- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.181
hiç korkma canım 7-8 haftalıkken benimde oldu fakat ben progestanın hapını kullandım ve 10 gün hiç kıpırdamadan evde yattım dinlendim sadece tuvalet ihtiyacımı gördüm sende elinden geldiği kadar yat ayaklarının altına yastık koy ben çok şükür iyiyim şimdi çok geçmiş olsun
Dün gece kanamam oldu :2: pogestan iğne oldum, dua edin nolur
Tatlımmm çok geçmişş olsun içini ferah tutt benimde oldu çünkü geçti gitti
yaaa bu gyno ferro sanalın allah cezasını versinnn günde 2 tane dedi doktor bugün içtim 1,2 saat sonra ellerim titredi başım döndü gittim çıkardım afedersiniz çok kötü yaaa demir ilacı var mı başka kullanan bu hap yerine hala başım dönüyo yaa hamilikte böle olmadı beni bu hap mahfetti yaa isalim bi de öksürük varrrr:85:
ayy bugün bir miskin, bir uyuşuğum ki hiç huyum değildir.. Keşler gibiyim yaa PC ye bakarken gözlerim kapanıyor ağırrr ağırrr. İş de yapamıyorum doğru düzgün, odamın kapısının önünden gelenn geçenn yüzüme bakıyorr..Ahaa şunu şuraya yazarken bile parmaklarımı zorluyorum o derece yaniiinapsam accuk Ajdar mı dinlesem yineeee
bende kendimi çok uykusuz ve yorgun hissediyorum. sabahleyin eşime kızımız bugün okula gitmek istemiyo evde uyumak istiyo dedim ama nafile( tıpış tıpış geldim. yazık benm yavrucağım sürekli okulda benle beraber dert dinliyor. melankolik bir bebek olarak dünyaya gelmez umarım :)
hazarcım sen nazara geldin bence , dur bi okuyup üfleyelim seni
senden bisey beklemedigim kesin sen bi rahat ol arkadasim daha neyi buyutuyosun hala anlamadim ne kaar ilinli yaklassamda hala ohhhhoooo falan tamam arkadasim yanlis anlasilmis bu kadar zormu orta yolu bulmak....biseyleri uzatmaya calismayalim
Merhaba polianna.
Demir ilacı yüzünden ben de çok sıkıntı çektim. tadı kokusu ağzımda kalıyordu bir de kabızlık yapıyordu. doktoruma söylediğimde SOLGAR ın gentle iron adlı demir takviyesini kullanabilirsin ama parasını devlet karşılamaz dedi. Parası önemli değil ben ve bebeğim iyi olalımda gerisi mühim değil dedim. şimdi onu kullanıyorum ve inan kabızlık falan kalmadı rahatladım. istersen doktoruna danışabilirsin sen de. Umarım ilaç önermiş gibi olmadım hiç sevmem aslında insanlara ilaç adı vermeyi ama bu bildiğin demir takviyesi.
Multivitamine gelince bana decavit vermişti Maşallah füze gibiydi yutamıyordum. Beslenmene dikkat ediyorsan onu da kullanmayabilirsin dedi.
dun aksam uzeri beni bir titreme bir usume tuttu dudagimdada iki ucuk cikti....suan ucuklarim sizliyor sanirim bunyem gebelikte zayif dustu...genelde hamilelerde oluyomus titreme usume yasayan varmi kizlar
ferha tutmaya çalışıyorum, panik olmamaya çalışıyorum ama o kırmızılığı görünce insanın eli ayağı tutmaz oluyor
merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. halim çok kötü hiç bişe midemde durmuyor acillik bile oldum serum taktılar . su dönemin gecmesini bekliyorum. öyle kötüyüm ki sadece yatıyorum .bu ay sonu doktor kontrolum var takvimimden 2 hafta gerideyim durum yazayım dedim
Yengec olursa melankolik olabilirAslan olursa hiç sanmıyorum CANIM ozaman halsiz kalanlar yine bizler olucaz gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?