2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bde acıklamalarda gaz sancısıyla karıstırılır yazıo.ıyıde bız zaten aylardar gazla yasıyoruz yanı artık onu cok net bılıyoruz bebısın hareketyle cok net ayırabılır bnce ya :)

hee valla kızz doğru dedin minicik bi pıt diyoruz gaz sancısıdır denilio hehehehe gaz sancısı anam geldimi pıt die vurmakla kalmıo kiiiii iki büklüm yapıo insanı

canım kuskonmaz omletı nası bısıey bılmıyorum ama vla canım cektı :)

ya üzüldüm şimdi canını çektirdim, neyse nisan mayıs gibi çıkarmış, ve büyük marketlerde bulunabilirmiş,
hep birlikte yapar yeriz o zaman
benim de nereden aklıma geldi bilmiyorum,
yeşil çubuk gibi, çok da güzel kokmayan bi şey, yesen sevmeme ihtimalin çok yüksek,
ama içindeki vitaminler çok faydalı, özellikle hamilelik döneminde çok tavsiye ediliyor,
kaç gündür internetten resimli tariflerine bakıp bakıp duruyorum:):):)

kızlarrrr balıktır, mantıdır, turşudur ii yemeklerden bahsettiniz aşermeyen beni bile kocamın yaptıgı gibi zorla aşertceksiniz heee durun yapmayın ya iş yerindeyim ben yazıktır günahtır

canım ne güzel bak çalışıyomuşsunda iş çıkışı al bi paket hazır mantı eve gidince pişir ye bundan kolayı mı var. bide yoğurtlu falan bak gene canım istedi...

kızlarrrr balıktır, mantıdır, turşudur ii yemeklerden bahsettiniz aşermeyen beni bile kocamın yaptıgı gibi zorla aşertceksiniz heee durun yapmayın ya iş yerindeyim ben yazıktır günahtır

Hep polinin suçu benim suçum yok o turşu dedi,mantıyı kim dedi bak onu ben okumamışım,balıktan kim bahsetti ulen?
Sen evet ben

canım ne güzel bak çalışıyomuşsunda iş çıkışı al bi paket hazır mantı eve gidince pişir ye bundan kolayı mı var. bide yoğurtlu falan bak gene canım istedi...

iş çıkışına daha yıl var şuan ağzımı daha çok sulandırdığına emin ol ballıdıra ballandıra anlatıyorsun

ya benim olduğum ülkede mantı bile yok, düşünün halimi,
bunlar mantıdan ne anlar,
ha bire karides kızartıyorlar nefret ederim böghhh,
alın yiyin arkadaşlar, Türkiyede heryerde satılıyor,
ben ise bir hafta sonu sıvayıp kolları açıcam mantıları artık iş başa düştü,
allahtan yoğurtumu yapıyorum artık, bunlar yoğurtuda bilmiyolar,

iş çıkışına daha yıl var şuan ağzımı daha çok sulandırdığına emin ol ballıdıra ballandıra anlatıyorsun

ayyyy çok özür dilerim yaa kolay bulunur diye demekte bi mahsur görmediydim.ama canını çektirdiğim ttüüüüümmm annelerden özür dilerim bende canım çektiği şeyler en az 1 gün gecikmeyle yiyorum nolcak kii?

bak şimdi hepten üzüldümm seni hiç düşünemedim canım afrikada mıydın sen? Tutamadım dilimi yaaa (( neyse boşver canım sırf hamur kilo yapar aslında bulamaman daha iyi ben size onu yedikten sonra çektiğim hazımsızlıktan ve uykusuzluktan bahsetmemiştim demi???

ya bir de burda turşuyu da tatlı yapıyorlar,
bildiğiniz şeker gibi,
geçenlerde kornişon salatalık turşusu aldık,
açtık eşimle keyifle ağzıma almamla atmam bir oldu,
pestil gibi yumuşak ve inanılmaz tatlıydı,
sonradan öğrendik burada turşular tatlı olurmuş,
gittim bir sürü turşuluk malzeme aldım,
sirke kaya tuzu vs.
bir büyük cam kavanoz ya da bidon bulursam kurucam artık turşularımı,
tam ev kadını oldum burada:):):)

ora nere kuzum mahsuru yoksa merak ettimm

benimde iki gündr bacak ağrım var ondan mı acaba? bugün çok yoğurt yiyelim bakalım. buarada kızlar bebe yağı kullananlar hangi markayı kullanıyor bugün almayı düşünüyorumda

canım ya niye bebe yağı istiyorsun badem yağı al daha doğal ben ilk hamileliğimde onu kullanmıştım hala yarısı duruyo yine onu kullanıcam

Oooh mantilar, turşular, balık, kuskonmaz muhabbet güzelmiş keske benim canımı da cektirtebilseniz alsam yaptırsam yesem.

Poli aynen senin gibi benim de canım ne olduğunu bilmediğim seyleri çekiyor, ağzıma bir tat geliyor bir koku canım istiyor ama ne olduğunu çıkaramıyorum

kuzey afrikadayım Tunustayım şu an, tayinli bir mesleğim var benim , malesef tam hamilelik döneminde böyle bir ülkeye düştüm,
bir daha yolum umarım bu kıtaya düşmez,
adamların içme suları bile tuzlu,
doya doya su içemiyorum,
italyan ve fransız kültürü ağır basmış burda malesef,
heryer pizza, karides dolu,
osmanlı yemeklerinin a sını bilmiyorlar,
yoğurt satılmayan ülke mi olur,
ben o ülkeye ülke demem:):):)
çaylarını şekerle kaynatarak dmeiliyolar oluyo şerbet böghhh...
turşular tatlı, salçalar tatlı, sular tuzlu...

Senin isin zor canım yaaa, kargo ile gelirmi acaba? Firinlanmis manti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…