2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yasa çıkarsa sadece memurlar için değil, herkes için çıkacak. özel sektörde kadın çalışanların azaltılmaması için ilave 2 ayı devlet karşılayacak, kadının doğum izninden sonra işe tekrar alınması sağlanacak, işten atılmaların önüne geçmek için. memurlara özgü olan tek şey, ücretsiz izin alındığında kıdem ve dereceniz duruyordu, onun da bu süre içinde çalışıyormuş gibi ilermesi sağlanacak. ben bakandan bu şekilde dinledim. inşaallah bizim doğumlarımıza yetişir. çünkü bizim hiç kimsemiz yok burada, mecburen ücretsiz izin alıcam o da maddi açıdan bizi zorlayacaktır. 2 ay daha maaş alabilmek rahatlatıcı olacaktır.

Bildiğim kadarıyla 1 sene bekleme süresi var. Yoksa batarlardı zaten

benim ki göstermiyor ya canım taktım kafaya, ordan esinlendim, birazda espiri olsun dedim
evet tahminlerini yazanlar vardı onları yazdım... değiştirmek isteyen olursa tahminleride ekleriz, bencede güzel olur.
ama ben tahmin bile edemiyorum yaaa. önceleri kız gibi geliyordu şimdi erkek gibi, iyice kafam karıştı.
birden cimcime kızım diyesim geliyor, arada bir tekme geliyor " oğlum yaramaz olacak heralde diyorum"........
bir garip ruh halindeyim hamilemiyim neyimmmmm

merhaba güzeller

beyazçekirge çok teşekkür ederiz, ne güzel olmuş tablo...

pazara gidicez annemle, ama ben hala buralardayım

bağımlılık yaptınız yahu

rica ederim canım, bende tabloyla uğraşmaktan zevk alıyorum. msjlar gelince heyecan yapıyorum, kimmiş, kız mı erkek mi diye
vakit buldukça banada değişiklik oluyor. beğenmenize sevindim.

mavi_menekse kullanıcısından alıntı
"GÖSTERMİYOR" olarak değiştirmişiz:))))) Organ onların değil mi, ister gösterir,isterse göstermez dimi ama

.

KIzlar hangi şehirdesiniz?

Son düzenleme:

yok canım kimsenin yük olduğu falan yok. ben kendim yapmak istedim zaten... vakit buldukça ve elimden geldikçe yazıyorum....

Benim de oğlum olacak Dr. 12. Haftada erkek dedi
15. Haftada kesin erkek dedi pipisini gösterdi:)
Çin ve Rus takvimine göre erkek çıkmıştı
Yüzük testinde erkek çıktı
Tatlıya aşerdim erkeğe yorumlanır malum
Popom çıkmadı hatta kilo bile verdim

Benim de oğlum olacak Dr. 12. Haftada erkek dedi
15. Haftada kesin erkek dedi pipisini gösterdi:)
Çin ve Rus takvimine göre erkek çıkmıştı
Yüzük testinde erkek çıktı
Tatlıya aşerdim erkeğe yorumlanır malum
Popom çıkmadı hatta kilo bile verdim
Bu arada benim de hissim erkekti

Aslında benim merak ettiğim ve aklıma takılan bir şey var. Ben ikili testimi yaptırdım sonuçları iyi çıktı doktorumda o zaman üçlüye gerek yok dörtlü yaptırırsınız demişti. Bugün birşey sormak için doktorumu aramıştım ki bana dörtlü testi yaptırmaktan vazgeçtiğini söyledi.
Bir hastasından 4 lü test istemiş ikilisi iyi çıkmasına rağmen 4lüsü riskli çıkmış ve amniyosentez yaptırmalarını istemek zorunda kalmış malum amniyonsentez de riskli bir test. Bu yüzden kafamız karışmasın diye bize de 4 lü testi yaptırmama kararı almış zaten ikili iyi çıktı diğerlerine gerek yok dedi ben de tamam dedim ama aklım da karışmadı değil

Ne yapmamı önerirsiniz? Bu durum başına gelen var mı?

kızlar başım dönüyodu gittim tansiyonumu ölçtürdüm 10/7 çıktı ama hala dönüyo çok ağrı var başımda ve burnum hafif kanadı.

haftasonu burdada paylaşmıştım seni rüyamda gördüm (tanımadıgın insanı nasıl rüyada görebiliosam işte hamilelik bilirsin)senle jonuşuyoruz sonunda cinsiyetini ögrendim kızmış diosun bakalım rüyam tersinemi çıkacak yoksa tutacakmı

çin rus takvimi kız.....yuzuk testı kız.....tatlıdan tıksındımm eksı manyagıyımm....doktorumun tahmını erkek:)

canım benım doktorumda ıkılı sorunsuz cıkınca 3lu 4lu testı yapmıyo...en hassas olan 2lıymıs zaten bnce kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…