- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.221
KIZLAR CİNSİYETLERİ öğrenebildiniz mi?
8.haftada kız
10.haftada erkek
13.haftada %80 kız dedi
acaba hangisi doğru?
KIZLAR CİNSİYETLERİ öğrenebildiniz mi?
8.haftada kız
10.haftada erkek
13.haftada %80 kız dedi
acaba hangisi doğru?
Kızlar , benim hamilelik boyunca ellerim ve ayaklarım hiç üşümedi bilakis normalde kısın çorapla uyurum artık uyuyamiyorum ve geceleri acayip terliyorum özellikle göğüslerimin arası siril sirilsiklam oluyor. Ve sıcağa hiç dayanamaz oldum. Soğuk odalarda daha mutluyum.
Okuduğum kadarıyla usudugunuzu yazmışsınız , benim gibi yanan varmı?
Ben varım yananÖzellikle geceleri yastığım sırılsıklam oluyor ince giyinip yatmama rağmen böyle
16. haftadan sonra yüzde yüz doğru diyolar
bana 15. haftamda kız dedi yüzde seksen ....
ama senin son iki seferde erkek demiş erkek olma olasılığı daha fazla sankii
Benim sizlere sormak istediğim bir konu var.siz hala geceleri göbeğinizin üzerine yatıp uyuyabiliyor musunuz?ben başka pozisyonda uyuyamıyorum.ama sanırım artık yan yatmak gerekiyor.doğru mu??
Kızlar , benim hamilelik boyunca ellerim ve ayaklarım hiç üşümedi bilakis normalde kısın çorapla uyurum artık uyuyamiyorum ve geceleri acayip terliyorum özellikle göğüslerimin arası siril sirilsiklam oluyor. Ve sıcağa hiç dayanamaz oldum. Soğuk odalarda daha mutluyum.
Okuduğum kadarıyla usudugunuzu yazmışsınız , benim gibi yanan varmı?
Nasil yani 8. Haftada cinsiyet tahmini mı yaptı?
beni de çıldırttı doktorum..12. haftada 'büyük ihtimal kız',14. haftada 'kesin kız' diyen adam,dün 16.haftam bitmiş,bana hala 'ya tam anlayamadım erkek de olabilir sanki,bir çıkıntı gördüm ama bacağını açmıyor' dedi...kaç haftadır kız diye severken kafamı karıştırdı!!!!
valla 8. haftada yapısından tahminde bulundu bi de ultrasonu çok gelişmiş bu doktorun yorumu herkese yapıyormuş
çıldıracak gibiyim bende acaba nedir diye ama şimdi yeni bir sorunum oluştu şu pastırma reklamında canım çok pastırma çekti biraz yedim sonradan aklıma geldi inş bişey olmamıştır
benmki başak gibi görünüyo amaaa(
heh aynen beni tarif ettin : ) hatta vücudum o kadar ısınıyorki sevgili kocam her seferinde senin ateşin mi var hasta mı oluyorsun diye dertleniyor. kaşe montlarla dolanan ben şimdi dışarda incecik baharda giydiğim deri montumla dolanıyorum.beni gören yakında hamile değilde menopoza mı girdin diyecek o denli
Ben varım yananÖzellikle geceleri yastığım sırılsıklam oluyor ince giyinip yatmama rağmen böyle
gece yatarken olanlar oluyor...özellikle göğüs aram çok terlemeye başladı hamilelikten sonra...yoksa gün içinde üşümeye devam...
Benim doktorum da 9.haftada cinsiyet tahmini yapmıştı ama kalp atışı sayısına göre tahmin etmişti.bebeğin kalp atışı 190 lardaydı çok yüksek olduğu için büyük ihtimalle erkek olacak dedi ona göre erkek bebekler daha hareketli olduğundan kalp atışları normalin üstünde olurmuş.gerçekten de çok hareketli 2li test için uzunca baktı hep hareket halindeydi. 13.haftada yine erkek dedi.ama kesin sonuç sonraki ay...
seviyom kız seniiii
insallah seninkide gecer serum bende taktırdım hicbi faydası olması hatta daha kötü kustum . dün kan kustum resmen tahriş oldu belliki. allahım yardım et sürekli mide bulantısı cok zor sanki hiç normale dönemicem gibi
Benim sizlere sormak istediğim bir konu var.siz hala geceleri göbeğinizin üzerine yatıp uyuyabiliyor musunuz?ben başka pozisyonda uyuyamıyorum.ama sanırım artık yan yatmak gerekiyor.doğru mu??
Bu yazdığını beyazcekirge duymasın :)
Cekirgecigim sana kaç haftalikken henüz küçük demişti?
bak şimdiii kadınlar kulübü üst kurulları var bu topikte neden yiyecek adı yazdın neden soruma cevap vermedin neden neden vs sanada bi ceza gelir pastırma dedinyaaa
bu arada o çiğ etler katagorisine girmez heralde kurutuluyoya ne biliyimm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?