- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.541
kızlar ben biri devlet biri özel iki doktora gidiyorm özeldeki elevit ve kalsiyum verdi devletdeki de elevit kalsiyum ve kan hapı verdi ama ne kan degerimi ölctü ne beslenmemi sorup kalsiyum verdi kafam cok karıştı kızlar sizler ne hapı kullanıyorsnz ve neye göre verildi bide özeldeki kız dedi devletdeki göremedim dedi yaaa önerilerinizi bekliyom............................
kızlar ben biri devlet biri özel iki doktora gidiyorm özeldeki elevit ve kalsiyum verdi devletdeki de elevit kalsiyum ve kan hapı verdi ama ne kan degerimi ölctü ne beslenmemi sorup kalsiyum verdi kafam cok karıştı kızlar sizler ne hapı kullanıyorsnz ve neye göre verildi bide özeldeki kız dedi devletdeki göremedim dedi yaaa önerilerinizi bekliyom............................
herkese merhaba anneler ve bebişleri :)
benim size bir sorum olacaktı ikili test için
ben doktora en son gittiğimde 9 hafta 4 günlüktük 3 hafta sonra kontrole gel demişti bende randevuyu en erken haftaya salıya alabildim yani salı günü 13 hafta 2 günlük olucam... sizce geç bir tarih mi ? panik oldum valla ya tarihi geçtiyse diye
arkadaşlar gecen hafta okadar kötü oldumkı resmen yerlerde süründüm. basım agrıdı mıdem bulandı nerdeyse gunde on kere cıkardım. hemde sadece sut içebılıyodum. yemekten ıyce tıksındım ne yapacagımı bılmıyorum. doktor dört çeşit vitamin verdi aama onları içince hemen geri çıkarıyorum. tam üç kilo vermişim ne yapacağımı bılmıyorum çok korkuyorum.
Kizlar hayllerinizi okuyunca kendimi cok ruhsuz hissettim
Bebegim icin evimde hic bir degisiklik dusunmuyorum
Sadece bebek arabam yok o da dogduktan sonra bile alabilirim
Oglum 4 yasinda, onun esyalari yeter, en onemlisi de etkilenipp kaygilanmasini istemem
Kiz olursa bir hastane cikisi alirim
Zaten evimdr iki tane cif kisilik yatak var
Cevrile cevrilwr her turlu kombinasyonda yatariz:)
bende bebek odası yapabilceğim bi eve taşınıp bebeğime cici cici şeyler almak istiyorum ama kısmetimizdeki evi bulamadık.Rabbim tez zamanda çıkarır inşallah karşımıza canım sıkılıyo bulamadıkça
o test 11-14 hafta arası yapılıyor zaten bence sıkıntı olmaz. hem cinsiyeti de öğrenirisin aynı anda daha iyi olur bende öle olmuştu
çok sevindim ya kaçırmadım demek ki zamanınıvalla ben cinsiyeti öğrenme konusunda pek umutlu değilim çünkü en son kontrole gittiğimde doktor bebek kendini saklıyo zor gösteriyo dediydi saklanan yerlerini yerim ben onun
şimdi bizim 8 hafta doğum öncesi 8 hafta sonrası izin hakkımız var ya..(bu değişir inşallah)
normalde 32 haftalıkken izne ayrılmamız gerekiyo ama eğer sen istersen ben 37 haftama kadar çalışacağım diye 32 haftalıkken -ÇALIŞABİLİR- raporu alıyorsun. ve bu kalan 5 haftanı doğum sonrasına eklettiriyosun. sonra 37. haftana geldiğinde artık çalışman yasak o zamanda çalışamaz raporu alıyorsun zaten bunu bütün hastaneler (sgk ve anlaşmalı olan) bilir sen sadece 32. haftadan sonra çalışıp çalışamayacağına karar verirsin ve ona göre doktora söylersin.ve bu raporarınıda işyerinin insan kaynakları veya muhasebesine mutlaka vermen gerekli.
bak burda daha net anlatmışDoum izni, ssk doum raporu, memur doum izni creti, ssk doum paras, ssk doum izni sgk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?