2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

asu_24
maths

arkdsm o yasta dogum yapan tek sen degilsn
ki cogu hastaya amniyosentez onerip amabunu kabul etmeyn cogu anne taniyrm, saglikli cocuklar dunyaya getirdilerr
bn senin yerinde olsam yaptrmam baska dr a da giderdmmm
allhin izniyle hicbirsey yoktur merak etme canm

ayrica tum testleri sorunsuz cikip saglikli tahmin edilen anck bazi saglik problemleri ile dunyaya gelen bebeklerde biliyrmm
bn tum testleri yaptryrm, tabii allhtan gelene herseye de razymmm
hersey bebek dunyaya gelince anlasiliyr cogu zamnn
moralini yuksek tut bebegine odaklan cnm
sakin amniyosentz yaptrma derimm
ama sen bilirsinn tabikiii
iyi arastr baska dr a da gorunn derimm

KIZLAR HAYROLA PEK BI TAKIP EDEMEDIM KIM AMNIOSENTEZ YAPTIRMAK ISTEMIYOR ANLADIGIM KADARIYLA YASI ITIBARIYLE , ARKADASIN YASI KAC ACABA ? DOKTOR NE DEDI ?

BEN YURT DISINDA ÖZEL DOGUM KLINIGINDE EBELIK YAPIYORDUM HAMILE KALANA KADAR , BELKI YARDIMIM OLUR DIYE SORDUM CANLAR

Bana yardim et bende yurtdisindayim bilirsin burda randevun disinda doktora gidemiyosun cok bel agrisi yasiyorum bilmiyorum normalmi daha once iki dusuk yaptim o zamanda agrilarim oluyodu Doktorumu ariyorum bisey yapamam randevunu bekle diyor

Gebelik Takvimi demiş ki:

107. Gün
15. Hafta 2. Gün
23 Şubat 2013
Bebeğinizn başı ve boynu artık daha dik ve düz bir hatta görülüyor. Önümüzdeki 3 ay boyunca daha çok kilo alacaksınız. Bunun sebebi bebeğinizin hızla büyümesi. Kilo artışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugün ultrasonda bebeğinizi baş parmağını emerken görebilirsiniz.

gidip usg de baksammı bi napsam

tutimucize merhaba bende ağustos annesi olucam inşallah yazdıklarınızı sürekli takip edıyorum ama ilk defa yorum yapıyorum gebeliğin 17.haftasındayım şuan geçen hafta doktorum muayene esnasında bebeğim için kesin erkek bakın bu pipisi diyip bize ultrason resmını verdi çok çok emınım dedi aynı gün dörtlü testi yaptı bi kaç gün sonra testın sonuçlarını göstermek için gittim yine muayene edelım dedi veee bebeğimiz kızdıı kız bu dedi ben fenalaştım o an nasıl olur o kadar emın bı şekilde erkek diyip resmını verdiniz dedim ben öyle bişey demiş olamam buna dedi hemen doktorumu değiştirdim ve bebeğim bi kız:)şuan elimizde kalan ogün alınmış mavi tulumlar ve biraz hayal kırıklığı

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize. yarın benim için özel bi gün. bebişimi görmeye gidiyorum rabbim izin verirse. bende cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim. yarın belli olcak büyük ihtimal. bakalım hayırlısı. ilk bebişim bu yüzden hiç önemli değil. rabbim sağlıklı versin inşallah. aminnnnnnnnnnnn. doktorumuz ikili testi yapmamıştı, yarın üçlü test olcak büyük ihtimal. rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin herkese inşallah. gelir gelmez yazarım sonuçları.

Eklem ağrıları olanların kalsiyum az olduğu için olur oturuş pozisyonuna dikkat etmek süt ve yoğurt yiyemiyorsa kaşar yemek gerekiyormus.
" kalsiyum ilacı böbreklerde kum yaptığı için benim doktorum önermiyor"

Balık yiyemiyenler illa kendini şartlamasin bu ıstanbul için geçerli değil çünkü bizim denizlerin durumu ortada onun yerine ceviz Ye balık hapina gerek yok kimyasal ne kadar az olursa okadar iyi.

