- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.201
Günaydın,
Ağrıları olan annelere gecmis olsun, 4, 5,6. Aylar daha rahat geçecek . İnşallah hepimiz izin rahat gecer.Cogumuz birinci trimesteri atlattık hepimize hayırlı olsun.
Bebeğimin hareketlerini hissetmeye baslayali bir haftayı gecti. Üstelik belli belirsiz, gaz gibi , bagirsak hareketi gibi yada segirme gibi değil resmen dürtüyor, gidiklaniyorum, huylaniyorum bazen. Hissetmeyen anneler bakın gebelik günlüğümde ne yazıyor. 20. Haftaya kadar hissetmememiz normalmiş.
cnm doktor mu söyledi temmuza kaydığını, benim de 3 ağustos. ben de temmuzda gelir diye düşünüyorum.
Canım 20. haftaya kadar yolu var sabırsızlanma :)) Ben de nadiren çok çok hafif hissediyorum, onda da kendimi bi yokluyorum gazım var mı diyehayırlı olsun canım benimde kızım olacakmış.ya ewet bende aynı şeyden muzdaripim,bende bebegimi neden hissedemiyorum diye meraktayım.
Günaydın kızlaaarrr nasıl gidiyor..ben yine işbaşındayım...:-((isetberry aynen bebeğimi bende o şekilde hissedyrm..ağrısı olanlar inletneyen bi ağrı olmadıkça korkmayın..kasık ve göbek arası sızılar olur..bende de oluyo böyle gerilme gibi...acı gbi de değil...sanırım büyüdükçe geriyolar tenimizi...)herkese mutlu günler ))
saolasın canım ama 4. ayda sayıyorum kendimi artık yani 14. haftanın sonu geldi... bulantılarım hafifledi diye sevinirken ağrılar başladı... korkuyorum açıkcası sonuna kadar bişiler çıkacak diyebugün dedim kocişe zaten 2. çocuğu istiyorsan kendin yap diye
Bugün rüyamda beyazçekirgeyi gördüm onunla konuşuyordum kızım olacakmış dedi bana hayırlısı bakalım rüyam çıkacakmı
Bugün rüyamda beyazçekirgeyi gördüm onunla konuşuyordum kızım olacakmış dedi bana hayırlısı bakalım rüyam çıkacakmı
arkadaşlar dr bana kız hissediyorum dedi bu kadar erken haftada cinsiyet doğru çıkıyormu acaba merak ediyorum tecrübe edeniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...bütün arkadaşlara sağlıklı gebelik diliyorum...
Hissediyor? Doktor? Ne güzel hisli bir doktorun varmış?tahmin ediyor olmasın.
Canım yüzde seksen olasılıkla tahmin edebiliyorlar. 16. Haftada kesinleşiyor. Ben dahil 12 haftalikken öğrenen pek çok arkadas var , kesin değil tabi bu ihtimalide goz önünde tutalım:)
Hissediyor? Doktor? Ne güzel hisli bir doktorun varmış?tahmin ediyor olmasın.
Canım yüzde seksen olasılıkla tahmin edebiliyorlar. 16. Haftada kesinleşiyor. Ben dahil 12 haftalikken öğrenen pek çok arkadas var , kesin değil tabi bu ihtimalide goz önünde tutalım:)
Kız hissediyorum diyorrrrrr
Var mısın yok musun
Kız hissediyorum diyorrrrrr
Var mısın yok musun
Buyuk hissediyorum derse pipi kucuk hissediorm derse kuku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?