2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim de aralık ortasında olmuştu. iğne oldum doktor normal demişti, evde yattım 4gün. ama dün gittim doktora, baktı bişey yok dedi. dinlenmene de gerek yok dedi rapor da vermedi anlamadım ki ben bu işi yahu..

yaşadığı şehir: İstanbul

çocuk sayısı: İlk olacak.

beklenen doğum tarihi: 05.08.2013

cinsiyeti: göstermiyor (bacak bacak üstüne atıp durduğu için kız olmasından şüpheleniyorum :)

bebeğin adı: kız olursa elif erkek adı düşünmedim.

Merhaba polianna.

Demir ilacı yüzünden ben de çok sıkıntı çektim. tadı kokusu ağzımda kalıyordu bir de kabızlık yapıyordu. doktoruma söylediğimde SOLGAR ın gentle iron adlı demir takviyesini kullanabilirsin ama parasını devlet karşılamaz dedi. Parası önemli değil ben ve bebeğim iyi olalımda gerisi mühim değil dedim. şimdi onu kullanıyorum ve inan kabızlık falan kalmadı rahatladım. istersen doktoruna danışabilirsin sen de. Umarım ilaç önermiş gibi olmadım hiç sevmem aslında insanlara ilaç adı vermeyi ama bu bildiğin demir takviyesi.

Multivitamine gelince bana decavit vermişti Maşallah füze gibiydi yutamıyordum. Beslenmene dikkat ediyorsan onu da kullanmayabilirsin dedi.

ayy bugün bir miskin, bir uyuşuğum ki hiç huyum değildir.. Keşler gibiyim yaa PC ye bakarken gözlerim kapanıyor ağırrr ağırrr. İş de yapamıyorum doğru düzgün, odamın kapısının önünden gelenn geçenn yüzüme bakıyorr..Ahaa şunu şuraya yazarken bile parmaklarımı zorluyorum o derece yaniii napsam accuk Ajdar mı dinlesem yineeee

canım merhaba, seni görmek beni çok mutlu ediyor :) dünde gelmişsin ama ben yetişemedim canım. daha iyi olmana çok sevindim... seni anlamaya çalışıyorum elimden geldiğince ama yaşamak bambaşka bunu da biliyorum.benim sana nacizane tavsiyem, içini ferah tut ve hep kalbinin sesini dinle.içinden ne geliyorsa öyle yap, allahım sana en hayırlı ve doğru yolu gösterecektir bence.

hazarcım sen nazara geldin bence , dur bi okuyup üfleyelim seni

Yengec olursa melankolik olabilir Aslan olursa hiç sanmıyorum CANIM ozaman halsiz kalanlar yine bizler olucaz gibime geliyor

hazarcım sen nazara geldin bence , dur bi okuyup üfleyelim seni

püüüfff dee üfffleeee anammm üfleeee..
walla noliyyy bağa yahuuu...
kocişim (müdürüm) de görmüş halimi enerji versin diye bisey (!) (Wallahi adını vermeye korkar oldum) getirdi ye diye tıkınıyorum su an ama enerjik olmamı beni mi yoksam kendini mi düşünerek mi istedi pek anlamadım ya neyysee... eheheeehe

senden bisey beklemedigim kesin sen bi rahat ol arkadasim daha neyi buyutuyosun hala anlamadim ne kaar ilinli yaklassamda hala ohhhhoooo falan tamam arkadasim yanlis anlasilmis bu kadar zormu orta yolu bulmak....biseyleri uzatmaya calismayalim

rahat olmak mı uzatmaya çalışmak mı ben mi asıl sen rahat ol arkadaşım benim keyfim yerinde haa bu arada sana cevap vermemekle haklıylış millet baksana ben bi cvp yazdım onu da yanlış anlamışsınn

çok teşekkür ederim doktorumla görüştüm maltofer şurup verdi birde onu deniycemm var mı kullanan bu arada pekmezde içmeye başladım bide siyah kuru üzüm alıcam inşallah kanım yükselir.

merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. halim çok kötü hiç bişe midemde durmuyor acillik bile oldum serum taktılar . su dönemin gecmesini bekliyorum. öyle kötüyüm ki sadece yatıyorum .bu ay sonu doktor kontrolum var takvimimden 2 hafta gerideyim durum yazayım dedim

dun aksam uzeri beni bir titreme bir usume tuttu dudagimdada iki ucuk cikti....suan ucuklarim sizliyor sanirim bunyem gebelikte zayif dustu...genelde hamilelerde oluyomus titreme usume yasayan varmi kizlar

ilk üç ayımda akşamları evde 25 derece kombi+30 derece klima+battaniye+ yün hırka eşliğinde ile geçirdim. ayaklarım buz gibiydi. dişlerim birbirine çarpıyordu o kadar. şimdi normale döndüm.

çok geçmiş olsun. 15-16. haftalara doğru mide şikayetleri azalıyor sanırım. ama o zamanda bel, kalça ağrıları başlıyor. sanırım dönem dönem farklı şikayetlerimiz olacak. Allah yardımcımız olsun.

2013 ağustos annesiyim, büyük bir heyecan ve merakla bekliyoruz çok sabırsızlanıyoruz, allah herkesin bebeğini sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah..

canım şurupların da agızda demir tadı bıraktıgını biliyorum umarım sende böyle bir durum olmaz. Ben oğluma hamleyken de ferrum fort kullanmıştım.
Yine onu kullanıyorum sana tavsiye etmiştim zaten birkaç gün önce suruptan memnun kalmazsan bu ılacı denemenı tekrar öneririm hiçbir yan etkisi olmadı bende...:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…