2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizden bir fikir danışayım dedim.Yatırım için sizce en iyi seçenek nedir? Altın Bilezik almak mı? Altın hesabı mı? Yoksa ne ben çıkamadım işin içinden.Yardımcı olursanız sevinirim çoook acele

Çeşidimiz çok bol dimi:)))) Bu adamlara bir haller oldu ama sonu da böyle olursa iyi. Yoksa 9 aylık sultanlık işe yaramaz:)

Seninde mi 3. çocuk geliyor yoksa yani avatar resmine göre öyle sanıyorum. Bu resim bana 1-2 sene sonramı anlatıyor resmen:)))))))

Altın hesabını incelemedim tam olarak ama stopaj i vardır diye tahmin ediyorum .ayrica bakanında kesinti vardır hesap işletme ücreti . Poliye sormamız lazım bunu. Gram altın alabilirsin.

Altın hesabını incelemedim tam olarak ama stopaj i vardır diye tahmin ediyorum .ayrica bakanında kesinti vardır hesap işletme ücreti . Poliye sormamız lazım bunu. Gram altın alabilirsin.

heheh ben bankadayım ama bankacılıkla pek alakam yokkk sadece bildiğim bu aralar altın yerlerde ..

Poli bankacı mıydı ki? Aslında ben bilezik almak istiyorum 2 tane ama düz mü alsam desenli mi kara veremedim.Bir de takamam diye korkuyorum.

Grooveshark - Free Music Streaming, Online Music

arkadaşlar belki bilenler vardır, yukarıdaki müzik sitesi çok güzel,
istediğiniz tüm yabancı şarkıcıların son albümleri dahil bulabiliyorsunuz,
ses kalitesi de çok iyi,
bu arada anne karnında bebeğe klasik müzik dinletmek gerekmiş,
özellikle mozart'ın riritmleri ile bebğin kalp atışları arasında büyük bir uyum varmış,
klasik müzik de bir süre sonra bayıyor ben arada dinlemeyi seviyorum,
müziğin bebekler üzerindeki etkisi inanılmaz,
bol bol dinleyelim:):):)

benimde ense kalınlşığı normal üçlü tarama normal çıktı fakat yaşım 35 olsuğu için dr. amniyon sentez düşünebilirsin dedi bense ne yapacağımı bilmiyorum

benim yaşım 35 şu an 17+4 haftalık hamileyim dün üçlü taramam normal çıktı fakat dr. yaşımdan dolayı amniyonsentez yaptırabileceğimi söyledi kararsız kaldım ne yapacağım ben

Yasin 35 mis canım aslında tam sinirdasin yuksek değil yani 38-40 falan olsan neyse 3 lu taraman da iyi çıkmış bence yaptirmayabilirsin.

Seninde mi 3. çocuk geliyor yoksa yani avatar resmine göre öyle sanıyorum. Bu resim bana 1-2 sene sonramı anlatıyor resmen:)))))))

yok canim keske 3cu gelse daha ikinci geliyor Allah nasip ederse. 3bucuk yil ara verdim hamilelikteki zorluklari biraz unutayim diye ama ne fayda bundada ayni sorunlar var rahatsiz geciyor yinede sonucu icin deger tabiki.

aa bizim de once belcika idi sonradan degistiiii....
cnm zor tabi heleki bebek varsa daha da zor
bir de bizler bebeklerimizi tek basimiza buyutuyrz
cogunun annesi kayinvaldesi yardimci olabiliyrkenn
biz tek basimiza gogusluyrz cogu zmn
allh sanada kolayliklar versin cnm
inan istedgn bisey varsa ankaradanyollayabilirim seve seve

çok teşekkürler asu, tabi aslında istediğim o kadar çok şey var ki,
burda aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum, beyaz peynir bile yok
ben başladım yine, anneme de sürekli telefonda burda şu yok bu yok diye dert yanıyorum,
evet bebekleri tek başımıza büyütücez, ben de temmuzda İzmire gidip annemin yanında doğum yapıcam,
sonra 1 aylık falanken alıp bebişi geri dönücem buraya,
annemin uçak fobisi var hayatta gelmez, belki torununa kıyamaz ikna olup gelir benimle diye ümitliyim,
değilse buradaki arap bakıcıların eline kaldık.
gerçi dua ediyorum inşalllah bu ekimde ayrılıyoruz burdan bir aksilik çıkmazsa.
yoksa bunların eline nasıl emanet edicem bilmiyorum,
biz malesef ücretsiz izin hakkımızı da kullanamıyomuşuz

nasılsınız kızlar,
biz bugün 2'li testimizi yaptırmaya gittik vee çook güzel haberlerle evimize döndük...
çok şükür herşeyimiz iyi çıktı yani bi sorun yok
vee benim ısrarlarıma dayanamayarak, 'doktorumuz flaş bir gelişme ile' bebeğimizin cinsiyetini sonunda söyledi...
sümeyye'me erkek kardeş geliyormuş :)
walla ben hep kız tahmin ediyordum rüyalarımda bile hep kızım olacağını görüyordum, ama tahminim tutmadı...
doktor çok büyük ihtimalle erkek deyince ben 'inanmıyoruummm' deyivermişim :)
doktorumda walla ister inan ister inanma durum böyle dedi :)))
tahlil sonuçlarımızı haftaya alıcaz inşaallah hiçbir sıkıntı çıkmaz
yani anlayacağınız güzel bir gün geçirdik...
darısı bebeklerinin cinsiyetini henüz öğrenemeyen annelerin başına

dun gece sabaha kadar agrı cektim belimin karnımın kasıklarımın yarısı agrıdı cok fena sabah doktoru aradım gel dedi gittik rabbime binlerce kez sükürler olsun ki miniğime birsey olmamıs cok korkmustum sorun idrar yollarım iltihaplıymış böyle sıkıntısı olan var mı ????????????????

Kizlar benim gibi olan varmi agzimin tadi cok kotu hic biseyden tad almiyorum ustelik oyle demir kan hapi gibi seylerde icmiyorum, yemeklerden herhangi biseyi dusunup keyif slmiyorum hani hic bisey canim cekmiyo cunki tadlari hep kotuymus gibi geliyor bana. Normalde cok gurmeyimdir yemeyi cok severim yeni seyleri tatmayida oyle ama iste simdi boyleyim (

acaba üsüttünmü canim ayaklarini iyi sicak tut bu cok onemli unutma gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…