2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba, ne güzel bir kız oğlanı tutturmuşsun

Gecen bende oyle oldum canim hapsurdm sag kasigima bicak soktular sanki bnde korktum ama rahim buyuyo ondan sanirim bn artik hapsururken oksururkn karnimi tutuyorum sanki bi ise yaricak gbi

ben o tür kasılmaları sıkça yaşıyorum sağ kasıgıma bir kramp giriyor bikaç saniyeden uzun sürse öleceğim sanki doktora sordum bugün kalsiyum tableti bu yüzden verdim geçecek dedi siz kalsiyum kullanıyor musunuz ??

niye küüüü :44::44::44:

amaaannnn ne bilem cnm bı apartman gorevlısının evını yapıolar kadının eside ölmus 3cocukla 1odada yasıolar kadın aglıo bn aglıom,neysekı evlerını yapıolarr ,içimdekı mınıgın etkısı ılede ıyce duygusallasmıs olmalıyım

düz renk ikili tşöetlerde var lcw da hemde 20 tl ikisi
merhaba, ne güzel bir kız oğlanı tutturmuşsun

sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına

Son düzenleme:

Ne guzel ,cok şanslısın. Ben metpamid, dramamine zofran ne varsa kullandım işe yaradımı diye sorarsan hayır. Su içmemi sağladılar sadece.

[QUOTE hopp=hayatimsin;28850731]Yemeni bağlamış telli başına. Zülüfleri düşmüş hilal kaşına. Yeni girmiş onüç ondört yaşına. Edalı işveli köylü güzeli. [/QUOTE]

aaa hopaaaa

bu arada şu gaz olayı da çok fenaaa yaaa gece eşimden önce yatağa girdim o gelene kadar Allah versin adam geldi romantik romantik arkamdan sarılacak ya ben yorganı bastırıyom habiree hahahaha sonra azıcık oynatınca koku yayılıyo mübarekk oooff aşkımmmm bu nasıl bi potansiyell böle diyo bugün gaz maskesi alacakmışşş

şurup gibiyim şurup
turrrppp gibiyiimm tuuurrp tuurrrp
şurup gibiyim şurup
turrrppp gibiyiimm tuuurrp tuurrrp

sen ateş ben barut
hıııhııııııı optum seniii şapp şuppp
sen ateş ben barut
hıııhııııııı optum seniii şapp şuppp

şap şuppp şaapp şupp şaapp şupp
ha şaaaaaappp, ha şuupppp
şaka degil işte şurupppp
krizlere girme beni unutup
gruup olalım gruppp

ahhhhh muz gbiyim muzzz muzzz
çikitaa muzz çikita muzzz
ÇİKTA ÇİKTA ÇİKTA ÇİKTA ÇİKÇİKÇİKİTAAAAA
ÇİKTA ÇİKTA ÇİKTA ÇİKTA ÇİKÇİKÇİKİTAAAAA
ÇİKİTaaa MUUUUuuzzz :118::118::118::118::118:

Bursa' mdan birini görmek çok güzel.. Hoşgeldin aramıza Bebişinle :)

Heheheh Allah'ta seni güldürsün kiz sende hemen salma yorgan altına adam ne yapsın bende kendi esime çok kızıyorum ama bizimki ostem dısı az sabır gecer inşallah

Gecen bende oyle oldum canim hapsurdm sag kasigima bicak soktular sanki bnde korktum ama rahim buyuyo ondan sanirim bn artik hapsururken oksururkn karnimi tutuyorum sanki bi ise yaricak gbi

kız bende karnımı tutuyorum. Analık iç güdüsü galiba hapşurunca niese batıo o bıçak

Hazarcimmmm ajdar fan club

İhsaniyeden canım.. Esentepe de İbrahim avcıya gidiyorum.. Sen nerden, hangi dr. gidiyorsun?

ne güzel yaa bende ihsaniyedenim vergi dairesine yakın oturuyorum sen neresindesin bende doktor fatma güray a gidiyorum doğumum doruk çekirgede olacak inşallah nasipse esentepede demet hanımı duymuştum bende

Kızlar siz çok su içiyormusunuz

Bu sular neticesinde bol bol wc ziyaretiniz oluyor mu?

Hatta yeter ulennnn diyormusunuz

İsyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…