- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.561
Kacini haftadasin, 14 15. Haftalarda azalir herhalde
Mide bulantisi icin ilac vermedimi doktor
Günaydın hanımlar:2:
Günaydın kızlar. Dün dayanamadık oğluşumuzu görmeye gittiK .yavrucağım ultrasonu açar açmaz ilk gösterdiği şey pipisiydi bu çoccuk kime çekecek böyle:)
günaydın annecikler...
kızlar ağrılarımdan bahsetmiştim size daha önce bacak bel ağrılarımdan... acaba dedim kalsiyuma çok dikkat etmiyorum ondan mı dedim kendi kandime ondan 2 gündür çok dikkat ettim sütüme yoğurduma... mucize gibi azaldı ağrılarımağrısı olan arkadaşlar da deneyebilir...
buarada takvimimde kalça kemiği eklemlerini gevşetir demiş. bana herkes senin kalçaların genişledi diyor. göbek yok kalça genişliyor nasıl iş anlamdımkaç gündür aynadan popoma bakıp duruyom moralim bozuldu 2-3 kişiden duyunca
hayırdır canım noldu? gripmisin
buarada takvimimde kalça kemiği eklemlerini gevşetir demiş. bana herkes senin kalçaların genişledi diyor. göbek yok kalça genişliyor nasıl iş anlamdımkaç gündür aynadan popoma bakıp duruyom moralim bozuldu 2-3 kişiden duyunca
kızlar ben biri devlet biri özel iki doktora gidiyorm özeldeki elevit ve kalsiyum verdi devletdeki de elevit kalsiyum ve kan hapı verdi ama ne kan degerimi ölctü ne beslenmemi sorup kalsiyum verdi kafam cok karıştı kızlar sizler ne hapı kullanıyorsnz ve neye göre verildi bide özeldeki kız dedi devletdeki göremedim dedi yaaa önerilerinizi bekliyom............................
ya kizlar gidadan konusmak istemezdim ama sizede danismak istedim. Ben trden küflü peynir aldim normalde severim simdide canim çekiyor ama kafam karisti yesemmi yemesemmi? Oglumda hamileyken sanki yedim gibi hatirliyorum simdi yesem birsey olurmuki diye korkuyorum ama iste nefis istiyor ne dusunuyorsunuz sizler?
günaydın anneler ve kuzucuklarıdün akşam kafama bişey takıldı benim, daha çoook var ama olsun sorcam işte şimdi biz diyelim ki 37. haftaya kadar çalıştık, 37. haftada rapor aldık. ama işe bak ki 38. haftada doğum yaptık. doğumdan sonraya sadece 5 haftamızı mı aktarabileceğiz
malesefff o 2 haftamız yanıyo kuzum[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?