2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bruno Reklam Filmi - O burun tıkanacak arkadaş - YouTube
kızlar şu reklama çok gülüyorum bu günlerde 'o anne gecede 5 kere yanıma gelecek!'

deme nolur ben bu donemin gecmesini normale donmeyi bekliyorum sokaga cıkıp gezmeyi özledim

Çok teşekkür ederim. Çok iyi oldu bu fikirler...

Ya ben bayıldım bunlara. Kızım olsaydı. 3 yada 4 yaş doğumgününe kesin alırdım. kesin yani. Sitede küçük beylere özel diye bi bölüm var. Pek sönük yaaaa. papyon falan. Erkek çocuğunu süsleyemiyorsun işte.

Dün gece kanamam oldu :2: pogestan iğne oldum, dua edin nolur
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun

Başlığa koptum yaaa. Süpersin luboyfcum.

Ne bileyim ya Sanki hiç bişey yapamayacakmışım gibi hissediyorum. Hele böyle yazılınca ... Ohoooo bilmediğim ne çok sev varmış dedim

canım çok sağol ben haptan önce şurup kullanmıştım yan etki yapmadı yani o anlık bi tat bıraktı ama geçti dün happ beni mahfetti inşallah bu şurupda iyi olur.

buarada aşağıdaki takvimdeki çocukların hepsi neden erkeğe benziyor? oraya baktıkça oğlum olacak gibi geliyo :)

geçmiş olsunn napcannn analık kolay değilll

buarada aşağıdaki takvimdeki çocukların hepsi neden erkeğe benziyor? oraya baktıkça oğlum olacak gibi geliyo :)

:) Henüz yağları olmadıgı icin herhalde canım. İncecik bir deri ve kemikten ibaretler çok zayıflar. 4d ultrasondada öyle kemikli yapılarından dolayı erkeğe benziyorlar. Bende kızımı hep erkek gibi görüyordum 4d resimlerinden. İlerleyen aylarda kilo alınca değişecekler canım.

bebişiiiimm büyüde annenin karnına tekme at artık seni hissetmek istiyorum...

Ben deeeeeeeeee

Bayıldım ya ağlicam şimdi! Erkekse eğer benim bebiş, umarım çabuk kabullenebilirim; tabii ki sağlıklı sıhhatli olsun gerisi fasa fiso... Ama insan özeniyor işte bea süsleyip giydirmeye :26:

kızlar yediklerimizi paylaşmayacaktık ama ben sucuk yedim kahvaltıda oda zararlı diyolar simdide içim rahat etmyo yaaa bişey olmazzzzz demiiiiiiii

Canım inşallah iyi pişirmişsindir (pişirmişsindir pişirmişsindir) Geçen sene biz karı koca kurtalnmıştık ayıptır söylemesi :26: 2 günde geçti ilaçla ama, doktora gidip de derdini anlatmak falan utanç vericiydi. Verdiği ilacı yazarken de mutlaka ilaç bittikten sonra 1 ay kullanın demişti ve gebelik testi yaptıktan sonra yazmıştı o ilacı. Allah korusun çok tırsıyorum gene olursa diye. Dikkat et canım sen de. Kızlar sakın ha çiğ et ürünleri yemeyin nolur dikkatli olun. Dert valla İlaç da alamayız kaşın dur sonra
Dün gece kanamam oldu :2: pogestan iğne oldum, dua edin nolur

sağol canım. doktor bişey yok ama takip edelim dedi, inşallah bir şey olmaz

Geçmişler olsun canım, dualarımız seninle...

Canım benim cevap yazan arkadaşlar olmuş ama alıntıya almışken yazayım gene de :) Ben kontrole 100 lira veriyordum. O dönem 15te 1 çağırıyordu, yani ayda 2 kere randevuya gidiyordum ve sadece birinden ücret alıyordu. 100 lira ordan, 94 lira da tıp merkezinde kan testi için ödemiştim. 194 liraydı toplam yani. 3lüye girmedim fiyat bilmiyorum, 4lü de sanırım
20. haftadan sonraymış.

dun aksam uzeri beni bir titreme bir usume tuttu dudagimdada iki ucuk cikti....suan ucuklarim sizliyor sanirim bunyem gebelikte zayif dustu...genelde hamilelerde oluyomus titreme usume yasayan varmi kizlar

Geçen gün (yoksa dün müydü günler karıştı ) konuşulmuştu, uçuk varsa kız demekmiş bebiş :) Seninkinin cinsiyeti belli miydi, tabloda görmedim galiba.

ilk üç ayımda akşamları evde 25 derece kombi+30 derece klima+battaniye+ yün hırka eşliğinde ile geçirdim. ayaklarım buz gibiydi. dişlerim birbirine çarpıyordu o kadar. şimdi normale döndüm.

