- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.201
çok geçmiş olsun. 15-16. haftalara doğru mide şikayetleri azalıyor sanırım. ama o zamanda bel, kalça ağrıları başlıyor. sanırım dönem dönem farklı şikayetlerimiz olacak. Allah yardımcımız olsun.
merhaba helenas, ben de 2012 ağustos annelerindenim arada sizin topiğe girip heyecanınızı paylaşıyorumbana sormak istediklerini mesaj atabilirsin, veya dediğin gibi bir topic açılırsa bizim topicten seve seve yardımcı olanlar olacaktır.. şimdiden kolay gelsin, sağlıklı doğumlarınız olsun..
Ya ben bayıldım bunlara. Kızım olsaydı. 3 yada 4 yaş doğumgününe kesin alırdım. kesin yani. Sitede küçük beylere özel diye bi bölüm var. Pek sönük yaaaa.Küçük Hanımın Gardrobu, Tütü, Tütü Elbise, Toka, Taç, Aksesuar, Şapka kızlar şunlara bakın, içim gitti... ne tatlılar....
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsunDün gece kanamam oldu :2: pogestan iğne oldum, dua edin nolur
genç hamişlerimiz rahatsız:):):) başlığı atmak istiyorum.
lilicanba ben sana bir kaç kez cevap vermiştim, bakarsan geçmişe görürsün.
nickin çok ilgimi çekmişti:):):)
bana da ilk başta kimse cevap vermiyodu, ben de aradan muhabbete dahil oldum,
şimdi çok güzel cevap da alıyorum cevap da veriyorum, çok faydalanıyorum bu topikten,
kızma olur arada böyle...
Helenas cim bana gore bu listeden sadece ates olcer lazim
Tulbent mi kaldi artik kagit pecetler var yumusacik
Bide yatak koruyucu ne sanki evde dogurucan
Dogumdan sonra hsta bezini kim takabilirki o bolge hassas oluyor
Ped yeterli
Havlu icine tulbent ne olaki, o kadar anazlayamam bebeimi yikat hitir hitir kurularim:)
canım şurupların da agızda demir tadı bıraktıgını biliyorum umarım sende böyle bir durum olmaz. Ben oğluma hamleyken de ferrum fort kullanmıştım.
Yine onu kullanıyorum sana tavsiye etmiştim zaten birkaç gün öncesuruptan memnun kalmazsan bu ılacı denemenı tekrar öneririm hiçbir yan etkisi olmadı bende...:13::13:
merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. halim çok kötü hiç bişe midemde durmuyor acillik bile oldum serum taktılar . su dönemin gecmesini bekliyorum. öyle kötüyüm ki sadece yatıyorum .bu ay sonu doktor kontrolum var takvimimden 2 hafta gerideyim durum yazayım dedim
buarada aşağıdaki takvimdeki çocukların hepsi neden erkeğe benziyor? oraya baktıkça oğlum olacak gibi geliyo :)
bebişiiiimm büyüde annenin karnına tekme at artık seni hissetmek istiyorum...
Küçük Hanımın Gardrobu, Tütü, Tütü Elbise, Toka, Taç, Aksesuar, Şapka kızlar şunlara bakın, içim gitti... ne tatlılar....
kızlar yediklerimizi paylaşmayacaktık ama ben sucuk yedim kahvaltıda oda zararlı diyolar simdide içim rahat etmyo yaaa bişey olmazzzzz demiiiiiiii
Dün gece kanamam oldu :2: pogestan iğne oldum, dua edin nolur
sağol canım. doktor bişey yok ama takip edelim dedi, inşallah bir şey olmaz
Arkadaşlar, bu ikili test için yapılan ultrason, kan ve idrar tahlilleri toplamına ne kadar ücret ödemiştiniz???
Burada benden ultrason için 90 TL, kan ve idrar tahlilleri için de 230 TL, toplamda 310 TL karşılığı dinar ödedim:):)
Aklıma takıldı sanırım Türkiye'de daha ucuz, ya da biz burada yabancıyız diye kazıkladılar mı yine.
