2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrb beyazçekirge; beni de eklemişsin elllerine sağlık. ama benim doğum tarihim 13 ağustos =) diyeceksin bir gün ne farkeder ama ben o bir günleri iple çekiyorum. yavrumu çooook özlüyorum =)

4 boyutlu mu yarım saat mi??!!! yahu bizim ultrason dahil 5 dk sürüyor mu acaba diye düşündüm bi an evet benim de çok canımı sıkıyor bu durum ama seçeneksizlik çok kötü maalesef... sen git kurtar kendini canım antalyaya inşallah orada istediğin gibi bi doktor bulursun

ben de özel mj gönderemedim. ankara ilk çocuğumuz olacak inşallah beklenen doğum tarihimiz 13 ağustos cinsiyetimiz belli değil listeye bizi de ekler misin

Eline saglik beyazcekirge listemiz güzel olmus.
Topigi devir alsanda en fazla yapacağın bu canım. Konu sahibi olarak emek veren en azından topigi takip eden birini görmek istiyorum:)

Ben de çok endişeliyim ilk gebelikte hayal kırıklığına uğradım bunu da Allah korusun ... Sakin olup fazla düşünmemeye çalışıyorum...

Benim mesaim bitti kızlar pek giremedim bugün çok yoğundum sanırım bu aralar hep öyle olacak izin aldığım günlerde biriken işleri bitirmeye çalışıyorum ... Bu arada gebeliğin başından 4 kilo aldım Bir kaç gece önce ağlama krizi geçirdim çok kilo aldım vücudum çirkin diye canımın içi beni her halimle çok sevdiğini söyledi çok iyi geldi çok seviyorum ben bu adamı .

şu 4 boyutlu ultrason olayı benim de kafama takılıyor.

bir yakınımla konuştum, bütün fotoğrafları 4 boyutluymuş bebeğinin. bir doktorun muayenehanesine gidiyordu ve tabi ücretlendirmesi de farklıydı bizimkinden. diyor ki en son ultrason görüntüsünün aynısı doğdu vallahi

bizim gittiğimiz hastane özel hastane ve ama 4 boyutlu ultrasonu açmıyorlar, onun için ayrıca ücret ödeniyor. normalde muayene ücreti de çok makul, 30 tl sanırım. doktora sorduk 7. aydan sonra daha iyi olur o dedi. sanırım görüntü ve netlik açısından... acaba yine de ara ara 4 boyutlu ultrasona girsek mi diyorum? şöyle en parlağından fotoğrafları olur yavrumun yoksa son aylarda mı girelim ona... :44:

sizlerin ultrason resimleri nasıl? 4 boyutlu çektiren var mı?

Az once bir seye çok güldüm sizede anlatayım dedim.

Reklamlar vardı TV'de. "Tadelle icinde ask var" dedi reklam. İki yaşındaki kızım atıldı "hayiiiir ben askı sevmem eğlenceyi severim"
Çok güldüm ya nerden biliyor askı ve eğlenceyi ? Bu cocuklar sizi her gün şaşırtıyorlar...

insan hep duymak istiyor di mi bunu aferin eşine on puan

hahaayyy ölürüm ben buna yaa lafa bak, sık sık sık yanaklarınıııı :90:

arkadaşlar beşik bakıyorum fiyat araştırması ve modelleri hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim sepet beşik var mesela mobilya beşik var büyüyen veya oyun parkı olanlarda var nasıllarki ?

12 haftalikken gittiğimde 4d foto verdi Dr. 4d ile izledik. Daha kucukken iyi çıkmıyor 4d. 12 haftalikkende , foto çok net evet ama henüz uzaylıya benziyor. Ama yakının doğru söylemiş son aylardaki 4d fotoları çok başarılı.kizim da 4d fotoları gibi çıktı doğduğunda , her şeyi belliydi, goz sekli , yanakları, dudakları, kafa sekli kime benzedigi bile belliydi. Bir fotosunda gözlerinide acmıştı ...

