- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.721
Canım alerjin ve sinüzitin var mı? KBB ye görün istersen çok ağrıyosa geçmiş olsun kıyamam
"GÖSTERMİYOR" olarak değiştirmişiz:))))) Organ onların değil mi, ister gösterir,isterse göstermez dimi ama
Bu arada keşke herkes cinsiyet tahmini de yapsaydı sonra cinsiyetleri belli olduğunda karşılaştırırdık
bakardık kaç annenin hisleri kuvvetli diye.[/QU
bende tutan ve tutmayan kuramlar :
hissettiğim erkek
annemin hissi erkek
çin takvimi erkek
rus takvimi kız
kalçalarımın büyümesi kız
tüy kurama (tüylenmede gözle görülür azalma) kız
ekşiyi turşuyu çok yeme kız
vee doktorumuzun dediği %80 kız
Allahın takdiri bilinmiyor :) hadi bakalım hayırlısı
bu kalca buyume olayı kısıden kısıye degısıo bence..benım annemın sdece gobegı varmıs arkadan bakıldıgında hamıle oldugu bıle anlasılmazmıs ablamdada bendede...2 kuzenımde erkek dogurdular kalca gobek hersey vardı bu tez bnce bstan sakat :)
benide yazarmısın canım bursada oturuyorum ilk çocuğum olacak nasipse cinsiyet belli değil 30.08.2013 tahmini doğum zamanı
suanda bızım paylasımları okuyan 5 zıyaretcıye seslenıyorum ya nıye oyle uzaktan bakıyosunuz kızlar sızde uye olup katılsanıza bıze:)
Ben de şeytanın bacağını kırıp akşam işten eve dönerken 1 kilo balık aldım karadeniz hamsisi alayım dedim,balıkçı 15 gündür hamsi bulunmuyor dedi,doğru mu bilemiyorum.Ben de iri iri karadeniz istavriti vardı ve çok tazeydi,ondan aldım.Eve geldim,eşimle terbiyeledik,pişirdik.Yanına da salata yaptık bol yeşillikli... Hamile oldum olalı ilk defa bir balık yemeği bana güzel geldi. Kızlar bu akşam hepinizin mönüsü balık-salata olsun inşallah(Amin)
suanda bızım paylasımları okuyan 5 zıyaretcıye seslenıyorum ya nıye oyle uzaktan bakıyosunuz kızlar sızde uye olup katılsanıza bıze:)
Birzamanlar bende öyleydimmm
Birzamanlar bende öyleydimmm
Canım seni üzmek istemezdim ama şu yemeklerden bahsetmesek?
evet canım okudum, çok şaşırdım ve de sevindim :) allah hayırlısını ve sağlıklısını versin hiç önemli değil. benimki sadece merak işte. arkadaşlarımız iddia ya bile girmeye başladı, bakalım kızlar mı kazanacak erkekler mi :) o durumdayız yani .... yarın tekrar şansımı deneyeceğim. dr. gideceğim :) bakalım bu defa gösterecek mi !!!!!haftasonu burdada paylaşmıştım seni rüyamda gördüm (tanımadıgın insanı nasıl rüyada görebiliosam işte hamilelik bilirsin)senle jonuşuyoruz sonunda cinsiyetini ögrendim kızmış diosun bakalım rüyam tersinemi çıkacak yoksa tutacakmı
Bir zamanlar hepimiz ziyaretçiydik.Allahım bize evsahibi olmayı nasip etti.Ve de hamile olup bu kulübe üye olmak isteyen herkese de Allahım nasip etsin inşallah...Mutlaka vardır hamile olup paylaşım yapmak isteyen arkadaşlar.
Sizin de yüzünüz güler inşallah
ne kaaa duygusal bi konuşma olduuu ağliyciiiiimmmmm
amiinnn bu aradaa
Ağlama bacım Allahım ağlatmasın.Ama gerçekten de öyle. Her mens döneminde o çift çizgiyi görmek için dünyaları feda edecek insanlar var.Hatta tüp bebekte dahi umudu kalmayanlar.Angy topiğe davet edince ziyaretçileri aklıma onlar geldi nedense.Bugün duygu yoğunluğu yaşıyorum.Hem mutluyum hem üzgün.Kafayı mı yedim nedir?
evet canım okudum, çok şaşırdım ve de sevindim :) allah hayırlısını ve sağlıklısını versin hiç önemli değil. benimki sadece merak işte. arkadaşlarımız iddia ya bile girmeye başladı, bakalım kızlar mı kazanacak erkekler mi :) o durumdayız yani .... yarın tekrar şansımı deneyeceğim. dr. gideceğim :) bakalım bu defa gösterecek mi !!!!!
Kızlar siz de çok çabuk yoruluyor musunuz biraz sebze yıkıyorum nefes nefese kalıyorum gidip dinleniyorum sonra işime devam ediyorum ne olacak benim bu halim
Canım istedi deme inanmam.Zaten bir hamile de canımız yararlı birşey istedi dese damdan atlayacağım
Geçmişinde sigara öykün varsa ondan olabilir canım.Aslında o yorgunluk dönemini atlatmış olmalıyız çünkü ilk zamanlar hormonlar çok yüksekti şimdi enerjik bir dönemdeyiz.Belki kansızlık falan varsa ondan da olabilir canım yorgunluk hissi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?