- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.701
merhaba güzeller
beyazçekirge çok teşekkür ederiz, ne güzel olmuş tablo...
pazara gidicez annemle, ama ben hala buralardayım
bağımlılık yaptınız yahu
Kesinlikle bizlerle dalga geçinildiğini düşünür oldum.. Bi bu kanun herkese deil devlet memurlarına deniyor.. artık bu yasa çıksada bi ümidim kalmadı inanmıyorum zaten..
Aksilik çıkmazsa doğuma yakın işi bırakacağım. Evleni 1 yılım dolmadan tazmiant hakkım var en azından onu kurtarayım. yoksa onların yasasına inanrısam o tazminatım yanacak. 1 sene kadar bebeğimi kendim büyütürüm sonrası ALLAH kerim..
Canım şimdi ben özel sigorta yaptırdım dogum temınatı için. Gecen gün fiyat bilgisi alıyım dedım özel sigorta ile dogum yapınca doğum parasını ve sonraki istirahat parasını sgkdan alamazsın denildi. Eeee ben niye yaptırdım o zaman dedim :/
"GÖSTERMİYOR" olarak değiştirmişiz:))))) Organ onların değil mi, ister gösterir,isterse göstermez dimi ama
Bu arada keşke herkes cinsiyet tahmini de yapsaydı sonra cinsiyetleri belli olduğunda karşılaştırırdık
bakardık kaç annenin hisleri kuvvetli diye.
merhaba güzeller
beyazçekirge çok teşekkür ederiz, ne güzel olmuş tablo...
pazara gidicez annemle, ama ben hala buralardayım
bağımlılık yaptınız yahu
"GÖSTERMİYOR" olarak değiştirmişiz:))))) Organ onların değil mi, ister gösterir,isterse göstermez dimi ama
Bu arada keşke herkes cinsiyet tahmini de yapsaydı sonra cinsiyetleri belli olduğunda karşılaştırırdık
bakardık kaç annenin hisleri kuvvetli diye.[/QU
bende tutan ve tutmayan kuramlar :
hissettiğim erkek
annemin hissi erkek
çin takvimi erkek
rus takvimi kız
kalçalarımın büyümesi kız
tüy kurama (tüylenmede gözle görülür azalma) kız
ekşiyi turşuyu çok yeme kız
vee doktorumuzun dediği %80 kız
Allahın takdiri bilinmiyor :) hadi bakalım hayırlısı
canım ya niye bebe yağı istiyorsun badem yağı al daha doğal ben ilk hamileliğimde onu kullanmıştım hala yarısı duruyo yine onu kullanıcam
benim ki göstermiyor ya canım taktım kafaya, ordan esinlendim, birazda espiri olsun dedim
evet tahminlerini yazanlar vardı onları yazdım... değiştirmek isteyen olursa tahminleride ekleriz, bencede güzel olur.
ama ben tahmin bile edemiyorum yaaa. önceleri kız gibi geliyordu şimdi erkek gibi, iyice kafam karıştı.
birden cimcime kızım diyesim geliyor, arada bir tekme geliyor " oğlum yaramaz olacak heralde diyorum"........
bir garip ruh halindeyimhamilemiyim neyimmmmm
benim ki gösteriyor teyzesi de, doktoru ne gördüğünü anlayamıyor(((((((
aslında bi sayfa açılabilse herkes kendi bilgisini kendisi girebilse, çin takviminde şu çıktı, tatlı yedim ekşi yedim, şunu hissettim şu çıktı filan diye. böyle beyazçekirgeye yük oluyoruz.
bakardık kaç annenin hisleri kuvvetli diye.[/QU
bende tutan ve tutmayan kuramlar :
hissettiğim erkek
annemin hissi erkek
çin takvimi erkek
rus takvimi kız
tüy kurama (tüylenmede gözle görülür azalma) kız
ekşiyi turşuyu çok yeme kız
vee doktorumuzun dediği %80 kız
Allahın takdiri bilinmiyor :) hadi bakalım hayırlısı
bende kuramlarımı yazayım;
hissettiğim kız
çin takvimi + rus takvimi kız
tüy kuramı (tüylerimin artması öz. karında) erkek
ekşi tuzlu çok yeme kız
veee doktorumun söylediği şey sırtını dönmüş
Birdahaki kontrolümüz haftaya bizim ikisine de yerimiz ve gönlümüz var
Artık Allah ne verirseama daha çok kız olsun istiyorum gibi
Eşimde gizli gizli erkek hayali kuruyo ben kızım diye sevince kızıyor
Göbüşüm kocaman oldu şimdiden 3-4 kilo almış oldum :18: benim bebeğimin sağlığından sonra en büyük derdim bu :26:
yok canım kimsenin yük olduğu falan yok. ben kendim yapmak istedim zaten... vakit buldukça ve elimden geldikçe yazıyorum....
benim ki göstermiyor ya canım taktım kafaya, ordan esinlendim, birazda espiri olsun dedim
evet tahminlerini yazanlar vardı onları yazdım... değiştirmek isteyen olursa tahminleride ekleriz, bencede güzel olur.
ama ben tahmin bile edemiyorum yaaa. önceleri kız gibi geliyordu şimdi erkek gibi, iyice kafam karıştı.
birden cimcime kızım diyesim geliyor, arada bir tekme geliyor " oğlum yaramaz olacak heralde diyorum"........
bir garip ruh halindeyimhamilemiyim neyimmmmm
Benim de oğlum olacak Dr. 12. Haftada erkek dedi
15. Haftada kesin erkek dedi pipisini gösterdi:)
Çin ve Rus takvimine göre erkek çıkmıştı
Yüzük testinde erkek çıktı
Tatlıya aşerdim erkeğe yorumlanır malum
Popom çıkmadı hatta kilo bile verdim
Bu arada benim de hissim erkekti
Aslında benim merak ettiğim ve aklıma takılan bir şey var. Ben ikili testimi yaptırdım sonuçları iyi çıktı doktorumda o zaman üçlüye gerek yok dörtlü yaptırırsınız demişti. Bugün birşey sormak için doktorumu aramıştım ki bana dörtlü testi yaptırmaktan vazgeçtiğini söyledi.
Bir hastasından 4 lü test istemiş ikilisi iyi çıkmasına rağmen 4lüsü riskli çıkmış ve amniyosentez yaptırmalarını istemek zorunda kalmış malum amniyonsentez de riskli bir test. Bu yüzden kafamız karışmasın diye bize de 4 lü testi yaptırmama kararı almış zaten ikili iyi çıktı diğerlerine gerek yok dedi ben de tamam dedim ama aklım da karışmadı değil
Ne yapmamı önerirsiniz? Bu durum başına gelen var mı?
kızlar başım dönüyodu gittim tansiyonumu ölçtürdüm 10/7 çıktı ama hala dönüyo çok ağrı var başımda ve burnum hafif kanadı.
canım benım doktorumda ıkılı sorunsuz cıkınca 3lu 4lu testı yapmıyo...en hassas olan 2lıymıs zaten bnce kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?