Yani hastanede karışma ihtimali yoktu doğar doğmaz tanıdım onu.

arkadaşlar beşik bakıyorum fiyat araştırması ve modelleri hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim sepet beşik var mesela mobilya beşik var büyüyen veya oyun parkı olanlarda var nasıllarki ?

bence büyüyenlerden bak uzun süre kullanırsın canım,sepetler belli bir süre sonra küçük gelicek minnoşuna

Oyun parkları en kullanışlı olanı tavsiye ederim biraz hareketlenince alçaltıosun düşme korkusu olmuo kızımda beşik almıştım 6-7 ayından sonra kullanamadım kalkıp asılıodu düşecek korkusuyla yatırmadım ama oğlumda oyun parkı aldım 3 yaşında hala yatıo

B'nde oğlumda çektirmiştim 30. Haftasında Cd'si bile var aynı oradaki gibi doğdu

bende bende istiyorum bidahaki gittiğimde söylüycem doktora aynı makinada bakıyomuş onada ama o sadece bizim görselimiz için iyiymiş onlar diğerini daha çok beğenip anlıyolarmışşş biz işin görselindeyiz demiii...

Ben de şimdiden araştırmalara başladım canım! Alışveriş delisi olan ben, şimdi kendime hiçbir şey bakmıyorum canım istemiyor. Bebeğime onu da alayım, şu da olsun.. İyiden iyiye anne olduk :) Allah tamamına erdirsin.
Çevremdeki tecrübeli annelerle konuştuğumda, herkes sepetin çok az kullanıldığını söyledi. Çok sevimli duruyorlar ama 4-5 aylık olana kadar sığıyormuş bebek genelde. Oda yapmayacaksan bebeğine park yatak tavsiye ederim en kullanışlısı oymuş. Hem oda hem de yatak odasına ayrı bir beşik düşünüyorsan iş değişir.. Ben odası dışında yanıma sepet istedim hep ama kafam karıştı şimdi. Şunlara baksana ne şeker : Bebek Odası Takımları, Beşik, Bebek Eşyaları Ana Kategori : Bebek Odası ve Mobilya , Alt Kategori : Hamak ve Beşik | e-bebek.com

saol canım fikir verdiğin için nette o kadar çokki insan hangisini alacağını şaşırıyor valla

Bende her çeşit beşik var su anda. Fayton tipli bambu beşik, park yatak, anne dizi, sepet, otomatik sallanan beşik, ana kucakları. Ben fayton bambuyu almıştım. Birde otomatik sallanan beşiği digerlerini aile üyeleri hediye aldılar.

Park yatağı hiç kullanmadım. Şimdi oyuncak sepeti olarak kullanıyorum. Bambu beşiği sekiz ay geceleri uyurken kullandım. Uzun süre kullanamıyorsun ben çok sevdiğim icin almıştım. Şimdi salonumda dekor. Hala seviyorum görenlerde çok beğeniyor.

Birde kraftin otomatik sallanan mama sandalyesine dönüşen bir beşiği var. O çok isime yaradı zor uyuyan bebekler icin harika bir şey. Gündüzleri hep onda uyudu kizim başka bir yerdede uyumuyordu gunduz. Ona goz atmanızı öneririm.
Büyüyen beşikler iyi tabi ama sonra oda yapmaya kalkarsan , verdigin onca para bosa gidiyor.
Ben bir yasına gelince oda yaptım. Genc odasına donusebilen bir oda takımı aldım. İlk bir yıl kraftin otomatik beşiği ile bambuyu kullandı yani. Şimdi yeni bekliyor o beşikler .

cinsiyeti öğrenemedik bari bunlardan alayım bende diyorum kızlar, bu çok hoşuma gitti. banyo,şampuam ve bakım için hangi ürünleri tavsiye ediyorsunuz tecrübeli anneler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…