Bu tahlillerin bir benzerini 2,5 ay sonra tekrar olacakmışım yinemi 300 küsur lira para ödeyeceğim anlamadım.
dun aksam uzeri beni bir titreme bir usume tuttu dudagimdada iki ucuk cikti....suan ucuklarim sizliyor sanirim bunyem gebelikte zayif dustu...genelde hamilelerde oluyomus titreme usume yasayan varmi kizlar
ilk üç ayımda akşamları evde 25 derece kombi+30 derece klima+battaniye+ yün hırka eşliğinde ile geçirdim. ayaklarım buz gibiydi. dişlerim birbirine çarpıyordu o kadar. şimdi normale döndüm.
çok geçmiş olsun. Allah, bebişlerimizi korusun.
Çok teşekkür ederim. Çok iyi oldu bu fikirler...
Ya ben bayıldım bunlara. Kızım olsaydı. 3 yada 4 yaş doğumgününe kesin alırdım. kesin yani. Sitede küçük beylere özel diye bi bölüm var. Pek sönük yaaaa.papyon falan. Erkek çocuğunu süsleyemiyorsun işte.
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun
Başlığa koptum yaaa. Süpersin luboyfcum.
Ne bileyim yaSanki hiç bişey yapamayacakmışım gibi hissediyorum. Hele böyle yazılınca ... Ohoooo bilmediğim ne çok sev varmış dedim
merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. halim çok kötü hiç bişe midemde durmuyor acillik bile oldum serum taktılar . su dönemin gecmesini bekliyorum. öyle kötüyüm ki sadece yatıyorum .bu ay sonu doktor kontrolum var takvimimden 2 hafta gerideyim durum yazayım dedim
Ben deeeeeeeeee
Bayıldım ya ağlicam şimdi! Erkekse eğer benim bebiş, umarım çabuk kabullenebilirim; tabii ki sağlıklı sıhhatli olsun gerisi fasa fiso... Ama insan özeniyor işte bea süsleyip giydirmeye :26:
Canım inşallah iyi pişirmişsindir (pişirmişsindir pişirmişsindir) Geçen sene biz karı koca kurtalnmıştık ayıptır söylemesi :26: 2 günde geçti ilaçla ama, doktora gidip de derdini anlatmak falan utanç vericiydi. Verdiği ilacı yazarken de mutlaka ilaç bittikten sonra 1 ay kullanın demişti ve gebelik testi yaptıktan sonra yazmıştı o ilacı. Allah korusun çok tırsıyorum gene olursa diye. Dikkat et canım sen de. Kızlar sakın ha çiğ et ürünleri yemeyin nolur dikkatli olun. Dert vallaİlaç da alamayız kaşın dur sonra
Geçmişler olsun canım, dualarımız seninle...
Canım benim cevap yazan arkadaşlar olmuş ama alıntıya almışken yazayım gene de :) Ben kontrole 100 lira veriyordum. O dönem 15te 1 çağırıyordu, yani ayda 2 kere randevuya gidiyordum ve sadece birinden ücret alıyordu. 100 lira ordan, 94 lira da tıp merkezinde kan testi için ödemiştim. 194 liraydı toplam yani. 3lüye girmedim fiyat bilmiyorum, 4lü de sanırım
20. haftadan sonraymış.
Geçen gün (yoksa dün müydü günler karıştı) konuşulmuştu, uçuk varsa kız demekmiş bebiş :) Seninkinin cinsiyeti belli miydi, tabloda görmedim galiba.
O ilk 3 ay neydi zaten öyle yaaaaa yaşarken bitmeyecek gibi geliyor. Şimdi şimdi aşıyoruz artık çok şükür. Son 3 ayda da sabredicez yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz inşallah hemencik doğurcaz bitçekkkkk(Asıl o zaman başlıyor dediğinizi duyuyorum, hayallerimi yıkmayın ama yaaaa )
Gelelim gerginlik meslesineeeeee
Arkadaşlarım, canlarım, canyoldaşlarım. Aynı fikirde olalım-olmayalım ben hepinizi çok seviyorum. 2 insanın olduğu her yerde tartışma olur, değişik fikirler olur. Bunlar doğaldır, insanız çünkü. Aksi olsa anormal olurdu. Dikkat etmemiz gereken tek şey biraz üslubumuzda kibar olmak. Değilsiniz demiyorum yanlış da anlaşılmasın. Sadece biraz daha özenli olabiliriz. O zaman daha hızlı çözeriz herşeyi bence. Yazılarımız okunurken mimiklerimiz, ses tonumuz belli olmuyor, dolayısıyla bazı ifadelerin yanlış anlaşılması da çok normal. Bazı cümleler var ki tam sınırda oluyor. Azıcık dikkat etsek zaten birbirimizi daha kolay anlayacağız.
