2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annecikler...
kızlar ağrılarımdan bahsetmiştim size daha önce bacak bel ağrılarımdan... acaba dedim kalsiyuma çok dikkat etmiyorum ondan mı dedim kendi kandime ondan 2 gündür çok dikkat ettim sütüme yoğurduma... mucize gibi azaldı ağrılarım ağrısı olan arkadaşlar da deneyebilir...

Günaydın kızlar. Dün dayanamadık oğluşumuzu görmeye gittiK .yavrucağım ultrasonu açar açmaz ilk gösterdiği şey pipisiydi bu çoccuk kime çekecek böyle:)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Dün dayanamadık oğluşumuzu görmeye gittiK .yavrucağım ultrasonu açar açmaz ilk gösterdiği şey pipisiydi bu çoccuk kime çekecek böyle:)

onun minnacık pipisini ısırsınlar Yiğidin malı ortada olurmuş annesi hehehehe

Son düzenleme:

benimde iki gündr bacak ağrım var ondan mı acaba? bugün çok yoğurt yiyelim bakalım. buarada kızlar bebe yağı kullananlar hangi markayı kullanıyor bugün almayı düşünüyorumda

buarada takvimimde kalça kemiği eklemlerini gevşetir demiş. bana herkes senin kalçaların genişledi diyor. göbek yok kalça genişliyor nasıl iş anlamdım kaç gündür aynadan popoma bakıp duruyom moralim bozuldu 2-3 kişiden duyunca

Günaydın kızlar. Gitgide muhabbet daha heyecanlı oluyor. Bebişlerimize alacaklarımızı düşünmek hayalini kurmak çok eğlenceli ve heyecanlı Ben de park yatak istiyorum hatta bir tane gördün cibinlikli beyaz o kadar hoştu kii bayıldım bayıldım. Fiyatı da bana uygun geldi ama internetten kalitesini görmeden almak istemiyorum bebek mağazalarını gezip onun gibi bişey bulamazsam alıcam gözümü karartıp. Biberon vs gibi mama saklama hazırlama ürünlerinde philips avent 1 numara diyorlar. Tecrübeli annelerin fikirlerini almak istiyorum. Buharlı pişirici gördüm tabi bunu kullanmaya çooook var ama kullanan varmı merak ediyorum.

Senin cinsiyet bellimiysi canım.. Kızlarda kalçalar genişler diye biliyorum

Bu kadar olur yani :) seninle günlerimiz aynıymış ve dün aynı şeyi duydum bi arkadaşımdan. Zaten popom iricedir sanki senin popon göbeğinden öne büyüyecek dedi bana gıcık

ben o devletteki doktorların taaa a.q otomatiğe bağlamışlarrrr

günayydııınnnnn mesai başlasınnnn

günaydın anneler ve kuzucukları dün akşam kafama bişey takıldı benim, daha çoook var ama olsun sorcam işte şimdi biz diyelim ki 37. haftaya kadar çalıştık, 37. haftada rapor aldık. ama işe bak ki 38. haftada doğum yaptık. doğumdan sonraya sadece 5 haftamızı mı aktarabileceğiz

bende cok sverım cnm alıp yıyorumda bır sorun olucagını sanmam ılk hamılelgımdede yedım normaldede cok severek yerım butun peynır cesıtlerını

guınaydın herkeseee

malesefff o 2 haftamız yanıyo kuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…