2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nie kimse bnm sorularımı duymuoo bizi sevmiomusunuzzz şizzzz .. zaten başımış ayıyooo miniğimlee güzel teyzeleriii...

Ben de en sıcak kışımı geçiriyorum. Sıcak basıyor odayı havalandiriyorum icime darlık gelio sıcaktan. Normalde e
Üşürüm esimi sıcak basardi bu kis kombiyi kısıyorum CANIM kocam bahtaniyeye sarıliyorr

Benim sizlere sormak istediğim bir konu var.siz hala geceleri göbeğinizin üzerine yatıp uyuyabiliyor musunuz?ben başka pozisyonda uyuyamıyorum.ama sanırım artık yan yatmak gerekiyor.doğru mu??

Ben yan ile yuzustu arası bir sekilde yatıyorum, karnımın yarısının ustundeyim, doktor yan yat diyor. En iyisi sol yan tabi, eğer bacaklarının arasına bir yastık ile destek verirsen daha rahat yan yatabilirsin.

Kızlarrrr şuna bi bakın:)
Çok güzel düşünmüşler, azıcık keyfimiz yerine gelsin :))

[video=youtube_share;c2AFB25g4VM]http://youtu.be/c2AFB25g4VM[/video]

aşkolsun be arkadaşlar, beni cidden üzüyorsunuz... bi duyarlı olalım yazdım, konu gereğinden fazla uzayıp başka noktalara gitti.... küsücem ben size (((

nie kimse bnm sorularımı duymuoo bizi sevmiomusunuzzz şizzzz .. zaten başımış ayıyooo miniğimlee güzel teyzeleriii...

CANIM az mı su iciyorsun az icince daha cok ağrıyormuş doktor civanim öyle dedi.ben de az iciyorum basım ağrıyor aradabir

Bu yazdığını beyazcekirge duymasın :)

Cekirgecigim sana kaç haftalikken henüz küçük demişti?

duydum canım duydum içimden neler geçiyordu bir bilsen. bana 14 haftalıkken daha çok küçük demişti, bak yine sinirlendim, dün gittiğim dr.da yine o dr.du malesef, 17. haftada hala göremeyince neyse fazla rahtsız etmeyelim annesi daha çok küçük dedi. kadının ağzına tokadı yapıştıracağım birgün ama hayırlısı :) dün hiç halim yoktu hem oraya buraya gitmekten çok yorulmuştum, hemde şu guatr konusu moralimi bozmuştu.
ama bir dahaki sefere o kadının ağzının payını vereceğim
ama hakediyor demi canım

cnm msjını şimdi gördüm ve inan çok sevindim. ben özelden msj atamıyorum. umarım bu msjım araya kaynamaz ve görürsün. bir aya yakın kullandım eleviti. klozetin başında öleceğimi düşündüğüm anlar oldu. aşırı kabızlık çektim ve doktora söylediğimde sadece bırak o zaman dedi ve alternatif sunmadı. muhtemelen içindeki demir yapıyor. o zaman ben kan hapını da hiç kullanamayacağım demektir. sırf bu nedenle doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. yani bana eleviti bırak ama beslenmene dikkat et veya şunları yap bile demedi. ctsi başka bir doktora gidecektim hemen soracağım. çok çok tşk ederim.

Kızlarrrr şuna bi bakın:)
Çok güzel düşünmüşler, azıcık keyfimiz yerine gelsin :))

bende youtube açılmıyo videoda:50:

[video=youtube_share;c2AFB25g4VM]http://youtu.be/c2AFB25g4VM[/video]

heheheh çok eşşeksin
Galiba şeker testi mi ne yapılacak, şeker yüklemesi falan filan. Biraz tırsıyorum ondan, o yüzden pek araştırmadım

şeker testinde bişey yok kuzum sadece 1 su bardağı şekerli su içiriyolar sonra test yapıyolar acaba kan mı alıyolardı hatırlayamadımm şimdii

bu testten sonra da ayrıntılı ultrasonumuz var

kızlarrr bu demir hapı varya pembeli kırmızılı içinde boncuk gıbı bişiler olan onu sallayınca çıngır çıngır edio yaa yutarken boğazımdanda o ses cıkıo çıngır çıngır ede ede gidio mideyee

heee çok iyi bilirim çıngıraklı yılaaaann beni dün mahfetti kurtuldum ondannnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…