Yemek meselesine gelince, inanın bu kadar uzayacağını bilseydim susardım sessiz sessiz kapatır giderdim bilgisayarımı. Kimseyi kırmak için yazmamıştım, hatta gülücük koyarak, şakayla karıştırarak ifade etmiştim. Gerçekten insanın canı çekebiliyor ne olur yanlış anlamayın. Hiç yemek ismi yazmayın diyemeyiz tabii ki, ben de bunu istemiyorum zaten. Ama şöyle pişirdik güzel oldu, yanına da bunu yaptık, annem de bunu getirmişti, canım şunu çekti sıcak sıcak oh mis falan diye okurken ben burda mahvoldumO gün boynum tutulmuştu yattığım yerden kalkamıyordum, ağrım çoktu, yalnızdım falan filan..... Neyse uzatmıyım, zor bir gündü kısacası Geçti gitti.
Dediğim gibi, yazarken hep dikkatli olmaya çalışıyorum, kırmadan dile getirmeye çalışıyorum herşeyi; sizlerden de aynısını istiyorum. Sizleri seviyorum. Üzmeyelim birbirimizi.
geçmiş olsunn napcannn analık kolay değilll
kizlar ilk esyamizi aldik nem ve sicaklik olcer :) bi doktor arkadasim bebekler icin odanin nemi cok onemli burnu tikanmaz rahat uyur dedi gittik direk olcelim diye nem olcer aldik....ve nem yetersiz gercekten petekten dolayi
evet canım çok saol. benim kızdığım nokta aslında 2 tane kadın doğum dr.nunda bu sonuçları görüp normal demesi. vede mecbur kaldığım için sağlık ocağına gittim gebelik kaydı için malum zorunluymuş. ordaki aile hekimi de kan testi istedi ve sırf kan vermemek için eskiden yaptırdıklarımı gösterdim. o da orda farketti. tiroidin düşük bu tekrar baktır dr. na söyle diye. sonra benim endişelerim sayesinde erken tespit edilmiş oldu. yoksa bir sonraki kontroülme 1 ay var. şimdi 4,73 olmuş normali 2,50 falanmış beklesem kaça fırlayacaktı acaba. Dr.lara bile güven olmuyor canım yaaaa.....
yani allah koruyor derler ya işte öyle .... hiçbirşey tesadüf değil hayatta...
selam kızlar aranızda izmir olan var mı ?
bide kaç haftadan sonra doktor değiştirebilirim?
sanırım doktorum biraz bütçemi aşacağa benziyor
Ben deeeeeeeeee
Bayıldım ya ağlicam şimdi! Erkekse eğer benim bebiş, umarım çabuk kabullenebilirim; tabii ki sağlıklı sıhhatli olsun gerisi fasa fiso... Ama insan özeniyor işte bea süsleyip giydirmeye :26:
Canım inşallah iyi pişirmişsindir (pişirmişsindir pişirmişsindir) Geçen sene biz karı koca kurtalnmıştık ayıptır söylemesi :26: 2 günde geçti ilaçla ama, doktora gidip de derdini anlatmak falan utanç vericiydi. Verdiği ilacı yazarken de mutlaka ilaç bittikten sonra 1 ay kullanın demişti ve gebelik testi yaptıktan sonra yazmıştı o ilacı. Allah korusun çok tırsıyorum gene olursa diye. Dikkat et canım sen de. Kızlar sakın ha çiğ et ürünleri yemeyin nolur dikkatli olun. Dert vallaİlaç da alamayız kaşın dur sonra
Geçmişler olsun canım, dualarımız seninle...
