- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.041
herkese merhaba ara ara girsemde tam anlamıyla paylaşımlarda bulunamadım iş yoğunluğumdan.öncelikle Rabbim hepimizin yavrularını sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.rahatsız arkadaşlarada çok geçmiş olsun diyorum.ben bursada yaşıyorum 32 yaşındayım bir kız annesiyim 2. çocugumu bekliyorum inşallah
benimde kasık ve bel ağrılarım oluyor doktora gittim bugün bunların olması normal dedi çok şükür herşey yolundaymış eşimin ısrarı doktorun çabasıyla cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik %90 erkekmiş.
kızlar dün gece uykuya dalmadan nerden geldiyse mübarek! hapşırdım bir kez aman Allah' ım kasığıma bir sancı girdi, nefesimi kesti resmen 2 - 3 dk kitlendim ağrı mı desem sancı mı desem kesin dedim düşük yapıyorum o derece sok gecırdım resmen yaa :2::2::2: boyle bir sey yasadınız mı yahu bu ne boolleee:117::117::117:
kızlar dün gece uykuya dalmadan nerden geldiyse mübarek! hapşırdım bir kez aman Allah' ım kasığıma bir sancı girdi, nefesimi kesti resmen 2 - 3 dk kitlendim ağrı mı desem sancı mı desem kesin dedim düşük yapıyorum o derece sok gecırdım resmen yaa :2::2::2: boyle bir sey yasadınız mı yahu bu ne boolleee:117::117::117:
niye küüüü :44::44::44:
Aanam öğle arası dışarı çıktım bu ne hız oku oku ancak yetiştimmm..
çıkmaz olaydım nerdeyse bayılacaktım bidaha yemek yemeden gezmek yok güya dedimki bikaç bişey bakıyım işyerine giyecek bişey bulamıyorum neyse 1 tane elbise buldum lcwde belki görmüşsünüzdür gri kapri kol diz hizasında eteklerinde geyik figürü var neyse denedim hoşuma gitti ama nerdeyse kabinde bayılacaktımm yaaaa ooffff acıkınca ne kötü oluyomuşşş
yaaa ben neden kıyafet bulamıyorum lcwdeki tşörtler işyerinde giyilmezki kocaman baby coming yok suprise yok kocaman yumurta resmi olmazki burda ben bi bankanın genel müdürlüğünde çalışıyorum gülerler adama
merhaba, ne güzel bir kız oğlanı tutturmuşsun
Çok şükür atlatmışsın.Benim mide bulantılarım olmadı.İlk 7-8.haftalarda sadece sabahları çook hafif oldu ilaç bile kullanmadım. Gün içinde de hiç bulanmadı zaten.Şimdi de hamile değilmişim gibi hiç bulantı falan yok bende.Önceki çocuklarda meptamit kullanmıştım bir süre ama onlarda da gündelik yaşamımı zorlaştıran bir bulantı değildi:)
herkese merhaba ara ara girsemde tam anlamıyla paylaşımlarda bulunamadım iş yoğunluğumdan.öncelikle Rabbim hepimizin yavrularını sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.rahatsız arkadaşlarada çok geçmiş olsun diyorum.ben bursada yaşıyorum 32 yaşındayım bir kız annesiyim 2. çocugumu bekliyorum inşallah
benimde kasık ve bel ağrılarım oluyor doktora gittim bugün bunların olması normal dedi çok şükür herşey yolundaymış eşimin ısrarı doktorun çabasıyla cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik %90 erkekmiş.
Kız barime klasik müzik falan çal da başımızın ağrısı dursun.Ben bu şarkıda oynasam başım da benimle oynar:güm güm güm de güm güm
bu arada şu gaz olayı da çok fenaaa yaaa gece eşimden önce yatağa girdim o gelene kadar Allah versin adam geldi romantik romantik arkamdan sarılacak ya ben yorganı bastırıyom habiree hahahaha sonra azıcık oynatınca koku yayılıyo mübarekk oooff aşkımmmm bu nasıl bi potansiyell böle diyobugün gaz maskesi alacakmışşş
Bursa' mdan birini görmek çok güzel.. Hoşgeldin aramıza Bebişinle :)
Gecen bende oyle oldum canim hapsurdm sag kasigima bicak soktular sanki bnde korktum ama rahim buyuyo ondan sanirim bn artik hapsururken oksururkn karnimi tutuyorum sanki bi ise yaricak gbi
hoşbulduk canım sende mi bursadansın bursanın neresinden belkide yakınızdır birbirimize dogumumuzda aynı günmüş hangi doktora gidiyorsun
şurup gibiyim şurup
turrrppp gibiyiimm tuuurrp tuurrrp
şurup gibiyim şurup
turrrppp gibiyiimm tuuurrp tuurrrp
sen ateş ben barut
hıııhııııııı optum seniii şapp şuppp
sen ateş ben barut
hıııhııııııı optum seniii şapp şuppp
şap şuppp şaapp şupp şaapp şupp
ha şaaaaaappp, ha şuupppp
şaka degil işte şurupppp
krizlere girme beni unutup
gruup olalım gruppp
ahhhhh muz gbiyim muzzz muzzz
çikitaa muzz çikita muzzz
ÇİKTA ÇİKTA ÇİKTA ÇİKTA ÇİKÇİKÇİKİTAAAAA
ÇİKTA ÇİKTA ÇİKTA ÇİKTA ÇİKÇİKÇİKİTAAAAA
ÇİKİTaaa MUUUUuuzzz:118::118::118::118::118:
kız bende karnımı tutuyorum. Analık iç güdüsü galiba hapşurunca niese batıo o bıçak
İhsaniyeden canım.. Esentepe de İbrahim avcıya gidiyorum.. Sen nerden, hangi dr. gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?