2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

suanda bızım paylasımları okuyan 5 zıyaretcıye seslenıyorum ya nıye oyle uzaktan bakıyosunuz kızlar sızde uye olup katılsanıza bıze:)

Canım seni üzmek istemezdim ama şu yemeklerden bahsetmesek?

suanda bızım paylasımları okuyan 5 zıyaretcıye seslenıyorum ya nıye oyle uzaktan bakıyosunuz kızlar sızde uye olup katılsanıza bıze:)

Birzamanlar bende öyleydimmm

Bir zamanlar hepimiz ziyaretçiydik.Allahım bize evsahibi olmayı nasip etti.Ve de hamile olup bu kulübe üye olmak isteyen herkese de Allahım nasip etsin inşallah...Mutlaka vardır hamile olup paylaşım yapmak isteyen arkadaşlar.
Sizin de yüzünüz güler inşallah

evet canım okudum, çok şaşırdım ve de sevindim :) allah hayırlısını ve sağlıklısını versin hiç önemli değil. benimki sadece merak işte. arkadaşlarımız iddia ya bile girmeye başladı, bakalım kızlar mı kazanacak erkekler mi :) o durumdayız yani .... yarın tekrar şansımı deneyeceğim. dr. gideceğim :) bakalım bu defa gösterecek mi !!!!!

ne kaaa duygusal bi konuşma olduuu ağliyciiiiimmmmm

amiinnn bu aradaa

Kızlar siz de çok çabuk yoruluyor musunuz biraz sebze yıkıyorum nefes nefese kalıyorum gidip dinleniyorum sonra işime devam ediyorum ne olacak benim bu halim

ne kaaa duygusal bi konuşma olduuu ağliyciiiiimmmmm

amiinnn bu aradaa

Ağlama bacım Allahım ağlatmasın.Ama gerçekten de öyle. Her mens döneminde o çift çizgiyi görmek için dünyaları feda edecek insanlar var.Hatta tüp bebekte dahi umudu kalmayanlar.Angy topiğe davet edince ziyaretçileri aklıma onlar geldi nedense.Bugün duygu yoğunluğu yaşıyorum.Hem mutluyum hem üzgün.Kafayı mı yedim nedir?

canım benimde gecen hafta iki defa burnum kanadı. 16-18. haftada burun kanaması ve baş ağrısı normalmiş, çok aşırı değilse kafanı takma canım... benim hala burnumu sildiğimde leke gibi oluyor, kılcal kanamalar var yani. bir süre daha geçmezse dr. la görüşeceğim tekrar... derdimiz hiç bitmiyor değil mi ...allah hepimize sabır, dayanma gücü ve sağlıklı bebekler versin, bir avazda inşallah :)

Her sabah uyandığımda karnımdaki için şükrediyorum .. Bu duyguyu isteyen herkes tatsın diye dua ediyorum . Allah kimseyi mahrum bırakmasın ...

cnm herkeste aynı merak var bnm 1 kızım 1oğlum var ama yine de meraktayım çatlıyıcam sanki yarın gelince haber ver burda en çok seni merak ediyorum en büyük senn bebegin galiba ondan

Kızlar siz de çok çabuk yoruluyor musunuz biraz sebze yıkıyorum nefes nefese kalıyorum gidip dinleniyorum sonra işime devam ediyorum ne olacak benim bu halim

Geçmişinde sigara öykün varsa ondan olabilir canım.Aslında o yorgunluk dönemini atlatmış olmalıyız çünkü ilk zamanlar hormonlar çok yüksekti şimdi enerjik bir dönemdeyiz.Belki kansızlık falan varsa ondan da olabilir canım yorgunluk hissi...

Sigarayı 3 yıl önce bıraktım canım ... Bir gün böyle karşıma çıkacağını bilseydim ağzıma sürmezdim ne aptalmışım !! Perşembe günü kana bakıldı doktorum çok düşük değil dedi Elevit kullanıyorum onun dışında başka ilaç vermedi ..

yüzük testinde kız çıktı diyen arkadaşlar var. ben internette çok okudum. kimi sitede daire çiziyorsa kız diyor, kiminde gidip geliyorsa kızdır diyor. hangisinde kız, hangisinde erkek diye biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…