2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrrrrr .... :124: didoss44 geçmiş olsun bol bol c vitamini tüket dinlen ve bol su iç umarım çabucak atlatırsın :)

Ben özel sektörde çalışıyorum bizim öyle doğum iznimiz falan yok (zaten buranın ilk ve tek bayan çalışanı benim ) patron ne kadar müsade ederse o kadar izin alabilirim -ki bence beni zorlamaz, ayrıca bebişimi buraya da getirebilirim ofis uygun :)) Zaten ondan ayrılmayı düşünemiyorum ...

ben mesela 37 haftalık izne ayrıldım 1,5 hafta sonra doğurdum o tarih tam tutmuyo işte bi arkadaş bi yolunu bulup kendini 1 hafta geriden yazdımıştı rapora uyanıkkkk

benim doktor, benim sülalemin doktoruymuş meğer, adam akrabalarımın yarısını tanıyor. belki bir torpil isterim ben de e o zaman 41. haftada doğan bebekler açısından da 1 hafta uzar sanki tatil, mantığa bak

Ben de greyfurt delisiyim bayılırım ama yemiyorum ...:44: Bu arada yeşilliğe de bayılırım. Ama eskiye göre daha az tüketiyorum. Maydanoz salatası yapardım önceden bol sarımsaklı falan artık yapmıyorum çok canım isterse bir tutam yiyorum. Hindiba var bir de bayıla bayıla yediğim bir ot doktoruma da sordum ye dedi ama kaynatıp suyunu içme zaten içmem de artık eskisi gibi yemiyorum. Önceden koca bir tabak yerdim şimdi bir iki çatal alıyorum bırakıyorum :)

Günaydın kızlar,
Philips avent buharli pisirici ters cevirince dograyici, ben kullandım ek gıdaya ilk geçtiğimde en büyük yardimcimdi, sebze çorbaları ve meyve purelerini hep onda yaptım. Cok pratik ve kullanisli. Kizim hiç biberon ve emzik kullanmadı ama ben daha dogmadan emziklerini be biberonlarını almıştım avent ti.

Bu kadar olur yani :) seninle günlerimiz aynıymış ve dün aynı şeyi duydum bi arkadaşımdan. Zaten popom iricedir sanki senin popon göbeğinden öne büyüyecek dedi bana gıcık

insanların böyle yorumlarına da sinir olmamak elde değil:):):)
herkes herşey hakkında kafasına göre yorum yapıyor,
ya belki çok hassasız bozuluyoruz böyle yorumlara,
örneğin karnına bkıp yok erkek olacak bilmem ne belki ben kız istiyorum demi,
ben hiç insanlar hamileyken böyle yorumlar yapmazdım, gönlüne göre olsun, çok şirin bir hamile olmuşsun falan derdim,
sonra kiloları hakkında da yorum yapmazdım, önemli olan bebeğin sağlığı sonra veririsin merak etme falan derdim,
geçenlerde bana da arkadaşım sen eski halinden de daha zayıfsın bebek nerde hani diye moralimi bozdu.

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık
Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık

GÜNAYDIN KIZLAAAARGÜNAYDIN BEBİŞLEEER

benimde iki gündr bacak ağrım var ondan mı acaba? bugün çok yoğurt yiyelim bakalım. buarada kızlar bebe yağı kullananlar hangi markayı kullanıyor bugün almayı düşünüyorumda

nivea buğday yağlı ve badem yağlı olanı çok memnunum tavsiye bebşinede onu kullan :)

Çoğu insan gerçekten çoookkkk patavatsız. Kime nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor maalesef... Çok doğru söylüyorsun alkışlıyorum canm seni

Ben de daha selamlaşırken "ayyy ne kadar kilo almışsın" diyenlere uyuz oluyorum sanki keyfimden aldım .. Çok dikkat etmeme rağmen 4 kilo aldım gebeliğinden başından beri ve göze çarpıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…