- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.341
çok acil bir soru bugün 3lü tarama için kan verdim fakat benim yaşım 35 sınır bir yaş dedi dr ve 3lü tarama için kesin sonuç vermeyeceğini söyledi amniyon sentez yaptırmayı önerdi herşeyi ayrıntılı anlattı riskleride tabi en zoru sanırım olumsuz birşey çıkarsa gebeliğe son verip vermeme kararı evt benim durumum hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
bende yüklemek istiyorum bebeğimin fotolarını ancak hata veriyor
çok acil bir soru bugün 3lü tarama için kan verdim fakat benim yaşım 35 sınır bir yaş dedi dr ve 3lü tarama için kesin sonuç vermeyeceğini söyledi amniyon sentez yaptırmayı önerdi herşeyi ayrıntılı anlattı riskleride tabi en zoru sanırım olumsuz birşey çıkarsa gebeliğe son verip vermeme kararı evt benim durumum hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Cnm rüyada oğlu olduğunu gören hamile bir kadın kız ile müjdelenir kızı olduğunu görenin ise kendine benzeyen bi kızı olur hayırlı olsun bn rüyalara çok inanırım
canım ben kızım olucagını gordum ruyamda ama oglum olucakmıs sanırım
Snn rüyan tersine çıkmış sanırım Cnm bide bn rüya görsem iki çocuğumda gördüm ve tuttu bunda göremiyorum
Snn rüyan tersine çıkmış sanırım Cnm bide bn rüya görsem iki çocuğumda gördüm ve tuttu bunda göremiyorum
Bu arada sn kaç haftalıktan telden giriyorumda görünmüo takvim
Kızlar birde şu fotolara baksanıza benim fındık kabuğum ne sizce :)
kızlar benim yine aklıma bişey takıldı hani şu ayrıntılı ultrason varya onu başka bi yerde mi yaptıracaz acaba kendi doktorumuz yapmazmı ki??
Eki Görüntüle 638900 Eki Görüntüle 638901
isetberrycim,
ben de yukarı ekledim bebişin 2 resmini, birisinde sanki nub daha çok belli oluyor gibi ama ben göremedim. bu doktorlardan ümit yok,
bir tahminin var mı cinsiyeti ile ilgili?
redqueen maşallah, tam fındık kabuğu gerçekten, allah bağışlasın.
ama ben hiç tahmin edemiyorum malesef ne desem yalan olur,
sağlıkla sıhhatle hayırlı güzel bir çocuk olsun...
redqueen maşallah, tam fındık kabuğu gerçekten, allah bağışlasın.
ama ben hiç tahmin edemiyorum malesef ne desem yalan olur,
sağlıkla sıhhatle hayırlı güzel bir çocuk olsun...
baş ağrısı vardı sabah bu arada üşüttüm sanırım ne yedıysem çıkarrıyorum...bide (solemesı ayıptıır) cırcır olmuşum ,gazzzz cabası bebişe bişey olmaz demi kızlarrrr ay zehırlendımmı yoksa ne bılım yaa aklımatuhaf şeler gelıoo halsiz ölüyorum ateşim yok çok şükr
baş ağrısı vardı sabah bu arada üşüttüm sanırım ne yedıysem çıkarrıyorum...bide (solemesı ayıptıır) cırcır olmuşum ,gazzzz cabası bebişe bişey olmaz demi kızlarrrr ay zehırlendımmı yoksa ne bılım yaa aklımatuhaf şeler gelıoo halsiz ölüyorum ateşim yok çok şükr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?