- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.061
Gecen bende oyle oldum canim hapsurdm sag kasigima bicak soktular sanki bnde korktum ama rahim buyuyo ondan sanirim bn artik hapsururken oksururkn karnimi tutuyorum sanki bi ise yaricak gbi
ben o tür kasılmaları sıkça yaşıyorum sağ kasıgıma bir kramp giriyor bikaç saniyeden uzun sürse öleceğim sanki doktora sordum bugün kalsiyum tableti bu yüzden verdim geçecek dedi siz kalsiyum kullanıyor musunuz ??
amaaannnn ne bilem cnm bı apartman gorevlısının evını yapıolar kadının eside ölmus 3cocukla 1odada yasıolar kadın aglıo bn aglıom,neysekı evlerını yapıolarr ,içimdekı mınıgın etkısı ılede ıyce duygusallasmıs olmalıyım
Hazarcimmmm ajdar fan club
Kızlar siz çok su içiyormusunuz
Bu sular neticesinde bol bol wc ziyaretiniz oluyor mu?
Hatta yeter ulennnn diyormusunuz
İsyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
doğru yapıyosunuz burda bi arkadaş anlatıyodu hemşire ona hapşururken veya öksürürken karnını tut demiş hakkatende tutunca ağrı azalıyo yoksa hapşuuu diye bırakınca kasılıyo insannn
ben elevit kullanıyorum içinde 125 mg kalsiyum var zaten. Ayrıca vermedi bana doktorum. 4. ayımda TR ye geleceğim o zaman Calci - D isimli vitamini verecek canım
ne güzel yaa bende ihsaniyedenim vergi dairesine yakın oturuyorum sen neresindesin bende doktor fatma güray a gidiyorum doğumum doruk çekirgede olacak inşallah nasipse esentepede demet hanımı duymuştum bende
benim wc ziyaretlerim akşam eve gidince oluyor nedense anlamadım
Kızlar siz çok su içiyormusunuz
Bu sular neticesinde bol bol wc ziyaretiniz oluyor mu?
Hatta yeter ulennnn diyormusunuz
İsyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bende oraya yakın sayılırım, karşısındaki eczaneye gidiorum hatta :)hadi hayırlısı olsun ozaman.. Evet 3 dr. var orda biride demet hanım :)
Canim 3litreye takin su iciyorum gunde ama bi ayagim tuvalet duzenimi oraya kurucam nerdeyseama olsun canim idrari temizliyo iltihap icn onemli
bu arada şu gaz olayı da çok fenaaa yaaa gece eşimden önce yatağa girdim o gelene kadar Allah versin adam geldi romantik romantik arkamdan sarılacak ya ben yorganı bastırıyom habiree hahahaha sonra azıcık oynatınca koku yayılıyo mübarekk oooff aşkımmmm bu nasıl bi potansiyell böle diyobugün gaz maskesi alacakmışşş
bu arada şu gaz olayı da çok fenaaa yaaa gece eşimden önce yatağa girdim o gelene kadar Allah versin adam geldi romantik romantik arkamdan sarılacak ya ben yorganı bastırıyom habiree hahahaha sonra azıcık oynatınca koku yayılıyo mübarekk oooff aşkımmmm bu nasıl bi potansiyell böle diyobugün gaz maskesi alacakmışşş
ilahi poli sen çok yaşa iyi yaşa emi gülme krizlerine girdim vallahi
aynı bizim muhabbet, biz ikimizde kimyager olduğumuz için evde her türlü maske,eldiven vs. gibi malzemeler mevcut zaten, geçen gün eşim bizim gaz maskelerini nereye koydun diye soruyorben imalı bakınca da "ama senin için aşkım miden bulanıyor ya rahat et diye dedim diyor"
hala gülüyorum, çatlayacağım, gözümden yaş geldi
Kız barime camları falan açsaydın.Vallahi ben asla öyle yapamam.Bazı kızlar yazmışlar ya eşimizin yanında yapıyoruz falan diye ben evlendik evleneli asla eşimin yanında öyle bir şey yapmadım ve yanımda yapılmasına da müsaade etmem.Kendime ve karşımdaki insana saygısızlık gibi gelir bana nedense.Çocuklarım bile yanlışlıkla kaçırsa bir daha olmasın çok ayıp diyorum,özür diliyorlar hemen:)
hahahah çok komik oluyoo yaaa kendileri yaparkenn iyii geçende kızımı odadan uzaklaştırıyoo kızım çabuk çık çabuk zehirlenirsin anan saldıı :)))
Kız barime camları falan açsaydın.Vallahi ben asla öyle yapamam.Bazı kızlar yazmışlar ya eşimizin yanında yapıyoruz falan diye ben evlendik evleneli asla eşimin yanında öyle bir şey yapmadım ve yanımda yapılmasına da müsaade etmem.Kendime ve karşımdaki insana saygısızlık gibi gelir bana nedense.Çocuklarım bile yanlışlıkla kaçırsa bir daha olmasın çok ayıp diyorum,özür diliyorlar hemen:)
heheheeee ay karnıma sancılar girdi gülmekten
valla kuzum normalde bende öyle eçok gazlıı biri değilimdir ama işte tutamıyosun ki kaçtı gitti camı açmaya kalmadan adam geldiii..
ay valla bende çok güldümm yaa o da işin espirisinde zaten o benden beter olduğu içinn ayy bugün çokk iğrençleştimm ben galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?