Canım benim cevap yazan arkadaşlar olmuş ama alıntıya almışken yazayım gene de :) Ben kontrole 100 lira veriyordum. O dönem 15te 1 çağırıyordu, yani ayda 2 kere randevuya gidiyordum ve sadece birinden ücret alıyordu. 100 lira ordan, 94 lira da tıp merkezinde kan testi için ödemiştim. 194 liraydı toplam yani. 3lüye girmedim fiyat bilmiyorum, 4lü de sanırım
20. haftadan sonraymış.
Geçen gün (yoksa dün müydü günler karıştı) konuşulmuştu, uçuk varsa kız demekmiş bebiş :) Seninkinin cinsiyeti belli miydi, tabloda görmedim galiba.
O ilk 3 ay neydi zaten öyle yaaaaa yaşarken bitmeyecek gibi geliyor. Şimdi şimdi aşıyoruz artık çok şükür. Son 3 ayda da sabredicez yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz inşallah hemencik doğurcaz bitçekkkkk(Asıl o zaman başlıyor dediğinizi duyuyorum, hayallerimi yıkmayın ama yaaaa )
Gelelim gerginlik meslesineeeeee
Arkadaşlarım, canlarım, canyoldaşlarım. Aynı fikirde olalım-olmayalım ben hepinizi çok seviyorum. 2 insanın olduğu her yerde tartışma olur, değişik fikirler olur. Bunlar doğaldır, insanız çünkü. Aksi olsa anormal olurdu. Dikkat etmemiz gereken tek şey biraz üslubumuzda kibar olmak. Değilsiniz demiyorum yanlış da anlaşılmasın. Sadece biraz daha özenli olabiliriz. O zaman daha hızlı çözeriz herşeyi bence. Yazılarımız okunurken mimiklerimiz, ses tonumuz belli olmuyor, dolayısıyla bazı ifadelerin yanlış anlaşılması da çok normal. Bazı cümleler var ki tam sınırda oluyor. Azıcık dikkat etsek zaten birbirimizi daha kolay anlayacağız.
Yemek meselesine gelince, inanın bu kadar uzayacağını bilseydim susardım sessiz sessiz kapatır giderdim bilgisayarımı. Kimseyi kırmak için yazmamıştım, hatta gülücük koyarak, şakayla karıştırarak ifade etmiştim. Gerçekten insanın canı çekebiliyor ne olur yanlış anlamayın. Hiç yemek ismi yazmayın diyemeyiz tabii ki, ben de bunu istemiyorum zaten. Ama şöyle pişirdik güzel oldu, yanına da bunu yaptık, annem de bunu getirmişti, canım şunu çekti sıcak sıcak oh mis falan diye okurken ben burda mahvoldumO gün boynum tutulmuştu yattığım yerden kalkamıyordum, ağrım çoktu, yalnızdım falan filan..... Neyse uzatmıyım, zor bir gündü kısacası Geçti gitti.
Dediğim gibi, yazarken hep dikkatli olmaya çalışıyorum, kırmadan dile getirmeye çalışıyorum herşeyi; sizlerden de aynısını istiyorum. Sizleri seviyorum. Üzmeyelim birbirimizi.
sürekli kusmaktan kendi canımın derdine düştüm( bişe yiyemiyorum diye cok üzülüyorum suyu bile içemiyorum
Çok gecmis olsun canım ben seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim çünkü. İki kez hastaneye yatırıp damardan beslediler, onlara kalsa bir hafta yatacaktimda dayanılır gibi değil zorla çıktım . Şimdi azaldı yemek yiyebiliyorum, akşamları yiyemiyorum ama, ve hala günde bir kez cikariyorum. Yemek borum tahris oldu artık. Zor yutkunuyorum.
Seninki inşallah daha kısa sürede gecer ve günlük hayatına donersin canım.
KIZLAR CİNSİYETLERİ öğrenebildiniz mi?
8.haftada kız
10.haftada erkek
13.haftada %80 erkek dedi
acaba hangisi doğru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?