- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.381
asu_24
maths
arkdsm o yasta dogum yapan tek sen degilsn
ki cogu hastaya amniyosentez onerip amabunu kabul etmeyn cogu anne taniyrm, saglikli cocuklar dunyaya getirdilerr
bn senin yerinde olsam yaptrmam baska dr a da giderdmmm
allhin izniyle hicbirsey yoktur merak etme canm
ayrica tum testleri sorunsuz cikip saglikli tahmin edilen anck bazi saglik problemleri ile dunyaya gelen bebeklerde biliyrmm
bn tum testleri yaptryrm, tabii allhtan gelene herseye de razymmm
hersey bebek dunyaya gelince anlasiliyr cogu zamnn
moralini yuksek tut bebegine odaklan cnm
sakin amniyosentz yaptrma derimm
ama sen bilirsinn tabikiii
iyi arastr baska dr a da gorunn derimm
KIZLAR HAYROLA PEK BI TAKIP EDEMEDIM KIM AMNIOSENTEZ YAPTIRMAK ISTEMIYOR ANLADIGIM KADARIYLA YASI ITIBARIYLE , ARKADASIN YASI KAC ACABA ? DOKTOR NE DEDI ?
BEN YURT DISINDA ÖZEL DOGUM KLINIGINDE EBELIK YAPIYORDUM HAMILE KALANA KADAR , BELKI YARDIMIM OLUR DIYE SORDUM CANLAR
Cinsiyetin döllenmeden itibaren belli olduğunu biliyorum canım :) Benim sormak istediğim doktorun yanılma ihtimaliydi. Yani erkekten kıza dönen duydunuz mu çevrenizde? Yoksa gayet açık 'hislerinde yanılmışsın' dedi doktorum. (Ben kız hissediyorum demiştim de)
Cicişler almaya başlamak istiyorum bir an önce :)
bi arkadasimda nem ve isi olcer hangi marka aldigimi sormustu insallah gorebilir alintiyi bulamadim sonrasinda....
chicco aldik bi arkadasimda onu kullaniyor...nem dusuk olunca kirmizi isik yanip sonuyo...simdide soguk buharli oda nemlendirici arastiriyorum hem bizim icinde gerekliymis..
kızlar biz oğluşumuz için bebek arabasını aldık bile :) biraz erken ama malum şartlar.. her ay birşey almak istiyoruz sonra birden alıp sıkışmak istemiyoruz. bakın bakalım resimlere beğenicekmisiniz teyzeleriEki Görüntüle 639039 Eki Görüntüle 639038 Eki Görüntüle 639037 Eki Görüntüle 639036 Eki Görüntüle 639035
tutimucize merhaba bende ağustos annesi olucam inşallah yazdıklarınızı sürekli takip edıyorum ama ilk defa yorum yapıyorum gebeliğin 17.haftasındayım şuan geçen hafta doktorum muayene esnasında bebeğim için kesin erkek bakın bu pipisi diyip bize ultrason resmını verdi çok çok emınım dedi aynı gün dörtlü testi yaptı bi kaç gün sonra testın sonuçlarını göstermek için gittim yine muayene edelım dedi veee bebeğimiz kızdıı kız bu dedi ben fenalaştım o an nasıl olur o kadar emın bı şekilde erkek diyip resmını verdiniz dedim ben öyle bişey demiş olamam buna dedi hemen doktorumu değiştirdim ve bebeğim bi kız:)şuan elimizde kalan ogün alınmış mavi tulumlar ve biraz hayal kırıklığı
Merhaba kızlar herkese günaydınnnn nihayet hafta sonu geldi
Teşekkür ederim canım :)
Çok güzelmiş arkadaşım güle güle kullanınyüksek olması çok iyiymiş yoldan yükselen tozlar bebeğin mikrop kapmasına sebep olabiliyormuş.
