2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende cok sverım cnm alıp yıyorumda bır sorun olucagını sanmam ılk hamılelgımdede yedım normaldede cok severek yerım butun peynır cesıtlerını

guınaydın herkeseee

Cevap icin cok saol canim, netten arastirinca sakincali deniyor ama tam bilgi bulamadim icime kurt düstü o yuzden...insallah sorun olmaz

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce acılarını da atlatırsın. Bebeğinin cinsiyetini de öğrenmişsin ne güzel küçük prensin olacak. Sana sağlık ve mutluluk getirsin gelirken

Geçmiş olsun canım ...

bebegının ıyı olmasına cok sevndım canım..buyuk gecmıs olsun allah beternden saklasn.kanaman durdumu pekı

geçmiş olsun tatlım.

Gecmis oldun canim.ama bebeginin iyi olmasina sevindim

Nihayet muhtemel dogum tarihimi ogrendim bizide eklermisiniz listeye. Demet
Muhtemel D. Tarihi 18 agustos
Cinsiyet ?
Ikinci bebek
1. Erkek ekrem efe
Yasadigim yer fransa bizden bukadar simdilik

Çok gecmis olsun Allah bir daha yaşatmasın cocuğunun iyi olmasına sevindim oğlun hayırlı olsun

Canım istedi deme inanmam.Zaten bir hamile de canımız yararlı birşey istedi dese damdan atlayacağım

istesin veya istemesin, ben bu topicte neden ısrarla yemek ismi paylaşıldığını anlamıyorum. ben günlerdir balık yemek istiyorum ama mutfağa su içmeye giremeyen bir insanın balık pişirmesi mümkün mü sizce? bir de eşim şehirdışında çalışıyosa ve ben tek başına yaşıyorsam? bu konuda daha duyarlı olmalıyız bence...

ay burda yazılanları görüyorsunuz da tv de izlenenler. nette gözüken yemek tarifleri noluyor hepimiz hamileyiz de bu kadarda kapris yapmıyoruz . valla kimse stresini bu topikteki insanlardan çıkarmasın .mutfağa su içmeye giremiyorsun oh ne rahat biz valla mecbur işede geliyoruz yemekte yapıyoruz. gıkımız çıkmıyor bir siz hamilesiniz siizin canınız çekiyor sizin mideniz bulanıyor.

istesin veya istemesin, ben bu topicte neden ısrarla yemek ismi paylaşıldığını anlamıyorum. ben günlerdir balık yemek istiyorum ama mutfağa su içmeye giremeyen bir insanın balık pişirmesi mümkün mü sizce? bir de eşim şehirdışında çalışıyosa ve ben tek başına yaşıyorsam? bu konuda daha duyarlı olmalıyız bence...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EVET BENCEDE BU KONULAR HASSAS KONULARDIR. MESELA BEN BALIK BULAMIYORUM YURT DISINDA YASADIGIM SEHIRDE CANIM CEKTI BALIK SEVMEM AMA . ANILINCA ISTEDI CANIM BIRDEN NEYSE. BENDEN HARIC ALABILEN VAR ALAMAYAN VAR . IKI CANLI BAYANLARIN YANINDA BÖYLE SEYLER SÖYLENMEZ. OLSUN BIDAHA HERKES DIKKATLI OLUR CANIM :)

BEIMDE OGLUM OLACAK . BU SENE OGLAN SENESI GALIBA . ERKEK BEBEKLER KIZ BEBEKTEN DAHA COK GALIBA. GECEN YIL COK KIZ BEBEK VARDI, TANIDIGIM 8 HAMILEDEN 2 TANESININ OGLU 6 TANESININ KIZI OLDU.

SIZCE DE BU YIL OGLAN SENESIMI ACABA !!!!!

Kızlar nasıl dogum yapacagınızı düsündünüzmü hıc ?

Bırbırımıze belkı cok güzel destek ve fıkır verebılırız ?

Kacıncı hamılellıgınız ?
öncekı dogum(lar) nasıldı?

ılk bunlardan baslayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…