- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.521
Senin mönüyü heycanla okuyordumki sadece tost ve süt cikinca gulmek geldi bana :) herseyi yiyemiyorumda merak ettim ne yiceksin diye... Esim oglumi krese goturduydu tam yazini okurkem icimden dedimki ne kocalar var....baktim esim gecikti aradim ne oldu diye diyoki sana yiyecek biseyler aldim geliyorum :)) simdi bu ne oluo hayret ettim azcikta sevindim bakalim bizim mönüde ne var?
Kızlar sizden bir fikir danışayım dedim.Yatırım için sizce en iyi seçenek nedir? Altın Bilezik almak mı? Altın hesabı mı? Yoksa ne ben çıkamadım işin içinden.Yardımcı olursanız sevinirim çoook acele
Altın hesabını incelemedim tam olarak ama stopaj i vardır diye tahmin ediyorum .ayrica bakanında kesinti vardır hesap işletme ücreti . Poliye sormamız lazım bunu. Gram altın alabilirsin.
Altın hesabını incelemedim tam olarak ama stopaj i vardır diye tahmin ediyorum .ayrica bakanında kesinti vardır hesap işletme ücreti . Poliye sormamız lazım bunu. Gram altın alabilirsin.
benimde ense kalınlşığı normal üçlü tarama normal çıktı fakat yaşım 35 olsuğu için dr. amniyon sentez düşünebilirsin dedi bense ne yapacağımı bilmiyorumMerhaba canlarim..
Annemdeydim telefon sarjimda yoktu yazamadim. Hepinize tesekkurler guzel dilekleriniz icin. Agrim yok denilecek kdr az,anestezi etkisi de gecti. Iyiyim cok sukur.
Cinsiyet tahmininde benim cin takvimi,rus takvimi,yuzuk testi vs hep kizdi. Bir tek nub teorisi erkekti. Ve oglusum geliyor insallah.
Bu arada bebek arabasina bayildim, Rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin insallah.
Bir de 35 yas ve ustune 2li tarama olumlu dahi ciksa amniosentez oneriyorlar. Riski var evet sivi alimi sonrasi bildigim kadariyla 150de 1 dusukle sonuclaniyor. Testin dogruluk payi %95 lerde. Cevremde yaptiran cok bisey olmadi. Yaptirmayanda cok ama sorunlu olan da yok. Ic sesini dinle canim bi tartin dusunun esinle. Hakkinizda hayirlisi.
asu_24
maths
arkdsm o yasta dogum yapan tek sen degilsn
ki cogu hastaya amniyosentez onerip amabunu kabul etmeyn cogu anne taniyrm, saglikli cocuklar dunyaya getirdilerr
bn senin yerinde olsam yaptrmam baska dr a da giderdmmm
allhin izniyle hicbirsey yoktur merak etme canm
ayrica tum testleri sorunsuz cikip saglikli tahmin edilen anck bazi saglik problemleri ile dunyaya gelen bebeklerde biliyrmm
bn tum testleri yaptryrm, tabii allhtan gelene herseye de razymmm
hersey bebek dunyaya gelince anlasiliyr cogu zamnn
moralini yuksek tut bebegine odaklan cnm
sakin amniyosentz yaptrma derimm
ama sen bilirsinn tabikiii
iyi arastr baska dr a da gorunn derimm
KIZLAR HAYROLA PEK BI TAKIP EDEMEDIM KIM AMNIOSENTEZ YAPTIRMAK ISTEMIYOR ANLADIGIM KADARIYLA YASI ITIBARIYLE , ARKADASIN YASI KAC ACABA ? DOKTOR NE DEDI ?
BEN YURT DISINDA ÖZEL DOGUM KLINIGINDE EBELIK YAPIYORDUM HAMILE KALANA KADAR , BELKI YARDIMIM OLUR DIYE SORDUM CANLAR
benimde ense kalınlşığı normal üçlü tarama normal çıktı fakat yaşım 35 olsuğu için dr. amniyon sentez düşünebilirsin dedi bense ne yapacağımı bilmiyorum
benim yaşım 35 şu an 17+4 haftalık hamileyim dün üçlü taramam normal çıktı fakat dr. yaşımdan dolayı amniyonsentez yaptırabileceğimi söyledi kararsız kaldım ne yapacağım ben
yasin 35 mis canım aslında tam sinirdasin yuksek değil yani 38-40 falan olsan neyse 3 lu taraman da iyi çıkmış bence yaptirmayabilirsin.
Seninde mi 3. çocuk geliyor yoksa yani avatar resmine göre öyle sanıyorum. Bu resim bana 1-2 sene sonramı anlatıyor resmen:)))))))
aa bizim de once belcika idi sonradan degistiiii....evet özellikle avrupadaki at eti skanadalından sonra,
o kadar AB standardına rağmen yıllardır at eti yemiş zavallılar:):):)
canım türkler vardır orda, eminim kasap falan da vardır,
olmazsa baban gelir kese:):):)
tahmin ettim mesleğinizi, benim de iki arkadaşım Brükseldeki NATO merkezinde görevliydiler,
çok rahat ettiler, ikisi de orda doğum yaptı, çok rahat edersiniz umarım siz de,
ben de daha yeni başladım ama şimdiden çok özledim yerleşik hayatı,
her gittiğin ülkede eşya alıyosun, sonra onları satmaya çalışıyosun,
götürmeye kalksan astarı yüzünden pahalıya geliyor,
gittiğin ülkede doğru düzgün eşya bulamıyosun,
bebek odası bile yapamıycam ben, çünkü bebek doğduktan iki ay sonra başka ülkeye gidiyoruz...
zor gerçekten halimiz.
aa bizim de once belcika idi sonradan degistiiii....
cnm zor tabi heleki bebek varsa daha da zor
bir de bizler bebeklerimizi tek basimiza buyutuyrz
cogunun annesi kayinvaldesi yardimci olabiliyrkenn
biz tek basimiza gogusluyrz cogu zmn
allh sanada kolayliklar versin cnm
inan istedgn bisey varsa ankaradanyollayabilirim seve seve
dun gece sabaha kadar agrı cektim belimin karnımın kasıklarımın yarısı agrıdı cok fena sabah doktoru aradım gel dedi gittik rabbime binlerce kez sükürler olsun ki miniğime birsey olmamıs cok korkmustum sorun idrar yollarım iltihaplıymış böyle sıkıntısı olan var mı ????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?