Ben de ısrar ediyorum cinsiyet konusunda ama böylesi de zor bana kız dese hemen gidip o çok şirin minik patiklerden ayakkabılardan alırımsonra birde erkek derse naparım o patikleri... Kendimi frenlemem lazım ama olmuyoooor çok merak ediyorum. Ne güzel artık eminsin kızın olacak arada maviş tulum da giyer birşey olmaz :)
günaydın kızlarr nasılsınız? hamileliğin erken belirtileri mide bulantısı gaz şişkinlik gögüs hassaiyeti vb.bende azaldı hatta artık yok kendimi hamiş gibi hissetmiyorum ve tedirgin oluyorum midemda yanmıyor 2 gündür normal mi kızlar enerjimde yerindee benim haftada olan veya bu haftayı geçen hamişler bana yorum yazarmınız lütfennnnnnnn[/QUOTE
bence hiç şikayet etme saadet, süper bu gelişmeler daha ne olsun,
seninle aynı haftalardayız, ben dün akşam yine kustum, daha yeni 1 kilo alabilmeyi başarmıştım, bu hafta onu geri vericem sanırım
haklısın bu şikayetler bir anlamda insaının içini rahatlatıyor, 2 gün önce tam da bebeğin durduğu sağ tarafımda ağrılar hissetmiştim, ve korkmuştum bi şey mi oldu diye,
2 gündür mide bulantılarım azınca yine içim rahatladı,
enerji olayı falan da bence gayet normal sürecinde ilerliyosun,
bu haftalarda artık böyle olmamız gerekiyor zaten,
yakında hareketlerini hissetmeye başlarsın için rahat eder merak etme.
günaydın kızlarr nasılsınız? hamileliğin erken belirtileri mide bulantısı gaz şişkinlik gögüs hassaiyeti vb.bende azaldı hatta artık yok kendimi hamiş gibi hissetmiyorum ve tedirgin oluyorum midemda yanmıyor 2 gündür normal mi kızlar enerjimde yerindee benim haftada olan veya bu haftayı geçen hamişler bana yorum yazarmınız lütfennnnnnnn
günaydın kızlarr nasılsınız? hamileliğin erken belirtileri mide bulantısı gaz şişkinlik gögüs hassaiyeti vb.bende azaldı hatta artık yok kendimi hamiş gibi hissetmiyorum ve tedirgin oluyorum midemda yanmıyor 2 gündür normal mi kızlar enerjimde yerindee benim haftada olan veya bu haftayı geçen hamişler bana yorum yazarmınız lütfennnnnnnn
günaydın kızlarr nasılsınız? hamileliğin erken belirtileri mide bulantısı gaz şişkinlik gögüs hassaiyeti vb.bende azaldı hatta artık yok kendimi hamiş gibi hissetmiyorum ve tedirgin oluyorum midemda yanmıyor 2 gündür normal mi kızlar enerjimde yerindee benim haftada olan veya bu haftayı geçen hamişler bana yorum yazarmınız lütfennnnnnnn[/QUOTE
bence hiç şikayet etme saadet, süper bu gelişmeler daha ne olsun,
seninle aynı haftalardayız, ben dün akşam yine kustum, daha yeni 1 kilo alabilmeyi başarmıştım, bu hafta onu geri vericem sanırım
haklısın bu şikayetler bir anlamda insaının içini rahatlatıyor, 2 gün önce tam da bebeğin durduğu sağ tarafımda ağrılar hissetmiştim, ve korkmuştum bi şey mi oldu diye,
2 gündür mide bulantılarım azınca yine içim rahatladı,
enerji olayı falan da bence gayet normal sürecinde ilerliyosun,
bu haftalarda artık böyle olmamız gerekiyor zaten,
yakında hareketlerini hissetmeye başlarsın için rahat eder merak etme.
haklısın canım ama saçma sapan rüyalar iyice canımı sıkmaya başladı hep bebegim üzerine görüyorum ve olumsuz şeyler bu belirtilerde azalınca hemen bişey mi oldu diyorum senin dedigin gibi hissetsem hareketini rahatlayacagım
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize. yarın benim için özel bi gün. bebişimi görmeye gidiyorum rabbim izin verirse. bende cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim. yarın belli olcak büyük ihtimal. bakalım hayırlısı. ilk bebişim bu yüzden hiç önemli değil. rabbim sağlıklı versin inşallah. aminnnnnnnnnnnn. doktorumuz ikili testi yapmamıştı, yarın üçlü test olcak büyük ihtimal. rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin herkese inşallah. gelir gelmez yazarım sonuçları.
hehehe biliyomusun bende aynı şeyi düşündüm hiç hareket hissetmiyorum bulantıı yok herşey yolunda
zaten il 3 ay geçtikten sonra 2. üç ay en rahat dönem merak etme gayet normal maşallah de biyerini kaşıı
ne güsell darısı başıma :) benim uyku halimm devam ediyoo halen dizilerinn sonunu getiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?