2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok acil bir soru bugün 3lü tarama için kan verdim fakat benim yaşım 35 sınır bir yaş dedi dr ve 3lü tarama için kesin sonuç vermeyeceğini söyledi amniyon sentez yaptırmayı önerdi herşeyi ayrıntılı anlattı riskleride tabi en zoru sanırım olumsuz birşey çıkarsa gebeliğe son verip vermeme kararı evt benim durumum hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

Kızlar birde şu fotolara baksanıza benim fındık kabuğum ne sizce :)

Eklentiler

• $20130221_113815.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $t.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $20130221_113914.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 41

Cnm eğer bebeğinde bi sorun çıkınca aldırabileceksen yaptır yoksa yaptırma

canım allah korusun nıye sorun cıksın...kafana takma..bı sorun olsa 2lı testtede gorunurdu ...

Snn rüyan tersine çıkmış sanırım Cnm bide bn rüya görsem iki çocuğumda gördüm ve tuttu bunda göremiyorum

livanisa ben hep erkek çocuğunu simgeleyen rüyalar görüyordum,
örneğin bir rüyamda çok güzel bir inci kolye taktığımı gördümki, alim ya da hakim olacak erkek evlat demekmiş,
ama bu gece rüyamda evli ve 6 yaşında oğlu olan kuzenimin çok güzel bi kızı olduğunu gördüm,
sonra ben alıyorum onu kucağıma, bebek bana sıkı sıkı sarılıyor, o kadar güzel bir kzıki,
sonra onu kendi kızımmış sanıyorum, böyle işte karman çroman,
en iyisi bir an önce belli olsa da rahatlasak

maths, bence de aklına hiç kötü bir şey getirme,
benim amirimin eşi 37 yaşında ilk kızının doğumunu yaptı, çok tatlı bir bebek
ona da sorunlu olacak demişler ama olmadı,
27 yaşında bir arakadaşıma da , amniyosentez falan yaptılar, downsendromu çıktı, kıza bir kağıda imza falan da attırdılar, aldırmadığı ve her türlü riski kabul ettiği için,
çocuk tosun gibi 1.5 yaşında şimdi, çok da sağlıklı gelişimi de erken ilerliyor.
senin yaşında bir şey yok bence, eğer kesinlikle aldırmam diyorsan bence yaptırma, ve aklına da kötü şeyler getirme.

baş ağrısı vardı sabah bu arada üşüttüm sanırım ne yedıysem çıkarrıyorum... bide (solemesı ayıptıır) cırcır olmuşum ,gazzzz cabası bebişe bişey olmaz demi kızlarrrr ay zehırlendımmı yoksa ne bılım yaa aklımatuhaf şeler gelıoo halsiz ölüyorum ateşim yok çok şükr

kızlar benim yine aklıma bişey takıldı hani şu ayrıntılı ultrason varya onu başka bi yerde mi yaptıracaz acaba kendi doktorumuz yapmazmı ki??

Canım uzman değilim ama 2. resimde paralel gibi görünüyor, eğer doğruysa prenses bu :)

amniyosentez kendi başına riskli diye biliyorum. insanlar 40 yaşından sonra doğuruyor sapasağlam. başka bir doktordan görüş almanı öneririm

redqueen maşallah, tam fındık kabuğu gerçekten, allah bağışlasın.
ama ben hiç tahmin edemiyorum malesef ne desem yalan olur,
sağlıkla sıhhatle hayırlı güzel bir çocuk olsun...

Çok sağol canım hepimizin sıhhatli bir şekilde kucagina almayı nasip etsin Rabbim. Bu işlerden anlayan biri vardı burda adını unuttum o iyi tespitlerde bulunuyordu keske baksa.

Bence başka bir doktorla görüş,amniyosentez çok da masum ve kolay bir işlem değil,ben şu an 36 yaşımı geçtim ve hamileyim,yaşımı da çok sorun ediyordum,ama doktorum her seferinde ne varmış yaşında eskidendi 35 yaş sınırı deyip uyarıyor,geçen hafta ikili testi yaptırdım,sorun çıkmadı, yaşıma göre risk yüksek de çıksa doktorum sorun yok dedi,3 lü test bile istemiycem dedi,seninki bir tek yaşa dayanarak hemen amniyosentez öneriyorsa bilmiyorum ama ben olsam yaptırmam,ona kadar başka şeylerde var şimdi nette okumuştum cvs diye bir şey sanırım,bence üçlü test sonucunu aldıktan sonra başka bir doktorla da görüş derim,hamilelikte zaten her şey kuruntu,yenilerini ekleme kendine...

Tüm hamişlere sevgiler....

redqueen maşallah, tam fındık kabuğu gerçekten, allah bağışlasın.
ama ben hiç tahmin edemiyorum malesef ne desem yalan olur,
sağlıkla sıhhatle hayırlı güzel bir çocuk olsun...

Oncelikle gecmis olsun aynı belirtilerle ben 1 hafta hastanede yattim düşmek bilmeyen ateş yuzunden kordonlarim kanadi olumden döndüm. Bebege birsey olmadı ama ben evde yalnız olsaydım o kan kaybı beni öldürürdu. Sanki bir atardamar patlamis gibiydi.doktoruna basvur ve lutfen ciddiye al durumunu.

Canım geçmişler olsun. Cırcır olduysan suya abanman lazım. tuz ve şeker takviyesi yapman da faydalı olur tabii o suyu içebilirsen. (Ölçüsü 1 bardak suya 1er çay kaşığı olması lazımdı ama internetten bi bak gene de)
Ateşin yoksa zehirlenme değildir yüksek ihtimalle, mideni ya da bağırsaklarını bozmuş ya da üşütmüş olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…