- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.581
malesefff o 2 haftamız yanıyo kuzum
hayıııır, olamaaazzzannelerinin kuzuları zamanında gelirler inşallah
malesefff o 2 haftamız yanıyo kuzum
Günaydın kızlarrrrrr .... :124: didoss44 geçmiş olsun bol bol c vitamini tüket dinlen ve bol su iç umarım çabucak atlatırsın :)
Elimde greyfurt dolanıyorum=)
Hiç araştırmadım ama grip olduğum zamanlarda gebelikte greyfurtu sakın yeme dien bir iki kişi olmuştu.. Bi araştır istersen canım gebelikte bi sakıncası varmı yokmu?
ben mesela 37 haftalık izne ayrıldım 1,5 hafta sonra doğurdum o tarih tam tutmuyo işte bi arkadaş bi yolunu bulup kendini 1 hafta geriden yazdımıştı rapora uyanıkkkk
Elimde greyfurt dolanıyorum=)
Senin cinsiyet bellimiysi canım.. Kızlarda kalçalar genişler diye biliyorum
Günaydın kızlar. Gitgide muhabbet daha heyecanlı oluyor. Bebişlerimize alacaklarımızı düşünmek hayalini kurmak çok eğlenceli ve heyecanlıBen de park yatak istiyorum hatta bir tane gördün cibinlikli beyaz o kadar hoştu kii bayıldım bayıldım. Fiyatı da bana uygun geldi ama internetten kalitesini görmeden almak istemiyorum bebek mağazalarını gezip onun gibi bişey bulamazsam alıcam gözümü karartıp. Biberon vs gibi mama saklama hazırlama ürünlerinde philips avent 1 numara diyorlar. Tecrübeli annelerin fikirlerini almak istiyorum. Buharlı pişirici gördüm tabi bunu kullanmaya çooook var ama kullanan varmı merak ediyorum.
12+4 deyken doktor yüzde 80 kız dedi. acaba o da mı kalçamdan bildi :)
Bu kadar olur yani :) seninle günlerimiz aynıymış ve dün aynı şeyi duydum bi arkadaşımdan. Zaten popom iricedir sanki senin popon göbeğinden öne büyüyecek dedi bana gıcık
benimde iki gündr bacak ağrım var ondan mı acaba? bugün çok yoğurt yiyelim bakalım. buarada kızlar bebe yağı kullananlar hangi markayı kullanıyor bugün almayı düşünüyorumda
insanların böyle yorumlarına da sinir olmamak elde değil:):):)
herkes herşey hakkında kafasına göre yorum yapıyor,
ya belki çok hassasız bozuluyoruz böyle yorumlara,
örneğin karnına bkıp yok erkek olacak bilmem ne belki ben kız istiyorum demi,
ben hiç insanlar hamileyken böyle yorumlar yapmazdım, gönlüne göre olsun, çok şirin bir hamile olmuşsun falan derdim,
sonra kiloları hakkında da yorum yapmazdım, önemli olan bebeğin sağlığı sonra veririsin merak etme falan derdim,
geçenlerde bana da arkadaşım sen eski halinden de daha zayıfsın bebek nerde hani diye moralimi bozdu.
insanların böyle yorumlarına da sinir olmamak elde değil:):):)
herkes herşey hakkında kafasına göre yorum yapıyor,
ya belki çok hassasız bozuluyoruz böyle yorumlara,
örneğin karnına bkıp yok erkek olacak bilmem ne belki ben kız istiyorum demi,
ben hiç insanlar hamileyken böyle yorumlar yapmazdım, gönlüne göre olsun, çok şirin bir hamile olmuşsun falan derdim,
sonra kiloları hakkında da yorum yapmazdım, önemli olan bebeğin sağlığı sonra veririsin merak etme falan derdim,
geçenlerde bana da arkadaşım sen eski halinden de daha zayıfsın bebek nerde hani diye moralimi bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?