2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saolasın canım ama 4. ayda sayıyorum kendimi artık yani 14. haftanın sonu geldi... bulantılarım hafifledi diye sevinirken ağrılar başladı... korkuyorum açıkcası sonuna kadar bişiler çıkacak diye bugün dedim kocişe zaten 2. çocuğu istiyorsan kendin yap diye

hayırlı olsun canım benimde kızım olacakmış.ya ewet bende aynı şeyden muzdaripim,bende bebegimi neden hissedemiyorum diye meraktayım.
Canım 20. haftaya kadar yolu var sabırsızlanma :)) Ben de nadiren çok çok hafif hissediyorum, onda da kendimi bi yokluyorum gazım var mı diye Yoksa tamamdır ancak o zaman anons ediyorum eşime
Daha önce doğum yapmış olanlar genelde daha erken hissediyorlar benimki ilk tabi. Daha zamanı var yani

Günaydın kızlaaarrr nasıl gidiyor..ben yine işbaşındayım...:-((isetberry aynen bebeğimi bende o şekilde hissedyrm..ağrısı olanlar inletneyen bi ağrı olmadıkça korkmayın..kasık ve göbek arası sızılar olur..bende de oluyo böyle gerilme gibi...acı gbi de değil...sanırım büyüdükçe geriyolar tenimizi...)herkese mutlu günler))

Bugün rüyamda beyazçekirgeyi gördüm onunla konuşuyordum kızım olacakmış dedi bana hayırlısı bakalım rüyam çıkacakmı

keske öyle bir ihtimal olsaydı . Esim bana üçüncüyü ara vermeden yapalım diyor. Çok kızıyorum bu lafına dovesim geliyor onu ,üstelik ciddi. Saglikla dogum yapayimda benden bu kadar. Kendisi yapsın yapabiliyorsa.

16 haftalık oldugunda rahatlarsin diye düşünüyorum canım. Bel ağrısı icin erken sanki , demek hassasmis belin, minyon bir yapın mı var acaba? Egzersiz iyi geliyor gercekten , sırt ve bel kaslarını güçlendirmek lazım korkutmak gibi olmasın ama esas ağrılar 8. ve 9. ayda:26: birde sırt ağrısı cikiyor o zaman basımıza. Ama bir yürüyüş bile çok rahatlatiyor. İmkanı olanlar icin de en güzeli yüzmek bütün sancılarını alıyor su.

Son düzenleme:
arkadaşlar dr bana kız hissediyorum dedi bu kadar erken haftada cinsiyet doğru çıkıyormu acaba merak ediyorum tecrübe edeniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...bütün arkadaşlara sağlıklı gebelik diliyorum...

Bugün rüyamda beyazçekirgeyi gördüm onunla konuşuyordum kızım olacakmış dedi bana hayırlısı bakalım rüyam çıkacakmı

hahahahaha artık birbirimizin rüyalarına da giriyoruz desene

Ben de rüyamda 4 boyutlu usg ye giriyorum resmen o turuncu görüntü değil bebeğin videosunu izliyorum :) Resim diye de fotoğrafını veriyorlar Tombiş yanaklı inanılmaz sevimli bişeydi bayıldım. Pipisini de gördüm Ama cinsiyet rüyası tersine çıkıyormuş kızımız olacak sanırsam

Hissediyor? Doktor? Ne güzel hisli bir doktorun varmış? tahmin ediyor olmasın.

Canım yüzde seksen olasılıkla tahmin edebiliyorlar. 16. Haftada kesinleşiyor. Ben dahil 12 haftalikken öğrenen pek çok arkadas var , kesin değil tabi bu ihtimalide goz önünde tutalım:)

Kız hissediyorum diyorrrrrr
Var mısın yok musun

:) biras hisli sanırsam evet yanii sonuçç benim bebiş kız o zaman :) öncelikli sağlıklı olsunn sonraa nazlı bi kızım olsun inşaallah :)

annecikler ve mini mini bebişlerimiz günaydınlar:))))))))))) tüh ya 1000 i kaçırmışım dün((( neyse 2000 e artık :))) kızlar dün gece çok kötü oldum çok sancım vardı korktum bebişim beni bırakıyor mu diye ama neyseki korktuğum o kadar ağladığım şey gaz sancısıymış:26: bi maden suyu içince kendime geldim:)) gaz kaçağı başladı bende :))) eee sizler nasılsınız???

günaydın güzel bebişlerin güsel anneleri bişey sorcam ????uyku problemi cekrn var mı ? geceleri uyuyamıyommmmmm sonra düşün düşün hiç bi işin içinden cıkamıyom bana tavsiye verin hamişlerrrrrrrrrrrr(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…