Öğünlerine dikkat edemeyenler hala tiksinenler için eski anne usulü bakliyat ve bu mevsimde olan sebze tamamen ev yemeği önerdi.
" domates bu mevsimde guzelde görünse hormonlu uzak dur dedi."

Vitamin hapı vermedi zaten bunlara dikkat edersen gereksiz kilo alımı olur dedi.

Kan hapı kanim iyiyken bile doğuma kadar devam bebeğin ve senin doğum aninda bu stoga ihtiyacınız var dedi.

Noral tüp için kan vermemi istedi görünürde sıkıntı yok ama birde bunun gizlisi oluyo dedi yani üçlü test olacak ikiliyi istemedim ama bunu zorunlu tuttu tedbir amaçlı ilerleyen haftada doopler ultrason isteyecek damarlardaki direnç için bu haftada yapılmazmis zaten bu haftalarda direnc oluyomus ılerleyen haftada kesin sonuç verirmiş en son olarak da cinsiyeti
KIZIM OLACAK KESIN....

Merhaba kızlar herkese günaydınnnn nihayet hafta sonu geldi

Teşekkür ederim canım :)

Çok güzelmiş arkadaşım güle güle kullanın yüksek olması çok iyiymiş yoldan yükselen tozlar bebeğin mikrop kapmasına sebep olabiliyormuş.

Ben de ısrar ediyorum cinsiyet konusunda ama böylesi de zor bana kız dese hemen gidip o çok şirin minik patiklerden ayakkabılardan alırım sonra birde erkek derse naparım o patikleri... Kendimi frenlemem lazım ama olmuyoooor çok merak ediyorum. Ne güzel artık eminsin kızın olacak arada maviş tulum da giyer birşey olmaz :)

teşekkür ederim günebakan33 bu konuda çokta ısrarcı olmamak lazım geç öğrenmek yanlış öğrenmekten iyidir.bakalım senınkı ne olacak öğrenınce hemen söyle olurmu:)ben önce oğlum olacağı için çok mutlu oldum şimdi kızım olacak diye dahada mutluyum öneml,i olan sağlıklı olması bebişlerimizin

günaydın kızlarr nasılsınız? hamileliğin erken belirtileri mide bulantısı gaz şişkinlik gögüs hassaiyeti vb.bende azaldı hatta artık yok kendimi hamiş gibi hissetmiyorum ve tedirgin oluyorum midemda yanmıyor 2 gündür normal mi kızlar enerjimde yerindee benim haftada olan veya bu haftayı geçen hamişler bana yorum yazarmınız lütfennnnnnnn

kızlar eşim artık benim arabanın arka koltuğunda oturmam gerektiğini düşünüyor,
çok güldüm bu sabah, emniyet kemeri bebeği sıkıyomuş, ben farketmezmişim ama o rahatsız olurmuş:):):)
gerçekten bir süre sonra sıkar o kemerde...

ne güsell darısı başıma :) benim uyku halimm devam ediyoo halen dizilerinn sonunu getiremiyorum

hehehe biliyomusun bende aynı şeyi düşündüm hiç hareket hissetmiyorum bulantıı yok herşey yolunda
zaten il 3 ay geçtikten sonra 2. üç ay en rahat dönem merak etme gayet normal maşallah de biyerini kaşıı

yarın benim de randevum var. fakat bu doktora ilk kez gideceğim. memnun kalırsam ona devam edeceğim. ben de cinsiyetini öğrenemedim çok merak ediyorum. inşallah yarın öğrenirim. gerçi ne kadar güvenirim bilmiyorum. sonradan değişiklik olur diye de çekiniyorum. hayırlısı olsun inşaallah..

işte fazla mı yolunda diyorum kasık agrımda yok arada hissediyorum zannediyorum sonra bakıyorum ki gazmış:))madem öyle diyorsun arkadaşım seni ikinci bebiş tecrübe konuşur...

ne güsell darısı başıma :) benim uyku halimm devam ediyoo halen dizilerinn sonunu getiremiyorum

canım o bende var dizilerin yarısında bayılıyorum dün umutsuz ev kadınlarının yarısını rüyamda izledim aslında zeliş karekterini kendim olarak görmemden anlamalıydım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…