- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.361
hmmmm anladım canım. bana zaten ikili de yapılmamıştı. sadece 3 lü yaparız dedi doktor. bugün boyuna baktık oğluşumun 16,5 cm olmuş maşallahhhh
...............Kızlar birde şu fotolara baksanıza benim fındık kabuğum ne sizce :)
Kızlar benim bebisede baksaniz yoksa siz beni sevmiyor musunuz? Hamile kaprisi yapayım azıcık :)))
internetten aldık yarın gelicek. yarın gelince daha ayrıntılı sölerim size . göründüğü gibimi diye :)
Seninkinede baktım ama anlayamadım. Luboyf un 2. resminde nub bariz ortada onun icin yorum yaptım. Senin bebeğin pozisyonunda nubu göremedim.
Çok güzel gözüküyor , güle güle kullan canim
kızlar biz oğluşumuz için bebek arabasını aldık bile :) biraz erken ama malum şartlar.. her ay birşey almak istiyoruz sonra birden alıp sıkışmak istemiyoruz. bakın bakalım resimlere beğenicekmisiniz teyzeleriEki Görüntüle 639039 Eki Görüntüle 639038 Eki Görüntüle 639037 Eki Görüntüle 639036 Eki Görüntüle 639035 [/QH
Harikalar güle güle kullan canım.Araba tam istediğim tarzda. Kaça aldın acaba?
Harikalar güle güle kullan canım.Araba tam istediğim tarzda. Kaça aldın acaba?
Arastacım, beni yanlış anlamışsın canım. benim bebeğin cinsiyet konusu artık espiri konusu haline geldi burda, o bahsettiğim dr.la ilgili muhabbeti daha önce burda yapmıştık, birçok arkadaş hatırlayacaktır. ama kadın beni saf yerine koyup bebeğin küçük diyerek sinirimi bozmuştu, yani anlaşılımyor, göstermiyor dese anlayacağım ama sanki bebekte bir problem varmış gibi küçük demesi beni mahvetmişti o zaman. salak mıyım ben, gösteren herkesin ki büyümüş te benimki mi küçük diye hayıflanmıştım burda.
Yoksa şiddete kesinlikle karşıyım, sadece dr.lar hertürlü meslek gruplarına karşı saygım sonsuz, sonuçta insanlar yıllarca okuyup emek harcıyor, heleki dr.lar ....
ben sadece şaka anlamında söylemiştim seni veya birbaşkasını kırmak, üzmek istemem kesinlikle. benim ablamda doğunca öğrendi bebeğin cinsiyetini, onu da söylemiştim burda.
Hepimiz insanınızi herkesin hassas noktaları var, ben dr. olarak ona saygı duyuyorsam ve dediklerine kulak asıyorsam, kendimi ve bebeğimi ona emanet ediyorsam, o da benim duygularımın hat safhada olduğu ve bebeğimle ilgili sürekli endişe duyduğum dönemde bana bebek küçük gibi kelimeler kullanmayacak. dr. olarak onun da buna dikkat etmesi gerekir. yoksa kimseyi döveceğim falan yok dağ başında mı yaşıyoruz allah aşkına
hepsiburada.com dan aldık canım 649 tl
uygunmuş fiyatı bence. Tekrar güle güle kullan, parklara, bahçelere götür bebişini bununla :))
bursalı değilim ama biz de alışveriş için vs. orayı tercih ederiz, yakın sayılır. abimin bebeği için kapalı çarşı'da bebeler sarayı'na gitmiştik. çok uygundu çıtçıtlı badiler her şeyler... hep duyuyordum adını, gözlerimle de gördüm, gerçekten uygun. tavsiye olunurbende inşallah mayıs gibi Bursaya gidip oradan yapmak istiyorum tüm alışverişimi. bebek arabası bebek odası. benim alışverişe başlamadan taşınmam gerek
aah arasta sen bi de benimkine sor o horlama işiniGünaydın canlarım
Birkaç gecedir eşim horladığımı söyleyip uyandırıyor beni. Hatta en sonunda dayanamamış salonda uyumuş garibimGeceleri özellikle burnumda acayip bir tıkanma oluyor bu da horlamama yol açıyor sanırım. Biraz önce hamilelikte burun tıkanıklığının sebebinin, yükselen östojen seviyesine bağlı olarak burun içindeki dokuların şişmesi dolayısıyla olduğunu okudum. Hatta burunda aşırı salgı artışı olduğu için kendimizi nezle gibi de hissedebiliyormuşuz. Akabinde boğazda kuruluk, öksürük vs. bunlar hamilelikte normal şeylermiş. Ara sıra öksürük bende de oluyor. Böyle sorunlar yaşayan başka arkadaşlar da vardır diye yazayım dedim.:))
maltoferin hapını kullanıyorum policim ben de, memnunum sıkıntı yok...çok teşekkür ederim doktorumla görüştüm maltofer şurup verdi birde onu deniycemm var mı kullanan bu arada pekmezde içmeye başladım bide siyah kuru üzüm alıcam inşallah kanım yükselir.
bak bana doktor kadıncağıza ağız tadıyla bir tahmin bile ettirtmiyorumaslında kesin anlayana kadar cinsiyet tahmini yapmasalar çok iyi insan kendini şartlandırıyo iyi olmuyo sonra
ama bizde durmuyoruz ki bi tahmininiz var mı falan diye tahrik ediyoruz doktorlarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?