- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.661
bde acıklamalarda gaz sancısıyla karıstırılır yazıo.ıyıde bız zaten aylardar gazla yasıyoruz yanı artık onu cok net bılıyoruz bebısın hareketyle cok net ayırabılır bnce ya :)
canım kuskonmaz omletı nası bısıey bılmıyorum ama vla canım cektı :)
kızlarrrr balıktır, mantıdır, turşudur ii yemeklerden bahsettinizaşermeyen beni bile kocamın yaptıgı gibi zorla aşertceksiniz heee durun yapmayın ya iş yerindeyim ben yazıktır günahtır
Renannn... 12.08.2013. cinsiyet belli değil. istanbul. isim henüz net değil
kızlarrrr balıktır, mantıdır, turşudur ii yemeklerden bahsettinizaşermeyen beni bile kocamın yaptıgı gibi zorla aşertceksiniz heee durun yapmayın ya iş yerindeyim ben yazıktır günahtır
canım ne güzel bak çalışıyomuşsunda iş çıkışı al bi paket hazır mantı eve gidince pişir ye bundan kolayı mı var. bide yoğurtlu falan bak gene canım istedi...
canım ne güzel bak çalışıyomuşsunda iş çıkışı al bi paket hazır mantı eve gidince pişir ye bundan kolayı mı var. bide yoğurtlu falan bak gene canım istedi...[/Q
canım ne güzel bak çalışıyomuşsunda iş çıkışı al bi paket hazır mantı eve gidince pişir ye bundan kolayı mı var. bide yoğurtlu falan bak gene canım istedi...
iş çıkışına daha yıl var şuan ağzımı daha çok sulandırdığına emin ol ballıdıra ballandıra anlatıyorsun
iş çıkışına daha yıl var şuan ağzımı daha çok sulandırdığına emin ol ballıdıra ballandıra anlatıyorsun
ya benim olduğum ülkede mantı bile yok, düşünün halimi,
bunlar mantıdan ne anlar,
ha bire karides kızartıyorlar nefret ederim böghhh,
alın yiyin arkadaşlar, türkiyede heryerde satılıyor,
ben ise bir hafta sonu sıvayıp kolları açıcam mantıları artık iş başa düştü,
allahtan yoğurtumu yapıyorum artık, bunlar yoğurtuda bilmiyolar,
hee valla kızz doğru dedinminicik bi pıt diyoruz gaz sancısıdır denilio hehehehe gaz sancısı anam geldimi pıt die vurmakla kalmıo kiiiii iki büklüm yapıo insanı
ya bir de burda turşuyu da tatlı yapıyorlar,
bildiğiniz şeker gibi,
geçenlerde kornişon salatalık turşusu aldık,
açtık eşimle keyifle ağzıma almamla atmam bir oldu,
pestil gibi yumuşak ve inanılmaz tatlıydı,
sonradan öğrendik burada turşular tatlı olurmuş,
gittim bir sürü turşuluk malzeme aldım,
sirke kaya tuzu vs.
bir büyük cam kavanoz ya da bidon bulursam kurucam artık turşularımı,
tam ev kadını oldum burada:):):)
benimde iki gündr bacak ağrım var ondan mı acaba? bugün çok yoğurt yiyelim bakalım. buarada kızlar bebe yağı kullananlar hangi markayı kullanıyor bugün almayı düşünüyorumda
bak şimdi hepten üzüldümm seni hiç düşünemedim canım afrikada mıydın sen? Tutamadım dilimi yaaa(( neyse boşver canım sırf hamur kilo yapar aslında bulamaman daha iyi ben size onu yedikten sonra çektiğim hazımsızlıktan ve uykusuzluktan bahsetmemiştim demi???
kuzey afrikadayımTunustayım şu an, tayinli bir mesleğim var benim , malesef tam hamilelik döneminde böyle bir ülkeye düştüm,
bir daha yolum umarım bu kıtaya düşmez,
adamların içme suları bile tuzlu,
doya doya su içemiyorum,
italyan ve fransız kültürü ağır basmış burda malesef,
heryer pizza, karides dolu,
osmanlı yemeklerinin a sını bilmiyorlar,
yoğurt satılmayan ülke mi olur,
ben o ülkeye ülke demem:):):)
çaylarını şekerle kaynatarak dmeiliyolar oluyo şerbet böghhh...
turşular tatlı, salçalar tatlı, sular tuzlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?