2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar , benim hamilelik boyunca ellerim ve ayaklarım hiç üşümedi bilakis normalde kısın çorapla uyurum artık uyuyamiyorum ve geceleri acayip terliyorum özellikle göğüslerimin arası siril sirilsiklam oluyor. Ve sıcağa hiç dayanamaz oldum. Soğuk odalarda daha mutluyum.

Okuduğum kadarıyla usudugunuzu yazmışsınız , benim gibi yanan varmı?

KIZLAR CİNSİYETLERİ öğrenebildiniz mi?
8.haftada kız
10.haftada erkek
13.haftada %80 kız dedi
acaba hangisi doğru?

beni de çıldırttı doktorum..12. haftada 'büyük ihtimal kız',14. haftada 'kesin kız' diyen adam,dün 16.haftam bitmiş,bana hala 'ya tam anlayamadım erkek de olabilir sanki,bir çıkıntı gördüm ama bacağını açmıyor' dedi...kaç haftadır kız diye severken kafamı karıştırdı!!!!

Ben varım yanan Özellikle geceleri yastığım sırılsıklam oluyor ince giyinip yatmama rağmen böyle

Benim sizlere sormak istediğim bir konu var.siz hala geceleri göbeğinizin üzerine yatıp uyuyabiliyor musunuz?ben başka pozisyonda uyuyamıyorum.ama sanırım artık yan yatmak gerekiyor.doğru mu??

Benim sizlere sormak istediğim bir konu var.siz hala geceleri göbeğinizin üzerine yatıp uyuyabiliyor musunuz?ben başka pozisyonda uyuyamıyorum.ama sanırım artık yan yatmak gerekiyor.doğru mu??

sol yana yatmak gerekiyormuş...ben de sağ yanıma ya da sırt üstü yatabiliyorum ancak...hamile yastığı alıcam bakalım,sol yana yatabilmek için...sırt üstü ve göbek üstü yatmak sakıncalı diyorlar ama doktora sormadım,danışmak lazım...

heh aynen beni tarif ettin : ) hatta vücudum o kadar ısınıyorki sevgili kocam her seferinde senin ateşin mi var hasta mı oluyorsun diye dertleniyor. kaşe montlarla dolanan ben şimdi dışarda incecik baharda giydiğim deri montumla dolanıyorum. beni gören yakında hamile değilde menopoza mı girdin diyecek o denli

aslında kesin anlayana kadar cinsiyet tahmini yapmasalar çok iyi insan kendini şartlandırıyo iyi olmuyo sonra

ama bizde durmuyoruz ki bi tahmininiz var mı falan diye tahrik ediyoruz doktorlarıı

çıldıracak gibiyim bende acaba nedir diye ama şimdi yeni bir sorunum oluştu şu pastırma reklamında canım çok pastırma çekti biraz yedim sonradan aklıma geldi inş bişey olmamıştır

Benim doktorum da 9.haftada cinsiyet tahmini yapmıştı ama kalp atışı sayısına göre tahmin etmişti.bebeğin kalp atışı 190 lardaydı çok yüksek olduğu için büyük ihtimalle erkek olacak dedi ona göre erkek bebekler daha hareketli olduğundan kalp atışları normalin üstünde olurmuş.gerçekten de çok hareketli 2li test için uzunca baktı hep hareket halindeydi. 13.haftada yine erkek dedi.ama kesin sonuç sonraki ay...

çıldıracak gibiyim bende acaba nedir diye ama şimdi yeni bir sorunum oluştu şu pastırma reklamında canım çok pastırma çekti biraz yedim sonradan aklıma geldi inş bişey olmamıştır

bak şimdiii kadınlar kulübü üst kurulları var bu topikte neden yiyecek adı yazdın neden soruma cevap vermedin neden neden vs sanada bi ceza gelir pastırma dedinyaaa:117:
bu arada o çiğ etler katagorisine girmez heralde kurutuluyoya ne biliyimm:26:

Son düzenleme:
benmki başak gibi görünüyo amaaa (

Oyyy başak daha iyi CANIM masallah. Ablamda başak cok uslu bı bebekimiş. Uyanır yatakta dururmuş kendi kendine saf saf ben yengec ağlarımısim hep cok seferimm ben başakları dıştan soğuk dururlar a
Ama cok merhAmetliler

Ben varım yanan Özellikle geceleri yastığım sırılsıklam oluyor ince giyinip yatmama rağmen böyle

gece yatarken olanlar oluyor...özellikle göğüs aram çok terlemeye başladı hamilelikten sonra...yoksa gün içinde üşümeye devam...

İyi yalnız değilmisim,
Ben gunduzde usumuyorum gerci. Annem menapoza giriyor ve odanın ısısı konusunda hiç anlasamiyorduk artık hemfikiriz:) olan babama oldu ayrı odada oturuyor yoksa donuyor.

Her gün yeni bir şey öğreniyorum :) bende tam tersi biliyordum.

seviyom kız seniiii

Allah sabır versin canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (

Evet sola yatmak gerekiyormuş. Sırt üstü yatınca sanki göbiş yer çekimiyle beraber daha bir ağır oluyor, üzerime basar gibi hissediyorum. Zaten yatamıyorum. Yüz üstü yatmayı çok severdim, boyun fıtığıma da çok iyi gelen bi pozisyon bile bulmuştum ama artık o günler çoook uzakta böhüü

Bu yazdığını beyazcekirge duymasın :)

Cekirgecigim sana kaç haftalikken henüz küçük demişti?

Kurutuluyor ama pişmiyor diye biliyorum ben, çok canınız çektiyse ucundan minnak yiyin bari, ama abartmamak lazım.

Aşağıdaki kaynakta pişirilmeli diyor. Pişirip ye bari :)

Anne Olunca Anladm - HSEYN MUTLU - Hamilelikte toxoplazma enfeksiyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…