2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen bende oyle oldum canim hapsurdm sag kasigima bicak soktular sanki bnde korktum ama rahim buyuyo ondan sanirim bn artik hapsururken oksururkn karnimi tutuyorum sanki bi ise yaricak gbi

wallahi aklım cıktı canım ya bık ere yıne hapsurunca olduydu ama dunku cok fenaydı .. ah bu mınnoslar iyi olsunlar diye nelere katlanıyoruz..

ben elevit kullanıyorum içinde 125 mg kalsiyum var zaten. Ayrıca vermedi bana doktorum. 4. ayımda TR ye geleceğim o zaman Calci - D isimli vitamini verecek canım

ayy ben artık izleyemiyorum direkt kanalı degıstırıyorum zaten normalde de aglayan, yufka bir tipim Dediğin gibi halimize binlerce sukur canım neler var Allah yardım etsin

doğru yapıyosunuz burda bi arkadaş anlatıyodu hemşire ona hapşururken veya öksürürken karnını tut demiş hakkatende tutunca ağrı azalıyo yoksa hapşuuu diye bırakınca kasılıyo insannn

Analık iç güdüsü işte bize doğru yolu göstermiş ayakalrımıda karnıma doğru çekiorum sanki sancımıyor ozaman

ben elevit kullanıyorum içinde 125 mg kalsiyum var zaten. Ayrıca vermedi bana doktorum. 4. ayımda TR ye geleceğim o zaman Calci - D isimli vitamini verecek canım

geçen ay elevit kullanırken ek olarak verdi doktorum bana kramplarım oluyor dediğimde bu ay eleviti bırak dedi kalsiyum yanında bide kan hapı ekstra balık hapıda verdi ilk çocugumda hiç vitamin kullanmamıştım balık hapını nasıl içerim kara kara düşünüyorum balık yesem olmaz mı ki

ne güzel yaa bende ihsaniyedenim vergi dairesine yakın oturuyorum sen neresindesin bende doktor fatma güray a gidiyorum doğumum doruk çekirgede olacak inşallah nasipse esentepede demet hanımı duymuştum bende

Bende oraya yakın sayılırım, karşısındaki eczaneye gidiorum hatta :) hadi hayırlısı olsun ozaman.. Evet 3 dr. var orda biride demet hanım :)

Kızlar siz çok su içiyormusunuz

Bu sular neticesinde bol bol wc ziyaretiniz oluyor mu?

Hatta yeter ulennnn diyormusunuz

İsyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canim 3litreye takin su iciyorum gunde ama bi ayagim tuvalet duzenimi oraya kurucam nerdeyseama olsun canim idrari temizliyo iltihap icn onemli

ilahi poli sen çok yaşa iyi yaşa emi gülme krizlerine girdim vallahi
aynı bizim muhabbet, biz ikimizde kimyager olduğumuz için evde her türlü maske,eldiven vs. gibi malzemeler mevcut zaten, geçen gün eşim bizim gaz maskelerini nereye koydun diye soruyor ben imalı bakınca da "ama senin için aşkım miden bulanıyor ya rahat et diye dedim diyor"

hala gülüyorum, çatlayacağım, gözümden yaş geldi

Kız barime camları falan açsaydın.Vallahi ben asla öyle yapamam.Bazı kızlar yazmışlar ya eşimizin yanında yapıyoruz falan diye ben evlendik evleneli asla eşimin yanında öyle bir şey yapmadım ve yanımda yapılmasına da müsaade etmem.Kendime ve karşımdaki insana saygısızlık gibi gelir bana nedense.Çocuklarım bile yanlışlıkla kaçırsa bir daha olmasın çok ayıp diyorum,özür diliyorlar hemen:)

hahahah çok komik oluyoo yaaa kendileri yaparkenn iyii geçende kızımı odadan uzaklaştırıyoo kızım çabuk çık çabuk zehirlenirsin anan saldıı :)))

kızlar merhaba bir acıkmışım sormayın kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedim ohhh sefam olsun yarasın bebeşime :) neyse bu hafta bitti şükür ee tabi bende yoruldum dinlenirim artık haftasonu ama bir sürü de işim var evde sizden haberler nasıl keyifler iyidir umarım kendinize ii bakın

Bende yapamıyorum ya acayip utanıorum. Gazım geldiğinde kendimi sıkrken bigün patlıcam eşim dio sıkma sakın yap ben burnumu tıkarım die dalga geçio :) Ama yok yani yapamam o yapsa onuda mahfederim tuvalete kendimi sıkarak kaçıorum ordan bile ses duyulcak die sıkıorum kendimi :):) İnsan bu hamilelikelrde şekilden şekile girio ya çok komik Gazman gibiyiz kızlar yakın uçmayalım

valla kuzum normalde bende öyle eçok gazlıı biri değilimdir ama işte tutamıyosun ki kaçtı gitti camı açmaya kalmadan adam geldiii..

valla kuzum normalde bende öyle eçok gazlıı biri değilimdir ama işte tutamıyosun ki kaçtı gitti camı açmaya kalmadan adam geldiii..

ayyy poliiiiii ne güldürdün beniii...
Ben de öyle daha hiç yapmamışımdır eşimin yanında.
Şimdide elimden geldiğince dikkat ediyorum ama gece olan oluyo.
Bazen kokudan uyanıyomuş, diyo ki insan leşi mi yiyon sen :)))))

Kopuyorummmmmmm. bence bizim suçumuz değil Elevit yapıo

ay valla bende çok güldümm yaa o da işin espirisinde zaten o benden beter olduğu içinn ayy bugün çokk iğrençleştimm ben galibaaa

galibamı estagfurullah canım hepimizi güldürdün işte allahta seni güldürsün Ben eşimnde istemem yanımda yapsın, bende yapamıorum komik anlarımız yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…