sandim 3dk kipirdayamadim bagirdim.resmen sag kasigim bi sizladiii oldum dirildim..bnde snin gibi dusundum dusuk ypiom sandim hmn wc gittim allha sukur iyim..bide alerjik yapim var korkuom hpsururken vala..:)

sonra başlıyorum saymayaa ooo kimm ossurdu bit ossurdu yorgan aldı yola düştü koca öküzün götü şişttiiii bilerek kızıma getiriyorummm HAYIIRRR ANNEEEE BEN YAPMADIIMMM diyo yavruuummm beniimmmm

Evet yani olması gereken de bu zaten. Tamam herşeyi paylaşıyoruz eşlerimizle ama onlar evliliğin gereği.Ama bu gaz olayı eşinizin sizden tiksinmesine bile neden olabilir.Şahsen benim eşim yanımda yapsa ona çok kızarım.Saygının olmadığı yerde sevgi barınamaz...
Nişanlıyken veya sözlüyken veya flört zamanında nasıl kendine dikkat ediyorsa insan evlenince de öyle olmalı.Ve de evlilikte öyle şeye bir kez bile müsaade edersen arkası durmadan gelir malesef...

Cicden ya kotu bisey evlendikten sonra adamin farkli bi boyutyla karsilas..bn gazdan patliyorum tuvalete kosuyorum kocamda bnm yanmda yapmz hic istemem boyle biseyi

kızlar şimdi çok ciddi bişey sormak istiyorum bıraktım gazı mazı
yaa bu akıntı olayı varya günlük ped kullanan var mı doktora sordunuz mu ya da

Son düzenleme:
kızlar şimdi çok ciddi bişey sormak istiyorum bıraktım gazı mazı
yaa bu akıntı olayı varya günlük ped kullanan var mı doktora sordunuz mu ya da

Bugün doktorumdan edindiğim bilgi çerçevesinde söylüyorum kiiii

Günlük ped kesinlikle kullanılmamalı bakteri üretiyormuş. Günde gerekiyosa 5-10 kez %100 pamuklu iç çamaşırını değiştireceksin. Bir de çamaşırın mutlaka ütülenmiş olcakmış. Başka çaresi yok. Havlu peçete filan asla dedi..

çok güzel demi kızlar.. hemen paylamak istedim sizinle..
ben bebişime oda yapmıcam malesef çünkü inşallah kısmetse
doğumda hemen sonra kısa sürede taşınacaz iş durumuma göre neyse...

bu beşik beni büyük bir yükten kurtardı çok mutluyum

evde okeyde işte napacaz yaa rahatsız ediyo beni çekmecemde kilot kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…