O ilk 3 ay neydi zaten öyle yaaaaa yaşarken bitmeyecek gibi geliyor. Şimdi şimdi aşıyoruz artık çok şükür. Son 3 ayda da sabredicez yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz inşallah hemencik doğurcaz bitçekkkkk (Asıl o zaman başlıyor dediğinizi duyuyorum, hayallerimi yıkmayın ama yaaaa )

Gelelim gerginlik meslesineeeeee

Arkadaşlarım, canlarım, canyoldaşlarım. Aynı fikirde olalım-olmayalım ben hepinizi çok seviyorum. 2 insanın olduğu her yerde tartışma olur, değişik fikirler olur. Bunlar doğaldır, insanız çünkü. Aksi olsa anormal olurdu. Dikkat etmemiz gereken tek şey biraz üslubumuzda kibar olmak. Değilsiniz demiyorum yanlış da anlaşılmasın. Sadece biraz daha özenli olabiliriz. O zaman daha hızlı çözeriz herşeyi bence. Yazılarımız okunurken mimiklerimiz, ses tonumuz belli olmuyor, dolayısıyla bazı ifadelerin yanlış anlaşılması da çok normal. Bazı cümleler var ki tam sınırda oluyor. Azıcık dikkat etsek zaten birbirimizi daha kolay anlayacağız.

Yemek meselesine gelince, inanın bu kadar uzayacağını bilseydim susardım sessiz sessiz kapatır giderdim bilgisayarımı. Kimseyi kırmak için yazmamıştım, hatta gülücük koyarak, şakayla karıştırarak ifade etmiştim. Gerçekten insanın canı çekebiliyor ne olur yanlış anlamayın. Hiç yemek ismi yazmayın diyemeyiz tabii ki, ben de bunu istemiyorum zaten. Ama şöyle pişirdik güzel oldu, yanına da bunu yaptık, annem de bunu getirmişti, canım şunu çekti sıcak sıcak oh mis falan diye okurken ben burda mahvoldum O gün boynum tutulmuştu yattığım yerden kalkamıyordum, ağrım çoktu, yalnızdım falan filan..... Neyse uzatmıyım, zor bir gündü kısacası Geçti gitti.

Dediğim gibi, yazarken hep dikkatli olmaya çalışıyorum, kırmadan dile getirmeye çalışıyorum herşeyi; sizlerden de aynısını istiyorum. Sizleri seviyorum. Üzmeyelim birbirimizi.

Son düzenleme:

teşekkür ediyorum :2:

Çok gecmis olsun canım ben seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim çünkü. İki kez hastaneye yatırıp damardan beslediler, onlara kalsa bir hafta yatacaktimda dayanılır gibi değil zorla çıktım . Şimdi azaldı yemek yiyebiliyorum, akşamları yiyemiyorum ama, ve hala günde bir kez cikariyorum. Yemek borum tahris oldu artık. Zor yutkunuyorum.

Seninki inşallah daha kısa sürede gecer ve günlük hayatına donersin canım.

sağol canım, çok teşekkür ediyorum.

kizlar ilk esyamizi aldik nem ve sicaklik olcer :) bi doktor arkadasim bebekler icin odanin nemi cok onemli burnu tikanmaz rahat uyur dedi gittik direk olcelim diye nem olcer aldik....ve nem yetersiz gercekten petekten dolayi

Hangi marka aldın canım ben de istiyorum böyle bişey almayı.

Aynen canım iyi ki üstüne gitmişsin herşeyde bir hayır var. Böyle şeyler olunca da pimpiriklenmemek elde değil.

selam kızlar aranızda izmir olan var mı ?

bide kaç haftadan sonra doktor değiştirebilirim?
sanırım doktorum biraz bütçemi aşacağa benziyor

Ben izmirdenim canım istediğin zaman gidebilirsin başka birine. Nerdesin tam olarak? Kime gidiyordun?

seviyom kız seniiii

sürekli kusmaktan kendi canımın derdine düştüm ( bişe yiyemiyorum diye cok üzülüyorum suyu bile içemiyorum

canım herkesin hamileliği bir olmuyo seninki de inşallah yakın zamanda geçer üzülme ilk aylardasın depoların yeter inşallah bundan sonra toparlanırsın beişinin ve senin canın sağolsunnn

insallah seninkide gecer serum bende taktırdım hicbi faydası olması hatta daha kötü kustum . dün kan kustum resmen tahriş oldu belliki. allahım yardım et sürekli mide bulantısı cok zor sanki hiç normale dönemicem gibi

KIZLAR CİNSİYETLERİ öğrenebildiniz mi?
8.haftada kız
10.haftada erkek
13.haftada %80 kız dedi
acaba hangisi doğru?

Son düzenleme:
KIZLAR CİNSİYETLERİ öğrenebildiniz mi?
8.haftada kız
10.haftada erkek
13.haftada %80 erkek dedi
acaba hangisi doğru?

16. haftadan sonra yüzde yüz doğru diyolar
bana 15. haftamda kız dedi yüzde seksen ....
ama senin son iki seferde erkek demiş erkek olma olasılığı daha fazla sankii

öncelikle tüm ağustos annelerini selamlıyorum.13.haftada gittim yüzde 70 erkek dedi hatta pipisini işaretlediği bir resmi de bana vermiş :) ama kesin sonuç bir dahaki muayenede belli olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…