- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.241
Kızlar , benim hamilelik boyunca ellerim ve ayaklarım hiç üşümedi bilakis normalde kısın çorapla uyurum artık uyuyamiyorum ve geceleri acayip terliyorum özellikle göğüslerimin arası siril sirilsiklam oluyor. Ve sıcağa hiç dayanamaz oldum. Soğuk odalarda daha mutluyum.
Okuduğum kadarıyla usudugunuzu yazmışsınız , benim gibi yanan varmı?
Benim sizlere sormak istediğim bir konu var.siz hala geceleri göbeğinizin üzerine yatıp uyuyabiliyor musunuz?ben başka pozisyonda uyuyamıyorum.ama sanırım artık yan yatmak gerekiyor.doğru mu??
nie kimse bnm sorularımı duymuoo bizi sevmiomusunuzzz şizzzz .. zaten başımış ayıyooo miniğimlee güzel teyzeleriii...
Noldu kuzuuuu görmedim ne yazdıydın?
bak şimdiii kadınlar kulübü üst kurulları var bu topikte neden yiyecek adı yazdın neden soruma cevap vermedin neden neden vs sanada bi ceza gelir pastırma dedinyaaa:117:
bu arada o çiğ etler katagorisine girmez heralde kurutuluyoya ne biliyimm:26:
yok kuzumcok sukur bişeyımız biraz nazlanalım dedik oğulcanlaa:)4lü testten sonra baska bu tur testler yapcklarmı bize diesormustuk biss:26::44:
nie kimse bnm sorularımı duymuoo bizi sevmiomusunuzzz şizzzz .. zaten başımış ayıyooo miniğimlee güzel teyzeleriii...
aşkolsun be arkadaşlar, beni cidden üzüyorsunuz... bi duyarlı olalım yazdım, konu gereğinden fazla uzayıp başka noktalara gitti.... küsücem ben size(((
aşkolsun be arkadaşlar, beni cidden üzüyorsunuz... bi duyarlı olalım yazdım, konu gereğinden fazla uzayıp başka noktalara gitti.... küsücem ben size(((
kizlar 4lu testten sonra baska testlerimiz olackmi ciddi ?
heheheh çok eşşeksin
Galiba şeker testi mi ne yapılacak, şeker yüklemesi falan filan. Biraz tırsıyorum ondan, o yüzden pek araştırmadım
Bu yazdığını beyazcekirge duymasın :)
Cekirgecigim sana kaç haftalikken henüz küçük demişti?
Kızlarrrr şuna bi bakın:)
Çok güzel düşünmüşler, azıcık keyfimiz yerine gelsin :))
[video=youtube_share;c2AFB25g4VM]http://youtu.be/c2AFB25g4VM[/video]
Kızlarrrr şuna bi bakın:)
Çok güzel düşünmüşler, azıcık keyfimiz yerine gelsin :))
bende youtube açılmıyo videoda:50:
[video=youtube_share;c2AFB25g4VM]http://youtu.be/c2AFB25g4VM[/video]
heheheh çok eşşeksin
Galiba şeker testi mi ne yapılacak, şeker yüklemesi falan filan. Biraz tırsıyorum ondan, o yüzden pek araştırmadım
kızlarrr bu demir hapı varya pembeli kırmızılı içinde boncuk gıbı bişiler olan onu sallayınca çıngır çıngır edio yaayutarken boğazımdanda o ses cıkıo çıngır çıngır ede ede gidio mideyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?